-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiritel
csendes tag
Sziasztok!
TL-WDR3600-am van a legfrisebb (3.14.3 Build 150518 Rel.72050n) gyári szoftverrel.
Több mint egy éve hibátlanul megy, mostanában elkezdte produkálni a következő hibát:
a router IP-je 192.168.1.1.-re van állítva, természetesen ez az átjáró címe is.Egy ideje a wifin DHCP-n csatlakozó eszközeim (laptop, telefon) teljesen random módon úgy csatlakoznak fel, hogy a státuszuk connected, csak épp internet nincs. És ilyenkor azt látom, hogy 192.168.0.xxx címen vannak!
Ez hogyan lehet? és ráadásul hiába indítgatom újra akár az eszközt, akár a routert, nem hajlandó a helyes tartományba csatlakozni, csak ha az eszközön statikus címet állítok be, ami az 192.168.1.xxx tartományban van!
Idegesítő hiba, mi lehet az oka? Hogyan lehet megszüntetni? -
blakey
titán
Amelyik szimpatikus, nekem 240/20-as netem van és a legújabb OpenWRT-vel (15.05) van meg a sebességem, egyelőre stabil, szerintem próbáld ki mindegyiket és amelyik tetszik, azt válaszd. Előtte olvasd el a Readme-ket és szerezd be visszaállító gyári firmware-t is, egyszerű az egész művelet.
-
-
krealon
veterán
"Most látom, hogy a hivatalos oldalról letöltött FW nevében ott a boot, tehát gondolom, hogy akkor ez nem jó. Ez esetben, honnan tudok nem boot-os FW-t beszerezni?"
-
Kicsirics77
veterán
mindenképpen olvass a témának utána ezt tudom javasolni
a transmission is egyszerű mint a faék,lehet sebességkorlátot állítam például,én annyira nem merültem bele,mert amire nekem kell arra több mint jó.
lassan 3 éve használom minden gond nélkül,csak ésszel kell konfigolni ennyi a nyitja. -
Kicsirics77
veterán
szia
openwrt ami kell neked
a 2,5 hdd mellé ha nincs külső tápja akkor javasolt egy aktív usb hub mert a router usb aljzatának tápja nembiztos,hogy elbírja.
transmission van alapból a firmwareben,webgui is van hozzá szóval egyszerű mint a faék.
vargalex blogját olvasd el elsőkörben ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged