- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
Gratula.
Milyen jó érzés így játszani+ még ha jó cuccok is voltak.Tegnap este hasonló, de csak 3 kimentés+ 1 szint, míg az ágy győzött.
Behívott egy friss ismerős pont kimentés és két játékos feküdt a kötél körül felélesztettük őket és csatlakoztunk. Volt kulcsom és az egyik ládából lett egy jó talentes 229-es AUG- el is raktam azonnal.
Rugók csak fent voltak és volt egy nyugodt farmolos órácska.
Redditen is nagy a csend Massive részéről.
Viszont meg az ötletelés, a legújabb PVP dlc undercover - COD és BF mintájára.
-
arnikusz
veterán
Ez összetett válasz,javaslom olvasd át az összefoglalót.
Emellet több infó is kellene.
A páncél csak egy dolog szetteket kellene összeállítani 4 azonos és 2 azonos és megfelelő fegyverek.
Amit most használok 4 alpha 1 végső 1 reclaimer,de ide 2 végső kellene.
Megvannak a szettek pvp re és pve re is.
Egy kis visszaolvasás is segít, de a legjobb a csapatban való játék. -
Omli85
őstag
Szerintem akiknek nem jön be a jelenlegi DZ az kezdeményezzen egy alternatív DZ-t a fejlesztőknél..
Csillámpónikkal napsütéssel virágokkal pillangókkal..
Van ugye az a mondás "Aki kurvának megy ne csodálkozzon ha..." ez teljesen igaz a DZ-re.. Ki ott belép hagyjon fel minden reménnyel és akkor maximum majd kellemesen csalódik ha valami értelmes emberbe fut... -
Local
csendes tag
Kedves TTomax és mindenki !
Én a DZ-ről írtam és nem magamról. A probléma gyökere ott van, hogy össze kötitek velem az írásomat a DZ-ről és azt gondoljátok, hogy ilyen vagyok.
Hát most nagyot tévedtek az biztos.
Volt röhögés rendesen.
Aki ismer az tudja, hogy milyen vagyok és hogy játszom. Soha sem hátulról még a mobok-nál sem mindig szemből.
Kár, hogy mentegetőznöm kell olyanok előtt akiket nem ismerek és csak véleményük van, de az van az biztos !!!
Nem kellene engem ......, hanem értelmezni azt amit írtam a DZ.
Üdv.
-
Anonymus23
veterán
Jól megfogtad a "lényeget"
Nekem nem az az öröm, ha valakit kivágnak mert ÉN jelentem, hanem tudjak játszani...
Ha eddig ez jött le, hogy ezt élvezem, akkor nagyon félreolvastál valamit.
Egy csaló ne azért legyen már megbüntetve, mert nekem nem tetszik amit csinál.
Nem kicsit fordítva ülsz a lovon....
Egyébként eddig 2 csítert jelentettem, mindkettő falon-átlövős, teleportálós egyértelmű csíter volt.
Ilyennel meg már régen találkoztam, sajnos okosodtak a köcsögök is.Meg biztos félek bemenni a DZ-be, amikor 4 karakterből 1 lvl99, a többi 3 meg 30 körüli, mind, másfajta stílussal (200 alatti, Predator, kis DPS-es bohóckodni).
Kösz, nem kell ápolnod a "kis lelkemet", mert messze nem ezek a dolgok azok, amik "ápolják"...A DZ egy olyan hely ahol igazán próbára tudod tenni az általad létrehozott karakteredet.
Igen, és? Ezt eddig is tudtuk, valami új infót már kérlek..A játékosok viselkedése meg olyan amilyen maga aj játékos.
Igen, ezt is tudtuk, csak biztos, hogy jó az nekünk, ha pl a te ízlésed ki van szolgálva, azaz gyakorlatilag nulla a korlát a DZ-ben. Hadd idézzek én is:
"Persze nem biztos, hogy jót tesz neked. Ha kiszolgálják az ízlésedet."
De inkább a még autentikusabb:
"Minden szabad nékem, de nem minden használ"
És itt igazából erről megy a "vita", hogy (szerintem) túl sok a szabadság (nem a csalókról beszélek, ott nem is lehet tolerancia), ami a normalitás keretein túl van. Azért mert van hely a világon, ahol ettől esetleg még szörnyűbb dolgok mennek (pl Afrika bizonyos területein) attól még nem ez a normális/helyes (morálisan) viselkedés.
Mi fog még jönni? Mielőtt lelő meg is fog erőszakolni? Vagy lelövés után?
Lassan már tényleg csak a fantáziának kell határt szabni egy ilyen játéknál?
Nem gondolnám, de hát ez csak az én véleményem, nem akarlak téged megváltoztatni, de elmondhatom én is, meg a másik is. Ilyen ez a fórum dolog. -
Local
csendes tag
Kedves kovimester !
Egy filmből idéznék. " Az életben amit megtanulhattunk az az, hogy bárkit meg lehet ölni. "
Nincs semmilyen tapasztalatom, csak most értettem meg igazán a DZ dolgot.
2 nappal ezelött egy magyar csapathoz csatlakoztam mint negyedik játékos és fél óra alatt 2 DZ szintet zuhantam le a sok elhallozásom miat, mivel úgy döntöttek, hogy rugóznak. Ahogy kiléptem az ajtón rögtön rugó lettem mivel megállás nélkül lőttek minden játékosra.
Nem szeretek játékosokat ölni csak is amikor ember vadászat van akkor.
Üdv.
-
kovimester
aktív tag
Ha te már elérsz egy bizonyos szintet a karaktereddel amikor már a mobok sem jelentenek rád különösebben veszélyt, akkor csak egy marad neked igazi kihívásként és szórakozáskén, hogy játékosokat fogsz levadászni !
Ez gyönyörü!!!
Akkor te is ahoz a táborhoz tartozol akire 1.000 sebbeznek a playerek és nem bitnak meghalni semmibe de ö 2 gyolyóbol kiszed!!!Ha iylen nagy "tudásal" rendelkezel akkor ennek az okát ird le "forum tag"!
-
Raulblanco07
aktív tag
-
arnikusz
veterán
Az én karakterem gyengébb, mint a tiéd.
Addig voltam a DZ-ben míg elértem a 75-ös szintet és megvettem vasárnap az AUG blueprintet, azóta még a napik miatt se megyek be.Csatlakozhattam egy jó páros csapathoz és ha megy a netem velük + még egy másik fórumtársunkkal játszom.
Ha jön az Underground ott biztosan élvezetes lesz újra a játék és a jelenlegi felállás szerint az új szettek és fegyverek miatt már csak alapanyagot és PxC-t fogok gyűjteni az elkövetkező 5 napban.
Ahogy két vagy három hozzá szólással feljebb is láthatod, még a sok időt áldozó - jó játékosok akik jól összeszokott csapatban és taktikával mennek is beleszaladnak ilyenekbe.
Egy a lényeg, hogy te élvezd a játékot.
-
Anonymus23
veterán
Ha csak és kizárólag a szinthúzás és a craftoláshoz a loot a lényeg, akkor jobban jártok, ha bementek a kis DZ-be (201 alá). Már egy jó párszor leírtuk, hogy mi kell hozzá (persze egy második karakter kell, ahova a szintet felnyomó cuccokat át lehet rakni), de megéri, mert összességében XP-t/pénzt ugyanannyit ad, annyi különbséggel, hogy kevesebb sárga divtech lesz, illetve a lootolt cuccok 99,99%-a (ami talán amúgy is az) törni/eladni való.
Egy csomó ideget megspórol az ember, ott viszonylag kevés a rugó, illetve a felső határ miatt az adott gearek között sincsenek fényévnyi különbségek, és ha valaki betámad, akkor sűrűbben előfordul, hogy van esélyed, vagy ha csapatban vagytok, akkor esélyetek lenyomni. Csalók nincsenek, mivel nekik gondolom a loot minősége is fontos lenne.
Ha a loot minősége is fontos, akkor arra nem jó a kis DZ, nagyon kicsi (még a nagy DZ-hez képest is elenyésző) a használható cuccok aránya, max fegyver kieg az ami eshet normális, illetve supply drop-ból eshet használható. -
-=Jam=-
őstag
Feltételezem erre gondolsz.
-
Raulblanco07
aktív tag
Ezzel mostmár nagy gond nincs, hogy a stash ott van a checkpointban, a boss drop úgyis privát, szóval kimentesz, ha tele is a stash, bemész kipakolni, és mehetsz vissza érte.
Minap én is megmentettem így egy lootomat, 4 ex rugó mellé keveredtem, harcoltunk velük korábban, bosst megöltük, várnak ott a környékén, tudtam mi jön, odasétáltam a boss hullájához, vártam ott pár secet, de nem vettem fel majd elindultam, és közben mondtam a többieknek, hogy pár sec és lesz itt 4 rugó, jöjjenek.
Lett is, 10-15 perccel később visszamentem a lootért mikor végeztünk a pvp-vel.
Te is ugyan így visszamehetsz később a lootért mikor kiküldted a nálad lévőt, bár van valamennyi időlimit ameddig fel kell venned, illetve egy-egy új csapattárs miatt kerülhetsz új szerverre is, akkor buktad a még fel nem vett lootot. -
Anonymus23
veterán
Félreértettél
Nekem az, hogy lgonoszozni a másikat és közben rugón segíteni nem jöt össze
De szerintem is van pár aberrált pszichopata a játékosok között (vagy jóval több), akik azt élvezik, ha hátba tudnak lőni. Ez van, ezek "tűnnek" gonosznak.
Az, ahogy ez a játék a PvP-t elképzeli, az eléggé evilági, azaz tényleg arról szól, hogy sokan csak úgy tudnak érvényesülni, hogy hátulról és alattomossan lövik le a másikat, egyébként nullák lennének.
Viszonylag kevés az olyan, akik szemből és nyíltan támadnak be, illetve nem azt élvezik, hogy 4v1-ben le tudnak lőni. Az, hogy rá vagy kényszerítve erre a DZ-ben, az meg ilyen. Szépen óvatosan fel kell gearelődni, vagy keresni kell társaságot, akivel együtt tudod tolni, és nem néznek ki, vagy hasonlóak, mert ha 4-en vagytok, akkor legalább a szerencsevadászok (értsd 2 fős csoportok, akik a magányosokra vadásznak) elkerülnek.
De ezt már számtalanszor kiveséztük itt a fórumban, lassan (de biztosan) offtopic már ez a téma.Pl tegnap mentünk rugózni, DZ5-6-ban. Az tetszett, mert pl jok3rz beállt a 4 játékos közzé, és beszólt nekik, ha lőnek, akkor lelőjük őket, ehhez mondjuk arc kell, de jó volt. Vagy pl mentünk kimenteni, amikor jöttek ránk 4-en, nem volt náluk loot, lelőttük őket, abból lett egy kb 10 perces csetepaté, meg manhunt meg ilyenek, de a végén +60k credittel, XP-t nemtudom mennyi volt, de valamennyivel többel, viszonylag sok halállal, de jobban jöttünk ki. Loot nem volt, viszont összeszedtünk vagy 4 supply dropot, az adott nekem 4 db 240-es cuccot, mind használható, de egyik sem jobb a mostaniaknál, ebből 2 striker + 1 sentry, meg egy taktikus.
Szóval ha bemegy az ember PvP-zni, akkor keresni kell néha a bajt, meg nem árt ha jó csapattal vagy, sok mindent lehet tanulni. De ha egy csapatban én vagyok a kicsi 262/283/12k-val, akkor azért érdekes dolgokat lát az ember.
A DZ titka egyébként:
Ne egyedül menj. Talán kis DZ-ben lehet egyedül elbóklászni, mert ott viszonylag kevés a hard core játékos aki PvP-zni akar, de ott meg ugye a loot minősége is sokkal gyengébb, XP/DZ credit + alapanyag farmra teljesen jó, de gearelődni nem -
Anonymus23
veterán
"Dz_-ben nem szeretek menni mert sok a gonosz játékos."
vs
"Múltkor a Dz-ben egy rognak segítettem vagy is egyből kettőnek."Hogy is van ez?
Összefoglalóban van egy lista, magyar játékosokkal, bár ezek között is van sok "gonosz", de biztos találsz közöttük vérmérsékletednek és korodnak megfelelő társaságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest