- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9780 üzenetére
Extroot stimmel, openWRT is, bár Suste verziója van fennt, de gondolom ez nem változtat a dolgon
Na próbálom is, köszönöm!
Megtörtént, de a http://192.168.1.1:8081/sane/ a jelszó kérése után csak egy php fájlt töltött le
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9776 üzenetére
Hogyan nyitottad meg?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9772 üzenetére
Tudom, hogy hülye kérdés, de ezt hogyan tudom használni?
phpSANE-t próbáltam, de a böngészőben megnyitva csak egy rakás szöveget látok
-
Szoszo94
őstag
..és vargalex:
Készítenék hozzá, de nem értek én a programozáshoz, járműves vagyok, nem infós
Megpróbáltam a leírás alapján, de már azt sem tudtam, hogyan és hova készítsek php fájl. Próbaképp winscp-vel etc/config/ mappába csináltam egy új fájlt php.php néven, belemásoltam a cikkben leírtakat, mentettem, de eddig jutottam csak és feltételezem ez is rosszSane webes felületről nem tudok
Vargalex megpróbálom akkor az eredeti, angol leírás alapján
-
Szoszo94
őstag
Szkenner funkciót senki sem használ openwrt-vel, igaz? Volt egy leírás, ami találtam logouton, de az epson nyomtatóval nem akar működni, gondolom valamilyen driver csimag kellene hozzá.
-
Szoszo94
őstag
Igen, én is olvasgatom a külföldi fórumokat, elvileg mikor elkezd világítani a sys led, akkor kéne a reset gombot megnyomni és nyomva tartani addig, amíg el nem kezd sűrűn villogni. Viszont hiába várok, nem akar elkezdeni világítani
Ha ezt megpróbálom garanciáztatni, elhajtanak a sunyiba? Ők vajon el tudnák érni/meg tudnák nézni, mi (nem)fut rajta?
Más megoldás nincs az életre keltésére?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9365 üzenetére
Így próbálom, de sehogyan sem akarja az igazságot
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9360 üzenetére
QSS feliratút nem látok, a napocska pedig el van sötétülve
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9357 üzenetére
Avast van fennt, de kikapcsolom akkor azt is
Sehogy sem akar sikerülni
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9353 üzenetére
Destination host unreachable - nem éri el, parancssorból pingelve
Nem villog semmi (a power led amúgx a sys?), viszont a wps jele most világít.
Próbálkozok továbbSűrűn nyomkodom, az jó?
A LAN ledje villog, majd miután megnyomom a gombot, elalszik és elkezd gyorsan villogni
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9348 üzenetére
Ezt kérhetem egy kicsit részletesebben is?
Putty-ban találtam telnetes csatlakozást, de nem kapcsolódik.
Fix IP-t hogyan állítsak be?Intruder köszi, már olvasom is!
Suste: ha életre kel ez a galád router, megpróbálom újra (szeretem magam szivatni
), aztán kiderül, hogy működik-e
Telnetet a putty alól érem el? Melyik a qss gomb?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9344 üzenetére
Jelenleg az internet kábele és az egyik lan csatlakozóban a kábel van bekötve. Miután kikapcsolom és vissza, elkezd villogni a LAN jele, majd az internet jele is, aztán egy fél perc múlva lelassul a villogás. A power LED folyamatosan világít.
suste: MD5? Igen, rendben volt! És a két rendszer közül a sysupgrade-est raktam, nem a gyárira valót, ez is biztos.192.168.1.1-re egy pillanatig felvillan a fekete képernyő, majd ”Ez a webhely nem érhető el”
failsafe módot hogy érem el?
Mobilnet nélkül már a hajam tépném, az tuti...remélem nem lett papírnehezék :(
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9341 üzenetére
El kellett hoznom barátnőmet orvoshoz, ha hazaértem, megpróbálom, köszi a tippet!
-
Szoszo94
őstag
-
Szoszo94
őstag
6: Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások -nál már fel van véve a "/mnt" -be csatolt pont megosztása, így a hálózaton már el is érhető.
TotalCommanderben a Hálózat/hálózati kapcsolat -nál felcsatolhatjuk a windows-ba, mint külső meghajtót:
-Meghajtó betüjelet kiválasztjuk amit szeretnénk.
-Mappa: "\\192.168.1.1\XXX" (A per jel= "\", és nem= "/"!!!).
-XXX = Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások/Megosztott könyvtárak/"Név" alatt ami vanEzzel lenne nekem problémám, ugyanis nem találom a Hálózati megosztás fület...nekem a "Szolgáltatások" alatt csak a nyomtató szerver, dinamikus DNS, vsftpd, miniDLNA található, így nem tudom, milyen névvel kéne próbálkozni a felcsatoláshoz
-
Szoszo94
őstag
Ext4 miben lenne jobb? Nekem megfelel az is, csak kezelje a nagy (~15-20GB) fájlokat is
Most fut épp az adatmentés, aztán utána formázom is. Olvastam, hogy ki lehet terjeszteni a router ROM-ját is, érdemes azt is meglépni a WDR3600 esetében? Torrent kliens nem fog külön futni rajta, csak sok wifis eszköz, egy TV (LAN), nyomtató és ugye a HDD lógna rajta, jó lenne, ha minden flottul működne.
-
Szoszo94
őstag
Ezek alapján több szempontból is vérzik a dolog
Több partíció, sda-kén ismeri fel ha jól látom, illetve talán még FAT32-es partíció is található rajta
Ez szerepel pontosan:
Disk /dev/sda: 931.5 GiB, 1000204886016 bytes, 1953525168 sectors
Units: sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disklabel type: dos
Disk identifier: 0x73696d20
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 16065 1953520064 976752000 f W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5 16128 655371674 327677773+ 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda6 655371738 1310727284 327677773+ 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda7 1310727348 1953520064 321396358+ c W95 FAT32 (LBA)Az a sor pedig, amit írtál is, nekem kicsit kínai
Az lesz a legegyszerűbb, ha valahogy lementem róla az adatokat és leformázom újra. Ha NTFS-t akarok, akkor csak egy partíció legyen, igaz? Van olyan program, ami tutira úgy formáz, hogy a router felismeri és csatolni tudja a partíciót?
-
Szoszo94
őstag
Elolvastam ezeket, viszont a HDD amit rá szeretnék kapcsolni, tele van, így a formázás sajnos nem jöhet szóba. Próbáltam az NTFS-es kapcsolást (mivel ilyen fájlrendszerben van most a HDD) de mintha nem csinálna semmit. Biztos én csinálok rosszul valamit, csak nem tudom mit
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Sikerült felraknom a legfrissebb OpenWRT-t, milyen csomagokra van nekem szükségem ahhoz, hogy működésre bírjam a külső HDD-t és a nyomtatószerver funkciókat? Előre is köszönöm
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
A héten vettem egy WDR3600-at, sikerült mindent beállítani, laptopokról elérem a rá dugott pendrive vagy HDD tartalmát, nyomtatás is működik. Viszont az lenne a problémám, hogy a külső HDD tartalmát nem rendesen jeleníti meg, a fájlnevek mintha kódolási hibával érkeznének, összevissza véletlenszerű karakterekkel, pendrive-nál viszont tökéletesen működik a funkció. Okozhatja ezt az, hogy a merevlemezen 3db partíció is van? Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni legegyszerűbben?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged