- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
pintyesz #96508 üzenetére
Egyébként többször pont a fordított kérdéssel találkoztam:
Csak 2x2-es van a tápon és baj-e, ha az alaplapi 2x4-es-re van rádugva.
Tudtam, hogy nem baj, mert a régi gépem is úgy ment, de azt hittem csak ~120w-ig lehet ezt csinálni. Jó tudni, hogy a kábelből kiindulva 192W a határ, tehát egy átlag régi konfignál nincs gond. -
SirRasor
addikt
válasz
pintyesz #96506 üzenetére
Annyit találtam, hogy a 2x4-es 384W-ot ad. Azaz extrém OC-hez kellhet csak a 2x2-es.
EDIT:
Aha tényleg.
2x2 - 192W
2x4 - 384W
Azaz tényleg fölösleges a 2x2-eset bedugni, ha van 2x4-esed.EDIT2:
125w helyett 150w-al számolj, mert ha turbózik, akkor annyit kajálhat max be.
Ezen kívül a max támogatott DDR4-ből 3200 MHz
Forrás.
Kisebb órajelűvel megy; lefelé kompatibilis. Amúgy felfelé is, csak akkor visszavenne az órajelből. -
Rick4
félisten
válasz
pintyesz #83372 üzenetére
Ugyan nem tudni, mi a termék, de sok olyan van parfüm, alsógatya, minden xirxar, hogy valamit veszel, aztán elkezdenek mást is küldözgetni a címedre, utána meg spammelnek, hogy vedd át, ha átvetted, utána fizesd majd ki, egy időben ide is jöttek ilyenek, de sose volt semmi átvéve. Nem tusom, létezik-e még a dolog, ez 6-7 éve ment nagyon... Mindenféle csomagküldős xarság jött az asszonynak.
-
Rick4
félisten
-
-Tsaba-
tag
válasz
pintyesz #83368 üzenetére
Ha nem állították be hogy az automatánál fizetned kell a csomagért (utánvét), akkor örülj
Vagy esetleg beszélj velük hogy hova utalj (mondjuk biztos lesz mellé számla is amiről leolvashatod). Mondjuk nekem az előbbi a logikus...Veze: a keresőjük az nagyon gatya, ráadásul ezer féle cikkszámon vannak ugyan olyanok, stb. (gondolom nincs törzsadat kezelőjük)
-
azbest
félisten
válasz
pintyesz #82733 üzenetére
galaxian icon set összekombinálva a Föld jelével a csillagkapu univerzumban.
Lehet arra utalt, hogy elmentek itthonról
-
SirRasor
addikt
-
-
-
-
Luighi
senior tag
válasz
pintyesz #45300 üzenetére
Én nyáron néztem, vizsgáltam ezt az útvonalat, akkor azt írták, hogy a rácokon és a makedónokon is át lehet menni vízum nélkül, fényképes személyivel. Nem tudom viszont, hogy szezonon kívül is így lenne-é... Szerveknél figyelj majd oda a sebesség korlátokra, tarts be mindent.
-
_Petya_
őstag
válasz
pintyesz #28983 üzenetére
Nem kell hinni neki. Egy multiméterrel mérd meg, az fog pontos értéket adni. Eleve ökörség az összes ilyen mérés, a mérendő feszültségnek és a mérőműszer táplálásának függetlennek kell lennie. Az ilyen alaplapi mérőknél ez nem teljesül, ettől kezdve az általuk mutatott érték vicc kategória!
Ha tényleg ennyi lenne a feszültség, az az alaplap már régen nem élne, meg a táp védelmei is megszólaltak volna már.
Petya
-
Rawulf
őstag
válasz
pintyesz #25614 üzenetére
Valószínűsíthető okok (legvalószínűbbtől a legkevésbé valószínűig):
1., Sata tápkábel adapter (ha átalakítóval lett a tápra kötve)
2., Tápegység öregszik (kondi cserék kellenének)
3., Sata adatkábel (meg van törve, vagy nem érintkezik rendesen)
4., HDAT2 progit ráküldeném a vinyóra (pl. Hiren's boot cd-n is rajta van). -
-
Old fox
tag
-
-
pmheros
őstag
válasz
pintyesz #2515 üzenetére
Szeretem a találós kérdéseket. Én még az M43 -as esetnél járok, gondolom nem ott voltatok nászúton. Egyébként gratulálok vagy mi. A "nyaralás" jó ötlet volt, a nászulás már kevésbé. Szerintem
Hogy gondoltál ránk az tényleg jól esett(#2516) Rick4 kettő is , egy a sofőrnek, meg egy a nem-idegen vezetőnek
-
GrotESC
aktív tag
-
pmheros
őstag
válasz
pintyesz #1111 üzenetére
rafkós a kérdésed
nem trükközni kell, hanem második lemeznek feldugni egy win -es gépre és ott a Felügyeleti eszközökben a lemezkezelésnél át lehet állítani Dinamikusról ->Alapvető lemezre
ha pedig telepítés előtt vagy akkor nyugodj meg az os telepítők is ilyenre állítják a rendszervinyót
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest