- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltzsolt #17035 üzenetére
legalább a linken olvasnád el a leirást
-
válasz
Plazmacucci #16366 üzenetére
azért akkora fejtörést csak nem okozhat a megfejtés: ha pittyeg a telefon/pc, hogy frissités érkezett, akkor felteszed, mint eddig
-
válasz
temagad.aho #16359 üzenetére
na csak nem én vagyok a helikopter
-
válasz
Plazmacucci #15742 üzenetére
-
válasz
zsoltzsolt #15730 üzenetére
én a C-nél keresném
-
válasz
zsoltzsolt #15728 üzenetére
nem az volt a kérdés?
-
reggel frissült a microsoft telefon, azóta a tárcsázó az áruházat hozza be, ahol jelzi is, hogy ismét van frissítés a microsoft telefonra, azonban nem tudja telepíteni
szerencsére a kapcsolatokból tudok tárcsázni, csak a nem fogadott hívásaim nem látom
-
-
válasz
Plazmacucci #15147 üzenetére
akkor ez készülékfüggő, mert működik
-
válasz
Aethelstone #14934 üzenetére
na persze, kapcsoljak ki mindent, aztán meg küldjek postán levelet...
-
válasz
Aethelstone #14930 üzenetére
ehh, elég volt egy restart is
-
válasz
zsoltzsolt #14928 üzenetére
most frissül a másik teló, mindjárt kiderül h egyedi probléma-e
-
14322-ben tudtok sms-t irni? nálam nem jön fel a billentyűzet
-
válasz
zsoltzsolt #14724 üzenetére
újra 2-3 napig megy egy töltéssel, fasza lett
-
válasz
mtomi95 #14654 üzenetére
az egy dolog, hogy attól nem leszel tudatos felhasználó, hogy folyamatosan mindent ki-be kapcsolgatsz - ettől max agyf4szt kapnék, de spec pont van előttem 2db windowsos készülék, és a kettőből csak az egyik merül le pikkpakk, és az sem minden build alatt. az előzővel kb 3-4x annyi volt a készenléti ideje, mint most a legújabb redstone build alatt - viszont akkor lévén nem tudatos felhasználó, nem is kezdek eszetlen HRezésbe, hanem használom a hozzá kapott töltőt és majd felteszem a soron következő frissítést, ami vagy megoldja a problémát, vagy várok tovább
-
na és ujra műküdik a bing háttérkép
ráadásul két telefonon most elöször szinkronban is van
-
válasz
zsoltzsolt #14020 üzenetére
két telefonomon van 14295, az egyiket egész nap nyomkodom, esténként tölteni kell, a másikat keveset használom 4-5 napot elketyeg - és semmi nincs letiltva, kiherélve, stb
-
Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
ezt a topikot pedig hagyjuk meg a továbbra is insiderező felhasználóknak. köszi
-
válasz
gyurkikrisz #13460 üzenetére
anno ott se lett volna parasztlázadás, ha a neve nem 7.8 lett volna
-
válasz
gyurkikrisz #13457 üzenetére
ja, most, hogy akkor a win10 mégiscsak van a régi lumiákra, akkor most az lesz a gond, hogy nem frissithető az idők végezetéig?
-
mi a lényegi különbség abban, hogy X (upgradeadvisor), vagy Y (insider) app kell a 10 telepítéséhez? komolyan ezen kell sírni? aki akarja, felteheti a 920ra is bármikor, csak nem az X, hanem az Y programmal, amik nagy vonalakban csak a nevükben térnek el egymástól
-
vodás lumia 640re mászik fel
-
válasz
zsoltzsolt #13309 üzenetére
inkább nem kellene több kamuképet paint-elni
-
válasz
viewdetails #12124 üzenetére
outlooknál nekem van az értesítéssel gondom, ezért is írtam azt
onedrive nekem felszinkronizál minden mappát, ami ki van választva
egyébként az outlook app nekem ios-on se jelez, szóval lehet csak én vagyok elátkozva
-
válasz
viewdetails #12122 üzenetére
onedriveban ki tudod választani, hogy melyik mappákat szinkronizálja fel, excel simán megeszik több megás fájlokat is, bár nem annyira hasít, outlook app teljesen jó, csak nem értesít, ha új levél érkezik - ez viszont lehet user error
-
630-on hívás közben nem működik a tárcsázó, ha hozzáérek elsötétül a kijelző. okozott az előbb néhány kellemes pillanatot, de egy másik telefonról megoldottam
-
válasz
captainnemo #783 üzenetére
letölthető launchereket nem szeretnél?
-
-
ezek a hangpprofilok azon kivul mire jók, hogy 8-16ig munkában nokia tune a csengőhangom, utána meg kis grofó
ha nem akarom, hogy csörögjön, akkor lenémítom és kész
-
válasz
this is life #221 üzenetére
tudom, évekig volt wp-s htc-m
-
lol, továbbra sem tud rezegni és csengeni egyszerre
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest