- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#65388800 #12269 üzenetére
Az update 2 nem a gdr 2 ami egy kisse atszabott beallitas menut es notif.bart hozott magaval ? Mert ha jol emlekszek volt a denim ami 8,1, majd update 1, vegul az update 2 , amit mar nem minden keszulek kapott meg .. pl az x20 szeria kimarat belole.
Mtomi
A mostani beta , egesz korrektul teszi a dolgat , leszamitva a honapok ota fentebb emlitett bugok megletevel. Uzemidore nem panaszkodhatok , kelloen gyors, de azert ha elfogy a ram , akkor tud docogosen mukodni egy rovid ideig, a multitask jobb lett , cserebe gondolom emiatt van neha doccenes ... a beallitasok, biztonsagi beallitasok kellemesen sokrtuek lettek, neha mar tul reszletes is...
-
mtomi95
senior tag
válasz
#65388800 #12267 üzenetére
Update 2? Ez a Denim? Vagy lemaradtam egy újabb wp8.1-ről?
Független az igazi. Ha holnap végleges W10M nem is, de egy újabb előzetes meg fog vajon jelenni?
A mostani betával vannak jó tapasztalataid? Használható már? Tényleg képes kinyírni a telót és ezt gariban sem lehet helyre állítani? -
-
confuser
senior tag
válasz
#65388800 #11999 üzenetére
Azokon az előző branch utolsó, legkiforrottabb buildje van, az insider programban meg eddig kb. 20 különböző build volt, és még ki tudja mennyi lesz. Amiken hivatalos W10 van (nem Insider), azokért felelősséget vállal a MS. A fejlesztés alatt álló buildekért nem. Én se, és te se tennéd, mert öngyilkosság.
-
-
-
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
#65388800 #11875 üzenetére
Nem csak sima átnevezés lesz a Lumia -> Surface, hanem Intel processzor lesz benne, mert ugye a Continiuum x86 alapokon működik jól. Csak a probléma ott meg az lesz, hogy az Intel processzorok nem veszik fel a versenyt a Qualcomm processzorok teljesítmény/fogyasztás mutatóival Windows alatt.
Jelenleg a Lumia 950 XL este feltöltve, reggelre 92%-on áll. Az iPhone 6 Plus este feltöltve reggelre 99%-on áll. Na most, ha a Surface telefonban Intel processzor lesz, akkor azt este feltöltve reggelre 82% lesz az akku töltöttségi szintje.
Az este feltöltött Samsung Ativ 500 táblagép (Intel Atom) alvó üzemmódban Windows 8.1-el reggelre állandóan kinyírta magát, 5%-os akku töltöttségnél hibernálta magát. Windows 10-re frissítés után az este feltöltött táblagép 50%-ra eszi le az akkut reggelre, alvó üzemmódban. A fejlődés határozott.
Az este feltöltött Macbook Air (Intel Core i5) alvó üzemmódban reggel 100%-os akku töltöttséget mutat. Na, a Windowsnak ide kell fejlődni.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#65388800 #11837 üzenetére
Ez a .107-es milyen egyébként? Én kb 2 hétig használtam a 10-et, a .71-nél visszatettem a 8.1-et, mert lassan nyitotta meg az appokat, pl. spotify. De nem volt hard reset áttéréskor 10-re, csak simán frissítettem.
A gyorsaság milyen 8.1-hez képest, főleg a 8.1-ben írt appok esetén? -
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#65388800 #11832 üzenetére
Újonnan, vagy használtan, és hol vetted ennyiért? (Valami kisöprési akció volt ,vagy tombolán nyerted? Akárhogy is vetted baromira megérte.) A proci nagyon jó benne valódi négymagos 8 szállal, ami a munkádhoz tényleg elég fontos.
szerk: egyébként nem tudom ezek a 2 magos procikra miért írják rá hogy i7-es? [link]
Elvileg az asztalin az i5-ös a valós négy magos proci 4 szállal, az i7-es pedig 4 magos proci ami 8 szálat tud futtatni. A notebookoknál ez tök mást jelent valahogy, de hogy mit az rejtély számomra.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#65388800 #11829 üzenetére
Azért nem hiszem hogy nem vettél észre semmit amikor betetted a 250 GB-os SSD-t a laptopodba? Bár nálad van 8 GB rami .Egyébként a procid tényleg elég jó, sőt 4 magos is ami ritkaság a notebook procik között és nem minden notebook i7-es proci 4 magos a többség csak kétmagos. Az más kérdés, hogy átlagosan használva 31%-kal gyorsabb, hiába fele annyi az ára:[link] Bár a videóvágás, tömörítés esetén tényleg jobb gyorsabb az i7 3610QM 4 magos procid, ha erre használod akkor megérte azt venni. (De ha nem erre használod felesleges volt venni, mert ahogy Blyan is mondta nagyon sok energiát fogyaszt a 4 mag a két maghoz képest és a notebooknál ez számít. A te notebook procid TPD-je 45Watt kb annyit fogyaszt átlagosan mint az én asztali procim és ez azért nem optimális+ hűtést is jól meg kell oldani, amit a notebooknál nehéz.)
Bár ha SSD-d van akkor igazán tök mindegy a proci, ha nem játszol, vagy videószerkesztést csinálsz vele. Notebookba az SSD és valami i3-as proci a legoptimálisabb szerintem,de az SSD a legfontosabb!
-
-
válasz
#65388800 #11381 üzenetére
Nalam mar rebootol , kezdodik a fogaskerek moka .... azert remelem nem lesz rosszabb mint az elodje volt ...
Mindentol fuggetlenul jo ez az insider mert lehet buzeralni , buheralni a telefont, 8.1 alatt az esemenytelenseg unalomba fulladna ...de az insider karpotol
pedig ypszilonnal rajosabb ☺
Amugy nem insidernek kene nevezni hanem dark side- nak -
thxer
aktív tag
válasz
#65388800 #11381 üzenetére
Ez a kettő nem bug, hanem feature
Tehát egyik sincs javítva, sőt az sem, hogy az Edge-ben a keresési javaslatok úgy marad
ui.: szerintem ezek az rs1-ig nem lesznek javítva, most a 8.1-ről frissítésre gyúrnak, utána pedig az rs1-el fognak foglalkozni, max biztonsági frissítéseket kap majd a 10586.
-
Imi1981
veterán
válasz
#65388800 #11253 üzenetére
A nem Microsoft alkalmazásoknál én sem tudom eltüntetni sajnos.Engem három dolog zavar igazán a win10-ben , a navi sáv ,az edge több lap kezelése , hogy nem lehet úgy a lapok között váltani mint 8.1-en exploreren ,hogy az alkalmazásváltóban a lapok is külön megjelennek.Viszont sok mindenben meg jobban tetszik mint a 8.1 .
-
Dzsosy
senior tag
válasz
#65388800 #11165 üzenetére
Lehet, hogy pont az az eladó elkérte, de nálam rá sem nézett (két hete), csak annyit mondott, hogy akkor a másikkal már nem fogok tudni telefonálni és kész.
1 éve, mikor az asszonynak cseréltük akkor sem vették el. (viszont megnézni megnézte, mivel átmásolta az adatokat róla.)
-
-
chipesz
őstag
válasz
#65388800 #10959 üzenetére
Nem tudom. Verték a ...
...az asztalt.
Ha jó akkuidő lenne, nem fagyna le random módon, meg végre lenne új messenger és viber app már boldog lennék. Sajnos nem látom sem a fejlődést, sem a törekvést. Pedig számomra nincs más alternatíva. Android számomra ocsmány, iOS se a gyönyörűségéről híres. Google szolgáltatásokat nem használom, a Microsoft appokat meg szeretném a saját platformján használni.
(Még akkor is, ha a konkurenseken esetleg jobbak az MS appok.)
-
válasz
#65388800 #10877 üzenetére
Nekem par honapos a 735 ket ev mulva csere , de hogy utod telefonnak mit szan az ms ki tudja ... most is lyukas a paletta se 650/750/850 ... remelem lesz utod az ms reszerol.
Mtm
A legteljesebb mertekig egyet ertek veled . De sokan sajna csak annyit olvasnak el hogy ki a gyarto , es hogy mennyibe kerul , aztan meg megy a sirankozas . -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest