- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
_Petya_ #73434 üzenetére
Jah, akkor ha a Szillérin felszállok akkor megy tovább
Ez ingyenes járat?
-
ShadowX
őstag
válasz
_Petya_ #73202 üzenetére
Azt el felejtettem mondani, hogy az összes alu-vezeték ki lett cserélve rézre a felújítás során (és elméletileg csatornázva van falon belül...de ez majd akkor derül ki, ha megnézem), szóval azzal elvileg nem lehetne gond. És pontosan olyan süllyesztett aljzatokra gondoltam, mint amit linkeltél, mert jelenleg kiemelő kerettel van megcsinálva. És ez szerintem ronda, plusz funkcióját tekintve sem hasznos.
A szomszédokat meg most már megmondom őszintén, hogy lef*s*m. Ami itt az elmúlt fél évben történt, az valami katasztrófa. Sok új lakónk lett, eddig vagy nem lehetett eladva minden lakás, vagy sok volt a nyugdíjas. Hátunk mögött zsákutca, füves focipályával, előttünk egy sor panel fogja fel a zajt, szóval nagyon csendes a környék. Viszont a lakók, akik ideköltöztek, olyan zsákos parasztok...azt hallgatom, hogy reggelente és esténként ordibálva szidják egymást (az anyázás általában köszönés helyett van, elképzelheted akkor mi lehet), plusz ha este 10-kor kell falat fúrni, akkor este 10-kor fúrnak falat. Úgyhogy nem fog érdekelni mit szólnak (persze én igyekszek minden felújítást munkaidőre időzíteni).
nap: köszönöm, a gipszet olvastam én is. Nem repedt meg a festék a gipszelt területen?
Ted_Beneky: köszi, megerősítetted Te is. -
Polemius
senior tag
válasz
_Petya_ #73052 üzenetére
Obit, Praktikert azért kérdeztem, mert azt tudom, hol van errefelé.
Tudom, megtévesztő, hogy itt írtam, mert időközben disszidáltam, szóval vagy ausztriában, vagy az osztrák határ közelében kell megoldást keresnem.
Így a szegedi cégek nem játszanak. Lapszabászatokat pedig errefelé nem ismerek, ellenben obi meg praktiker akad. -
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #72940 üzenetére
Amennyiben az eladó egyáltalán az emag lesz..... Szeződnek magyar céggel, ami épp lehet az a soltvadkerti csoda cég, ahonnan én is vettem a kamerákat. Ja, azóta a pénz visszajött, de időközben a weboldalt is másik cég üzemelteti, és egy telefon után kiderült, hogy a helyi jegyzői titkárság sem tud róla....
-
-
-
válasz
_Petya_ #72573 üzenetére
Eleve szerintem hülyeség, hogy autóra kötsz biztosítást. Jogosítványra kellene. Mi köze van ahhoz, hogy milyen balesetet okozol, hogy milyen értékű autód van. Egy 25 éves Fiat Tipoval (értéke 1 Ft 50 fillér), simán okozol tízmilliós kárt, ha belerongyolsz egy AMG mercibe, míg fordítva max 1 Ft 50 fillér kárt okozhatsz, mégi sfordított arányban fizetsz biztosítást. Sokkal inkább számít, hogy milyen a sofőr. Persze tudom, hogy valamennyire ez is beleszámít, hány éves, férfi-nő, hol lakik, de egyedül annak kellene számítani, hogy okozott-e már balesetet vagy sem.
-
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #72571 üzenetére
A GTK szimplán annyit jelent, hogy nem javítható gazdaságosan, a kár utáni javítás meghaladja az autó értékének 75%-át, itt lehet hogy csak gazdaságtalan javítás lett volna, mert egy ajtóra a GTK-t elég furcsának tartom, ráadásul megbontás nélkül valamit GTK-ra venni is furcsa. A horpadt- deformálódott fenéklemez épp mondjuk hozhat ki ilyen végeredményt, de ez a GTK nem azt jelenti, hogy egy autónak vége, csak nem gazdaságosan javítható. Ettől még akár az értéke dupláját ráköltve akármilyen csodaszép verda is lehet belőle, nem az állapot, csak a ráfordított összeg a problémás.
-
DarkByte
addikt
válasz
_Petya_ #72571 üzenetére
Egyébként két opció volt, vagy számlásan javíttatom, de ekkor jelentősen drágább a dolog hiszen márkaszerviz vagy egyéb szerviz jöhetett volna szóba. Vagy megajánlott összeg van és ezt elfogadom. Utóbbi mellett döntöttem, már csak azért is, mert nekem kellett az autó (pont akkor kezdődött a lakás intézéssel a papírok sűrűje és folyamatosan rohangáltam) és 3 hétre rá meg volt csináltatva önköltségből, mire a biztosítás összege megjött az bőven 2 hónapon túl volt és nyilván a kevesebb felé törekedtem, hogy biztosan fedje a dolog. Utána lepődtem meg hogy mekkora összeget ajánlottak, mert kevesebbre számítottam.
Egyik esetben sem fizették volna ki azt hogy új autót vegyek, az összeget javításra lehet fordítani. Az autó nem sérült olyan módon ami balesetveszélyessé tenné. Nagy szerencsémre az alvázat, sem az A-B oszlopot nem érte ütés, így tényleg csak az ajtó volt cserés illetve a kasztnin kellett egyengetni. Csak amíg a márkaszerviz borsos áron hozott volna új vagy után gyártott ajtót, addig én bontóból vettem rá ajtót amit igaz át kellett festeni (de a kasztnit amúgy is kellett, így azzal megvolt az ajtó is), de még így is jelentősen olcsóbban kijöttem. És mostanra hogy összekopott nem lehet észrevenni hogy törve volt, nagyon szépen megcsinálta az illető.
Amúgy én is úgy vettem ezt az autót hogy tudtam hogy már törték a bal elejét. Amikor most volt a baleseti felmérés, a fickó a festékvastagság mérővel mondta is hogy az ott már újra volt festve.
Viszont az tényleg jó kérdés hogy ilyenkor többször felmérhetik-e gazdasági totálkárra az autót. Ezt nem tudom.
Én eleve nem értem ebben a biztosító rendszerben hogy miért jó az, hogy ha az én autómat összetörik akkor a túloldal biztosítója fizet ki? Miért nem az enyém fizet ki, és majd ő lejátssza ezt a dolgot a másik biztosítóval hogy milyen kompenzáció történjen? Csak mert így tulajdonképpen nincs választásom, hogy egy balesetben melyik biztosító fog nekem kedvezni vagy épp nem kedvezni. Azzal vagyok köteles tárgyalni aki a túloldalt biztosítja. Logikátlannak tűnik nekem, de elfogadtam már amúgy hogy ez így van és kész.
-
Rawulf
őstag
válasz
_Petya_ #71937 üzenetére
Tavaly még úgy volt, hogy a megyei-kapitányságot (Kossuth L. sgt.) kellett hívni.
Már egy ideje ilyen esetben meg kell adnod az adataidat is (ellenőrzik a hívót), miután kapcsoltak neked illetékest.Fontos: különben a rendőr le fog b*szni, hogy szép kis táblácskákkal jelöld a garázsod ajtaján, hogy no parking, megállni tilos, lopós autó... stb. megoldásokkal, hogy jól látható legyen. Bár elméletileg nem szabadna, de pl. nekem is annó azt mondta a rendőr, hogy fehér festékkel mehetne az X a kapu előtt a betonra/aszfaltra (ők nem fognak szívózni a festék miatt).
Ha a delikvens eláll addigra, mire jönnek a rendőrök, akkor illik szólni a központjukba neked, hogy "bocs, de a paraszt elállt, mielőtt a kollégái megjöttek volna".
Ha viszont odaérnek a rendőrök, akkor közöld velük a tényálladékot és ha nem akarsz verbálisan beszállni az adok-kapokba, ami a tapló és a rendőrök között fog lefolyni, akkor ne várd meg az autó tulajdonosát, hanem bízd a rendőrökre.Ha pech-ed van, akkor kifogsz egy bunkót, akkor készülj fel rá, hogy per lesz (ha nem akarja elismerni és befizetni a büntit) és behívnak tanúnak (nem kell jogásznak lennie ahhoz, hogy ezt megtegye veled).
Ezért mindig készíts fotókat a kocsiról, hogy jól láthatóan bizonyíthasd, hogy odaállt a garázsod elé és a fotókon láthatónak kellenek lennie a figyelmeztető tábláidnak! Így nem mondhatja azt, hogy nem látta, stb... - természetesen a rendőrök felhívása előtt tedd meg a fotózást (mobiltelefon kamerája is elég).
A benned lévő kisördög pedig igazán jó kedvű lesz, ha a delikvens olyan későn ér csak vissza, hogy addigra a rendőrök a pókkal elvitetik. (Egyébként a pókos is szokott kamerázni, de az a tuti, ha fotózkodsz...)
Csak azért tudom, mert az elmúlt három évben a volt munkahelyem autómata kapus mélygarázs bejárata elé is mindig odaállt valami barom. Sok sikert!
-
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #71934 üzenetére
Oda van írva, hogy őket vagy a rendőr, vagy egy közterület felügyelő tudja az intézkedése során igénybevenni, tehát a telefonszám az arra jó, hogy az elszállított járműved felől érdeklődhess, de kihívni nem fogod tudni őket..
Az abban a formában, hogy te elszállít(t)a(t)sz bárhonnan egy járművet, mint magánember, inkább jármű önkényes elvételének tűnik sajnos...
-
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #70644 üzenetére
Jaja, így van, egy ideje az adávételi konkrétabban bizonyító erejű magánokirat, amiben ott van óra- percre a birtokbaadás ideje, tehát bármi is történik az odaírt dátum- idő előtt-utána, megvan, kinek a felelőssége, kérdés nélkül tisztázható a felelősség.
A kgfb szerződés aláírása után usgyi az ocsmányirodába, meg a biztosítóhoz, utóbbitól még pénz is jöhet vissza, korrekten ki szoktájk számolni, hogy napra pontosan ennyi járt, ennyit meg viszaküldenek.
-
-
-
-
Valkűr
addikt
válasz
_Petya_ #69052 üzenetére
Akkoriban mikor elkezdtem oda kepeket tenni dropbox etc. még nem voltak. 1x elkezdett egy hdd meghajtom szarakodni es gyorsan feltoltottem a kepeim hozzajuk amig nem veszek masikk HDD. Csak kozben megszunt az oldaluk. Tehát akkor csak kényszerből tettem fel gyorsan a képeket csak épp kifogtam a bezárását. De mazlim volt.
-
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #68855 üzenetére
Azt írja, 2015 decemberi a térkép, nekem az ennél frissebb nng-s (topmap) térképpel is, is volt gondom, úgyhogy here maps térképkeket használok már egy ideje.
De ez ne riasszon el, ha az út 95%-ában jó a térkép, az ősi ösztönök, amiket amúgy se kell hagyni elcsökevényesedni, csak túlrepítenek a maradék 5%-on.
-
DarkByte
addikt
válasz
_Petya_ #68648 üzenetére
Én is rászoktam most erre az eBay-ről mikroelektronika alkatrész rendelgetésre. Bár 3-4 hét, jellemzően ráérek megvárni és amúgy olcsóbb, vagy azonos áron belefér hogy legyen tartalék alkatrész is mindenből
A brit shop-ra tudsz linkelni példát? Gondolom ott van postaköltség cserébe a 2-3 napért, de nagyobb volumennél még úgy is megérheti.
Más: Mérey utcában nézek ma meg egy még meg nem hirdetett de eladó lakást. A Megyeháza mögötti részén van az utcának. Minden tök szuper, annyi egyedül hogy magasföldszint ami az utca felől földszint. Mennyire gáz ez a környék szerintetek? Én úgy gondolom ez már kellően messze van a Mars tértől, illetve az ablakokra lehet kovácsoltatni rácsot ha még is para.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
_Petya_ #67705 üzenetére
Az ilyet elütni nem jogos önvédelem?
martonx: a forgalmi sávok darabszámától függetlenül nem állunk meg menetiránnyal szemben. Ha nem vagy rest a nagy körúton ezt figyelembe venni, akkor miért lusta ezt máshol megtenni? A Lengyel utcán nincs is akkora forgalom, simán egy íven meg lehet fordulni bármelyik kereszteződésében, vagy egy kocsibeállót kihasználva.
-
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #67706 üzenetére
És ha ő pl 2 mázsa akksit, vagy vaslemezt szeretne leadni? Az pl fizetős, de a hulladékudvarokban nem fizetnek érte...
Petya: Hát igen, én sem értem, miért nem büntetik őket, meg mondjuk a gyalogosokat, a kresz rájuk is voinatkozik, és nem tesz kivételt gyalogos és autós szabálysértés között. Kapacitás nyilván lenne rá, hiszen a feladat elvégzésre vár, a tagfelvétel után utcára küldött emberek lazán kitermelnék a saját órabérüket, meg még vagy 5x annyit. És abból lehetne akár füvet nyiratni, akár a szemetet összeszedetni...
-
kispéé
senior tag
-
azbest
félisten
válasz
_Petya_ #65979 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ezeknek van -e bármi hatása, vagy szó szerint csak paraszt vakítás. Viszont anno egyetemen a biotechnológia üzleti szemmel előadója mesélt róla, hogy van olyan készülék ami bizonyos elváltozásokat tud kezelni, tünetmentesíteni. Tehát van olyan baj, amit megfelelő fajta lámpával hatásosan befolyásolható, de gyanítom ott nem színezett fényes dolog volt, hanem uv vagy valami orvosilag igazoltabb dolog. Gondolom a bőr valamilyen védekező mechanizmusát indítja be és azt használják ki. Ahogy a nap le tud barnítani vagy vitamin termelődhet fény mellett.
-
Rick4
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
_Petya_ #64554 üzenetére
gondoltam, hogy nincs 17-es, nem tudom ki és miért véste rá az aljára
meg ugye a méret, egy 17-es óriási lenne
tudom az ónos trükköt de akkor is nagyon nagy a felület, elvezeti a hőt és csak a nyákot pörkölöd
egyszer már kinéztem egy betétet, asszem 2200+posta volt, de azóta egyetem miatt nem értem rá
meg nem sürgős, bedobtam helyette egy P4-et most -
azbest
félisten
válasz
_Petya_ #64469 üzenetére
Az a szép ebben, hogy ha nagyon befeszítenek, akkor panasz könyv, ha az nem hat, akkor azután jön talán a békéltető testület. Persze annak joga nincsen utasítani kártérítésre, hanem csak javasolhat. Ha még akkor is ellenkeznek, akkor polgári pert lehet indítani. Persze az állítólag a békéltető testület javaslata felé billen.
Szóval, ha elvből szemét, akkor képes nagyon sokáig elhúzni, mert nincs normális fogyasztóvédelem.
Meg ha jól emlékszem 10eft alatt teljesen az eladón múlik, hogy vállal-e bármilyen garanciát.
Határidők terén pedig nincs konkrét nap, csak kényelmetlenségre hivatkozó gumiszabály.Szóval érdemes lehet továbbra is szépen kérni, aztán később borogatni asztalt, persze a körülményektől függően. Elvileg, ha nem megoldható a csere, akkor a pénz visszaadáson kívül más lehetőségük csak akkor van, ha te is szeretnéd.
-
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #64467 üzenetére
Eleve onnan indulunk, hogy az első alkalommal is a legokosabb amit tehetsz, hogy mindenről jegyzőkönyv a vásárlók könyvébe, blokk sorszámmal, konkrét esetleírással ahogy kell. Arra egyébként is 30 napjuk van válaszolni, de a sima ügymenet is úgy működik, hogy a hibás termékkel visszamész, és kéred a javítást, vagy a cserélt, és erre a szerviznek, javítóműhelynek 72 órán belül érdemben reagálnia kell, tehát a hiba jellegét fel kell tárnia a valódi javítást elvégző vállalkozásnak, és értesítenie kell téged, hogy a kérésed, tehát a javítás vagy a csere teljesíthető-e. Mivel itt eleve kiderült, hogy probléma van a javítással, csak csere lehet, vagy ugyanolyan, vagy eldöntöd, visszakéred-e a pénzt, vagy ha úgy tartja kedved, levásárolod. Olyan nincs, hogy ők azt mondják, majd jön cucc, és kapsz másikat, vagy levásárolhatod, a törvény ezeket nem ismeri. Akkor és ott vagy másik, azonos termék, vagy pénz vissza, és akkor is a blokkon szereplő teljes összeg. Most az van, hogy szerintem visszamész, és azt mondod, hogy egyébként is érdekmúlás állt be, tehát mindenképp elállnál a szerződéstől, de egy fogyvédes ismerős is arra kért, hogy menj be, és ha nincs pénz, akkor papírozás lesz, a vásárlók könyvébe belekerül minden, szó szerint úgy ahogy történt.
Erre biztosan vissza fogják adni a pénzt.Pl: [link]
-
macilaci78
nagyúr
-
Viktor77
titán
válasz
_Petya_ #63447 üzenetére
Kaptál. Egy Moderátor leírta, hogy itt ne. Ennek elégnek kell lenni. Nincsenek magánakciók, ha egy ilyen horderejű kérdésben valamelyikünk beír egy ilyet egy topicba, annak hosszas megbeszélés volt az eredménye. Illetve, szembemehetsz a felhívással, utána viselve annak következményeit.
A bejegyzés mindössze azért fog születni, hogy lehetőség szerint mindenki meglássa, és ne kelljen több topicba is felhívni az emberek figyelmét erre.
-
Rick4
félisten
válasz
_Petya_ #63111 üzenetére
Mikor te oda bejelentkeztél, nem kellett magadtól igazolás vinned.
Ellenben a tulajdoni lapra rá kell nézniük, nyilván egyeztek saját magaddal az adatok.
Elvben a tulajnak is ott kellene lennie, mikor valaki bejelentkezik, nálad ez megvalósul egy személyben.
Azért a bejelentkezőnek a személyes adatokon tól személyi igazolvány számot, meg pár dolgot tudnia kell, hogy azt a papírt ki tudja tölteni, aláírás helyett meg akármit oda lehet biggyeszteni, de az már az okirathamisítás kategória, és nem nagy ügy kideríteni, ki kapart oda.
Ja, a be- kijelentkezés, meg a kényszekijelentés is díjmentes, ha jól tudom, bár 10 éve jelentkeztem be, és azóta nem jelentkeztem ki, szóval épp változhatott is volna.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
_Petya_ #62976 üzenetére
Elég hülye volt, aki így elkezdte rád zúdítani a dolgokat.
Szerintem kezdésnek egy egyszerűbb (játéktechnikailag egyszerűbb) karaktert kell választani a kezdőnek és a kezdő nagyvonalakbeli elképzelésének megfelelően megcsinálni neki a karaktert. A szabályrendszerből meg csak a szűken rávonatkozó logikai lépéseket kell csak elmondani.
Menet közben úgyis jobban fog tanulni.Én se tudom a mai napig sem, mik egy szabványos karakter induló statjai és képzettségei, ellenben a könyvből olyan karaktereket rakok össze, hogy nem minden KM hajlandó mesélni neki. (Tolvaj, vagy harcos kaszttal is megcsinálom, nem csak egy varázslóval...)
-
válasz
_Petya_ #62737 üzenetére
Nekünk is Digi van. Szerződés lejárta után át akartam köttetni másik névre, de nem lehetett. Bementem az irodájukba, felmondtam anyagi okokra hivatkozva. Másnap hívtak, hogy tovább lennék-e ügyfelük, ha hűségidővel olcsóbb lenne okos csomagban? Mondtam köszönöm, igen. Annyi, hogy érdemes telefonból az 500-asat rendelni, ami most havi 400 Ft, mert akkor mobil híváskor csak 6 ft a percdíj.
mod: a szegedi irodában nem dönthetnek arról, hogy újra kapjak-e kedvezményt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
_Petya_ #61989 üzenetére
Volt olyan menekült, aki 4 év alatt vándorolt egy afrikai országból, míg Magyarországra ért.
Szülőhazájában üldöztetve volt. Mondogatta, melyik államokban volt, honnan miért jött el, voltak törzsi háborúk, országközi háborúk, stb.
Nagy sokára áthajózott Görögországba, az útra inge-gatyája ráment (szó szerint), Görögországból kertek alatt jutott el a röszkei átkelő környezetébe, ahol a szerbek még jól megverték, kisemmizték, és átrugdalták a határon, ahol a magyar határőrök megfogták.
Hogy Görögországtól Magyarországig milyen úton jutott el, nem tudta megmondani, mert a településeket, utakat kerülte, gyalogolt erdőn-mezőn keresztül.Ez volt a vallomása, én voltam a tolmács.
Olyan is volt, aki az úton esett teherbe és szült és már egy éves elmúlt a gyerek, mire ideértek...
Senkinek nem kívánom, valóban embertelen dolgok vannak/lehetnek, ami elől menekülnek, de köszi, ebből nem kérek. Nem az a baj, hogy hozzák magukkal a kultúrájukat, szokásaikat, hanem hogy nem értik a mieinket és nem is tudnak egyik percről a másikra idomulni.
Meg azért a kultúra és szokás mellett olyan betegségeket is hoznak, amit csak komoly szakkönyvekben látsz és az európai ember évszázadok alatt nem találkozott vele. -
tisn
addikt
-
válasz
_Petya_ #61989 üzenetére
Szerintem a határátkelőket rég le kellett volna bontani.
Világállam kell, emberiségegyesítés, a javak arányos elosztása, a tech fejlődés irányba állítása, és tovább, előre, a világűrbe....Amúgy arról mindenki lapít, hogy mi ennek az egésznek az oka. Az, hogy az USA megint világrendőröset játszott, megbolygatott viszonylag stabil államokat, ezzel mobilizálva több millió embert, és közvetve vagy közvetlenül milliók halálát okozva.
Esetleg hajózhatnánk a menekülteket egyből az Egyesült Államokba, hisz az könnyen kommandózik mindenfelé úgy, hogy egy másik földrészről nem kell tartania a menekültáradattól.Mert tökmindegy, miért jönnek... a lényeg, hogy úgy érzik, jönniük kell, mert nekik ott szar.
És igen, ezer és egy probléma van azzal hogy ennyien jönnek, és a jövetelük módjával is, de mégiscsak emberi lények, és amit tudunk adni (emberi fogadtatás, bánásmód), azt adjuk meg, a probléma nagyobb léptékű kezelését hagyjuk meg a politikusoknak.
Tőlem tényleg távol álljon a libsi gondolkodásmód, de látva, hallva, mennyi radikális, elutasító ember van az országban.. durva kicsit. -
válasz
_Petya_ #61989 üzenetére
Nem kell leülnöd, menj csak ki az utcára és nyugodtan rugdoss össze minden hajléktalant mert az is milyen gyomorforgató hogy nem kisebbségi hajlékony az utcán fekszik. Én a helyi hajlékonyokon is próbálok segíteni, kérdezd meg bb0t. Gondolom nem fogja emlegetni a másik topikban erről szóló írásomat és linkelt fotót, mert ugye ez már ciki lenne
Nem hibáztatok én senkit, hogy képtelen valóban az annyira hivatkozott keresztényi értékek szerint élni, majd annak idején ennek is meglesz a böjtje. Az aki meg azzal jön h miért pont ide, javaslom költözzön el: nagyon sokan megkérdezik h miért pont itt van az ami ( a menekülteken túl ) és arra sincs válasz.
És ezzel ezt itt lezártam, mert már olyan területre visz ami nincs engedélyezve csak egy helyen. -
-
HaZse
őstag
válasz
_Petya_ #60740 üzenetére
Anyám közös képviselő volt több társasházban is. (IKV bízta meg) És egyátalán nem igaz, amit mondasz.
Nekem pont az ilyen Kft-kkel volt bajom (meg hallok róluk eleget). Mert nekik egy társasházban a lakók csak egy pénzforrás. Sőt volt olyan tapasztalatom, amíg panelban laktam, hogy mást küld9tt ki a megbeszélésre és semmi fogalma nem volt a dolgokkal.
A pénzt pontosan kérik be, de elintézni valamit az évek alatt sikerül velük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest