-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
SztiviVander #9467 üzenetére
Csak azért válaszolok, mert anélkül írtál nagy poénokat, hogy képben lennél. Nyilván csak azért, mert szükségét érezted, hogy te is írj valamit(n65u egyébként kétszer annyiba sem kerül). De hackeeeee leírta a lényeget, aszerint járok el.
Úgy terveztem, hogy veszek egy pl. wdr3600-at, így a régi gépet kidobhatom, mert a másik gép, és a router között az 1000-es út, és az usb2-n lógó hdd előrelépés lesz a mostani 9-10MiB/s másoláshoz képest. A 12-15MiB/s viszont nem előrelépés. B terv: hdd marad a régi gépben, és a wdr3600 mellé egy 1000-es kártyával talán többet lehetne gyorsítani a másoláson. C terv ugyanaz, mint az A, csak egy normálisan működő, kicsit drágább routerrel. -
bzoley
veterán
válasz
hackeeeee #9462 üzenetére
Nem, de jóval közelebb van hozzá, mint a 2-höz.
Gbit-es tempót nem is várnék el, de közel usb2-t igen. Sőt 30-40MB/s is már elfogadható lenne, ami még igen messze van tőle. Szóval nem hiszem, hogy túl nagyok lennének az elvárásaim. N65U-t nézem éppen, az hozza a 40-50-et olvasáskor. Kicsit drágább. -
bzoley
veterán
válasz
trance89 #9458 üzenetére
Nem kell a szart megmagyarázni. Csak annyit várok el, amennyi a specifikációban fel van tüntetve. Még ha csak a 2/3-át tudná, sem mondanék semmit, de átlag 1/5-öd sebességről van szó, ami igen kiábrándító.
Szerinted ha Gb-es lan csak 150mbps-t tudna, arra sem lenne szabad panaszkodni, mert olcsó?suste:
A 600MHz stimmel, a ramot két éve 192MiB-ra tuningoltam. -
bzoley
veterán
válasz
Kicsirics77 #9456 üzenetére
Köszi. Az előműveltséghez tartozott, hogy végignéztem a fw-eket, a Suste változatig jutottam.
De azt hiszem hanyagolom a dolgot. Szétnézek még más gyártóknál, pl. Asus, hátha...
Aztán lehet, hogy marad minden így~9MB/s másolás így is megvan torrent gépről sima BR-6424-gyel, nem sok értelme van pár megáért váltani. Adapter nélkül az 1000-es lant sem tudnám használni.
Azért ha mégis vennék mellé egy 1000-es lan kártyát, gondolom a két gép közötti másoláson lehetne gyorsítani, amíg a hdd-k bírják, nem? -
bzoley
veterán
Üdv,
Gondoltam lecserélem a routerem valami hasonlóra, és akkor nem kéne egy plusz gépet üzemeltetnem.
De ahogy ismerkedtem a típussal, igen elbizonytalanodtam. Tényleg ennyire gáz usb-ről másolni? Ahogy néztem, jó ha hozza az usb1.1 sebességét. Ez megvan majdnem 10/100-as routeren keresztül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged