- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, maga a parancs jó, csak arra lennénk kíváncsiak (odaát a samknows topikban), hogy milyen sebességgel tudja letölteni a router ezt a 2GB-os file-t, egész pontosan, hogy mondjuk a 240-es netet képes-e kihajtani! Viszont mivel neked sem írja ki a sebességet, így ha megtennéd, hogy leméred, hány mp alatt végez, az nagyszerű lenne!
Nekem Tomato-val írta az ASUS, csak egyrészt itt konkrétan a WDR3600 hardvere lenne a kérdés, másrészt pedig nekem csak 60-as netem van!
-
suste
veterán
ilyen nekem is volt eddig egyszer, de nem kell TM restart, hanem elég megnyomni a webes felületen a torrent melletti pillanatmegállító gombot, várni egy kicsit aztán indítani ugyan azzal a gombbal
most már én is figyelem a betöltés után, hogy elindul-e,mert ha elindul akkor eddig még sosem állt le a letöltés
-
Ezt én sem tudom, de gondolom igen! Mivel ugye hónapok óta tartó tracker hiba van, így feltehetően a peerlistát nem kapja meg a kliens, ezért nem kezd el tölteni! Ezt meg szokta frissíteni gyakrabban, nem csak a 40-50 percenkénti announce-kor, mert a látható seed-erek és peer-ek száma percről-percre változik!
Nekem jelenleg csak seed megy, de 376/0 error van!
-
-
chab7
addikt
Ez sajnos több okból sem jó nekem. Linuxot használok, erre nem jó az ajánlott program, másrészt nincs is mit nézni vele ugyanis másik hálózatot csak az ablakból látok, innen az asztalról, vagy akár a router mellől csak a sajátom látszik, így tehát minden csatorna szabad.
Közben lecseréltem a gyári firmware-t a legújabbra de sajnos azzal is ugyanúgy el-eltűnik a wifi jel közvetlen a router mellett is
Innentől vagyok tanácstalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Videószerkesztés
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest