Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmheros #42873 üzenetére
Az eredeti probléma:
10-ből 9-szer nem indul 1-szer megy a következő konfig: Asrock ALiveNF6G-DVI AMD Athlon X2 4800
Csak forog a venti, nincs kép. A táp jó, az előző lapom hetek óta ment vele. Ház ugyanaz. HDD nem is ment bele mert odáig nem jutottam.Kipróbálva egy Athlon 64-gyel. Nem megy.
Vettem egy "új" alaplapot: Abit NF-M2S. Bele az AMD Athlon X2 4800. On, felpörög 2mp és leáll. Ezt akárhányszor tudja. Idegbaj, azt hittem csak a MB rossz.
Most az AMD Athlon 64 megy benne. Kipróbálom, hogy ez elég lesz-e a garázsban linuxszal böngészni.Olyan érzésem volt, hogy ha felteszem a procihűtőt az csinál valamit. Körbenéztem mindig, de a helyén van/volt.
Nyilván már kapkodtam.Visszatettem az Asrock ALiveNF6G-DVI lapba az AMD Athlon 64-et hűtő nélkül. Egyszer elindult, de többször nem.
Most rev. számokat nem tudok és BIOS verziót sem. Az Abit-ról meg már nem sok adat van a Net-en.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest