Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dryman

őstag

válasz Kicsirics77 #15320 üzenetére

Szia!
    Köszönöm a választ!
    Azt gondoltam elegendő egy ATEN serial to USB 232-es konverter alkalmazása is, ezek szerint mégsem....
    most nézem a videókat ott valam i serial uart-ot mutogatnak....írnál bővebben erről az usb-s cuccról?
    Üdv! Laci

• Dryman

őstag

Sziasztok!
    Barátom azzal keresett fel hogy egyik napról a másikra a routre folyamatosan ujraindulgat.
    Router típusa: WDR3500 N600-as csalás legkisebb tagja.
    Megnéztem a routert és az a gyanúm hogy hibás firmwareupdate-ot csinált a családba valaki csak nem akarja beismerni...:)
    Ha bekapcsolom a routert, és a wifi kapcsoló is on-ban áll akkor ujraindulgat, ha kikapcsolom a wifi részt, akkor normálisan elindul vagyis annak látszik, de nem tudok vele LAN-on kapcsolódni...az ip-cím lekérése végtelen folyamatba kerül....
    Megcsináltam a soros porti kiegészítést, és putty-on keresztül próbáltam feljelentkezni rá...és itt kezdődnek a valódi gondok....
    kommunikál a cucc a kapcsolati ablakba a megfelelő sorosporti beállításokkal, de normál karakterek helyett tömböket ír a router, lásd kép:

sajnos úgy néz ki hogy még sorosporton keresztül sem férek hozzá....valamit azért bootol, de semmi több, a putty session ablakba egy karaktert sem tudok beleírni.....
    valami ötlet, vélemény??? Szívesen várok bármiféle tanácsot!
    Érdemes küzdenem vele, vagy bal váll felett jobb kézzel a kukába küldjem????
    Előre is köszönöm a hozzáértők tanácsait!
    Üdv!
    Dryman
    szerkesztésként: Winbond 64M flash chip van rajta, leforrasztva a chipet beírható-e olyan tartalom amiről képes bootolni is az eszköz????

Új hozzászólás Aktív témák