- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez esetben kell közölni, hogy persze, akkor nem.
Engem valamelyik nap a lépcsőházban állítottak meg, hogy én értek a kerékpárokhoz, látják, majd csináljam már meg az övét, mert lötyög az első kerék. Mondom kónusz, mentem volna tovább, de nézzek már majd rá. Persze, majd ránézek.
Egyszer.. Nem ingyen.. évek kérdése.
-
-
wolfman
veterán
Akkor a központi ngsz szarik az egészre. Ilyne tizenezres tételeknél még érthető, hogy hát nincs pénz, de pár ezer forintos összegnél már keményen pajeszos, kipa-s zsidónak kell lenni, hogy ne akadjon pár forintocska se a kasszában.
Mondjuk nálunknál állami cégnél meg úgy megy, hogy lecserélték a gépparkot, de pár darab festékpatronra az irodába már sajnos nem jutott pénz.
-
SityiSXT
őstag
most hivtak ... (ezert valasz
)
Sz@rfoschgane a rendszer, telepitsem ujra, de izibe! Termeszetesen valami megmondoemberrol van szo, tehat mire odaballagok, hogy jobban ranezzek, o mar nincs ott, igy a titkarnojetol kapom meg a gepet. Alaposabban megnezve kiszurtam, hogy ezt bizony kemenyen leejtette... A sarka be van horpadva, a zsaner kisse csalen all, a HDD teszt a Long DST elejen mar leall hibaval, es nem tolt csak dokkolorol. Viszem vissza, hogy ennek bizony csengettek (megjegyzem: nincs 2 honapja, hogy megkapta, vacsi uj EliteBook 2170). Mire o: de hat mar harom hete, hogy leejtette, eddig miert nem volt baja? Miert csak tegnap kezdett rosszalkodni? Erre most mit lehetett mondani? (En az autos hasonlatot hasznaltam: ha odavered az aljat a kocsinak es kilyukad a huto, idobe telik, mig elfolyik a hutoviz es ropogosra sutod a motort...)
-
törölt tag
Nem haldokolna az, ha egyéb területeken az országban minden rendben menne.
Amígy normális keresetem volt, fél évente-évente cseréltem a PC-ben szinte mindent, szinte a legújabbra, most ott tartok, hogy 2 éves konfigom van, és még 2 évig nem tervezek bele semmit, pedig lehetne fokozni, ha jutna rá... -
SityiSXT
őstag
Akkor itt egy mára a user support oldalról is:
Egységsugarú felhasználó hív, hogy a négy hálózati meghajtó közül hármat nem tud a Novell felcsatlakoztatni. Hát igen, kicsit régi a kliens, frissítsünk. Megtörténik, reboot, ugyanaz: 14b hibakód. Hívom a Novell-gurut, ő pedig néz bociszemekkel, hogy ő még ilyet nem látott... Csak azért nem szóltam be neki, mert még újonc vagyok ott, de szívesen közöltem volna vele, hogy nem nézegetni kell a hibát, hanem megoldani - ergo majdnem irreleváns, hogy látott-e már ilyet vagy sem. Felmerült bennem az is, miért kapja a fizetését, amikor olyan fél 6 körül nekiállt szervereket újraindítani, nekem meg hirtelen sok telefonom lett, hogy miért nem tud seni a P:, Q:, Tökömtuggya: meghajtókra rámászni... -
ati012
őstag
Megvan a győztesünk
Tied lehet 11 db faint új LGA1155 / 1156 procihűtő, 10 db áráért!
Privátban jelentkezz, hogy át vedd a mesés nyereményed.De fizetett volna érte!
Közbe behalt a nete. Mint kiderült lopja a kábelTV-s netet, aztán egyszer csak megdöglött a modem tápja. Tudom sajnálni. -
Hequila
őstag
Mondok jobbat... Itt helyben (JNSZ megye) sokan örülnek a híres (hírhedt?) 47000Ft-nak is, mert előtte csak 28500Ft-ot, idén január 1.-től meg 22800Ft-ot kaptak.
Rengeteg ilyen ismerősöm van, köztük diplomás is.
A vörös csürhe sem volt semmi, de ezek a narancsosok túltesznek rajtuk. Az alsó társadalmi rétegnek 2010 óta látványosan romlik az anyagi helyzete. -
macilaci78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest