- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Kicsirics77 #15320 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Azt gondoltam elegendő egy ATEN serial to USB 232-es konverter alkalmazása is, ezek szerint mégsem....
most nézem a videókat ott valam i serial uart-ot mutogatnak....írnál bővebben erről az usb-s cuccról?
Üdv! Laci -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Barátom azzal keresett fel hogy egyik napról a másikra a routre folyamatosan ujraindulgat.
Router típusa: WDR3500 N600-as csalás legkisebb tagja.
Megnéztem a routert és az a gyanúm hogy hibás firmwareupdate-ot csinált a családba valaki csak nem akarja beismerni...
Ha bekapcsolom a routert, és a wifi kapcsoló is on-ban áll akkor ujraindulgat, ha kikapcsolom a wifi részt, akkor normálisan elindul vagyis annak látszik, de nem tudok vele LAN-on kapcsolódni...az ip-cím lekérése végtelen folyamatba kerül....
Megcsináltam a soros porti kiegészítést, és putty-on keresztül próbáltam feljelentkezni rá...és itt kezdődnek a valódi gondok....
kommunikál a cucc a kapcsolati ablakba a megfelelő sorosporti beállításokkal, de normál karakterek helyett tömböket ír a router, lásd kép:
sajnos úgy néz ki hogy még sorosporton keresztül sem férek hozzá....valamit azért bootol, de semmi több, a putty session ablakba egy karaktert sem tudok beleírni.....
valami ötlet, vélemény??? Szívesen várok bármiféle tanácsot!
Érdemes küzdenem vele, vagy bal váll felett jobb kézzel a kukába küldjem????
Előre is köszönöm a hozzáértők tanácsait!
Üdv!
Dryman
szerkesztésként: Winbond 64M flash chip van rajta, leforrasztva a chipet beírható-e olyan tartalom amiről képes bootolni is az eszköz????
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest