- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Ahogy többen írták már neked, itt egyszerűen hw limitről van szó. Igaz, hogy 560 MHz, de nem egy x86. Szóval, tényleg nem azt kell elvárni, amit egy PC-től.
De gondolom egy jóval drágább router esetén (ahogy az általad említett Asus-nál is) az fog zavarni, hogy az USB 3.0-ás portok ellenére éppen, hogy hozza az USB 2.0 sebességét... És ez a jelenlegi csúcs (2 magos) routerekkel is így van. -
SztiviVander
addikt
igazad van, nem is láttam még routert se. szégyellem is magam hogy szólni mertem egy szakértőhöz. kérlek vegyél egy n65-öt (vagy egy n66-ot, én annak az árára gondoltam) és majd mutasd meg nekem ostoba pórnépnek hogy azzal mekkora sebességet érsz el usb-n. köszi előre is és kérlek bocsáss meg hogy szükségét éreztem megszólalni
-
SztiviVander
addikt
akkor vegyél N65U-t 3-4x ennyiért. mondjuk hogy mihez kezdesz vele az ideális esetben 10-12MB/sec-et tudó 100-as LANodon azt szerintem Te sem tudod... ja hogy ha majd egyszer lesznek gigabites eszközeid. hát a sebességet meg kell fizetni, ez van
amugy a gyári fw fat32-es hdd-t (perpillanat egy 64gigás c10-es microsd-t) 10-12MB-al ír, és 14-15-el olvas. nekem ez elég. -
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm... A 10-15MB/s véleményem szerint nem usb 1.1-es tempó.
Lanon pedig hozza azt, ami rá vagyon írva.
A külső tárhelyre való másolás ennyit tud, ott sehol sincs leírva az, hogy Gbit-es tempóval tudnál USB-s eszközre-eszközről másolni.
-
trance89
őstag
nagyon el vagy tévedve, a lan-lan wan-lan (köszönhetően a hw nat-nak) átvitel simán hozza a gigabit körüli értékeket, ha már a routerre kötött hdd-re/ről szeretnél másolni az már kicsit más tészta ugyanis ott az 560MHz-es proci a szük keresztmetszet és azt se felejtsük el hogy ezen a masinán 2.0-ás usb portok vannak
mint ahogy suste írta, köss egy 600Mhz-es PII-es PC-t 128MB ram-al egy gigabites hálóra és próbálj meg másolni vmit a hhd-ről hálózaton, szted mennyivel fog? -
trance89
őstag
most őszintén, mégis mit vártál egy 13-14 ezres árkategóriájú routertől? azért ne essünk a ló túloldalára, ez a legolcsóbb gigabites routerek egyike ami meglehetősen jó hardverrel rendelkezik ezért használható nas funkciókra is de nemsemmi hogy egyesek elvárják hogy ugyanolyan sebességeket produkáljon mint egy 3x-4x ennyibe fájó nas vagy pc...
-
Kicsirics77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged