Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mtomi95
senior tag
válasz
mukibuci #14655 üzenetére
Nem egészen jól fejeztem ki magam ezzel a tudatos felhasználó dologgal.
Úgy mondom inkább, hogy felhasználás kérdése. De egy preview-ban benne van az ilyen.
Én inkább kapcsolgatom ami nem kell! Nagyon sok hülye felhasználó van, nem csak wp-sek de androidosok is. Napi szinten mennek az agyamra, hogy milyen vírus irtó kell a telefonra... Érted olyanoknak akik sose fognak telepíteni külső forrásból, csak kaptam egy reklámot ami még rezegtette is a telefont, hogy vírus... Ha mondom nekik, hogy nem kell az nekik még én vagyok a hülye... Aztán ha ráhagyom jövő héten már azzal jönnek, hogy nagyon merül a telefonjuk és milyen lassú. Nézem mi van rajta, vírus irtó, tűzfal, messenger, viber, skype, watsapp, 100G-n egy miliméternyi térerő csikon, 100 talking genyó és pau és minden olyan alkalmazás az áruházból amivel "gyorsul" a telefon és gps, nfc minden szenzor megy nekik egy amúgy is kis milli amper órás aksival és félgiga rammal.
De a legjobb mikor wp-s userek kapnak reklám vírust és ők keresnek meg, hogy vírus irtó kell nekik. Na nem azt mondom, hogy mindenki ilyen mert nem. De a legtöbb ember ilyen és erre fel mondtam azt, hogy tudatos felhasználó! Szóval igen is van ilyen foglalom. Az hogy most miben nyilvánul meg a tudatos felhasználás mindenki maga dönti el és nem feltétlen merül ki abban, hogy mindent kikapcsolgat az ember. Te is az vagy, csak egy preview rendszert használsz ami ezzel jár.
zsoltzsolt: Nem vársz meg egy új buildet inkább?
Engem is vonz az RS!
TH-ra már akkor se megyek vissza ha .500-nál fog járni.
-
Nooeca
senior tag
válasz
mukibuci #14180 üzenetére
mondtál csak kétértelműen beszélsz.
A fejlesztőkéntes hozzászólásodnak konkrétan semmi köze az írásomhoz, ha nem abban az értelemben írtad amire az előbb válaszoltam. Szóval még mindig össze-vissza írsz. Az hogy az MS-nél mit csinálnak... majd jövőhéten javítják.
Az előbb meg kiszerkesztetted az írásod amire reagáltam
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy ha az 550-re kiadták annó a veszélyes buildet amire külön felhívták a figyelmet hogy hééé ne töltsd le 550-el, akkor ezt is simán ki lehetne, hiszen alig összehasonlítható a két bug.
Én nem fanságból beszélek, hanem gabe megmondta annak idején hogy a fast ring veszélyes. Csak úgy lenne értelme ha tényleg az is lenne. Mert konkrétan így azt kapjuk amit már használtunk. Ahhoz pedig kellenek az ilyen bugok által kiadott kiadások... feleslegesen várakozunk ezeknek a javítására, azt megtehetnék jövőhéten miután kiadták a buildet.
-
Nooeca
senior tag
válasz
mukibuci #14178 üzenetére
te beszélsz össze-vissza.. leírom hogy developer build erre fel írsz itt a fejlesztőkről egy szót... nem azért "developer" mert fejleszteni akarnak rajta az insiderek, hanem azért, mert ők még fejlesztés alatt adták ki a buildet...
néha azért kicsit gondolkozz már is mielőtt írsz.
-
Nooeca
senior tag
válasz
mukibuci #14176 üzenetére
mit gátol a fejlesztésben a mobilnet? just sayin.
Néha olyan nagy marhaságokat lehet olvasni. Pl. ez is ilyen.
A fast ring erősen káros tud lenni, ezzel mindenki tisztában van. Nem látom értelmét visszatartani a buildot egy ilyen "apróság" miatt... Oké, majd kijavítják jövőhétre, tegyék is meg, de aki ezt a buildet felteszi, az valószínűleg tisztában van a fast ring erős megkérdőjelezhetőségével stabilitás iránt...
aki meg nem az meg majd tisztában lesz... kilehetett adni úgy a múltkorit hogy az 550-el gondok voltak... jajj így meg nem... végülis az nagyobb bug volt!
-
Nooeca
senior tag
válasz
mukibuci #14171 üzenetére
telefonálás, sms-ezés, használható müködés (ha másnem újraindítással), töltés, és Wifi kapcsolat a további frissítések, appok miatt.
Ezeknek kell müködnie. Az összes többi "elromolhat" fast ringen, elvégre minden más mellékes.
A mobilnet nem egy developer funkció, mert valójában azt csak kint használod, az utcán, otthon nem igen, vagiys lényeges funkciója nincs.
-
Imi1981
veterán
válasz
mukibuci #12282 üzenetére
Addig nem használom a win10 insidert míg nem javítják a az edge több lap kezelését mert az nagyon zavar. De az a baj az insider is egyhelyben topog,egyszerűen nagyon lassan halad. Szerintem ebben a fázisban már sokkal gyorsabban kéne javítani a hibákat de lehet rosszul látom.
Ha javítva lesz fentebb említett probléma akkor megint használom a win10-et mert sok szempontból kényelmesebb.
Csak az a baj hogy már oly régóta várom hogy jó legyen. -
viewdetails
addikt
válasz
mukibuci #12123 üzenetére
Ki tudod, de mégsem szinkronizálja fel, xlsx-et megnyitja, de egy pivottól meghal, outlook appnál nem az értesítéssel volt a gond, ha elolvasod.
Azért annyira ismerjük egymást, hogy elég konstruktívan állok a problémamegoldáshoz, szóval nem véletlenül köpködöm az MS droidon végzett munkásságát.
További kérdés-válasz a témában privátban, mert ez itt mostmár erősen OFF. -
captainnemo
aktív tag
válasz
mukibuci #784 üzenetére
Nem feltétlenül, az nem lenne annyira fontos, bár a csempéket nem szeretem nagyon, mivel a méretük nagyon kötött, értem ez alatt azt lehetnének nagyobb méretűek is. pl. egy naptár csempe lehetne fél képernyő méretű, vagy akár 3/4, hiszen számomra annak van információtartalma. Másnak más a fontos, lehet ő a facebook üzeneteket rakná ki teljes képernyőre. Tudom ezzel ott lennénk a teljesen szabad widgetes filozófiánál, ami szerintem jó, hiszen a lényeg az mindenki olyan felületet hozzon létre, ami a legmegfelelőbb számára.
-
Blyan
félisten
válasz
mukibuci #474 üzenetére
Az oké, Mackó, de emlékszünk a 8.1 preview változtára, az üresjáraton is úgy merült, mint a titanic, itt ez szerencsére már most sem áll fenn.
Amúgy Nektek is csinálja azt, hogy amikor közeledik annak az ideje, hogy automatikusan lekapcsoljon a kijelző, előtte leveszi a fényerőt, nos mielőtt kikapcsolna, ha megérinted azt, akkor vissza kellene jönnie a fényerőnek arra az értékre, ahol volt. Nos nekem nem, csak lezár-felold után áll vissza.
-
-
-
-
Egyre vonzobb ez nekem, a hivaslista nem erdekel, a fo funkciok javultak, mar csak az alkalmazas a kerdes, hogy a gpd es az energiatakarekossag mennyire megy, mert nem sok kedvem van a semmi kozepen allni, feluton, lemerult teloval
A 10-re valtas utan ugyanugy visszaallithato minden, tehat atveszi az elozo rendszerrol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest