- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
válasz
DeltaPower #44384 üzenetére
én arról is
kizárólag csak a saját vackaimmal foglalkozom.
-
válasz
DeltaPower #44241 üzenetére
A 9550 az RV350 GPU-t használta, amit az összes 9600-as, kivéve az XT, arra az RV360 került.
-
jimmy399
senior tag
válasz
DeltaPower #43547 üzenetére
Nekem is egy öreg Epson Sx200-asom van, legfrissebb driver XP
Feltettem egy XP-t virtuális gépbe, no internettel, és használni tudom Win10x64 alól és Arch linux alatt is. -
cbmfan
senior tag
válasz
DeltaPower #43547 üzenetére
szkennerrel szívtam én is anno, LiDE 20 + Win7. driver nuku, de Vuescan-nel működött gond nélkül.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
DeltaPower #43350 üzenetére
Szerintem kukázta, így ingyen volt
-
Balinov
titán
válasz
DeltaPower #42638 üzenetére
pedig ha jol remlik Samsung gyartmany, Intel CPU-val, Broadcom WIFI+GB Lan, csak mar vagy 8 eves hw, eljart felette az ido. (lehet hogy lesz az 10 eves is, asszem itt 2010 korul kezdte el az NTL/UPC (mosma' Virgin) tolni az egyebkent korrekt es porgosebb 100-as lanos Cisco 8685dvb helyett). Ez a Virgin Hub 3.0, amit most adnak, mar egy fokkal (tobbel) szerethetobb. Ha nem fizettem volna ki a januari tripleplay elofizut, mar mennek is a 360-as Naked netre, melle meg az IPTV
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #42638 üzenetére
PCMCIA kártyát kértem, mikor UPC-re váltottam. Direkt úgy adtam le a rendelést, hogy a hagyományos STB-ot ki se hozzák.
Persze kihozták... A TV meg még nem volt meg.Szóval a srác jöhetett vissza egy kis TV-vel tesztelni a bekötést, hogy le tudja zárni a munkalapot.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #42450 üzenetére
Szerintem a notik 90%-ában sose cserélnek semmit, talán még szakszerviz sem látja. Nagyon kevés az olyan olvasott felhasználó, mint a Ph! közönsége.
-
Aramir
őstag
válasz
DeltaPower #42221 üzenetére
Low-budget megoldásnak a pillanatragasztó+szódabikarbóna kombó is egy lehetőség szerintem, bár még laptop burkolatot nem ragasztottam így, de ez kb azonnal megköt, nincs lehetőség kenegetni a helyére, meg ilyesmi, max leköszörülöd vagy reszeled, szóval csak óvatosan
https://www.youtube.com/watch?v=b-HoXLQvwMY -
dingdongkng
tag
válasz
DeltaPower #42209 üzenetére
:D . Azért én az ördög ügyvédje akarok lenni, ez nem teljesen rendeltetésszerű használat. Főként az egeres.
-
dingdongkng
tag
válasz
DeltaPower #41325 üzenetére
Hogyne, 3 gépet lehetett volna venni egy alaplap árából, és csak a második volt jó de meg tudta javítani!
-
TaaT
nagyúr
válasz
DeltaPower #41289 üzenetére
Kipróbáltam 1 modullal (1x4GB), 2 modullal (2x4GB, dual chanel), semmi változás.
(#41291) Gyuri27: Amikor kicseréltem a ramokat nem néztem rá a biosra. 1333Mhz-en futottak, átállítottam XMP-re, most már 1600Mhz.
Memória kompatibilitási listában CMZ16GX3M4X1600C9, az enyém CMZ16GX3M4A1600C9
(#41292) LamerGyuri: Most hogy belőttem az XMP-t a boot idő kb olyan mint régen, a leállítás meg olyan amilyen (régen egyszer ha körbe mentek a golyócskák, most meg 3x vagy 4x) Nem dőlök a kardomban, ha mostantól ennyi idő a leállás akkor ennyi.
Lőttem egy Aida64 benchmarkot.
-
Gyuri27
félisten
válasz
DeltaPower #41289 üzenetére
Lehet a proci nem szereti, lap biosa is érdekes lehet.
Ha csak az inditás lett lassabb az le van sz@rva.
Kérdés, hogy programokban lassult-e a vas.Meg az is kérdés, hogy a bios rendesen dc-be kezeli-e.
Ahogy nézem elég rövid a ram kompatibilitás lista. Asus így szeretünk.
TaaT: próbálj biost frissiteni (rakd fel újra az utolsót) néha segít.
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeltaPower #40382 üzenetére
7 éves laposon minek a w10-et erőltetni?
-
quailstorm
félisten
válasz
DeltaPower #40380 üzenetére
95-öt 98FE-t én élesben akkoriban nem használtam, de a 95-öt masszívan bepótoltam utólag, nem volt vele gondom, első 95-ömet tartalmazó vinyóm még meg van, remélem megy is (250MB). (az 3 alaplapcserét élt túl)
De értelemszerűen nem releváns.Ellenben a 98FE az semmire se volt jó nekem, mert a 98SE-n megszokott cumók nem mentek, cserébe összefosta magát.
Igen a 2K meg az NT nem itthon ment igazán. Itt XP-től ugrottak rá a népek az NT vonatra.
Az meg a plusz, hogy a W10 se mindenkinek stabil, topicját olvasva nagyon megosztó rendszer és tálca-startmenütől kezdve millió anomália van vele. Nekem pl. a hálózati fájlmegosztás szokott össze vissza működni, nem működni.
-
Silεncε
őstag
válasz
DeltaPower #40368 üzenetére
Azóta Windows 10-et használok, hogy a 10240 még Insider volt (sőt, régebbóta). Ez alatt megfordult kb 20 gépen volt szerencsém használni, vegyesen asztali meg laptop (sőt, 2 tableten is). Munkahelyen és otthon is. Olyan problémám nem volt még vele, ami nagyon súlyos lett volna. Igen,vannak hülye dolgai, de ez van, semmi sem hibátlan. BSOD-ot még nem láttam win10-en (pedig a legfrissebb hardver is 4th gen i5). Semmi pénzért nem mennék már vissza se win7-re se 8.1-re
-
válasz
A win10 az eddigi legjobb windows.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ez csak egy sztereotípia és mém. W95 miért volt szar? Melyik W95 a több tucat féle releaseből?
98 volt kb. a létező legrosszabb valaha, csak az emberek nem ismerik, csak a 98SE-t.
2k-t kihagytad a listából, az is már volt otthonra, de éppen már az NT4.0 is.
Vista nem szar volt, hanem early accessMeg nem voltak megfelelő vasak alá. Mai napig a Vistával megalapozott NT6-ot gyűrjük.
8 után volt egy 8.1, az is külön build, egyik se volt rossz, csak a UI-t tervezték félre. De stabilitásban meg szolgáltatásban előrelépés volt. Arról már nem maradtam le mint a Vista korai időszakáról.10-nél meg a rolling release és az eszetlen management, meg a software as a service a legfőbb gond, és ez nem is fog változni már.
Ja és a könnyes szemű XP nosztalgia se az SP0 SP1-nek szól, hanem legalább SP2. Annyi erővel meg már a Vista is jó, csak addigra ott volt már a 7, mire SP2 Vista élesedett.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
10, mint szar? Itthon is, és az előző cégnél is szélsebes volt rá a váltás. Új cégnél vagyok jelenleg, csak Windows 10-et látok. Nem mernék hirtelen megesküdni rá, de talán még a beépített rendszereinken is az fut.
Persze, mindkét cégnél volt rendes felügyelet, szóval nem csak úgy hipp-hopp, jött a MS-tól a frissítés, csak hogy elqrja a gépet
-
TaaT
nagyúr
válasz
DeltaPower #39432 üzenetére
Szépen is fog mutatni egy GTX780 mellett egy 80 gigás winyó.
-
negyedes
addikt
válasz
DeltaPower #39193 üzenetére
-adatmentest nem vallalok, az kulon tarifa.
ha kell mindened mensd le magad. en elore szoltam.
-par program nem a vilag. ha vlm speci kell, viragbolti, akkor megint mas tarifa.
-ha olyan a gep akkor marad xp-n vagy win7en es kesz. ha nem tetszik a luzernak akkor menjen mashoz. -
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #39193 üzenetére
Amihez a világon sincs driver, ott a telepítőlemezzel se mész sokra, mert a mai os-ek alá a cunami előtti driverek nemigen mennek fel.
-
pycur
tag
válasz
DeltaPower #38420 üzenetére
Én skype-al használom azóta is.
Van egy verziószám hacked skypekit dll-em ami kb örök életű, mert csak verziószám alapján nem enged be.
Az msnel ugyanezt csinálták amikor a régebbi verziók újabbat kezdtek követelni, csak azt egyszerűbb volt mókolni a reshackerrel. Átütöttem a fájlinfók közt a verziót 8.0-ról 28.0-ra és egy jódarabig nem kért frissítést
A skypekitet és a skypeot ha ezzel mókolom akkor az exe indítás után összecsuklik...
Bár az elmúlt 1 évben a skype üzenetek nagyon pingeni kezdtek, először csak félórás késések, most már fél napos késések is vannak, így az csak másodlagos benne, de a faxbúkot nagyon jól viszi.
És a black cobalt kék skinnel olyan mint az msn volt 7.0 idején
[link]Ja amúgy ma MS küldött egy üzenetet hogy a win10 alatti összes rendszeren kukázzák a skypeot júli 1-től.
Important: You will no longer be able to use Skype on older Windows devices and TVsLearn about which devices will no longer be supported. We’ve noticed that you are, or previously were, using Skype on Windows Phone 8, Windows Phone 8.1, Messaging app for Windows 10 Mobile, Windows RT or a TV. We’re sorry to inform you that we will be permanently retiring these versions of Skype. As a result, after July 1, 2017, you will no longer be able to sign in to these versions of Skype.
Érdekes, hogy a nagykorú winxp-t nem merik kukázni, de a pár éves win phone és tv appokat simán
-
válasz
DeltaPower #38214 üzenetére
Min amikor leltarkor "veletlenul" racsapnak egy cimket es felveszik a listara, aztan viszlat.. :/
-
Amu
tag
válasz
DeltaPower #38155 üzenetére
már megtörtént...
-
válasz
DeltaPower #37755 üzenetére
Kollega nyugdij elott microkontrollerekkel automatizalt/ tavvezerelt dolgokat rakott ossze.
-
Out
addikt
válasz
DeltaPower #36096 üzenetére
Ez nem igaz, mert így is meg kell hallgatni, hogy "Lassú levelezés, alig küldi el a 10 Kb-os levelet", " Lassú a könyvelőprogram" "Lassu ez, lassú az, amihez net kellene". Viszont nem tudunk tenni semmit ellene, de meg kell hallgatni akkor is a panaszokat
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #36014 üzenetére
Évente elmosogatja, mint a vitrinben lévő kristálypoharakat.
-
cbmfan
senior tag
válasz
DeltaPower #35976 üzenetére
nem tudom, de tíz percen keresztül sikáltam le kezemről. még körömlakk lemosó sem akarta oldani.
-
pycur
tag
válasz
DeltaPower #35831 üzenetére
Az ilyet énis elküldeném, hogy miért olyannal végezteti el bratyiból a munkát, akinek ez a kereseti forrása, és fizetni nem akar érte, amikor van hivatalos szervize aki hivatalosan is ingyé megcsinálja neki?
És jöjjön a saját mai termés:
ez ez ez....az év usere
Volt nálam 1 hónapja a 2 tablet, amik uuuuu.uuu fájlokat produkáltak a memóriakártyákra.
Mondtam usernek hogy ez szar, ezzel én nem tudok mit kezdeni, a format se javítja meg, küldje vissza a tabletet mert az a bűnös.
Most hívott hogy visszaküldte a memókártyát a boltba és venne másikat de milyet vegyen?
Hát erre mit mondjak?
Tegyük hozzá hogy fiatal anyuka és szőke.
Elmondtam neki most is, hogy biza hiába vesz bele másikat, azzal is ezt fogja csinálni, mert én tettem bele saját kártyát, azzal is ezt csinálta, azt mondja, ja jó, ööö akkor majd hívlak még.... -
válasz
DeltaPower #35800 üzenetére
Még jó, hogy linkeltél hozzá képet
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DeltaPower #35800 üzenetére
Úbaz..
Én most kaptam egy jó tippet a Ti-re.. Mégpedig, Turbo Intercooler.
-
wolfman
veterán
válasz
DeltaPower #31638 üzenetére
Bezony! Azt nem tudom még hogy minden delikvenst regisztrálni kell-e vagy csak helyileg kell fix jelszó nekik. nem volt időm kitapasztalni.
-
MurdR
veterán
válasz
DeltaPower #30566 üzenetére
De!
-
MurdR
veterán
válasz
DeltaPower #29878 üzenetére
Ezen jót mosolyogtam
-
azbest
félisten
válasz
DeltaPower #28863 üzenetére
A tisztaszoftver az országos, az msdnaa pedig informatikai karokon van, ha az egyetem kötött szerződést. Utóbbiban nincs office.
Régebben a tisztaszoftvernek hallgatói változata is volt win-nel és office-szal. Azóta ez szűkült, nemrég jött be ez az office365.
-
gozso
őstag
válasz
DeltaPower #28858 üzenetére
erre gondolsz szerintem:
[link]
office ehhez csak diákigazolvány szám és oktatási azonosító kell.de op rendszernél más a helyzet windows
részlet:
Az intézmény számítógépei számára, valamint ezen intézmények tanárai és alkalmazottai otthoni használatára biztosítja a Microsoft Windows 8 vagy Windows 8.1 operációs rendszer frissítésnek (alap OEM továbbra is szükséges) és a Microsoft Office 2010 vagy 2013 irodai programcsomagnak jogtiszta használatát.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #28858 üzenetére
Ilyenre van most is lehetőség mindenféle előminősítés nélkül is. Skype...
-
tatabike
őstag
válasz
DeltaPower #27786 üzenetére
Gondolom mindkettő. Valószínűleg berheli a telókat, megvesz mindenféle hibásat, aztán ha sikerül egy jót összehozni, meghirdeti hibátlanként. Biztos egyszer vett egyet tisztán üzletben, aztán azóta annak a papírjaival árulja a többit.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
DeltaPower #27786 üzenetére
Első pontnak azt venném fel ilyen hirdetéses oldalaknál, hogy ha a helyesírási hibák száma/szintje meghalad egy határt, akkor a hirdetést azonnal törölnék/fel sem engednék az oldalra. Egyszerűen rossz olvasni, hogy mit is akar :S
Amúgy érdekesen néz ki az OLX a css formázások nélkül
Velkám tu húsz évvel ezelőtt
-
gozso
őstag
válasz
DeltaPower #27198 üzenetére
de azzal mit kezdenek?
-
Darkness
aktív tag
válasz
DeltaPower #25112 üzenetére
ez pont az a kövület... rengeteg van még ilyen munkába nálunk, meg lent selejtben... PII 450 CPU val..
termináloknak használjuk őket... Zenith csapásban... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DeltaPower #24855 üzenetére
Nem olyan hülyeség amit kérdezett amúgy. 775-ös lappal is el lehet lenni akár évekig. Toljon bele egy Xeon procit, vagy egy QX9770-t és máris nem kell CPU limit miatt aggódnia.
Más kérdés hogy a proci ára láttán dobna egy hátast.
(mondjuk xeon-t már viszonylag olcsón lehet kapni, de az ugye nem megy bele mindenbe)
-
cbmfan
senior tag
válasz
lásd aláírásom
-
válasz
A "kihajt" a kedvenc, PH!-n tanult kifejezésem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DeltaPower #24608 üzenetére
Én azt nem vágom, hogy még ha arra is asszociált, mit várt szegény szkennertől?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DeltaPower #24232 üzenetére
Van, aminél 1-2 kivétellel azok. Azt a párat meg le lehet ragasztani vmi fekete vacakkal.
-
ViZion
félisten
válasz
DeltaPower #24092 üzenetére
Mert jelent haza, fut örökké, etc... WinCDemu-t kipróbálod és nem akarsz majd mást
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DeltaPower #23175 üzenetére
szép cosfi-je lehet
-
Hequila
őstag
válasz
DeltaPower #23095 üzenetére
A kijelző törött. A jobb alsó sarkában van néhány cm^2 kép, de ennyiből nem tudok telepíteni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
DeltaPower #22923 üzenetére
TestDisk ment rá, valami kósza partícióstábla töredéket talált, de azzal se sokat tudtam kezdeni. A sorozatszámnak meg elvileg utána tudok nézni Altirisben, köszi a tippet!
-
Def26
félisten
válasz
DeltaPower #22855 üzenetére
Igen őket néztem, de csak nagykereket szolgálnak ki.
-
Def26
félisten
válasz
DeltaPower #22853 üzenetére
Bp vidék tök mindegy. Biztos, hogy futárral lenne rendelve.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
DeltaPower #22787 üzenetére
Saját gép, Celeron E3300, 2 GB ram, 1 TB Hdd: Win 7 home premium kb 20 perc alatt fent is volt. Driverek telepítése még 15. Windows update: A frissítések még 3 nap múlva is folyamatosan töltődtek és települtek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ezt mondtam én is. Update sokkal tovább tart, mint install.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Azért meg lehet azt oldani gyorsabban is, ha van elég vastag neted meg némi sütnivalód.
-
válasz
Betárcsázós net?
-
gozso
őstag
válasz
DeltaPower #22541 üzenetére
kondíció 3%
hátralévő idő 4 nap... az enyém ezt írja ki kb fél éve -
MR_Joe
senior tag
válasz
DeltaPower #22439 üzenetére
Ne szidd a kövület 478-as procikat. Épp tegnap használtam fel egy s478-as 1,7Ghz-s cerkát.. billegett az asztal, de a tüskék frankón beleálltak az asztallábba és nem csúszik ki alóla. Tökéletes megoldás
-
cbmfan
senior tag
válasz
DeltaPower #22439 üzenetére
lap és winyók alapján inkább s462re tippelnék.
-
Mici80
tag
válasz
DeltaPower #21830 üzenetére
Ez már megint egy más tészta...
Sok oldal amúgy letiltja a más oldalról lopott képeket automatikusan. Például ilyen a jófogás és az apród is. Egyből kiszúrja ha nem saját képes a hirdetés és fel szólít rá a modi, hogy csinálj saját képet, változtasd a hirdetést mert addig nem hajlandó engedélyezni.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
DeltaPower #21681 üzenetére
lájvúesbé. de lefagyott. legalábbis elsőre. másodszorra siker, de rá kellett gyugjam a hálózatra, máskülönben nem akarta feltelepíteni a hp4050- t... mocsok egy renccer ez én mondom :-D
-
qdak
addikt
válasz
DeltaPower #21547 üzenetére
Nalunk is ugy kezdodott, 1x csak feleztek a ramok szamat, majd befigyelt 256 az 1 g helyett, de volt h csak kiszedtek xD
Aztan jottek a torx meg hasonlo, semit nem ert xD
Muszaj volt am is szetszedni mert meg a cd t is tiltottak a makik v kihuztak,, meg az usb t is, sulinap kezdete:
Elol takaro ki, ha kell meghajto vissza, bios reset, knopix linux meghajtoba, voala egesz nap neteztunk xD -
ati012
őstag
válasz
DeltaPower #21547 üzenetére
pontosan. Aki bele akar törni, az bele is fog. Vitrin mögé meg nem lehet rakni.
-
ati012
őstag
válasz
DeltaPower #21544 üzenetére
Szegecs a kedvencem.
Iskolákba mondjuk érthető is, bár én gyorskötegelőzni szoktam.
De nem sokat ér, odd felől a memória könnyen megközelíthető. -
Jazzos
őstag
válasz
DeltaPower #20742 üzenetére
-
cbmfan
senior tag
válasz
DeltaPower #20722 üzenetére
nem, nem volt semmi az alján. szimplán csak szorult, nem nyílt eléggé a foglalat.
-
Balinov
titán
válasz
DeltaPower #20637 üzenetére
jezus szive
Rypejakten: azt nezted ugye, hogy az eltartasi szerzodeses hirdeteste az ingatlanos rovatba tette bele ez a fajbarom
-
válasz
csak erős idegzetűeknek.
[link]
-
törölt tag
válasz
-
válasz
DeltaPower #19833 üzenetére
Jövő héten 250 gépet kell megpucolnunk a cégnél. Nagy élmény lesz. Amikor ide kerültem, és rákérdeztem, hogy mikor voltak a munkaállomások utoljára megtisztítva, néztek rám, hogy azt meg minek. A monitorokat néha letörlik a takarítók, ha erre gondolok.
-
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #19845 üzenetére
Elnézést, én tévedtem.
Nálatok a pont -
Tim82
félisten
válasz
DeltaPower #19841 üzenetére
Láttam, de a hangkártya szúrt igazán szemet, nem csak nekem.
-
Tim82
félisten
válasz
DeltaPower #19836 üzenetére
Ha a hirdető volt annyira okos, hogy beárazta külön 1k-ra az alaplapra integrált hangkártyát is, akkor meg is érdemli a trollkodást.
TESCO-Zsömle: aki van olyan élelmes, hogy az alaplapi hangkártyát külön árazza, annak szerintem nem lesz gond egy ilyen helyzet megoldása.
-
Ironsides
tag
válasz
DeltaPower #19836 üzenetére
vagy viccel?
Szeretné a hangkártyát! És feltalálta a 2Gb DDRI-t! -
Ygg
senior tag
válasz
DeltaPower #19619 üzenetére
Ohhh, ez simán előfordul. Nekem is a napokban küldtek úgy hibát, hogy a monitor lefényképezve...
Városi legenda szerint volt egy faszi, aki arra topa volt, hogy a poreszfilmet két videóval átmásolja.
Beállította hát a kamerát, és felvette a TV-t. Ez eddig még rendben is lenne, csak sajnos a TV-n tükröződve látható a felvételen, hogy közben vadul.... -
Balinov
titán
válasz
DeltaPower #19619 üzenetére
elozo munkahelyemen az egyik angol kuncsaft screenshotbol csinalt pdf-et, azt kinyomtatta, majd elfaxolta. Onnet tudom, hogy screen->pdf, hogy trial pdf printert hasznalt, benne volt a trialnak a vizjele,a fax meg egyertelmu volt
-
SityiSXT
őstag
válasz
DeltaPower #19402 üzenetére
Hozd zavarba: ameriaki angol vagy brit angol legyen?
-
cbmfan
senior tag
válasz
akkor még fix.tv volt. emlékszem, indítottak streamet 34kbps-en, hogy modemesek is tudják nézni...
pixelhalmaz volt, de nézte aki akarta.
és megtaláltam javás chat oldalsávját, íme:
mod nem volt, röhögtem, mikor műsorban kérték a drága felhasználókat, hogy ne rosszalkodjanak
eddig csak téged zavart
következő én leszek, mert nem írok nagy betűket?
-
Balinov
titán
válasz
-
Ygg
senior tag
válasz
DeltaPower #19375 üzenetére
Ez szokásos a windowsnál...
Nemrégiben nálam is volt ilyen hiba.
Összeakadtak a frissítések.
Ilyenkor lehet darabokban csemegézni.
Több gép, WSUS, SCCM..
Fejlett eszközök elvileg, aztán mégis bekeveredik. -
localhost
Közösségépítő
válasz
DeltaPower #19328 üzenetére
53 éves? Csak ?
-
maláj
addikt
válasz
DeltaPower #19328 üzenetére
persze
a tulaj 70+
tutira nagy szíder a lelkem -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DeltaPower #19277 üzenetére
Nem, me' az egyik olcsóbb, a másik meg nincs!
-
SityiSXT
őstag
válasz
DeltaPower #18923 üzenetére
Ott a pont - egyszerűen elpukkant, szó szerint.
-
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #18315 üzenetére
persze, mert csak az asszonynép nincsen edzésben!
Igaz szittya minden este szittyó -
Melack
veterán
válasz
DeltaPower #17900 üzenetére
Ennél már csak a gariügyek a jobbak. Régiós garanciáról fogalmuk nuku, mindenki "majd amcsiban megveszem" hozzáállással jön. Szerinted mit válaszolnak arra, hogy akkor az itthon nem garis? Volt pár érdekes véleménynyilvánítás.
Öcséd még hisz a mesékben?
-
Ygg
senior tag
válasz
DeltaPower #17793 üzenetére
Azokhoz már kb. kár hozzányúlni...
Lejárt az idejük... -
Ygg
senior tag
válasz
DeltaPower #17791 üzenetére
Azaz!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
DeltaPower #17745 üzenetére
Mindig csak az IT bűnözés... maradjunk a hagyományos fizikai erőszaknál
-
gozso
őstag
válasz
DeltaPower #17670 üzenetére
köszi az útbaigazítást
-
GrandeP
addikt
válasz
DeltaPower #17597 üzenetére
Ezek a mini blututok 1 dollar körül vannak ,a madeinchina-n, de legyen 3, az még mindig csak 800 ft környéke, usb kártya olvasó szintén 1 dollár, tehát eddig legyen mondjuk 2 k, (bár az már elég elrugaszkodott ár)
És én kb eddig pörgettem, de egy 2 gigás pendrive sem drága, illetve gps modult meg lehet kukázni rom hibás készülékből, de legyen mondjuk 2 k...Aki meg ért hozzá és van szerszáma, annak ugye nem számolunk óradíjat...
Akkor most mi baj?
De hogy megnyugodjatok, biztos többe volt neki... én csak mondtam egy számot, h qrta okosnak tűnjek...
-
Varoz
addikt
válasz
Lehet, hogy dollárban gondolta.
-
djculture
félisten
válasz
2-3k-tól a a forraszanyag meg a vezetékelés többe kerül de hát muszáj valakinek mindig olyat mondani ami teljesen elüt a valóságtól.
-
cbmfan
senior tag
válasz
DeltaPower #17480 üzenetére
ja, kórájduó
be se kapcsoltam! asztalon levettem oldallapot, és megnéztem tartalmát.
három perc alatt két komment? fórumb*zik!
-
válasz
DeltaPower #17462 üzenetére
attól a spirálba tekert SATA-kábeltől a hajam égnek áll.
csomót szoptunk egy géppel az irodában, hogy kékhalálozik, meg minden nyűgje van, mire szétszedtem és megláttam ezt a borzadályt.
kidobtam a gépből, kapott egy szép, újat, ami nincs megtörve, és azóta semmi baja a gépnek -
madgie
titán
válasz
DeltaPower #17462 üzenetére
Az egyik Antec házam vételekor láttam ilyet, egyből a homlokomhoz csaptam, hogy ez miért nem jutott eddig az eszembe
-
cbmfan
senior tag
válasz
DeltaPower #17439 üzenetére
nem! meghajlás közben köszön (totál döbbenet arcán, amikor én szintén fapofával, de előbb hajlok vissza, ne neki kelljen szégyenkeznie miatta - olvassatok utána). nagyjából érthetően elmondja, hogy mit szeretne, közben előveszi tabletet, kábelt és adaptert hozzá. polcról kiraktam elé háromfélét (noname, tűrhetőbb noname, iSzutyok), és mondom árakat. középsőt választja, blokk, fizet. távozáskor szintén meghajol, elköszön. most vagy örülti, vagy mérges, hogy mit művel ez a gajdzsin...
cigá... ööö roma zenét nem kedvelem annyira.
elmúlt hat, mentem haza...
-
Dorien
veterán
válasz
DeltaPower #17208 üzenetére
Így is lehet.
Kb. 10 éve dolgoztam számtech szervizben. Ott volt egy olyasmi mondat az átvételi elismervényben, hogy "az értesítéstől számított 30 napon túl a Kft. jogot formál az átvett eszközök értékesítésére".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest