- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #39026 üzenetére
HR-sablon
Legközelebb ha ilyen után megyek interjúra komolyan megkérdezem a HR-est hogy mit is akar jelenteni
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #38220 üzenetére
Céges über laptop nem sokat ér, ha minden melót fájlszervereken kell tárolni, amik random kifekszenek és olyankor se kép se hang, de ha működnek is kb. egy floppy lemezé az írás/olvasás sebessége...
-
Alg
veterán
válasz
macilaci78 #37821 üzenetére
Nem értetek hozzá, az hővezető paszta, a ház elején van a venti és a mögötte lévő vázat használja hűtőbordaként! Zseniáááálisss!
-
Alg
veterán
Vizesboltos kolléga nincs itt?
Meghallgatnám a Dohány utcában most szombat délelőtti ügyféllel mire sikerült juni
#neménvótam #csakmx2tvettem
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #37606 üzenetére
Valaki vigyen má' egy gépet Wolfmannak
-
Alg
veterán
válasz
lkksioskdl3 #37162 üzenetére
Használt PS/Xbox
-
Alg
veterán
válasz
customer114 #37160 üzenetére
Új + Laptop + játszani + 130ért
Ebből tetszőlegesen választhat kettőt (esetleg 3at), minden egyéb esélytelen.
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #36979 üzenetére
Nekem nem volt szerencsére ilyen interjú, de annyira visszakérdeznék az ilyeneknek:
"Mit tud nyújtani nekem a cég amiért megérné itt dolgoznom?"
"Hogy képzeli el a céget 5 év múlva?"
"Hogy fog kinézni egy átlagos munkanapom?"stb...
-
Alg
veterán
válasz
wolfman #36963 üzenetére
Nálunk a céges(nem állami) mobilon havi 4GB net és korlátlan belföldi hanghívás, azóta a sajátot le is mondtam (azaz kártyás lett hogy tudjak rajta hívást fogadni).
Vidéki munkáról nem tudok nyilatkozni, olyan szakmám van amivel Budapesten kívül legközelebb Bécsben lehet dolgozni (tervben is van hogy 1 éven belül kimegyek, csak akarok előtte felszedni legalább minimális német tudást).
Albérletet még jókor sikerült 50+rezsiért szerezni és nem emelt a tulaj rajta, ráadásul15 perc a munkahely, a belváros, meg a Városliget is
De még így sem látom hogy 10 év alatt meg tudnék takarítani egy saját lakásra valót akár, pedig ha lesz család én kertesházat akarok zöldövezetben. Szerencsére Bécsben azért repkednek ilyen évi min. 35-40ezer eurók az áláshirdetésekben.
-
Alg
veterán
válasz
Zolly444 #36859 üzenetére
Megkérdezte, megírtam neki hogy eszébe ne jusson, ha kell majd nézek én valami jót.
Válaszolt hogy ok akkor majd megbeszéljük.Ha ezután megveszik én nem fogok foglalkozni vele hogy miért ilyen sz@r (de nem fogják szerintem, szerencsére általában megfogadják a tanácsot)
@Out: Mert egy kitudja milyen támogatással rendelkező noname izé, azt se sikerült kiderítenem hogy ami térkép van hozzá az milyen meg honnan meg meddig.
-
Alg
veterán
Édesanyám elküldte hogy mit gondolok erről
Nem győzöm lebeszélni
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #36514 üzenetére
I'm buying a Mac
... Installs Windows on it
-
Alg
veterán
válasz
ViZion #34815 üzenetére
Mondjuk az albérlet árak most BP-en is kriminálisak...
Néhány éve sikerült 50+ rezsiért megcsípni egy belvárosi (7.ker, Dózsa felőli rész) garzont - most ugyanez 70, de inkább 80 lenne minimum. Viszont földszinti, udvarra néző, sötét, a pince miatt hideg, salétromos...
Nem keresek rosszul, mostanában gondolkodom autóvásárláson, de ahogy számolgatom akkor jobb lenne kicsit kellemesebb helyre is költözni: kapásból 120 fölé lőné csak az albérlet, plusz a kocsi fenntartás plusz kaja ott lennék hogy 250/hó, és akkor kellene még megtakarítani későbbi lakásvásárlás, családalapításra már így 30hoz közeledve...
Ez így egyedül nagyon nehéz - párom meg éppen Bécsben tanul és dolgozik... -
Alg
veterán
válasz
hackeeeee #34745 üzenetére
Tipp: Elromlott a vinyó a gépben, ezért "nincs benne" (Boot azt írja hogy nincs, "nem látja"). Szétszerelni nem akarja/nem tudja (+ valami okos azt mondta neki rakjon rá külsőt). Vagy csak nem is tudja hogy egy notit szét lehet szedni.
USB-ről nem tudja mi az ezért monda hogy nincs.
-
Alg
veterán
válasz
wolfman #34673 üzenetére
Nekünk ThinkPad-okat lízingelnek, 2 évente kapunk újakat. Egyik kolléga megemlítette nemrég egy vezetőnek hogy mennyivel gyorsabbak lennének SSD-vel, pár hétre rá kapott egyet
Mondjuk a munkatempón nem változtat mert hálózati meghajtókon dolgozunk.
Ja, nagyon nem állami cég...
-
Alg
veterán
A "hozzáértő" esete a tesco-s akciós laptoppal
Mondjuk a többi cikke is... kissé... bulváros
-
Alg
veterán
válasz
ViZion #33374 üzenetére
vásárlás ELŐTT kell megkérdezni a szakit
Óóóó, az sem ér semmit - hányszor volt már hogy megkérdeztek előtte, és hiába ajánlottam a felújított üzleti gépeket, mégis az lett a vége hogy elmentek a MM-ba és megvették ami a legszebben csillogott
Egyvalaki volt aki megfogadta, azóta is mondogatja milyen jó döntés volt.Aztán egy év múlva nem lehet elmozdítani az asztalról mert lepattant a zsanér, elszállt a szalagkábel...
Miközben a lassan 10 évhez közeledő T500-asom még mindig tökéletesen megy, pedig látott már kólát is nemrég
(egy SSD elférne még bele)
Apropó, láttam itt az apróban T410-est 50 fontért...
(UK, York)
-
Alg
veterán
válasz
macilaci78 #32579 üzenetére
10ezeré lapostévével
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #31973 üzenetére
Csak nehogy összekeverje mit kell kavarni(keverni), mit szívni, miből inni és mit törölni
-
Alg
veterán
válasz
#90933760 #31405 üzenetére
Édesanyám az anno drágán vásárolt és alig használt miniDV kamerával van így. Elszállt a szalagkábel, mindenáron meg akarja javíttatni, hiába mondom hogy a fényképezőnk jobb videót tud, meg mivel játszanánk le a szalagos minikazettát.
Jah, megy bele memóriakártya is, Sony MS pro, és talán tud rá 800x600-at rögzíteni
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #31366 üzenetére
Ez egy titkárnő aki írógéphez szokott, de nem bírja a főnöke a csattogást ezért modernebb verzióra cserélték (a titkárnő után az írógépet is)
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #31357 üzenetére
Az urológus is furán nézne ha vizsgálat közben kezet fogna vele egy kollégája
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #31340 üzenetére
Fényévben
-
Alg
veterán
Ez attól függ...
Viharkáros időszakban pl., ha sok bejelentés jön a kisebb károkat gyakran kifizetik "bemondásra" is akár, szúrópróbaszerű és/vagy high-level (pl. volt-e villámtevékenység, vagy bizonyos szélerősség az adott helyen és időben) ellenőrzéssel. (ezek bele is vannak kalkulálva a díjba)
-
-
Alg
veterán
Na mindegy... amit a win-es programeltávolító látott azt ledózeroltam, most fut egy Avast mélyvizsgálat (kb. reggelig
), holnap meg egy MBAM
Nah még egy sz@r, searchProtect... ráadásul a szemétnek ugyanolyan az ikonja, mint az IE
Háttérben meg valami supHPnot.exe fut, gugli szerint trojan... óóóóó teremtő szent atyaúúúúristen
-
Alg
veterán
Deszeretemazilyet
Húsvétkor kapott az itthoni tetűlassú gép egy SSD-t, meg friss win-t rá. Már rá egy hétre mondták hogy lassú, mondom ki van zárva.
Most hazaérek ese fél11-kor, ránézek: eddig vagy 5 bloatware-t takarítottam le, és még bőőőőven van - nem értem, eddig képesek voltak úgy-ahogy tisztán tartani a gépet (regClean, Remote Desktop Access(WTF
), valami mysearchstart...) ez nem hiányzott most
-
Alg
veterán
Csak szerintem váltott át a téma a "gáz" kategóriába még valamikor tegnap délután?
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Kicsit off, de a kapcsolódó topicban nem tudtak segíteni...
BP belvárosban kerenék ügyes szakit aki szépen meg tudna nekem csinálni két fülhallgatóra jack-cserét. Tudna valaki segíteni?
Köszi!
-
Alg
veterán
válasz
wolfman #28856 üzenetére
Nálunk is ezt csinálja az otthoni, főleg mikor egy kicsit több ideje nyitott programot/játékot zárok be, képes percekig tekerni a HDD-t
A nagy "zöld" lázban mindenhol nyomott 5400RPM-es vinyókat aki kitalálta azt egy talicska aprómajom hátulról szeretgesse... és akkor még az SSD nagyon gyerekcipőben volt, a gyors rendszervinyót meg a WD Raptor jelentette.
-
Alg
veterán
válasz
wolfman #28309 üzenetére
Egy ismerősömnél nemrég volt felújítás, új bútor, TV-állvány.
Felállás: Samu okos TV, LG DVD-s házimozi (de lehet hogy fordítva), T-s box wifivel.
Eredetileg furán volt bekötve, TV hangja nem ment házimozin (mint később kiderült, egy RCA-n ment csak át a mono hang...)
Eltartott egy ideig mire mindent összedugtam mindennel, és a használt kábelek között volt SCART (STB->TV), RCA (házimozi ->TV), optikai (STB hang -> házimozi).
A tulaj nem hitte el hogy megoldható, én nem hittem el hogy nem
Először egyszerűen a házimozit próbáltam középre bekötni, de nem volt rajta kép bemenetszóval maradt a hárömszögelés.
Szerk: ja meg volt még antenna is de azt hagytam a francba már
Szerk2: ja, és 3 távirányító. Mer' mér' ne? -
Alg
veterán
Én ezt a nagy laptop-mániát nem tudom megérteni...
Megveszi a 17-es tepsit, külső hangfal-egér-bill, és oda van szögezve az asztalra... miért nem vett ugyanannyiból kétszer erősebb asztalit négyszer akkora monitorral kérdezem? Válasz: "Mert ez olyan szép"... meg "menő..." jabocs.
Kolléga nemrég vett fél milláért valami ASUS vadállat lapost, Skyrimezik rajta rengeteget. Nála már fel sem hoztam mit rakhatott volna össze ennyiből, hagyom hagy örüljön neki. Meg aztán én is megvettem a fullextrás futóórát 90-ért (igaz majdnem új, új ára 150, szóval alkalmi, de akkoris), heti 40-50km amatőr futáshoz.
Én mikor stabil helyre (értsd: koliból albiba) költöztem első dolgom volt egy normális asztali gép, noti meg ment öcsémnek, ő akkor ment koliba. (ott ugye nem árt ha hetente hazajárásnál, ki-be költözésnél tudja hozni-vinni).
TP T500, nemrég kapott nagygenerált, még mindig mintha új lenne, csodálatos masina.
-
Alg
veterán
Nah, ma végre sikerült cirka 2 hónap után frissíteni a Java-t
(azaz még nem biztos,...)
Eddig csak feldobálta a UAC ablakot, aztán jóváhagyás után sem csinált semmit.
Ma ugyanez, de kiírta hogy a legfrissebb van már fent.
Fél óra múlva megint előjött, most elkezdett telepíteni.
Hibaüzenet: már létezik azonos nevű de más tartalmú fájl, a telepítő kilép.
Nem lép ki (Hazudik!) aztán gratulál hogy frissítettem.
Hurrá
Win7
-
Alg
veterán
válasz
Armagedown #27086 üzenetére
Játékoknál nem érzem azt, hogy erős lenne a gép..
2 gb ddr3 nvidia geforce gt610 videókártya
Go figure
-
Alg
veterán
válasz
Kicsirics77 #26784 üzenetére
Ki lehet az egyáltalán takarítani onnan valahogy?
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm #26578 üzenetére
win95 telepítés floppyról?
Valami tizenpár darabra emlékszem, és egy egész géptermet kellett telepíteni
Szerk: és valóban
he retail floppy disk version of Windows 95 came on 13 DMF formatted floppy disks -
Alg
veterán
válasz
wolfman #26567 üzenetére
Pedig egyszerű.
Azért mert a számítógép kötelező része a cédéolvasó, mert hát ugye abba az kell. Mert csak. Mint a floppy. Meg különben is, benne volt mikor megvette, nehogy már te itten meg kidobd belőle, hiszen attól butább lesz a gépe.
Ha megkérdezed mégis mire használná nem érdekli, az kell bele mer' jár hozzá és kész.
-
Alg
veterán
Nincs Amimegfogja Monitor
Ez a 20 colos CRT, ami ha elindul...
elönyben robogo pl laptop
Öööö... ahha...
Szerk: másik hirdetése se rossz, honnan kukázhatta ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest