Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #17544 üzenetére
Szerinted ilyen orbitális hibákat, HA FONTOS LENNE MÉG A RENDSZER és főleg a FELHASZNÁLÓIK, akkor nem javították volna ki azonnal? Inkább elrontanak szinte mindent. Ami eddig tökéletes volt, az használhatatlan lesz, vagy egyszerűen kikerül a rendszerből.
Nekem senki ne mondja, hogy nem direkt van így, ha meg (esetleg) még sem, akkor évek óta, konkrétan hülyébbnél hülyébbek fejlesztik ezt a rendszert!
De hát ilyenről szó sincs, ott nagyon is olyanok vannak, akik tudják mi a dolguk és mit csinálnak...sajnos. -
feketedini
tag
válasz
Ice_Man22 #10653 üzenetére
Én is kamera miatt tértem vissza régebben a 8.1-re, most viszont jónak tűnik. 8.1-ről HR nélkül slow ring, először a 29-est rakta fel, majd a 36-ost, 63-mas úgy látszik csak gyors körön van, de a 36-os is meglepően jól működik most. Pl. A BKK futár több hibát produkált nekem 8.1-en, mint w10m-on.
-
Sawyer_
tag
válasz
Ice_Man22 #10630 üzenetére
Lehet, hogy megjelenik maximum néhány funkció nem megy majd rajta. Nagy kérdés, hogy pl. az azonnali hívásfogadás és ennek kijelzése funkció működni fog-e azonnal vagy majd csak egy újabb build tartalmazza ezt a "feature"-t? Vagy esetleg ugyanaz a telefon, ugyanazzal a kamerával kicsit rosszabb és sötétebb képeket majd, de sebaj, pár hónappal később lehet kijavítják majd.
De mindegy, kivárom, a lényeg, hogy az Adnroidos Onedrive még jobban működjön, végülis azért vettem WP-t, hogy direkt szopassam magam... -
törölt tag
válasz
Ice_Man22 #8996 üzenetére
Szerintem azért adták ki mert elég régen jött ki csúcsmobil 930 is már 2 éves lesz. Szerintem már fél éve eldöntötték hogy kiadják a telefont azt hitték gondolom a szoftveres csoport megoldja arra de mint látni nem. Mindig csak tolódik az új telefonknak meg jönnie kellett na de 8.1-et írják meg rá mikor itt van egy minduk 90%-os win 10. Mivel gondolom olyan visszejelzések mentek hogy használható nagyjából ezért ezzel adták ki.
Sokan fogalom zavarban vannak a soha nem lesz "kész" win és a béta win között. Úgy értették hogynem lesz kész hogy örökre win 10 néven fog futni. De lehet 5 év múlva már 1 bit sem fog megegyezni a mostanival. Miért ott vannak a korábbi op rendszerek pl a win 7 asztalira gondolok. Az is volt béta. De most is kap frissítést.
-
confuser
senior tag
válasz
Ice_Man22 #6632 üzenetére
Persze hogy nem jelent meg ez a hiba az ezelőtti buildben, mert ez a mostani build hibája. És igen, olvasással is veszélyes preview buildeket telepíteni, de ha valaki mégis vállalja a kockázatot, legalább informálódjon előtte (hogy egyáltalán miféle kockázatot / bugokat is vállal), és ne utána.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Ice_Man22 #5845 üzenetére
Én is kb 2.5 hónapig bírtam a Win 10-et PC-n...aztán ment vissza a jó "öreg" Win7 HP!
Nem lenne rossz, csak még kiforratlan. Esetleg fél- egy év múlva talán ismét teszek egy próbát vele. Ami nagyon tetszett, h hideg indításból kb 10-15 másodperc alatt megvolt a boot (nem mértem, de nagyon gyors volt), pedig nincs SSdm...
-
Blyan
félisten
válasz
Ice_Man22 #5698 üzenetére
Ez csak egy telefon, az 532,535,63x,640/XL,73x,830,930 és tovább - ezek az utóbbi évek telefonjai, szóval ezekkel szerintem nem lesz túl sok gond - és a 63x széria kivételével mind 1 giga RAM-mal vannak szerelve.
Nyilván egy 930 jobban szalad majd vele, mint az 532, de akkora gázt nem gondolnék.
Az első generációs WP8-ak, nos azok szerintem nem lesznek vágtázógépek, de jócskán kikopóban vannak szvsz. -
temagad.aho
tag
-
confuser
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest