- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #16774 üzenetére
Semmi speciális nincs a filerendszerben, alap linuxos ext4... Rendes operációs rendszert érdemes használni.
De resetre nem kellene így reagálnia. HDD nélkül sem indul? -
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #16772 üzenetére
Próbáltál ismét egy resetet? Nem is oszt IP-t a router? Failsafe mód sem elérhető? Végső esetnek ott a tftp, vagy a soros konzol.
-
Wajk
addikt
válasz
vadászcsiga #12509 üzenetére
üres hely hogy áll a routeren?
próbáltad resetelni a minidlna-t és újraszkenneltetni a fájokat? -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #12509 üzenetére
Kiegészítés: Ftp-n továbbá is elérhető a HDD, illetve mas eszközök sem sem látják dlna-n azt, tehat nek a tv a hibás.
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #9232 üzenetére
miért is kéne látnia????
a trasnmission mappában elvileg a TM beállítások vannak, meg a félkész letöltések
úgy érdemes beállítani, hogy létrehozol a HDD gyökerében egy mappát, pl "filmek", és ezt a mappát állítod be a Transmissionnál letöltési könyvtárnak, és a DLNA-nál is (/mnt/filmek)
így nem küzd fölöslegesen a minidlna a félkész fájlokkal.... -
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #8508 üzenetére
Szia!
De, én igen. Linux-ról.
-
suste
veterán
válasz
szerintem sokan használjuk így, pl én is (openwrt+p910nd -vel)
2 kattintás a beállítás a routeren, ésa pc-n se sokkal több
de ipad-en és androidon még nem próbáltam....(valszeg nem isfogom)
-
válasz
Nem biztos, hogy egyszerűbb, hiszen így, a routerre kötve több kliensről is elérhető a nyomtató úgy, hogy nem kell egy gépnek állandóan bekapcsolva lennie a megosztáshoz! Akár több Windows alapú kliensről is...
Másrészről lehet használják Windows kihagyása nélkül is, de ez még nem jelenti azt, hogy almáról! Ha android-ról működik, azzal Te még úgysem vagy kisegítve!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #8447 üzenetére
Senki nem használ nyomtatót a routerre kötve Windows kihagyása nélkül? Így nem sok értelme van hiszen akkor már kábellel pc-re kötve egyszerűbb.
-
válasz
vadászcsiga #8449 üzenetére
Szkenneléssel nem fogja megtalálni, mert a nyomatót nem hirdeti a router, ez nem Plug and Play, hanem be kell állítani!
-
válasz
vadászcsiga #8447 üzenetére
Hogy iPad-en miként állítasz be nyomtatót, azt én nem tudom megmondani neked, de azt biztos, hogy alap esetben a router IP címén, és a 9100-as porton elérhető a printer, tehát iPad-en is erre állítsd be!
-
válasz
vadászcsiga #8445 üzenetére
Mármint mi nem talál nyomtatót? Így próbálod beállítani?
-
válasz
vadászcsiga #8443 üzenetére
Ha rákötöd a router USB portjára, máris elérheted, és használhatod a WiFi-s kliensekről is!
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #8328 üzenetére
Szia!
Ha SSH-n (vagy a parancs futtatása ablakban) nem futtattad a parancsokat, akkor igen. Ha lefuttattad, akkor nem.
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #8324 üzenetére
Szia!
Ha nem akarod újraindítani, akkor a bemásolt parancsokat futtathatod SSH-n, vagy akár LuCI-ban a parancs futtatása ablakban egyesével.
-
kaciokos
őstag
válasz
vadászcsiga #8321 üzenetére
Újraindítás mindenképp kell.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #8321 üzenetére
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #8301 üzenetére
Szia!
Természetesen az a kérés csak a teszt idejére vonatkozott, mégpedig a következők miatt:
1. Legyen csatlakoztatva wifi-s eszköz, hogy tudjon a router jelerősséget mérni. A forgalmat azért írtam, hogy ha esetleg valaki mobillal/tablettel csatlakozik, akkor biztos ne menjen alvó módba.
2. Azért kértem, hogy csak 1 wifi-s eszköz legyen, hogy nehogy belefussunk abba, hogy a mérés ideje alatt csatlakozik egy másik eszköz pl. fele akkora távolságról, így téves következtetésekre juthattunk volna.Időközben hozzám került egy érintett példány a routerből, így lényegében mindegy volt, hogy a kollégák betartják-e a kérést.
De azért a visszajelzett eredményekből ítélve betartották.
-
válasz
vadászcsiga #8301 üzenetére
az a tesztre vonatkozik, ha arra gondolsz, akkor biztos okkal írta vargalex.
kimaradtam ebből a wifi problémás mizériából, mert csak gyári firmware verzióval használtam/használom, és azzal a kezdetektől okés, pedig amúgy érintett volna moddolt firmware alatt, mert zöld ledes 1.4 verzióm van. -
TIT
veterán
válasz
vadászcsiga #8299 üzenetére
Nem,Kicsiricsnek.
-
kaciokos
őstag
válasz
vadászcsiga #8290 üzenetére
Az 5 GHz nagyobb sávszélességű, ráadásul mivel kevésbé használt, jobb eséllyel nem akadsz össze a szomszéddal, de kisebb a hatótávolsága és érzékenyebb a köztes akadályokra.
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #8290 üzenetére
csak azért jobb (most még) az 5ghz, mert kevesebben használják, így kevesebb a zavaró AP
de jobb egy elérhető zajos 2,4ghz, mint egy elérhetetlen de tiszta 5ghz....szerintem -
válasz
vadászcsiga #8286 üzenetére
erre a javításra; link
-
Kicsirics77
veterán
válasz
5GHz egyébként is érzékenyebb mindenre
szifonnal nekem is leesik a jel már a fürdőszobában pedig 3m kb
a teraszon lent meg el is veszti néha a jelet
2,4GHz meg még olyan 50-60 méterre a kecótol is fogható. -
suste
veterán
válasz
Az az érdekes hogy 2,4GHz-en jobb a vétel mint 5-ön.
ezek szerint nem tudod, hogy ez a normális
olvass utána az 5ghz-nek... -
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #8283 üzenetére
esetleg inssidr-el körbenézni csatorna ügyileg,hogy melyik nincs használatban illetve mennyire telített a környék.
-
válasz
vadászcsiga #8281 üzenetére
a már wifi problémát javított moddolt firmware verzió van fent a routeren, vagy legalább a javítás?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #8281 üzenetére
igen,lehet azzal is játszani
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5947 üzenetére
Storno, a készülék saját wifijén manuálisan csatlakoztam a routerhez
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #5945 üzenetére
Szia!
Nincs hozzárendelve wps funkció, de megteheted.
-
válasz
vadászcsiga #5945 üzenetére
Mint WPS nem működik, sőt ebből azt gondolom, hogy a HDD umount az alap funkciója, arra van beállítva!
-
Lecs@
addikt
válasz
vadászcsiga #4000 üzenetére
Egy médialejátszóval viszont működőképes a dolog, és egy kicsit olcsóbb mint a TV!
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4278 üzenetére
ipdns.hu -t használd. Bár ezt a dyndns.hu -is lehet jó. Eddig nem is láttam.
doberman: Miért is kellene openvpn-el spékelgetni?
-
doberman
senior tag
válasz
vadászcsiga #4270 üzenetére
mint ahogy Intruder2k5 kolléga írta ftp-vel dyndns névvel, open vpn-el megspékelve...
-
válasz
vadászcsiga #4270 üzenetére
FTP-vel, DynDNS címen!
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4266 üzenetére
Hát akkor hajrá!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4259 üzenetére
Kapott a HDD egy kis támogatást, igy már nincs akadálya hogy 0-24-ben fussanak a torrentek
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #4256 üzenetére
A router folyamatosan azonos áramerősséggel látja el a HDD-t. Terhelés alatt előfordulhat, hogy a szabvány 500 mA-nél többre van szüksége. Ezen szoftveres úton nem tudsz változtatni.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #4256 üzenetére
akkor aktív ha a pipa felül bent van,ha nincs benne pipa akkor semmit nem csinál
apropó: transmission frissítéssel hogy állsz?ncore probléma van nálam -
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #4253 üzenetére
hd-idle egy a külső lemezek adott üresjárati idő után történő leállítására szolgáló segédprogram.
itt max azt tudod megadni,hogy mennyi üresjárat után kapcsolja le a hdd-t
mondom kevés a táp neki,legalább 1A kellene -
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #4245 üzenetére
az usb port effektive nem tud többet kitolni magábol,ha jól emlékszem akkor csak 500mA a kimeneti terhelhetősége.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #4243 üzenetére
akkor azért dobálja el mert kevés neki az usb port tápja
esetleg ha van lehetőséged akkor adj külső tápot a hdd-nek
nálam egy 3,5-ös külső tápos hdd megy lassan másfél éve és sosem szakadt le
előtte sima usb hdd volt rajta és folyamatosan leszakadt igaz akkor még 1043-am volt de a 3600-ra már kapásból külső tápos hdd került ezt elkerülendő -
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #4240 üzenetére
a hdd az külső tápos vagy a router usb portról kapja?
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4218 üzenetére
Semmit nem kell látnod. Ls parancsra látnod kell egy olyan nevu fájlt mint a link amit megadtál. Torrent nem eltunt, hanem levált a hadd es a mount pont helyen nyilván nem volt ott. Újraindítás utan megint kapcsolódott a hdd, es lattad a torrentet megint.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4205 üzenetére
Tegnap frissitettem a TM-et, most a telepített csomagok közt mind a 4 az uj az verzióval szerepel. Nem követelt semmit, ennek ellenére bemásoltam ssh-n az általam leírt softlink parancsot egy az egyben de szerintem rosszul csináltam mert csak nyitott egy uj sort es ennyi.
Este ameddig fent voltam csekkoltam a letoltoltott torrentet de ma reggelre tényleg eltűnt, ujrainditassal viszont megjelent es el is indult. Errort nem dobott.
Visszatérve a softlinkre, mit kellene látnom amikor entert nyomok? -
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4193 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #4193 üzenetére
Ilyesmi, de nem fájl1 és fájl2, hanem fájl1 és link! Mert ugye fájl2 az nincs!
Tehát...
ln -s /eleresi_ut/cel_file_neve /eleresi_ut/link_neve
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4191 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #4188 üzenetére
Azért változtak meg dolgok, mert a beállítások az /overlay mappa alatt tárolódnak, és ugyebár ebből "kettő van"! Az egyik példány a flash memóriában, ez volt használatban ma estig, a másik pedig a HDD-n, amit most csatoltál fel, és ami egyszer volt már használva valamikor, mielőtt elromlott a mountolás, így most az akkori beállítások léptek újra életbe!
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4188 üzenetére
Kicsirics77 járt úgy mint te! Nem volt neki exroot. Neked most már van! Az összes TM-es csomagot rakd fel, aztán csináld meg azt a softlinket amit lejjebb írtam és működnie kell.
-
válasz
vadászcsiga #4182 üzenetére
Igen így már kifogástalan!
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #4154 üzenetére
Szia!
Pedig, ha elolvasod a blogomat, ott a megoldás.
"Ha korábban extroot-ot használtál és most is azt szeretnél a partíció megtartásával, de nem mountolja fel a partíciót a /overlay alá, akkor itt a megoldás."
-
válasz
vadászcsiga #4149 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #4146 üzenetére
A gyökérkönyvtárat kellene bejelölni az /overlay sorában!
-
válasz
vadászcsiga #4144 üzenetére
Már jobb, de nem jó! Megvolt az újraindítás?
-
válasz
vadászcsiga #4142 üzenetére
Minden bizonnyal /dev/sda2 és /overlay kell, legalábbis ez az alap!
-
válasz
vadászcsiga #4139 üzenetére
Na látod, és ott van a /dev/sda2, ami 512MB, ezt becsatoltad az /mnt mappába, aztán erre rá a /dev/sda3 partíciót, így pedig csak az utólag mountolt látható! És persze rossz helyre is van csatolva! Ezt kell helyre hozni, aztán mehet a TM frissítés!
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4133 üzenetére
Pedig alex leírása jó:
[link] -
válasz
vadászcsiga #4136 üzenetére
Na itt valami nem kerek! Bár az első kimenet nem jó, mert nem látszanak a partíciók! Vagy elírtad a parancsot, vagy OpenWrt alatt nincs l (mint László, csak kisbetűvel) kapcsoló?
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# fdisk -l
Disk /dev/sda: 320.0 GB, 320072933376 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 38913 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 1 125 1004031 83 Linux
/dev/sda2 126 188 506047+ 82 Linux swap
/dev/sda3 189 38913 311058562+ 83 Linux
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root#Lényeg a lényeg, mind az sda2 mind pedig az sda3 partíció ugyanoda, az /mnt mappába van csatolva, és ez így nem jó, ezért nincs helyed telepíteni!
-
válasz
Nézd meg PuTTY-ban, vagy LuCI-ban a parancs futtatás menüben ezeket!
fdisk -l
df -h -
cimp
senior tag
válasz
Ha exesre formáztad akkor lehet csak nincs felmountolva rendesen. Nemrég volt szó az exroot ujra mountolásáról. Szerintem keress rá.
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4130 üzenetére
Gyanús, h nincs exroot-od mert pl. nekem 483MB szabad.
-
válasz
vadászcsiga #4130 üzenetére
Én azt nem tudhatom, hogy Te mit választottál!
LuCI-ban a csomagkezelőnél mennyi szabad helyet mutat a rendszer? Vagy PuTTY-ban a df -h parancs?
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4127 üzenetére
Igaz, hogy nem neked írtam, de ha attól még olvashatnád a másoknak szóló hozzászólásokat is! Nem kellene 20 hsz.enként leírni, hogy az FW-részét képző csomagok fizikailag nem törölhetőek. Ha törlöd a törlést jelző bejegyzés csak még több helyet foglal.
-
válasz
vadászcsiga #4127 üzenetére
Ha nincs extroot, akkor nem fog menni, mint azt fentebb is megírták!
A törlés által csökken a hely, mivel a flash azon része csak olvasható, ahol a csomagok vannak, így egy további bejegyzést kell készíteni, hogy ez meg az törölve lett, vagyis töröltként kell jelölni, miközben valóságban nem lehet törölni, és ez foglal le újabb szabad helyet!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4126 üzenetére
A transmission daemont sikerült frissíteni de a webet nem. Gondoltam ha a régit eltávolítom akkor több hely lesz de pont az ellenkezője történt. Nem is értem
-
válasz
vadászcsiga #4122 üzenetére
Nem vessző, új sorba tedd! Például...
src/gz snapshots http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4119 üzenetére
Nem muszáj cserélni, fel lehet venni másodiknak is.
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4116 üzenetére
Exroot van? Mert nélküle nincs értelme a frissítésnek.
-
válasz
vadászcsiga #4116 üzenetére
Átállítod a csomagforrást az opkg.conf-ban a fentebb megadottra, majd...
opkg update
opkg upgrade transmissionSzerintem így mennie kellene!
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4107 üzenetére
Általában a build készítésekkor a legfrissebb szokott bekerülni.
(#4104) kovigyuri
Mint Intruder2k5 is említi, átmenetileg fel kell venni forrásba a trunk repot. Lentebb linkeltem, hogyan kell működésre bírni. -
válasz
vadászcsiga #4107 üzenetére
Szerintem még nem! Épp ezért lehet 3.12-es lesz benne!
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4100 üzenetére
Az fw februári, a hiba május végén jött elő (nem a kliens hibája), a transmission fejlesztői 2 hónapja adtak ki olyan verziót, ami le tudja kezelni a hibát. Addig a scriptet használta az, akit zavartak a nem teljesített torrentek.
Ja, és igen, amit Intruder2k5 is említ, pár hete korlátozzák a kapcsolatok számát.
-
válasz
vadászcsiga #4100 üzenetére
Viszont ha sok torrentet futtatsz, akkor a tracker oldali limitálás miatt egyébként is előfordulhat, hogy nem lesz kapcsolatod, még a weboldallal sem! Ez főleg a torrentek indításakor, és leállításakor jelentkezhet néhány percre...
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4094 üzenetére
Ez az ncore-os kapcsolat hibája, 2.82-re frissítéssel vagy egy scripttel orvosolható.
(#4093) cimp
Lentebb én is írtam, hogy nem tud egyszerűen eltűnni feladat a kliensből, és mint látható nem is ez történt. -
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4089 üzenetére
Amit csináltál annak valóban semmi értelme de attól még annak ott kellene lenni seed-ben amíg ki nem törlöd. Nem szakadt le a hdd?
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4089 üzenetére
Számomra nagyon túlbonyolítod a dolgokat.
Szerintem a legegyszerübb, ha még a pc-t is kihagyod az egészből.
Telefonra leszeded a Remote transmission-t a playből, telepíted, beállítod. Majd megkeresed a weben amit le akarsz tölteni, elindítod a torrentfájl letöltést, majd ha kész, akkor a felső értesítési sávon rányomsz, és ilyenkor egyböl felugrik Remote prog, ahol már csak okézni kell és el is indul a letöltés a routeren.
A legjobb az egészben, hogy ezt bárhonnan megteheted, ha van mobilneted. -
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4087 üzenetére
Elég drasztikus eseménynek kell történnie, hogy feladat tűnjön el a transmissionből. Biztosan bekerült és el is indult?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4084 üzenetére
Ma reggel ránéztem luciban a transmission webes torrentfeluletére, de nem láttam a tegnap seedelésre elindított fajlt. Ha egyszer elindítom egymaga nem képes folyamatosan erre?
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4081 üzenetére
Szerintem ezt mindenki mással indokolja, valamiért te is gondolkozol rajta. Nálam nem a remote gui az alapértelmezett torrent kliens, még ha éppen fut is, sokkal egyszerűbb egyetlen mentéssel indítani a letöltést, mint menteni, majd kliensből indítani.
A torrents mappát a kliens használja, ha abba .torrent fájlt raksz, nem érzékeli, ha törölsz, keresni fogja, nem erre való.
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #4081 üzenetére
Szia!
A torrents mappába a transmission menti el a Torrent file-okat (az összeset, azaz azt is, amit a remote gui-n, vagy a webes felületen adtál hozzá). A watch dir-t pedig egyszerűen figyeli, hogy került-e bele új file. Ha igen, akkor automatikusan hozzáadja (tehát ez is bekerül a torrents mappába).
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4079 üzenetére
A Transmission fülön:
Figyelt könyvtár(aut. indítás): bejelölöd
Figyelt könyvtár: /mnt/transmission/watchHa csatolva van hálózati meghajtóként, akkor ebbe a könyvtárba kell menteni a .torrent fájlokat. A böngészőben meghagyom az alapértelmezett metódust a kattintásra és a "Link mentése másként..." szoktam használni. Windows alatt a Mentés másként ablak fix könyvjelzőibe bedrótoztam közvetlenül a watch könyvtárat.
-
woodworm
veterán
válasz
vadászcsiga #4076 üzenetére
1. Ha remote nélkül akarsz letöltést indítani, a watch könyvtárat használd. Előtte a config felületen ellenőrizni kell, hogy engedélyezve van-e. Nekem linux és windows alatt is folyamatosan csatolva van a meghajtó, amit azonnal indítani akarok, ide mentem.
-
válasz
vadászcsiga #4076 üzenetére
A routered LAN IP címét, alapesetben 192.168.1.1-et!
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4054 üzenetére
A dlna-nál beállítottad a log, adatbázis útvonalat?
Ha igen, akkor a vinyóról kéne olvasnia az adatbázist, vagyis működne is jól, feltéve hogy a HDD-n nem bántottad a mappát. -
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4052 üzenetére
Ezt én is írtam neked, ezek csak a csatolások.
Megcsináltad? Működik minden? -
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4047 üzenetére
ha nem csináltál mentést amikor még nem volt széttúrva, akkor sajnos minden beállítást (amit a vargalex formázó elvégzett) kézzel kell megcsinálnod
az adatok ott vannak a HDD-n, és nem kell elveszíteni őket
kérdés, hogy volt extrootod a HDD-n, vagy pendrive-on?
ha nem volt, akkor egyszerűbb a helyzet, mert csaksimán felcsatolsz mindent a rendszer/csatolási pontoknál (hozzáadás, ext4, /mnt, stbstb, attól függ miket állítottál át...)
utána az írási jogokat kell beállítani...ez már linux parancssorosha volt extroot, akkor még bonyolultabb a dolog, de vagy itt vagy a 1043-as topicban megtalálod a leírást
Ha kész vagy,akkor mindenképpen csinálj mentést!!!
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4038 üzenetére
Már sokszir írtunk itt a repeater módról, keress vissza.
Tud csak kliens is lenni, és akkor csak vezetéken ad netet....SSH-n belépsz, "mc" enter, majd megkeresed a mappát és kitörlöd mint pc-n tc-ben.
-
cimp
senior tag
válasz
vadászcsiga #4038 üzenetére
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4036 üzenetére
Mappák már csak 1szer szerepelnek?
SSH-n próbáltad már törölni a régi mappát?
-
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4031 üzenetére
Luciban:
rendszer/rendszerindítás, minidlna leállítás
Pc-n TC ben a minidlna mappában (vagy ahova irányítottad) kitörlöd a logot és az adatbázist.
Ha nem engedi, akkor próbáld meg átnevezni a minidlna mappát.
Ezután rendszer/rendszerindítás, minidlna indítás.
Elindul az adatbázis készítés, lépj ki a luciból, várd meg amíg leesik a load 1 alá. -
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4027 üzenetére
Akkor lehet hogy csak minidlna adatbázissal van bajod.
Próbálj meg egy rescant. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4025 üzenetére
A megoldás a lehető legegyszerűbb: at kell írni egyenként minden mappat újra, akar ugyanarra ami előtte volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4009 üzenetére
A DLNA-n mindent 6x-osan megjelenítő mappákra senkinek nincs ötlete?
Annyi érdekesség van hogy múltkor valamiert úgy gondoltam hogy az egyik mappát atírom kisbetűvel kezdődőre, na az csak egyszer szerepel a felsorolásban. Viszont ez sem a megoldás mert vegyesen van kis es nagybetűs mappa is. -
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4009 üzenetére
az nem tul jó megldás a TV-től
nálam simán csak bedobja a mappákat egyesével -
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4007 üzenetére
az a browse folder
az pont úgy keres, mint a PC, mappákat lát
én is ezt használom
meg bevezettem, hogy minden hónapban új mappát kezdek a TM-ben (2013.01/02/03/stbstb)
így elég könnyű kezelni szerintem -
suste
veterán
válasz
vadászcsiga #4004 üzenetére
DLNA-s TV + miniDLNA + transmission a legkényelmesebb variáció a filmnézésre
-
Neoka
aktív tag
válasz
TV-t most nem szeretnék cserélni emiatt.
ha a DVD lejátszós opció nem működik, akkor egy mediaplyer-es cucc megoldhatja a bajom?
-
válasz
Egy médialejátszóval viszont működőképes a dolog, és egy kicsit olcsóbb mint a TV!
-
.:Secur:.
tag
válasz
vadászcsiga #3959 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest