- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
poffsoft #19610 üzenetére
Az egész hambi téma gáz az ilyen gyorséttermekben. Ha hambira vágyok, akkor elmegyek az egyik kedvenc büfésemhez, ahol egy ódivatú ősrégi, olyan jó igazi hamburgert kérek. Olyat amilyet a mekis soha nem fog látni.
" vitális uborkáról"--- báz nagyon reggel van, virtuális uborkának olvastam.
-
SityiSXT
őstag
-
Rover623
félisten
válasz
poffsoft #4389 üzenetére
már olvastam, nem lettem sokkal okosabb.
És meg is értetted ami ott le van írva...?
A válaszod alapján kétlem...
Ott szépen le van írva hogy melyik Vista változatok (Business, Ultimate) megvásárlása esetén lehet jogtisztán XP-t használni a gépen.
Az XP telepítőanyagot magadnak kell ''előtalálnod''...nem adnak sem ingyen, sem csökkentett áron...esetleg vehetsz egy OEM XP-t, normál bóti áron.
Vagyis: bármilyen XP-t feltehetsz (persze azért kerülendő az olyan mennyiségi licensz, ami még az SP0, SP1 időszakban került ki a netre és már az SP2 is ''kiköpi'')...
Lehet a cimborád legális XP-je, apuci-anyuci cégének mennyiségi licensze, akármi...
Ha nem akar aktiválódni, akkor jön a telefonos móka...néninek elmagyarázod a szitut, bediktálod a Vistád kódját és kapsz szépen egy működő aktivációs kódot...ennyi...az XP eredetét nem szokták firtatni. -
ML320
senior tag
válasz
poffsoft #4346 üzenetére
Az MS-től igényelhetsz kódot és disc kitet
Viszont Magyarországon egy a lényeg: valamit vegyél és igazold le. A BSA is abbahagyja a b*szogatást, ha megkapja a szoftvernyílvántartásodat. Az oprendszer legyen jogtiszta, a többit meg hogyan ellenőrzi? Sehogy! Inkább békén hagy, hiszen elsődlegesen az MS érdekeit védő független szervezet -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
poffsoft #4241 üzenetére
na, mivel ez 2x ment el ezért kénytelen vagyok átírni...
-külső 5,25-ös házat keresek mobilrekkel...
-tessék...
-ez bontott!!!??? mert nekem csak originális kell...
-nem bontott csak nincs fóliázva a külső doboz... belül amint teccik látni fóliázva van maga a ház...
-jaaaa... ok
erős vizslatás után folytatja :
-bele kellene próbálni a rekket...
-ha kibontom akkor BONTOTT LESZ ÉS MAJD JÖN VALAKI AKINEK NEM FOG TETSZENI, HOGY KI VAN ''PRÓBÁLVA''...
Erősen elgondolkodott, de nem tett le a próbáról, sőtttt közel félórás b@szkurázás után egy másik márkát is kibontatott, ami végül is elnyerte a díjjat és megvásárolta...
b@zdmeg
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
poffsoft #4241 üzenetére
nos, logikusan (ez az én logikám) nóném sz@r márkákat nem veszek...
na, most le lehet rondítani, de a zafír meg a hasonló kaliber nekem nóném... pláne ha 1 árban van, akkor meg nincs is miről beszéni...
pl. én az inno kártyákat le tudnám köhinteni egy jól átmulatott vörösboros és kurásszós gyomortartalommal...
jájj, biztosan jó meg f@sza de akkor se kéne...
bocs, de ki kellett raknom ezt magamból... -
TheReMiXeR
senior tag
-
1010
őstag
válasz
poffsoft #4008 üzenetére
hozzám tegnap jött be egy gyéren öltözött csaj
nem magyar volt
de szakadt sem
amugy meg van szagok közt is külömbség
más ha meleg van vagy ha valki nem fürdik'LE
arra megcsak annyit hogy nem ment oda senki,hogy ha valki annyira akar valamit
akkor mászik 5métert az eladóhoz és megkérdezi
a kedvencem az volt mikor valki 20perce állt sorba és előre szaladt
hogy neki információ kell meg leírás erről és erről
közbe én emg irjak számlát meg garanciát
aztán panasz könyvért ordibálva elmet
de mikor megtudta hogy a személyes adatait is meg kell adni
akkor mehetett el a kedve a beírástól
biztos az a csunya eladó majd rágyujta a házat
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
poffsoft #4004 üzenetére
Szerencsére nem minden vevő ilyen, de hogy őszinte legyek, nem is bánom, ha elmennek. Én is izzadok, de elmegyek mosakodni. Ha meg rohad a szám, akkor ott a rágó meg a bogyók. Ez meg szerintem nem nagy elvárás. Mindenkinek van egy szintje, ahol jól érzi magát.
Egy kis diszkrimináció: Egy nem nyáron lebarnult etnikum akar mindenképpen hitelre vásárolni. Természetesen munkáltatói igazolás nélkül... Már ismerjük őt, a barátnőjét, a bátyját... Mind el lett utasítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest