- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sp3rhead
tag
válasz
pmheros #44080 üzenetére
lehet, csatlakozot ilyen megnevezéssel vettem..
cserélve lett, de elotte nem lett kimérve h melyik pin micsoda, és netrol csak hiányos/rossz bekotést talaltam, igy viszont nem az igazi. nem lehet kikapcsolni többek között, és nagyobb hangero mellett elmegy a hang, utána vissza, és ez igy nem az igazi. és mintha a jobbos kicsit halkabban szolna.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
pmheros #43131 üzenetére
Sok bajom nekem még nem volt Szegeden a tömegközelekedéssel, de egyszer felhúztak kissé
Víztorony téren vártam este (sőt, már inkább éjjel) trolit, ami félig bekanyarodva ott álldogállt, a pilóta egy buszvezetővel társalgott, gondoltam, majd begurul a megállóba, amikor indulnia kell..
El is indult, de nem állt meg a megállóban, hanem ment útjára nélkülem... kicsit belefeledkezhetett abba a beszélgetésbe, hogy elfelejtette felvenni az utast.. amin amúgy röhögtem volna egyet, de épp siettem, s akkor már nem járnak túl sűrűn.. -
tixem
addikt
válasz
pmheros #43131 üzenetére
Hát a Volánnál én ilyennel még nem találkoztam. Az SZKT-sok között rengeteg korcs sofőr van, tisztelet a kivételnek.
Asszem ezzel pedig elmondok mindent:volt hogy az SZKT olyan sofőrt vett fel, akit a Volántól az alkoholproblémái miatt elküldtek. Khm. A Volánnál nagyon szigorúan ellenőrzik a sofőröket, az SZKT-nál nem tudom mi megy, de sürgősen gatyába kéne rázni mindent.
-
-
válasz
pmheros #42873 üzenetére
Az eredeti probléma:
10-ből 9-szer nem indul 1-szer megy a következő konfig: Asrock ALiveNF6G-DVI AMD Athlon X2 4800
Csak forog a venti, nincs kép. A táp jó, az előző lapom hetek óta ment vele. Ház ugyanaz. HDD nem is ment bele mert odáig nem jutottam.Kipróbálva egy Athlon 64-gyel. Nem megy.
Vettem egy "új" alaplapot: Abit NF-M2S. Bele az AMD Athlon X2 4800. On, felpörög 2mp és leáll. Ezt akárhányszor tudja. Idegbaj, azt hittem csak a MB rossz.
Most az AMD Athlon 64 megy benne. Kipróbálom, hogy ez elég lesz-e a garázsban linuxszal böngészni.Olyan érzésem volt, hogy ha felteszem a procihűtőt az csinál valamit. Körbenéztem mindig, de a helyén van/volt.
Nyilván már kapkodtam.Visszatettem az Asrock ALiveNF6G-DVI lapba az AMD Athlon 64-et hűtő nélkül. Egyszer elindult, de többször nem.
Most rev. számokat nem tudok és BIOS verziót sem. Az Abit-ról meg már nem sok adat van a Net-en.
-
-
-
-
Polemius
senior tag
válasz
pmheros #42609 üzenetére
Esetleg beszerezheti ezt és telepítheti, akkor lesz beépített. Jobb, mint a word megoldása és mindenhol működik.
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #42559 üzenetére
Akkor magamnak válaszolom meg:
Ha valakinek nem menne a helyesírás ellenőrzés a (2013-as) word -ben, akkor tegyen fel egy magyar nyelvi csomagot rá.
Az én esetemben a magyar win -en futó, magyar office -ra kellet, magyar Language Pack -ot tenni. Hát nem őrület !?
(#42607) dying_star Én a stereo Speedlink Meduza NX -emet javítottam már, de soha többet. Kiidegelt
-
válasz
pmheros #41127 üzenetére
Köszi mindenkinek.
pmheros: "... fecus Ugye lánygyerek?"
No mit gondolsz??
Az ám!
Az overclocker szerint pariban vannak.
bolcsodal: Úgy tudom a dxva csak a videót segíti. Arra van médiapc.
Szóval marad minden a régiben.
Jó hír: Eladó egy MSI 210-es passzív videokari! Az biztos, hogy a videókat szépen játssza.
-
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
pmheros #40995 üzenetére
Mi úgy csináltuk, hogy dec.5 este amikor már aludt a gyerkőc, elhelyeztük a télapócsomagot a csizmájába. Reggel ő automatikusan ment megnézni az eredményt vagy néha rásegítettünk azzal hogy valami motoszkálást véltünk hallani az előszoba felől és akkor már rohant is kifelé megnézni, nem-e a Mikulás volt az.
-
válasz
pmheros #40812 üzenetére
Egyébként már én is "szívtam meg" bözsi utalvánnyal a kerekítés miatt. Sparban vásároltam, 498 volt a végösszeg, ugye 500-ra kerekítik. Adnám oda az 500 Ft értékű bözsit, mondja nana nem jó, mert nem annyi a végösszeg. De eleve 500 Ft-ot kérnek el, mert nem adnak vissza, akkor miért nem lehet azzal fizetni ilyen esetben?
-
-
válasz
pmheros #40732 üzenetére
miért? gondolod, hogy a város darálta be? A szövegben benne van, hogy többször mondta már mikor rossz paszban volt, hogy öngyilkos lesz
... sajnos az én családomban is volt hasonló nem nagyon lehet mit tenni ... legyen szó budapestről, szegedről vagy egy kis faluról aki depressziós és mentálisan gyenge ott sajnos csak az idő kérdés, hogy mikor fárad el "idegileg"
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pmheros #40664 üzenetére
Miért hagyott csóri tulaj a bringáján olyat, ami szerszám nélkül lekapható?
Be van kamerázva a tér, lehet feljelentést tenni a rendőrségen. Igen, tudom, hogy csak az (n+1)-ik akta lesz, de lehet, ahhoz a pofához fog tartozni már több is és ezúttal egy sztárfotó is készülhetett róla.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pmheros #40577 üzenetére
Olyan legendákat már hallottam, hogy nyomtatót 10m hosszú USB2.0 A-B kábellel össze tudtak kötni és még működött. Na de az egyetlen szál kábel volt, nem toldott, és az egy nyomtató volt, ahol ráért átcsordogálni az adat a memóriába.
Amit előttem is írtak: kipróbálod egy kölcsönkért megoldással és ha beválik, megveszed. Ha megfelel annak az ára persze.
Kihívás lesz a kamerát a kémlelőnyílásra pozicionálni és rögzíteni is. -
ST05
őstag
válasz
pmheros #40551 üzenetére
én csak azt tudom, hogy van egy néhány méteres usb kábelem ,aminek egyik végénvan egy jókora erősítő, gondolom nem véletlen..melegszik is szépen ..plusz egy csomó eszköznél már azt tapaztaltam, hogy 50-100cm hosszabítás után már egyszerűen nem is látszanak...pontosabb érték engem is érdekelne, de gyanítom függ az adott eszköztől is, meg attól is, hogy az alaplap mekkora árammal "dolgozik"
-
Polemius
senior tag
válasz
pmheros #40315 üzenetére
Nem rossz, az izzók sz@rok. A gyári izzóval évekig ment, amiket mostanában kapni, azok dobozán is rajta van, hogy csak 1500 órát bírnak.
Szóval inkább tennék bele egy led szalag darabot (3 leddel), mint cserélgessem. Pláne, hogy 12 V-os a lámpa. De csak ezért nem akarok méterszám venni, viszont bízom benne, hogy valakinek kimaradt egy kicsi.(#40317) johnny82
Tudtommal paypalon keresztül lehet regisztráció nélkül is fizetni kártyával. -
tixem
addikt
válasz
pmheros #40207 üzenetére
Bármelyik nagyobb üzletben. Tesco Extra, Auchan, CBA Príma stb.
Én Budweisert szoktam venni. Ha fasza búzát akarsz akkor ajánlom a Kronenbourg Blanc-ot, Auchanban beszerezhető. Jó még a Bavaria is, DAB, Wernesgrüner, Bitburger stb. Krombachert és Paulanert akárhol kapsz.
Jó még a Corsendonk is, ez már kissé nehezebben beszerezhető de nem lehetetlen. -
ro_bert17
őstag
-
-
-
-
-
Polemius
senior tag
-
válasz
pmheros #39853 üzenetére
Igaz, nem mai gép, de T61p-m volt, Quadro FX 570M (8600GT), Quadro driverrel is remekül ment játékok alatt, de a mezei mobil 8600GT driver is felment rá, és azzal picit gyorsabb lett.
A Quadro és FireGL kártyák drivereien van egy csomó programspecifikus profil, tervezőprogikhoz, stb, ez ugye a mezeiben nincs. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
pmheros #39686 üzenetére
Ha egy kicsit visszapörgetjük az időt, akkor villágosan emlékszem arra, hogy egy ideig külön drivereket adtak ki a 7790-es kártyákhoz. Nem véletlenül nem ajánlottam senkinek, mivel ez egy kakukktojás kártya:
Azaz Bonaire architektúra, nem úgy mint a körülötte lévő többi Radeon. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest