- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, maga a parancs jó, csak arra lennénk kíváncsiak (odaát a samknows topikban), hogy milyen sebességgel tudja letölteni a router ezt a 2GB-os file-t, egész pontosan, hogy mondjuk a 240-es netet képes-e kihajtani! Viszont mivel neked sem írja ki a sebességet, így ha megtennéd, hogy leméred, hány mp alatt végez, az nagyszerű lenne!
Nekem Tomato-val írta az ASUS, csak egyrészt itt konkrétan a WDR3600 hardvere lenne a kérdés, másrészt pedig nekem csak 60-as netem van!
-
suste
veterán
ilyen nekem is volt eddig egyszer, de nem kell TM restart, hanem elég megnyomni a webes felületen a torrent melletti pillanatmegállító gombot, várni egy kicsit aztán indítani ugyan azzal a gombbal
most már én is figyelem a betöltés után, hogy elindul-e,mert ha elindul akkor eddig még sosem állt le a letöltés
-
Ezt én sem tudom, de gondolom igen! Mivel ugye hónapok óta tartó tracker hiba van, így feltehetően a peerlistát nem kapja meg a kliens, ezért nem kezd el tölteni! Ezt meg szokta frissíteni gyakrabban, nem csak a 40-50 percenkénti announce-kor, mert a látható seed-erek és peer-ek száma percről-percre változik!
Nekem jelenleg csak seed megy, de 376/0 error van!
-
-
chab7
addikt
Ez sajnos több okból sem jó nekem. Linuxot használok, erre nem jó az ajánlott program, másrészt nincs is mit nézni vele ugyanis másik hálózatot csak az ablakból látok, innen az asztalról, vagy akár a router mellől csak a sajátom látszik, így tehát minden csatorna szabad.
Közben lecseréltem a gyári firmware-t a legújabbra de sajnos azzal is ugyanúgy el-eltűnik a wifi jel közvetlen a router mellett is
Innentől vagyok tanácstalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Amazon Kindle
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest