- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benir8
senior tag
Az eltűnt ügynök begyűjtésével kijavították, úgyhogy lehet keresni
-
Benir8
senior tag
Tényleg csak SP rendelkezőknek kap jó cuccokat?
-
Benir8
senior tag
Néhány ECHO-k begyűjtések bugok vannak? Mert nálam rossz helyen van és nem bírok felszedni se.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok.
Nem rég vettem meg dobozosan, nagyon jó áron fogtam ki, pedig nem volt akciózva, lehet hogy utolsó darabja volt. Ez az én szerencse napom.
Kíváncsian várom ezt a játékot, bétán már jatszottam vele egy keveset, de most jó sokat fogok tolni. Szép napot mindenkinek! -
Benir8
senior tag
válasz
Brownage #19777 üzenetére
Hűha, ez nem lenne jó, mert ha rá költöm 13 ezerért és nem kapok benne lemezt az már szemét dolog, ahelyett olcsóbban tudnék egy kódot venni. Szerintem is maradok annyiba, hogy inkább az aktiváló kódot veszem meg, letöltök netről, olcsóbban jövök ki, csak hát nem egy szuper netem van hogy letöltsön kb 40GB-t.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Media mark-ba megéri megvenni dobozosat 13 ezerért? Vagy honnan érdemes megvenni?
Nekem csak a dobozos kell. Az lehet-e tudni, hogy steam-es kód van benne vagy Uplay-os?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest