- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Egy kis szerencsével lehet egész sokáig el lehet menni valamilyen útlevélszerűséggel. A 90-es évek elején ukrániába jártam át ezért, azért. Már több mint egy hete lehetett nálam a tesóm útlevele (10 évvel idősebb), amikor az egyik magyar határőr kiszúrta, ugyanis személyesen ismerte a tesómat. Kérdezte hogy hol van, mert nem látja az autóban....
-
ro_bert17
őstag
válasz
LordVader80 #45188 üzenetére
Ó! Pedig utoljára ilyen szép összeszedett mondatokat, ezzel a tartalommal humán tanácsadó, coach szájából hallottam.
-
ro_bert17
őstag
válasz
LordVader80 #45185 üzenetére
HR-es vagy?
-
ro_bert17
őstag
válasz
Luighi #43919 üzenetére
Kösz, ezzel most vigasztaltál!
(#43924) tixem: szerintem Sopronnak sem magában van varázsa, hanem összességében, a környékbeli településekkel együtt. Bár én nem szerettem igazán amikor ott éltem. Nekem túl belterjesnek tűnt, és nem éreztem érzelmeket a városban (tudom, hogy hülyén hangzik, de nem jut eszembe hirtelen jobb megfogalmazás)
Abban egyetértek, hogy teljesen más mentalitású emberek élnek ott.(#43925) martonx: én ezt a vasútállomás peronján szoktam érezni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Luighi #43704 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy amikor a visszapillantó tükörben nézed őket, a legtöbbször nem tudod melyik a pasi, vagy a nő. Ugyanis majdnem nem mindegyik világos-, vagy szőke-, rövid hajú és szemüveges. Ha pasi, ha nő.
(#43707) bitpork: bezony. És parkoláskor ne állj a vonalra. Arra is hárklisak.
-
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
LordVader80 #43476 üzenetére
Az elemeket elvileg nem olyan jó tölteni.
Amit eddig érintőlegesen olvastam, abból az jött le, hogy Lidl töltő is jó. -
ro_bert17
őstag
válasz
LordVader80 #43470 üzenetére
-
ro_bert17
őstag
Sajnos én is épp hallottam a múlt héten egy szörnyű esetet, amelyre ráillik a jellemzés. Elvileg azon forrás irányából, akinek tanúskodnia is kellett. De vannak itt a szervtől is nem?
Mindazonáltal ezek messze nem jellemző példák Szeged közbiztonságát illetően, én személy szerint kb. itt érzem a legnagyobb biztonságban magam.Több év logmein használat után elkezdtem a teamviewert használni. Nekem bejött.
-
ro_bert17
őstag
Nekem nem szokott gondom lenni a szegedi tömegközlekedéssel.
Pesten még a zebrára lépés elsőségéért is tolakodás van. Sosem értettem miért? Nem hiszem el, hogy egyiknek sem tűnt még fel, hogy az úttest túl oldalán nincs célszalag.
Az elmaradott világban, mint ugye amilyen a dánoké, bezzeg kúl a buszozás. De szomorúan látom, hogy itt is természetes a lökdösődés. Vót má?: [link] -
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #42724 üzenetére
Elvileg itt volt régebben hasonló kondíciókkal, de nem figyeltem meg ki, és mit örökölt meg.
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #42719 üzenetére
Igen, őt ismerem. De valami szegedi kellene, ahol személyesen is lehet nézelődni.
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Valaki vásárolt már innen, van valami tapasztalata? [link]
Vagy hol lehetne még normális áron használt notebookot, pc-t nézni? -
ro_bert17
őstag
Ettől a válaszodtól sem lettem okosabb. Ráadásul így azt gondolom rólad, hogy csak úgy irogatsz. Az meg klassz ugyan, ha az ember a helyén kezeli...
Ha a linkelt oldalról ilyesmi eszmefuttatásra gondolsz: [link], akkor az meg valószínűleg az én hibám lesz, ha ezen oldal hasonló szórakoztató posztjaira asszociálok: [link], [link], stb. és így azokat nem veszem komolyan.(#41852) dying_star: nem izlésről beszélgettünk. Az mindenkinek a sajátja, amit másnak illik tiszteletben tartania.
Ha Neked nem tetszik, az a Te dolgod. Semmi baj sincs ezzel.Egyszer ebédlőben megkérdezte tőlem a kollegina, hogy én nem szeretem a gyümölcslevest????
Nem.
De miért nem??? Ez hogy lehet??
Mert nem szeretem, és kész.
De mit nem lehet ezen szeretni, amikor ez olyan finom.....
Na az ilyen magas szintű eszme cserébe én se mennék bele.... -
ro_bert17
őstag
Ez a 4 éves kor levezetése az én fejemben is átfutott, de nem szerettem volna leírni. Látom hiba volt.
Nos, akkor menjünk vissza az elejére, mert nem tudom mit szeretnél ebből kihozni.
Azt írtad: "Hofinak megmondták, hogy mit mondjon..." Megkérdeztem ki mondta meg?: "a Kádár rendszer volt uralmon, de a lényeg annyi, hogy ő maga is ügynök volt, érdemes utánanézni, minden évben kapott valami kitüntetést, sokan "udvari bolond"-ként jellemezték. Ugyanígy állami engedélye volt az ilyesmire"
Tehát Te ezzel az állítod, hogy az állam tartotta fent magának? Az állami vezetés kérte fel, hogy működjön, szerepeljen? Valakinek ez az érdeke volt? Valamit kapott cserébe? -
ro_bert17
őstag
Remélem a gyanításodat nem a 17-ből következetetted ki, mert akkor azt cáfolom. Még csak nem is úgy képződött, mint Neked a 4.
Az összeesküvés elméleted kristálytiszta logikája meg ott bukik meg, hogy akkor ezek szerint a következő korszak regnáló vezetéseit is ezen elvek alapján kellett kiszolgálnia. Az meg már ugye elég merész gondolat. -
ro_bert17
őstag
válasz
SirRasor #40225 üzenetére
Igen. Anno ütvefúróval, elvileg jobb szárral visítottam (meg a fúró is) vagy 20 percig mire lett egy 3mm mély furat. Aztán kértem kölcsön sds fejes fúrókalapácsot (téglát is vésnek vele, stb.), aztán pár másodperc alatt kész lettek a normális furatok.
Mivel én sajnáltam akkoriban 20-30 eFt-ot ezért kiadni, ezért kölcsön kértem ismerőstől. Szerintem bérelni is lehet. -
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
Rawulf #37982 üzenetére
Bezony ám. Sőt, már gombokért sem. Vagy esetleg még azok, akiktől még nem búcsúztak el.
Miközben a mára szürkévé, és közönségessé vált sómenjük ennek a lóvénak a többszörösét vitte haza. Ezzel van aki szerint tényleg csak annyi a baj, hogy mi nem kerültünk bele a buliba. (és ráadásul szerintem a mi pénzünkből lettek ezek fizetve).Amúgy meg: [link]
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #37615 üzenetére
Ez komoly?
Akkor aki ilyen 500 fölötti prosat kalapolt össze, akkor az gondolom most örül. Na persze a "kereskedője" vezekeljen hogy ennyi ideig igyenes szolgáltatást használt!
Amúgy nekem sem szimpatikus az új apró. De hátha meg lehet szokni.
-
ro_bert17
őstag
Nekem mindig újdonság, amikor telefonos ügynökökről olvasok itt. De ma engem is megtalált egy:
- Jó napot kívánok! Hallott már a mesterséges intelligenciáról?
- Persze, a szakdolgozatom alapja volt.
- Érdekli, a mesterséges intelligencia segítségével, pénz keresés?
- Igen.
- Ööö.....most minden szakértőnk foglalt, és nagyon leterhelt. Majd valamikor szeptember végén újra felkeresnek.
- Köszi. -
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
macilaci78 #36803 üzenetére
Neten rendelt jegynyomtató kioszk ott nincs, de új fajta jegykiadó automatát pár hete telepítettek oda.
Szerk: közben itt is megtaláltam: [link]
(#36805) macilaci78: olyat én még nem használtam. De ha jól láttam, azon olyan jegyet veszel, amilyet csak akarsz, és szinte bármivel fizethetsz, akár kártyával is.
-
ro_bert17
őstag
Nincs valakinek jó áron eladó 2GB-os 667MHz-es, asztali DDR2 memóriája?
-
ro_bert17
őstag
válasz
lugosi #34497 üzenetére
Ezt is érintették valahol, miszerint a nagyvezérnek - jelen esetben az édesapának - valaha meg kellett hozni egy felelős döntést, amikor a köznépnek részletesen bemutatta a családtagjait, és azok életének bizonyos részleteit. Ja, hogy ez most a saját véleményük szerint nem fér bele az angyali tisztaságú, tökéletes idillbe? Ez furcsa. Szerintem nem kellene szégyelniük, hogy két egészséges fiatal lány elmegy szórakozni valahova.
-
ro_bert17
őstag
válasz
martonx #34487 üzenetére
Hidd el, az meglepőbb lett volna itt, ha már a felvázolt előzmények nélkül is kapásból rávágatad volna, hogy kik ők!
Szerk: mindezektől függetlenül. Azt hiszem, mintha évekkel ezelőtt a koncertjegyeken rajta lett volna, hogy a rendezvényen való részvételkor nyilvános felvétel készülhet róluk, és ebbe a jegy megvásárlásával bele is egyeznek/tudomásul veszik. Vagy már nincs ilyen? Vagy nem vesznek jegyet?
-
ro_bert17
őstag
válasz
lugosi #34477 üzenetére
Ennyire nem elemeztem ki magamnak. Viszont ugyanezeket próbáld elmagyarázni egy "fejlett" világban élőnek, vagy egy itteni 16 évesnek. Szerintem páran pislognának nagyokat.
Nekem a reklám humoros jellege tetszett.(#34483) pilóta: biztos azért, mert a szóbanforgó képkockákat, szinte konzekvensen elkezdték kiírtani a netről. (amit meg én nem értek)
(#34485) Rolly:
-
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #34300 üzenetére
Szerintem is nagyon helyes. De akiben még így is maradna feszkó, annak javaslom a sportot, akár a küzdősportot. Pl. mma, láttam hozzá oktatóvideót is kedvcsinálónak: [link]
-
ro_bert17
őstag
válasz
pepe091 #34263 üzenetére
Öööö...igen. Kezded kapizsgálni. Valóban személyeskedés, hiszen a személyednek szólt, mert az elved egyszerűen lehetetlen, életképtelen ötlet.
És igen, ezt is mondtam, hogy ne is próbáld megmagyarázni. Nem fogom megérteni azt, amit nem lehet. (jelzem nem is szeretném)(#34262) Rawulf: és mit csináljak vele?
Tényleg le kell gyilkolni minden állatot, aki emberre támad, vagy mi?
(#34265) Rawulf: ok. Mától bojkottálom a kengyelfutó gyalogkakukk nézését. (Természetesen komolyabbra fordítva a szót, nem bagatelizálnám a művésznő halálát ezzel)
(#34267) dying_star: ha tudják. Persze az ember felelőssége által maga mellé domesztifikált állatot azért jóval könnyebb.
-
ro_bert17
őstag
válasz
pepe091 #34251 üzenetére
Igazad van. Nem az ártatlan szót kellett kiragadnom. Hanem az egész hozzászólásodat kellett volna. Akkora butaságot írtál, és teszed ezt továbbra is, hogy közben azon gondolkodtam, hogy Te vajon gondolkodtál-e ezen, vagy csak simán zsigerből jött? Mielőtt esetleg ismét próbálkozol, segítek, az előző a rosszabb válasz.
Nos. Ne menjünk szerintem tovább. Engem biztosan nem fogsz tudni meggyőzni az ötletedről.
Ugyanis közben elkezdtek kalandozni a gondolataim az elveid után: lelkiismeretfurdallás nélkül kellene legyilkolni az autókat, a pisztolyokat, a tömegközlekedési eszközöket, a késeket, repülőket, 220V-ot!, stb. Ezek bizony mind rátámadnak a gyanútlan, ártatlan emberre aki eléjük kerül. De hogy proaktív is legyek, vannak az emberre veszélyes vadállatok. Ezeket megelőzéséppen kellene lelkiismeretfurdallás nélkül likvidálni, hiszen sosem lehet tudni...
Tényleg ne haragudj, de olyan sületlenséget írtál, amit biztosan nem gondoltál végig. Vagy aláírásnak javaslom az ölni tudnék a világbékéért klasszikust. -
ro_bert17
őstag
(#34248) pepe091: ez aztán egy igaz "emberi" gondolat. Lehetnél élharcos, aki elmagyarázza a vérengző, gyilkos vadállat kutyáknak (bár önszorgalomból lehetne a föld összes emberre támadó állatjáról is szó), hogy rosszat csinálsz te vad állat, Te: Ez itt, egy "ártatlan" ember!
De azért, hogy ne hogy feltámadjon a "lelkiismereted", azért írtam, mert én meg azt látom, hogy vannak emberek akik nem kapnak rendes nevelést.... -
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
Hamár film trailerek. Lesz érdekes magyar film is az ősszel.
[link] -
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #28247 üzenetére
Mi lehet az oka, hogy ha valaki esetleg nem barátkozik meg vele? Logikátlan, nehézkes a kezelése, olvashatatlan, stb?
-
ro_bert17
őstag
Nektek is ennyire rossz tapasztalásotok van a vindózos telefonokkal kapcsolatosan?
Én személy szerint az androidtól eddig idegenkedtem kicsit (mert nem is volt dolgom velük), de a céghez került pár note2, meg galaxy s, minik, stb., és annyira pofonegyszerűek, hogy még én is tudom őket használni.
Viszont most nokiára lenne igény közeli családban, de több helyen olvastam hogy kifagynak, megállnak, újra indulnak, stb. -
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
proper #26307 üzenetére
Akkor még mindig nem tudom, mi a különbség az tulajdonosi átírás, és az üzemben tartó között.
Egyébként két magánszemély, és nem cég autó. Egyszerűen a szülők kérése, hogy ne a testvérem nevém legyen az autó. (ő magánvállakozó vagymi egyéni vállakozó, tehát gondolom májusig kellene átiratni)
-
ro_bert17
őstag
Gépjármű átírásnál mi az a vagyonszerzési illeték, azon kívül, hogy az államnak be kell fizetni? A vásárlásom utáni jutalék, vagy micsoda? Ha az édestestvérem nekem ajándékozza az autóját, akkor is kell ilyet fizetni? Vagy gondolom akkor létezik olyan, hogy ajándékozási illeték?
-
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
Digital #26059 üzenetére
Elvileg már nincs bodies2 kiállítás. Én az elsőt néztem anno, számomra felejthető volt. Ha már Pest, meg kiállítás, akkor tapogassátok meg a láthatatlant. Izgalmas, érdekes, szerintem.
Valaki írta az IKEA-t. Szerintem is tuti. Egy rakás idő, séta, ágy, stb. olcsó hot-dog. -
ro_bert17
őstag
válasz
bandita88 #25949 üzenetére
Én egy ideje a Csillag tér mögötti részt ismerem a töltés lábánál. Nekem nem szimpatikus, bár ha gondolkodom rajta, nem tudom megmondani miért nem.
Régebben sokáig laktam a Kossuth Lajoson. A csöndesebb részén a tesco-ig nekem szimpatikus, szerettem. Viszont azért nem ott vettem a lakást, mert eleve drágábbak is voltak. -
ro_bert17
őstag
válasz
ErőVarázsló #25700 üzenetére
Már ezekhez az újabbakhoz is van ilyen?
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #25259 üzenetére
Szerintem egy macska sokkal sz@rabbul érzi magát egy lakásban, mint mondjuk egy dog.
Volt már kutyád? Esetleg több, hogy még összehasonlítási alapod is legyen? Lehet hogy a szeret nem a megfelelő szó az ő érzésükre, vagy viszonyulásukra. Viszont szerintem nem lehet emberi nyelven megfogalmazni az ő hozzá állásukat, így talán a szeret szó áll ahhoz a legközelebb.
Túlzás emberi tulajdonságokkal felruházni állatokat (bár ha már mopsz, akár mikor látok egyet, mindig elröhögöm magam - a nem rég linkelt kivétel, mert aranyos, és nem hasonlít annyira), de talán jobb is őket nem megsérteni az emberi tulajdonságainkkal.
A chip árával kapcsolatban. Nem azt mondták, hogy max. 3500 (tehát valahol olcsóbb is?). Vagyis két kutya 7000 max. Egy-két doboz jobb fajta anthon berg.
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #25247 üzenetére
Nem vettem a szívemre. Írtam is, hogy nem jó viccnek vettem. Pusztán tettem egy reménytelen próbát. Sajnos mint amikor az utcán rászólsz egy emberre, hogy ne szemeteljen. Ha már rá kell valakire szólni, az már eleve reménytelen.
(#25250) lugosi: napi 2x3-szor le kell vinni. Az a minimum. Az almos megoldás a kutyánál nem működik.
(#25254) dying_star: Ez így azért nem túl konkrét. A lakásban tartás sokban függ az adott kutya mentalitásától, fajtájától. Legfőképp a társaság kell nekik, aztán a mozgás, és egyéb ösztönös igények. Sok nagy testű kutya egész nap csak fekszik, ellentétben egy szerinted szoba macskával, aki éjjel több km-t is bejár.
Aki meg azt mondja, hogy többre tartja az állatot az embernél, azt azért mondja, mert pl. a kutyád akkor is feltétel nélkül szeret, ha egy részeges semmire kellő vagy. Egy ember, meg 500 forintért öl, és ellopja maga tehetlen öreg holmiját. Tehát ez sem szélsőségesebb vélemény attól, mint aki meg öl egy állatot, és azt mondja: de hát az csak egy kutya. -
ro_bert17
őstag
Aha. Igyekszem megérteni a "fáradozásodat". De szerintem az eddig is köztudott volt, hogy különböző kúltúrákban eltérően kezelik az emberek mellett, és emberekkel együtt elő állatokat.
Vagy Te eleve tőlünk különböző kúltúrát képviselsz, és ezt szeretted volna itt tudatni? Malacot (disznót) nem eszel? Vagy kutyát igen? Esetleg pl. Indiából írsz? Szerencsére egyikkel sincs gond.A szagokat illetően, mert szerintem szinte már-már köztudottan mindig mindenki ilyen példákkal szokott jönni: Eltudom képzelni ahogy az autók gurulnak a városban, hátul anyuka kezében a kis szagelszívóval, amit az autó kipufogójához tart. Kiviszik a városból, majd szélnek eresztik annak tartalmát. Bocsi a blődség miatt, de én eddig több embert hallottam panaszkodni az autók kipufogógázának szagára, mint a kutyahugy szagra. Sőt. Eddig ezt még csak Tőled hallottam. Persze lehet kevés embert ismerek.
Ezzel kapcsolatban, és a kutyagumival kapcsolatban is azt tudom csak javasolni Neked, hogy jobb kicsit toleránsabbnak lenni. Felesleges idegeskedéstől kíméled meg magad. Egy kutyának sose fogod tudni elmagyarázni, hogy ne sz@rjon a kedvenc bakancsod alá, Neked meg elvileg így is úgy is van arra igényed, hogy autót, lakást takaríts. -
ro_bert17
őstag
Nem? Wow! Csak így elsőre "komolyabb" gondolkodás nélkül, csuklóból? Ez igen! Ez már valami!
Az én véleményem az, hogy ha gondolkodsz rajta valamennyit, akkor lehet nem jött volna ki ilyen belőled. De még mielőtt még is csak elkezdesz gondolkodni erről: vajon kinek degradáló? A kutyának? Az érző lénynek (gazda és kutya)? Az étteremnek? Neked?Egyébként mi mindent hugyoznak össze a kutyák? Úgy konkrétan érzed pl. egy villanyoszlopon? Egész közelről szoktad, vagy már távolról is? Az utóbbi szerintem kifejezetten érdekes lehet, mert akkor brilliáns orrod van.... Lehet valaki Neked is az általad linkelt "állatorvost" fogja javasolni.
Az avatárom (vagy mindek híjják a képem) tévesszen meg nyugodtan.
Szerk: gondolkodtam rajta, hogy van-e érteleme reagálnom a posztodra, mert sejtésem szerintem nem jó viccnek szántad. Mielőtt esetleg hosszabban belemegyünk, vedd figyelembe, hogy sok ember számára szinte családtag a vele elő állat.
mimi82: chipeztetéskor a regisztrálásra feltétlen figyelj oda. Különben az egész nem ér semmit.
-
ro_bert17
őstag
válasz
azbest #24588 üzenetére
Ezt szépen ki is fejtette: a sok gyökérnek viszi a retkes pizzát.
Csak beugrott hogy egyetemistaként ajtót nyitok pizzarendelés után ennek a futárnak, és pár perce ment le közvetítés a hiradóban....
Egyszer nyáron irgalmatlan felhőszakadáskor ért oda a futár hozzánk a főfasor elejére.... Én tényleg elszégyenlettem magam, de még csak csúnyán sem nézett.
Pesten más fajta ál.. emberek élnek. Ha csak hatvannal fordulsz le a kereszteződésben, rád dudálnak mögötted. Sőt még szemből is! -
ro_bert17
őstag
Innen is látszik, mennyire sötét vagyok a témához: Mondom mit jelent, vagy milyen új közgáz szleng, szakszó lehet ez a sok fel?
(#24564) Rawulf: ezt az egyik este leadták a retek klub hiradójában, amit furcsállottam is. A srác még futár lehet?
-
ro_bert17
őstag
válasz
ShadowX #24522 üzenetére
Természetesen ebben is van igazság. Nekem is van olyan munkatársam, akit meglátok a cégnél, legszívesebben képen törölném, hogy nem szégyenli magát, és mástól veszi el a munkát, meg a fizetést. És valóban ez még egy munkahely is ráadásul, mert sok embernek még ez sem jön össze. Ismerek olyat is, aki egész életében nem dolgozott 1 évet, pedig tehette volna (nem, nem politikus). Na mert a magyar valóban külön fajta. Prágában (a szintén nagy cocc múltú országban) mintha golyóval lőtték volna a metrolépcsőt. Ki van írva, hogy állj jobbra, más siet. Pesten is van ilyen felirat. És?
De ez így van már évtizedek óta. A baj szerintem, hogy ma azokat nyomják agyon (középréteg, melós. vállakozó, befektető, stb.) aki tovább "üzemeltetné" az országot.
Pár hónappal ez előtt beszéltem egyetemistával. Asszondta és akkó mi van, ha hallgatói szerződés. Mondtam neki, hogy ez nagyon csúnya időket idéz. Most szerintem már ő is kint sétálgat a hidegben.(#24525) skopy: ez milyen ixpé? És hogy került gépre??
-
ro_bert17
őstag
100 emberből 95 nem hajlandó semmit sem tenni? Mindenki nem "tud" elmenni az országból. De pl. mindenki vállalkozó sem lehet (bár az ösmerősökből kiindulva, azoknak sincs már sokkal lejebb. Főleg ha már egy ősmagyarellenes ősellenség tecsóval is startégiai megállapodást "kell" kötni). Stb., stb.
Épp ezért, a kis töketlen diákok legalább próbálnak valamit tenni. Aztán majd biztos meg lesz a vezetőiknek is az ára, mint mondjuk a szakszervezeti vezetőknek. -
ro_bert17
őstag
Bizony ám! Legalább rajtam kívül más is észrevette ezek szerint. Ezért nem kellett előre leülni egyeztetni, mert abból nem, vagy csak nagyon nehezen jönnek ki úgy, ami nekik kedvező.
Így meg a sok rutintalannak oda dobnak pár "apróságot" ami nekik amúgy sem volt fontos, oszt mindenki befoghatja.(#24491) Rolly: én még azzal is szimpatizálnék, aki nem 500 euros fizut ad a frissen végzett, értékes, jó diplomásnak.
Egyébként ezt a szerződéses dolgot még a mai nem értem. Elvégzi itthon a sulit, aztán dezertál. Olyankor mi van? 10 év után kimegy érte a nagy fekete autó, vagy az itthon maradtakon verik le az összeget? -
-
ro_bert17
őstag
Ez a 3 alkatrészes dolog rémlett nekem is. Nálam a grafikus vezérlő bizonytalan, meg kicseréltetném a sim tartót.
Na meg elég drága a garancia kiterjesztés, így inkább átnézetném a gépet. Bár annak se fogok örülni, ha alaplapot cserélnének benne.
Mindegy, azért bíztató, hogy továbbra is korrektek, normálisak abban a szervizben.(#24422) Rick4: melik nagy cég nem kurvult el, az utóbbi időben?!
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #24283 üzenetére
Sziasztok!
Csillag tér környékén van ajánlott, olcsó (jó ár/érték arányú), hűségidőnélküli net szolgáltató? Digi? Tré? -
ro_bert17
őstag
Valaki lassabban megy Tőled 20 km/h-val, és Téged ezért a gutaütés kerülget, akkor Tőled se várjon túl sokat az ember ugye?
Egyébként szerintem a balesetet szenvedők min. 90%-a teljesen biztonságosan megy a nem várt eseményig. Aztán egyszer egy pilanatban valaki "átjön" szemből, mert ő is teljesen biztonságonsak ítélte meg magát, és a helyzetet.
Azt hiszem csütörtök este Bp.-en is kb. 2 cm-es volt a hó, és nem értettem, hogy a mellékutakon miért lépésben mennek az autók. Aztán amikor az előttem lévő kis platós alig bírt befordulni lépésben a kereszteződésben, csak pislogtam. -
ro_bert17
őstag
válasz
Rawulf #23834 üzenetére
Ne legyetek már ennyire szőrösszívűek... Szerencsétlen orgazda még eddig nem igazán bukott le, így hogy legyen rutinja a kínos "keresztkérdések" során?
Egyébként nem szoktam megnézni az ilyen videjókat, de kirázott a hideg, mert csupa olyan helyszín, ahol évekig megfordultam. (még a miklósi kapitányságon is egyszer)
Sz. miklósról tudni lehet pl., hogy közrendőrt az utcán 1 évben max. 1-et látsz. Nagyon max. 1-et. Szóval valóban elképesztő a helyzet is, ahol egy városban ilyen nyugalommal tudják művelni az ipart, a láthatóan nem túl magas szellemi képességgel rendelkező egyének, teljes biztonságban érezve magukat. -
ro_bert17
őstag
válasz
csiszy #23067 üzenetére
Apum is ezzel szokott jönni, hogy amikor ő fiatal volt, akkor este indultak el a kivilágítatlan tehervagonba beállított padokon, hogy reggelre Budapestre utazzanak. És mindig azt válaszolom neki, hogy több mint 50 év telt el azóta, de most se sokkal jobb.
A pozitív felfogás igyekezetével sincs gond. Egészség legyen, a többi csak probléma. De ha nem lennék ide kötve, akkor most lenne kb. fél éve annak, hogy s halomnál (a netes fotóra gondolok, ahol kiégtek a betűvilágító neonok) beb...tam volna magam mögött a budiajtót.(#23075) bitpork: én azt vettem észre, hogy pár évvel ezelőtt volt jellemző az acsarkodás, amikor az igazi magyarnak ki kellett mennie az utcára. Mostanság én nem szoktam olyannal találkozni, aki elégedett lenne az irányítással. Így nehéz lenne vitatkozni. Bár érvek sose kellettek/voltak ezekben a beszélgetésben.
Már tök rég nem hallottam, és most is olyan jókat nyerítek rajta. 14 volt a terv: [link] -
ro_bert17
őstag
válasz
csiszy #23055 üzenetére
Panaszkodni? Amikor már nem csak a Te normális jövőd, hanem a gyerekeidé is kérdéses, akkor bízzunk, tűrjünk, drukkoljunk, mosolyogjunk stb.?
Más: Mi lett a pap államtámogató számlaszámával? Lett belőle valami? Arra emlékszem még, amikor valamelyik segélykoncerten voltak vagy 10-en.
(#23056) bitpork: lehet azért veszed annyival drágábban, mert az a szerencsétlen csak 7-et fialt, pedig 12 volt a terv.
(#23060) Attix82: 1-2 évig sopron mellett laktam. Akkoriban csak dolgozni járt át a lakosság nagy része, mostanság meg még a vérplazmájukat is oda viszik.
-
ro_bert17
őstag
"sajnos ők nem látják" De látják. Nem debilek, nem idióták. Dörzsölt faszik, asszonyok. Dirket csinálják. Ha ezt nem látnák, akkor elmeorvos csökkenteni a létszámot, arra nem kellene külön törvény.
(#23041) Frenky89: "Fórumok » Lokál » Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek"
Durva mi?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest