-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Az mennyire számít hogy milyen FW van rajta, mert már a 2. router van nálam és ez is ugyanúgy lefagy naponta 1-2-szer a gyárival. Szóval érdemes lenne felraknom egy OpenWRT-t?
-
ampulla
aktív tag
Megint lefagyott... Pedig semmi extrárt csináltam, sima böngészés csak. Talán a kolis router miatt van ? Vagy én fogtam ki egy hibásat?
-
ampulla
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7636 üzenetére
Nos akkor itt kellene kezdenem és elkezdeni olvasni?
(#7638) suste
Akkor mégis jó?
Hardware Version: WDR3600 v1 00000000
-
ampulla
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7631 üzenetére
Zöld, kb 2 hete vettem. Köszönöm a linket. Amúgy a DD-WRT-ről mi a véleményetek ?
-
ampulla
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7629 üzenetére
Aki jártas benne annak biztos, de én azt se tudom hogy hogyan álljak neki egyenlőre. Nem tudom hogy honnét szedjek hozzá fw-t, vagyis OpenWRT-n látom hogy van generic meg trunk, de hogy melyiket szedjem le azt nem tudom. Hogyan flasheljem fel ? Hogy tudok backupot készíteni az eredeti fw-ről? Nincs valahol 1 kis tutorial ?
-
ampulla
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7627 üzenetére
Én is raknám már, de helyette tanulhatok a vizsgákra, majd ha vége lesz az vizsgaidőSucknak beleásom magam.
-
ampulla
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7625 üzenetére
1 youtube video ment más nem. Szóval nagy forgalmat nem kellet, hogy lebonyolítson. Remélem ezt nem csinálja többet, mert vinném ki az USA-ba, ott meg nem valószínű hogy gariztatják, ha bedobja a törülközőt. Vagy netán worldwide guarantee van rá ?
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Nektek is fagyott már le a router? A koliban netezek és egyszer csak elment a net. Mondom jólvan a proxy server miatt néha kidob és újra be kell autentikálnom egy captive portal-on. Ám a routert se tudtam elérni a 192.168.0.1-es címen, csak egy power off, on után. Ez vajon mitől lehet? Gyári fw van rajta.
-
ampulla
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #7616 üzenetére
Az egy access point volt, SOHO routerekhez hasonló, ilyesmi. Tanárom mondta is, hogy ugyan az az OS van rajta mint egy enterprise routeren, amúgy igen, nem SOHO routert konfigoltam.
-
ampulla
aktív tag
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Simán SSH-val nem tudok rácsatlakozni a routerre, az a tűzfal miatt van ?
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Gyári firmworknél hol tudom bekapcsolni a wifi? Sehol se találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest