- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
-
kovimester
aktív tag
-
marilllyo
veterán
Igen-igen! M1A van most a porondon. Csak azért is kérdeztem mert megvettem anno a tárkapacitásos 32-es blueprint-et. Pörgettem anno 5 vagy 6 olyat belőle ami tárkapi / tűzgyorsaság... De ahogy nézem M1A-nál a tűzgyorsaság nem különösebben életképes hiszen oké, hogy gyorsan szórja a golyókat...de leginkább a repkedő varjak kárára... Itt meg ugye az lenne a lényeg, hogy fejen csattanjon a kritikus találat.
-
Anonymus23
veterán
De látod ez se friss, Uplayen már egy jó ideje akció van, 29,99, ehhez képest meg 39,99-nek hozza...
Érdemes megnézegetni, a konkrét árakat, mert volt már olyan, hogy rákattintás után jött a meglepi.A többi helyről vásárlás: olyan mint a: No Risk, No Fun.
De van az a Risk ami már nem Fun -
morfondőr
addikt
Ha 10 játékot veszek 1000 Ft-al olcsóbban és a 11.-et elbukom, akkor még mindig beljebb vagyok. Én már elég sok játékot vettem onnan 500-600 Ft-ért, ami steam-en 10-15 euró volt, hogy már spóroltam annyit, hogy bele férjen 1-2 bukó is, persze nem ugrálnék örömömben! Szerencsére eddig gond nem volt, mindig a globalt kell venni jó értékelésű eladótól, nem pedig vpn-es mókolás és stb. De nem akarom szítani a kedélyeket, mindenki ott vásárol, ahol jól esik neki, hivatalos forrás nyilván a legmegbízhatóbb, ezzel senki sem vitatkozik.
-
Anonymus23
veterán
Jogos, végül is, ha a normál árból ad engedményt, akkor 22 EUR, ha meg a csökkentettre számolja, akkor 24 EUR, eredeti forrásból.
Mivel egyelőre még tervezem vele a játszást, így én meg fogom venni, valahogy...Aki esetleg vásárolt már ilyet, ezt lehet ajándékba is venni? Azaz kódot kapok, vagy beteszi a könyvtárba?
Többnyire dobozos verziót vettem eddig, vagy bundlék voltak beregelve... -
DokiBaxxi
őstag
Elvileg ez a hivatalos... De minden tisztázódik remélhetőleg a Ubisoft E3-as konferenciáján
-
Anonymus23
veterán
Igen, én is emiatt craftoltam tegnap, hátha lesz egy jobb mint a mostani. És elsőre ezt adta. Minimálisan kisebb az alap sebzése, de deadly és brutál.
Este majd kipróbálom és meglátom, mert fejen tartva látványosan gyorsabban szedi le a mobokat az SMG-től.
Egy jobb sniper kellene még, az nincs sajnos 182-esben, anno betörtem, nem gondoltam, hogy szükségem lesz még rá.(#18144) RECSKA
Mikor nerfelik az SMG-ket? Volt róla szó, hogy a mostani (1.2) patch-el, de aztán (én is) örömmel vettem, hogy ez kimaradt... -
Anonymus23
veterán
Melyik vendor árulja ezt a fegyver módosítót? Megvenném.
A tár nekem is kellene, bár a 31-es megvan, és nekem többször is dobott már 100%-101%-ost, és aránylag korrekt tűzgyorsasággal.Érdemes már bemenni a DZ-be, vagy megy az agyatlan (lövök bárkit aki mozog) rugózás?
Azért csak nem mennék be lőni, hogy elbukjam a pénzem.Őszintén szólva ha csak XP-t lehetne bukni, akkor kb. nagy ívben tojnék az egészre, és sűrűbben bemennék, jelenleg úgyis csak a lvl75-nek van értelme, 90 felett semmi értelmes sincs. 93-ról meg hamarabb megunnám a gyilokot, hogy visszaessek 75-ig
Viszont most jöttem rá, hogy bizony a korábbi 86K életerő az bizony semmit sem ér, mivel csak 187k körül van a hardeness, ami ahogy látom lepkefing az ilyen 250-300k-s értékekhez képest, amit neten látok.
Ami még furcsa, hogy van egy Augom (amit a vendortól lehetett készen venni) és patch előtt 218k volt a DPS, most meg 250k felett van, de lehet csak a szokásos hülyeség ahogy számolja. -
Lefty
addikt
Tulajdonkeppen ennek a +20% bonusnak nem sok ertelmet latom. Tovabbra is a legjobb a 3 striker 3 sentry (vagy 4-2 PvE-ben), meg az 50% egzotikus sebzesellanallas lehet jo, de amugy nem nagyon fekszenek az uj setek. A striker es sentry bonusok nekem meg mindig ertekesebbek.
-
nyamsas
aktív tag
A 30 intelest hárman megcsináltuk, de majdnem otthagytuk a fogunkat...
Más:
Aztán bementem a dz-be(egyedül), ó király 161+-os, később vki rámcsatlakozott, onnantól kezdve csak 200+-ba enged be...184-es score-al, mi a f*szt keressek ott....aki rám csatlakozott 194-es volt..
Kicsi öröm, dz 1-ben a csaj(boss) kidobta a Hungry Hog M60-at..
(bár a talentek pihennek rajta...) -
utomi
senior tag
Ha és amennyiben a headshot critet így könnyebben beadja és úgy tűnik képről, hogy igen akkor miért is nem tett szert jogtalan előnyre? Hiszen ha én azonos felszerelésben és azonos fegyverrel állok dz.ben Recskával szemben de nekem 5x akkora a fejem mint neki akkor bizony könnyeben leszed fej critel. Ez pedig akárhogy is csűrjük csavarjuk jogtalan előny ergo csalás. Az pedig bőven kettős mérce, hogy a külföldi kínai és orosz embereket szidjuk a hack miatt de ha egy fórumtársról derül ki akkor az már nem is olyan nagy baj.
Ne dugjuk a homokba a fejünket csak azért mert ismerős vagy legalábbis ne próbáljuk meg itt kimosdatni. Továbbra is azt mondom amit eddig, hogy én játszottam együtt Recskával és nem vettem észre, hogy hackel menne , sőt valóban egy korrekt és segítőkész játékostársnak tűnt de ha valóban ilyen hackel ment (és úgy tűnik valóban) akkor az számomra nem tűnik korrektnek és elfogadhatónak.
A reportal nem értek egyet de csak azért nem mert tudtommal sem kovimesternek sem pedig nekem nem okozott kárt szóval azt gondolom, hogy ez talán felesleges volt de hát ezt is mindenkinek joga van magának eldönteni.vendigo és vegitossj7:
Jaj de jellemző. Tipikus arcok vagytok. Mindketten nagy szájjal töröltétek már a játékot 2 hete és hangos szitkozódtatok is és lelúzeroztátok azt aki játszik vele de azért minden nap itt vagytok osztani az észt és ha valami konfliktus van akkor rögtön beleálltok. Gratulálok ez aztán a korrekt hozzáállás.
(#15984) birorichard
Nem értek egyet. Ha Recska hackel (mert basszus a textúra hack is hack) akkor ugyanolyan besorolásba esik mint a napi szinten ide posztolt hackerek. Vagy miért is nem? Csak mert írt ide vagy esetleg ismered? Szerintem attól még csak rosszabb lesz. Nekem legalábbis csalódás. -
Htibimor
senior tag
Köszi
Más! Tele a hócipőm! A DZ-ben 1 lövésel falon át több, mint 100 méterről szed le egy csaló b*zi! Tegnap este óta 16-szor szedtek le így. Úgy, hogy nem is sokat játszom. Volt, hogy 5 percen belül 5-ször, úgy, hogy közben szervert is váltottam. De olyan is volt, hogy a négyes csapatunkat 1 LÖVÉSSEL EGYSZERRE szedte le! Siralmas! Az ilyen játékos, aki ennyire unatkozik az minek cseszi el más játékát. Nekem ilyen miért nem jut az eszembe! Ezzel tényleg nem akarnak az UBIFOS-ná foglalkozni. Szemét egy banda! Elveszik a kedvem, az egyébként kitűnő játéktól! Nincs is kedvem újra bemenni!
-
bunfi
őstag
Igen, értem. De azt írtam, hogy matchmaking és nem 1-2 próbálkozásos 5 percekre alapozva. Azt pedig tudom, hogy az én egyéni szoc. problémám (?), hogy a 191-es itemek nem érdekelnek.
(#13933) Fényvadász Kaptunk egy ígéretet a béta után, hogy természetesen lesz anticheat. Hát lett. DZ nélkül meg lehet lenni, de azért nem mindegy, hogy meg tudsz-e venni egy lvl32-es AUG vagy M1A tervrajzot, vagy nem. Hogy ez a DZ ranghoz kötés mekkora játékmechanikai baromság a részükről, azt inkább hagyjuk.
-
storm3
senior tag
Nem csaltam,nem is fogok, de:
-Minek játsszon bárki is legitként,ha a csalók sem kapnak semmit. Gyurika jót röhög a markában,míg én nem tudom csak 2x rerollolni az adott tárgy statjait,ő a 234897234987349823749873487239487239874823 creditjével ahányszor csak akarja, kraft alapanyagokra/nix creditre ugyanez vonatkozik. Akkora előnyt élveznek a legitekkel szemben a glitchelők mellett futkosó legitek/glitchelők/külső programmal bohóckodók(direkt a tápláléklánc csúcsát hagytam a végére), hogy ez x hónap után hozható be. De kinek van kedve DZ-ben állandóan feküdni,mert esélyed sincs egy csalóval szemben akármilyen cuccod van.
Így igazából én meg tudom érteni, fight fire with fire. Én az egyszerűbb megoldást választom: -nem játszok ha nem változik semmi. -
Anonymus23
veterán
Nekem is az AK van, és sajnos egy idő után nagyon elmegy a vertikális irány, és nem is lehet kompenzálni.
A Pakhan annyival jobb volt, hogy ott lehetett kompenzálni, viszont a béka hátsója alatt volt a sebzés..
Nekem a Vector helyett jobban bejön az MP5, tegnap sikerült egy jó kis MP5-t lecraftolni, igaz el kellett költeni 150/100 arany alkatrészt... -
marilllyo
veterán
Igen sajna tuti mert mutatja, hogy menjek oda...odamegyek de a szekrény "inaktív"
Azt lenne jó tudni, hogy melyik az a mellékküldi aminek a végén vissza kell térni a Midtown East rejtekhelyre. Ezt valahonnan nem lehetne kideríteni?(#12777) .LnB : Mit kell csinálnia?! Bemegy egy partiba 3 értelmes játékos mellett, és vagy DZ-be, vagy Challange-re elmegy (szinte) afk-olni. Aztán Full sárgába lesz, jobb esetben esik még két világoszöld is neki. Ennyi. mozdulnia alig kell érte. Na hát ezek voltunk kb. mi múlt héten (a zöldet leszámítva). Challenge esélytelen volt....DZ-be megettek. Hard meg nem dobott semmit. Bementünk challengre bízva abba, hogy nem dobnak ki minket aztán el-healelgettük őket. Most, hogy felaranyozódtunk...most már tudunk menni challengre is...nem félünk annyira DZ-be se...Mondhatni...most már tudunk játszani. De tény egy hétig csak healelni meg bújni mentünk challengre... kész kínszenvedés volt még így is.
-
marilllyo
veterán
-
-
.LnB
titán
Régen emlékszem milyen jó volt ez a szerverkarbantartás WoW-ban mikor még három műszakban dolgoztam. Minden szerdán éjjelesből hazaérve nyugodtan aludhattam. Mert máskor ment a farm, grind, questezés. Nem lehetett elhanyagolni a karaktert. Olyankor felüdülés volt a karbantartás. Heti egy nap, de aranyat ért az a kis plusz alvás.
-
Csabee86
senior tag
Köszi szépen.
Azt még meg tudná valaki mondani, hogy mennyibe kerül a Teneabre?
Egyébként a tegnapi nap elég vicces volt számomra. Orosz konzulátos napi nehéz küldi. Eljutottunk a könyvtáras részig és ott leestem a pályáról. Újraéledtem a menedékházba. Siettem vissza a többiekhez. Másodjára is leestem. Haramdjára pedig nem jutottam túl a pálya egy bizonyos részén. Elég pipa lettem. Viszont a csapatkapitány nem rúgott ki, befejezték a küldit, megkaptam a rewardokat, plusz a Hornet dobott egy arany Egyedi M60-at. Igaz semmire nem jó de eltettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest