- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #12574 üzenetére
3 napig nem voltam itthon, minek ment volna a rákötött vinyóval együtt?
Úgy néz ki a lan portok és a wan sem működik, wifi-n vissza tudtam rakni a gyári firmware-t, holnap visszaviszem. 1 év 9 hónapja egy nagy cégtől vettem, de csak 1 év garanciát adtak rá, reklamáltam, végül a 2 év garanciát megkaptam anno, örülök hogy ezáltal még garanciális.
-
Wajk
addikt
válasz
wwenigma #12245 üzenetére
az lehet a gond, átkonvertáltam végül a teljes filmet és aztán nem volt gond de az sokmindent átkonvetált. De ahogy utánaolvastam igazad lehet. Most egy olyat megpróbálok még, hogy csak a High@L5.1-öt változtatom meg ahogy @arty említette.
Inkább a jövőt illetően érdekelt, hogy mire kell figyelnem. Majd reportolok mi az eredmény hogy akit még érdekel, az majd megtudja.
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #12214 üzenetére
Még mindig nem érted, hogy nem az számít, kinek milyen gyors.....
Nem azt írtam, hogy az én sebességem az átlagos.(#12215) arty
Egy Bpi pont kijön a 3600 árából, és hát a hardver...(dual 1ghz, 1gb ram, sata).
De a ha kapsz hasznalt goflexet, az még olcsóbb is lehet, igaz jóval melosabb beüzemelni. -
suste
veterán
-
-
MrSealRD
veterán
-
Wajk
addikt
válasz
wwenigma #11686 üzenetére
nekem is tökéletesen megfelel a beépített torrent kliens, sőt!
Igaz nem vagyok nagy fogyasztó, véleményem szerint napi 3 új torrent-et + 50+ seedelést simán kiszolgál.Én nagyon boldog vagyok vele, komolyan. Persze azért is mert jelenleg lakásban lakunk és szeretem a csöndet. Így nem kell zúgnia a gépnek, szépen lassan meg csurog aminek kell.
Nekem is 1MB-ra korlátozva a sebesség, de mivel folyamatosan megy 24 órába, ki lehet számolni hány GB fordulhat meg. Normál embernek szerintem bőven jó. Persze seed szervernek ne használjuk arra van más alternatíva, de nekem pl tökéletes. A többi eszközön semmi hátrány nem érezhető sebességben.
Napközben elindítom amit kell, este meg már nézhetem a TV-n minden egyéb mozzanat nélkül.
-
válasz
wwenigma #11686 üzenetére
Persze, csak tudod a többség nem tudja felrakni, minden készen kellene, torrent, dlna, vpn, csak ez sajnos nem fér bele egy fw-be. Többnyire én is Gargoyle-t szoktam ajánlani lehetőség szerint, csak erre sokszor az a válasz, hogy nincs benne torrent.
Az "értelmes torrent sebesség" meg relatív dolog, nekem például teljesen értelmes amire a router képes, bár az is igaz, hogy nem vagyok türelmetlen típus, sokszor melóból elindítok letöltéseket, mire hazaérek, azok is lent vannak, de éjszakára is szoktam bepakolni dolgokat, az meg majd másnapra leér mind. Ha sürgősebb, nekem 4-5MB/sec-re képes a router stabilan, de általában 1, vagy 2MB/sec-re van korlátozva. Mondjuk nekem ASUS van, nem TP-LINK, de ettől függetlenül nem találkoztam még olyan anyaggal, amit ne értem volna rá a routerrel letölteni. Nem gondolom, hogy azért mert van 60 megabites netem, folyamatosan annyival kellene töltsek, és ez még inkább igaz a gyorsabb csomagokra.
-
-
-
TIT
veterán
válasz
wwenigma #11563 üzenetére
Értettem amit írtál csak azt hittem lesz annyi eszük.hogy a dátum stimmel és nem a tavalyi(ez tévesztett meg)
Nem is tudtam,hogy létezik a te általad linkelt oldal mert a google nem adta be soha,csak az enyémet(us)de logikusan jobb az eu-sat használni.
Akkor azért volt 1-2 fw-nél az UN jelölés,mert usa oldal. -
PistiSan
addikt
válasz
wwenigma #11558 üzenetére
Gondolom akkor az OpenWrt-től nekem is rögtön digi1000mb-nek érzi magát a routerem, meg a belső hálózat is, mivel csak a gyári fw alatt áll fent ez a hiba.
Van itt még egy Asus wl 500GP V2, meg egy TL-WR 740N ami szintén gyári fw-vel nem produkálja a fenti hibát, bocsa ha kicsit indulatosan fogalmaztam, de már egy ideje kiderítettem mi okozza a hibát.
Egyébként meg beletörődhetnék már ebbe, mivel OpenWrt-n a wifi is jobban működik, illetve szénné lehet configolni az egészet
-
PistiSan
addikt
válasz
wwenigma #11482 üzenetére
Akkor elég lesz csak ez!
11212
Itt csak pppoe-ről, és egy sima (pl youtube, kép, fájl) feltöltséről van szó, helyi pc-ről.Neked a digi gondolom nem pppoe-t használ, mert mint írták mások, 200mb nál többet nem tud, csak a gyári fw használatával a router, nekem töredéke csak a netem, szóval engem ez nem érint.
Amit még észre vettem, openwrt alatt nekem sokkal gyorsabban kapcsolódnak a wifis eszközeim, illetve a nagyobb testreszabhatóság is pozitívumként szerepel, de a stabil pppoe kapcsolat a leginkább fontos szempont az openwrt mellett. -
suste
veterán
válasz
wwenigma #11341 üzenetére
2: Openwrt-t nem kell csesztetni, csak fel kell rakni mint a routerre (sőt még teljesen veszélytelen is, hiszen nem flashelsz, csak SD kártyával szórakozol), és webes felületen magyar nyelven beállítani
3: most nem akart, de késöbb még jól jöhet másra is, a routerrel meg aszt csinál amit akar, mint ahogy a goflex esetén is, hiszen külön eszközről beszélünkmindegyiknek meg van az előnye és hátránya, döntse el mindenki neki mi a fontos
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #11339 üzenetére
1: Hol és mennyiért?
2: Openwrt? Vagy a kezdő mivel fogja használni, hogy állítja be?
3: Aszteli gépnek, vagy médialejátszónak, vagy egyéb másra nem használható, csak szervernek a Goflex.Egyébként tényleg jó cucc az is!
(#11338) balaaa88
A Bpi router-rel még nem az igazi minden,
Ráadásul elég drága mindenestül.
Én azon gondolkodtam, hogy egy usb-s ethernet-et kéne megpróbálni a sima Bbi-re... -
Dadan01
senior tag
válasz
wwenigma #11170 üzenetére
Pont nem a router boldogsága az elsődleges prioritás akkor, mikor ráterhelem a melót
Tökre mint a való életben.
Tegyük fel eleve úgy vettem routert, hogy kell a dualband. Akkor adott a lehetőség, hogy samba/torrent/dlna/bohóctöke is kell. Mindezt tudja, extra beruházás nélkül, avagy vegyek még egy ketyerét, ugyanezekért a funkciókért, hát inkább nem. Jelenleg 2 hdd, 1TB+ mozgófilm, 300 torrent van rábízva a rendszerre, 3-4 eszköz egyidejű használata mellett. Majd ha ezekhez kevés lesz, bővülhet a rendszer, addig meg dolgozzon meg a pénzéért a wdr3600. -
Headless
őstag
válasz
wwenigma #11075 üzenetére
Hát ha hardveres NAT kell akkor marad a festés.
Pistisan: kipróbáltam valóban nem minden led kapcsolható a power led pl nem, valamint a wan led se reagált a változtatásra. Ahol számít nekem csak egy ledet kellet kikapcsolnom egy tenda a6-on azt kitudta kapcsolni hál istennek, de tényleg a tplink ezen típusain sajnos nem oldható meg a teljes sötétség
-
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #10285 üzenetére
volt/van aki nem hiszi el: (#10276) SztiviVander
ő váltig állítja, hogy ez lehetetlen, főleg andrioddal, pedig semmi köze az androidnak hozzá!
teljesen kliens független a dolog!!!
(ne mondjuk már valamire azt, hogy lehetetlen, ha ki sem próbáltuk!)
az hogy gyári fw-vel összehozhatatlan, az meg másik dologa 200+ Mbit meg nem mindenkinek kell, sőt legtöbbször annak sem aki azt hiszi hogy igen
de persze ez csak magánvélemény!mindig vannak előnyök és hátrányok, aztán mindenki maga dönti el mi a fontosabb
itt pl az 1db SSID+szakadásmentes vándorlás van szemben a HW NAT-tal.... -
vargalex
félisten
válasz
wwenigma #10251 üzenetére
Szia!
LAN-on kötötte össze a két routert. Azt én sem követtem, hogy hogyan jött a képbe a WDS...
-
szegto
senior tag
válasz
wwenigma #10208 üzenetére
Tehát van beállítva egy port forwarding a külső ip-címre.
Ez működik is, rányomok a tesztre és irja hogy nyitva a port, mehet a transmission és megy is, ezzel nincs is problémám.
Viszont hetente egyszer új IP címet kapok a szolgáltatótól (nem tudom hogy miért, vszin a router csinál egy új connectet), ami ugye azt eredményezi, hogy az az ip cím ami a forwardingnál meg van adva - ki van választva a listából - az már nem él mivel újat kaptam, tehát a port átirányítás nem fog működni, a port zárva lesz.Ilyenkor mindig be kell mennem a Tűzfalak/Átirányítás, és itt az adott átirányítást szerkesztenem kell és módosítanom az ip címet a lenyiló listában, hogy nyitva legyen az adott port az új ip-címhez.
Ezt szeretném valahogy kiküszöbölni, de egyelőre nincs ötletem hogy hogy.
Ugyebár úgy lehetne, ha a port forwardingnál az ip cím mindig az aktuális legyen, ne kelljen mindig kiválasztani a listából. -
mzsombor
tag
válasz
wwenigma #10182 üzenetére
Itt még fönt van a 140916-os firmware!
http://www.tp-link.com/resources/software/TL-WDR3600_v1_140916.zip
-
mzsombor
tag
válasz
wwenigma #10179 üzenetére
Köszi. Nem jó hírek ezek, pedig nagyon szemeztem egy ilyen routerrel, ki tudnám használni az 5 gigás képességét is, és az árához képest sokat tud. Egyelőre mondjuk csak 50-es digis netem lesz, azt elviszi hw nat nélkül is, később meg remélhetőleg javítják ezt a hibát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma #10150 üzenetére
Nekem megcsinálta a reset-et amikor feltettem.
Semmi anomália nem volt, addig a pillanatig amíg nem tűnt fel, hogy még a webrádió is szakadozik. A sávszél rendben volt.
Gondoltam lehet, hogy az szekrényben lévő ONT kavarodott meg, reconnect, onnantól végképp megzuhant az egész, reboot után lett jó. Vagyis, nem reboot, hanem visszaraktam a 130909-et, majd gombos reset, és utána beállítás. Aztán első indításkor az is rakoncátlankodott, de azóta úgy néz ki jó (kopkopkop).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma #10144 üzenetére
Kikapcsolt upnp-vel csinálta.
Először az volt, hogy megvolt a sávszélesség, de pl. folyamatosan magas ping volt.
Csináltam egy reconnect-et, onnantól szétesett az egész.
Régi fw vissza, reset, utána elsőre ott is az volt, mintha nem működött volna, de reconnect után észhez tért, azóta jó (kopkopkop).
-
LLKobe
veterán
válasz
wwenigma #9977 üzenetére
DD es egyeb WRT-vel bukod a hardveres natot, azaz wan felol a max sebesseg 20-25Mbyte/sec lesz. Csak hogy a kesobbiekben ne szaladj bele.
Okés köszi az infót. Jelenleg 10/1-es netem van, uh nem fenyeget ez a probléma.
Meg ha majd ha cserelni akarod a DD-t annak is olvass utana hogy ne teglazd be.
Mindenképpen, de ha jól sejtem nem mostanság lesz nekem gigabites netem...
-
adamka16
őstag
válasz
wwenigma #9831 üzenetére
Lehet az lesz. Így ezzel az antennával kicsivel gyengébb ahogy nézegetem, de akkor is vicc, hogy csak ennyire képes a gyárival. Ahogy írtam is, jobban járt volna a tplink is ha az 5ghz-es antennákat fixre építik, csatlakoztathatókat meg 2,4-re hangolják. hatótáv is megvan, közelre meg a gyorsaság is.
-
SztiviVander
addikt
válasz
wwenigma #9050 üzenetére
akkor az jó hosszú idő lehet
tegnap délelőtt léptem be, ma reggel mikor bejöttem még mindig be volt logolva (refresh se dobott ki a loginhez). sima opera, semmi addon. sőt, az új loginfelület óta nem is tudja menteni az opera a belépési adatokat szóval még az sincs mint a régebbinél hogy ha kilépett akkor refresh-re simán visszalogoltatott. na mindegy, nem zavar egyik se csak kicsit meglepett.
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #8988 üzenetére
amiről én tudok, az az, hogy DHCP hálózaton folyamatosan telenyomja hibával a logot
aki nem használja (mint pl én), annak ráadásul csak a helyet foglalja
igazából az lenne a jó, ha valahogy kikapcsolható lenne .....meg persze az, ha már 16MB flash lenne az alap....talán 2014-ben ez nem is lenne olyan nagy elvárás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest