- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
-
tserrof77
őstag
válasz
Hequila #19572 üzenetére
Miért nem adtál neki modulárist?
Tegnapi sztori. Srác be. Kissé bátortalanul kérdezi, hogy displayport/dvi átalakítót tudnék-e esetleg HOZNI. Nem ám, hogy van-e, azt nem is remélte. Erre az egyik kis rekeszből elérakok egy kábelt. Srác bociszemekkel néz: Bazki, ez mégjobb. A másikba azt se tudták mit akarok kérni. Rendelésre meg hetekhónapokéveket mondtak. Igaz, 2900Ft-ot csengetett ki a kábelért, de boldogan távozott.
Múltkor ellenben majdnem megszívattak, mert OTG kábelt kerestek, ott én pislogtam boci szemekkel, majd amikor kinyögte a srác, hogy tablethezkőhogypendrájvotdugjonrá, akkor esett le, hogy tulajdonképp a polcon levő mikroUSB/USB kábeleket kereste
-
-
tserrof77
őstag
válasz
Hequila #19524 üzenetére
Kimossa, kirakja a fogasra újra.
Nekem ma hoztak vissza egy szombaton elvitt 1043-ast, hogy 1ó után leakad az USB cucc rajta. "Természetesen" geldcurükk verzióba.
Osstobalúzerjúzer persze totál átállította a kib...ott belépési kódot is, alig bírtam rezetelni. Nő meg itt pattog, hogy mivanmá... Aha, persze... ha estleg épp egy openwrt-s softmod miatt hülyül meg, bukjam be én. Egyet már benéztem 2 éve úgyis. Mondom, a minimum, hogy megvárja, amíg alapba állítom ezt a ...-t vissza... Az esemény melléktermékeként meg apró darabokra tört a vezetékes telefonunk kagylója... Nagyon várom már a 2 hét múlva esedékes szabit, tele a puttonyom...
-
-
Hequila
őstag
válasz
Hequila #19143 üzenetére
Ami még tetszik ilyenkor, hogy az iróniát nem vágják le.
Tegnap volt egy srác bent. Tipikusan a kocka fajtából, de nem volt vele gond.
Egy gépet hozott be, hogy nem indul.
Bekapcsoltam, néztem, hogy hátha fél perc alatt meg tudjuk oldani a gondját, és akkor már viheti is.
Bekapcsolás után a tápventi irdatlan zörgésbe kezdett. Néztük egy darabig, hogy mit produkál a gép, majd hogy oldjam a csendet:
- Traktort is hoztál a géppel?
- Nem, csak a gépet.
- ... -
válasz
Hequila #19143 üzenetére
Nálunk ez megy:
-Kézicsókolom, láktok ván?
-Jónapot! Igen van. Milyen kellene?
-Ámin léhét féccbúkozni, meg viszi a jútyúkot is!
-Azt olyan 90 ezertől tudok...
-Dé hát, kéremszépen, nekem csak tízezrem van rá! Meg különbén itt a szórópápíron nyócezeré' írják.
-Az az Ócskányé, és az nem nyolcezer, hanem nyolcvanezer.
-Áhá, ákkor megyek oda tecikérteni.
-Sok sikert!
-Bocsássomeg még azt szeretném kérdezni, hogy a busz oda mikor indul?
-Nem tudom, sajnos.
-Áz báj, mert hideg van kint. És buszbérletet teccik árulni?
-Nem, de arra a buszra nem kell bérlet; ingyen viszi az embereket az áruházba.
-Igazán? És mikor indul?
- -
Vangelis
félisten
válasz
Hequila #18847 üzenetére
Nyugi Én már két éve csődbe mentem.
Csak ment bele a pénz az utolsó két évben.
Most meg a fennmaradt tartozások viszik el a közhasznú bér nagyrészét.
Persze kifizetve soha nem lesz.... kb elég a kamatok tört részlére amit levonnak.De hát ez van egyszer lent ... aztán még lentebb!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Hequila #18847 üzenetére
Én már elhagytam a ker.szektort. Nem bántam meg, de előbb utóbb ez is be fog dőlni mint minden Mo.-n. Szerintem. Jövőre elveszik azt a minimális cefeteriát is tőlünk, mert nem éri meg adni. Több az adminisztrációs és egyéb ktg, mint amennyit nyer rajta a dolgozó. Bruttósítják és megy az alapba, úgy kevesebbe kerül a cégnek, a dolgozó meg annyival kevesebbet is kap. Az árak viszont nőnek. Folyamatosan. Sokat. Szomorú a helyzet...
-
adax01
tag
válasz
Hequila #18847 üzenetére
Hátja ez már tényleg az én is melótkeresek de semmi nincs most már az sem ami eddig volt.
Itt minden csak megy tönkre szűnikmeg vagy bezár, én is ha fiatalabblennék már régen kimentem volna külföldre.
De kár hogy nem vagyok 10-15 évvel fiatalabb már kimentem voltna!.
A maradék pénzemet még a bank is lenulta úgyhogy szép karácson elé nézek nyomor és kilátástalanság van itt már csak kérem szépen. -
ati012
őstag
válasz
Hequila #18822 üzenetére
Egyébként csak oda nem szabad nyúlni ahova az van írva hogy "ne nyúlj ide"?
Gumikesztyűbe vagy másba hozzá lehet érni esetleg? Pontosan nem értem ezt az LCD mizériát.
A felirat amin van az egy sima műanyag lap; gyakorlati funkciója a védelmen kívül nincs -szerintem-.Kijelzőt ki tudok cserélni, fénycsövet meg khööm.
Múltkor egy törött LCD-t szétkaptam, világítás megoldása érdekelt.
Mit ne mondjak, vérszopás.Lehet egyszerűbb lenne az egész kijelzőt cserélni, csak úgy nem olcsó.
szerk.: tudatlanságomra felmentés: asztali gépekről most pártolok notikra. Eddig is szervizelgettem, de nem annyira hogy fénycsőt cseréljek.
-
Melack
veterán
válasz
Hequila #17897 üzenetére
Ez erősen olyan, mint az egyik ügyfelem:
- iPhone 5 van?
- Nincs, itthon majd csak 28-án jelenik meg.
- és 5S?
-Tiszteletem, az 4S, az az előző változat....
- (szavamba vág) Nem, nem, nem, nem, azt olvastam, hogy az a hologramos billentyűs. Ne mondja nekem, hogy nincs olyan, mert nem hiszem el....És rámvágja a telefont. Kis kedves.
-
stol
addikt
válasz
Hequila #16284 üzenetére
Én a következőkép oldom meg ezeket a problémákat.
Felajánlom, hogy extra felár ellenében "eldobom" minden folyamatbanlévő munkámat és nekivetem magam az övének.
DE. Ekkor elétolom a folyamatbanlévők munkalapját a céges telefonnal és közlöm, neki kellene a tulajoknak megmondani, hogy miatta nem lesz kész a gépük határidőre.
Eddig ilyenkor mindenki megértette, hogy nem csak ő létezik és más, már hamarabb átvett munkák vannak folyamatban. -
SityiSXT
őstag
válasz
Hequila #15700 üzenetére
Izlandi helyzetjelentés a témakörben:
A cég, ahol dolgozom, látja el ASRock alaplappal a szigetet. Szinte nemzeti gyásznap, ha behal egy általunk forgalmazott deszka. A konkurencia a Gigabyte-ot és az MSI-t erőlteti: az előbbivel nincs különösebb gond, az utóbbinál viszont rendszeres látvány a púpos/elpukkant kondik látványa - hullanak is rendesen. Asus is akad hébe-hóba, általában a végelgyengülés végső stádiumában - igaz, ezek régebbi (2-3-sokéves) modellek.
Vinyók tekintetében látok itt érdekességeket. Én nem tudom, honnan jön ide Western Digital, de hogy ez hullik a legjobban a szervizünkben, az tény (hozzáteszem, csak Seagate-et forgalmazunk asztali fronton). Pár hónapja az egyik kolléga némi számolást végzett az infós kukában: 32 db WD, 8 db Seagate, 3 db Samsung és 1 db Hitachi volt az eredmény. A kép árnyalása végett hozzáteszem: errefele a WD és a Seagate dominál (kb egál az eladott darabszám), Samsung nincs sok, Hitachi meg tényleg csak mutatóba.
-
mongi
senior tag
válasz
Hequila #15666 üzenetére
Más néven engineering sample cpu, ami a fejlesztőktől néha az ibélyen landolt
Szorzó lock nélküli procik, eleve válogatott szériák, amin tesztelték pl. hogy a cucc mit bír, hol a vége, vagy milyen változást hoznak a különböző fsb/szorzó állítások.
SzerintemVerzsön twú: legrafitozott hidakkal leledző szepron ami egyébként egy tébred-bé atlon volt, csak átnevezték
Nekem is van itt hamisított 2800+ sempim, pár hidat összeforrasztottak a kínai dzsunka-balra limited alkalmazottai, így a szorzót feljebb tekerve ment a kicsike, miközben csak 2300+-os volt
-
szumo
senior tag
válasz
Hequila #13478 üzenetére
Üdvözöljük a viharszezont, és mivel ma Medárd napja van, a közhiedelem szerint 40 napig fog esni. Meglátjuk mennyi elpukkant gép tulaja fog jajveszékelve kikötni, hogy de neki nincs pénze, de kell a gép.
Délután hoznak is egyet, mert a szomszédja ajánlott. Megláthassuk, remélem egy P2-es lesz.
-
nyunyu
félisten
válasz
Hequila #12733 üzenetére
Kingston microSDHC+adapter nem jo neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moza Full szimulátor szett
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Delock USB3 bővítő kártyák eladók
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest