- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vangelis #23551 üzenetére
Te! Gépes ember! Hallod! Nem megyen a gípezet! Tennap este szokás szerint beleöntöttem oda a gombok közé a fél deci vöröst, mostan reggel meg mán nem megy! Bisztosan nem a bor mijatt, asztat minden héten be szok önteni, az mán amojan népszokásunk nekünk otthol. Mikor tudol kijöni amikor neked is jó? 1 órán bellül jó lene, hallod. De asztán garancijába csinájjad meg, alig 10 éve nálad vettem meg a cd írót, gondolom annak a garanciája érvényes asz egész gípezetre. Na siess gyorsan. Várlak. Meg a kiss család is, nem tud senkise farmolni. S.O.S.
-
ViZion
félisten
válasz
Vangelis #23556 üzenetére
Nekem egy laptop van rendbetenni, péntekre. Meg egy régi XP-s gép, tele munkákkal, 2×320 GB WD vinyó, mindkettő egyben. XP sír, h nincs hely, a második alig félig van. Megy az "anyagmozgatás", hogy legyen egy rendszer partíció, és két adat... Valami b.szott lassan halad, nem tudom miért. Mondjuk ~160 GB-t átmásolt már, meglesz innen hamar
Kaján, szokásos veszekedésen (2 fiú... nagyobb RC autót kapott, kicsi meg "mezei" markolót, van harc.) túl, BF3 előtt...
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
ViZion
félisten
válasz
Vangelis #23551 üzenetére
-Jónapotbódogkarácsont! Itt vagyok a züszlet előtt, mikor teCCiknyitni? Kaptama laptopot, vagyis nem, ez nótbúk, de valami nem jó, nem jön be a winDOS, csak fekete a képernő és kiír valamit. Délre készenlenne vindózzal? A zikszpékellene, mert azt ISMEREM.
Ő a Te ügyfeled, biztosan hívni fog!
-
nyunyu
félisten
válasz
Vangelis #9962 üzenetére
Faterom tegnap ujjongott, hogy vegre megrendeltek egyben 1 egesz kamion tetocserepet, iden immaron masodszor.
Ehhez kepest, mikor utoljara nala dolgoztam, 2001. januar-februarban hetente ment el 3-4 kamion, tavaszi-nyari szezonban mar boven 10 folotti, elso felevben eladtunk ~300 kamionnal.
Most elso negyedev utan tart kb. 20 kamionnyi arunal
Ugyhogy mindharom nagy teherauto+pot forgalmija+rendszama onkormanyzatnal leadva, hogy ne kelljen sulyadot+kotelezot fizetnie utanuk, havi 1-2 fuvart meg elintezteti a fuvaros haverjaval, munkasok felvaltva jarnak dolgozni, stb...
Munkasoknak persze nem tetszik, mert fele lovebol nem lehet megelni... -
-
Dzoli
tag
válasz
Vangelis #9745 üzenetére
Én megtaláltam a kiskaput a bezárás elkerülésére.
Venni kell 1 kempingágyat, és ha legközelebb jönnek, nyilatkozol, hogy ott is laksz, mert kirakott otthonról az asszony, és nincs máshová menned.
Így a bezárás nem foganatosítható, és eltekintenek tőle, úgyis csak a bírságra hajtanak, mert azután osztják nekik a prémiumot. Rogy roha............... APEH ellenőr, ott ahol van. -
stol
addikt
válasz
Vangelis #9671 üzenetére
Az a vicc, hogy 4 magvas CPU-nál, pláne Intel esetén, ahol is nem nativ 4magvas a CPU, hanem 2db 2magvas kóró van egy nyákra heftölve, ott lehet termikus eltérés, mivel ott csupán egy vékonyka alulemez biztosítja a termikus együtt futást.
Tehát, 4 magvas kórónál műszakilag lehetséges. -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Vangelis #8550 üzenetére
na erre udnék ellen példát mondani (én is)
Pár hete vettem egy iMac-et egy prémium besorolású boltban...
Nagy számokkal hírdették, hogy akció. Mivel weboldalon látszólag a legkisebb gépet hírdették, na mondom most ennyiért veszek egyet. (régóta akartam már egy ilyet is).
Becsattogunk boltba, poénból egy asus laptopot vettem elő, hogy ebbe kérek ram bővítést.
Fazon csak lesett... nem vágta a poént.Lényeg, hogy akarok venni egy iMac-et! Kérdezem a fazont a biztonság kedvéért, hogy miből tevődik össze ez az akciós gép. Baromi nehéz kérdést tettem fel, hiszen Mo-n nem forgalmaznak csak 3-4félét. Azt hiszem ezek felépítését nem lenne nehéz megjegyezni.
Kérdésemre emberünk odaugrik az éppen kirakott géphez és kutakodni kezd a neten. Aki már nézte az angol nyelvű oldalakat (apple) az már biztos látta, hogy nem az van leírva, hogy mi van benne hanem hogy mi lehet 20as vagy 24es monitor, 250-es vagy 320-as vinyó... Magyarul emberünknek fingja se volt, mi van a vasban. Kérdezem, hogy ez az akciós ami itt ki van rakva? Nem, felelte, mert ez az új széria. Mondom neki, hogy ez nem lehet, mert ebben 320as vinyó van, HD2600Pro VGA és 2,4-es proci, az újban 250es vinyó van, 2400XT VGA és 2,6-os proci. Erre megint neki esik a netnek...
Kb. eltelt 10perc és még mindig nem tudtam, hogy melyik gépet akciózzák.
Ekkor mondtam elvtársunknak, hogy na öcsém hozzá 1et. Kell, megveszem akármi is van benne... Kihozza, full origi minőségi csomagolásban. Kibontjuk... és végre kiderül, hogy az az akciós gép ami ki van rakva. Az az akciós gép amiben a proci 2,6-os helyett csak 2,4-es, de jobb a vga és nagyobb a vinyó. Az amit 320ezerért árulnak perpill az új procival.
Na, vigyor a számon, nekem pont ez kell.Szal ez azért érdekes számomra, mert ha én nem tudok megmukkanni amikor rákérdeznek nálam arra, hogy mit tud egy alkatrész az ebbe a kategóriában ciki.
A "nagyoknál " nem.Egyébként mindenki váltson mekre
-
Zofren
aktív tag
válasz
Vangelis #8093 üzenetére
egy: remek. már elegem van belole. behozza család (apu, anyu, gyerekek) a számitogépet, mert hogy rossz és még garanciás. nézem a garanciapapirt és kiderul nem is nálam garanciás, hanem az egyik műszaki áruházban vette decemberben. neki mindegy javitsam meg. végul megértetette, ha én javitom akkor legalább 3000ft, ha átballag 100 métert, akkor ingyen lesz.
ketto: pentium4es géphez új monitor kell, mert nem mutatja a programokat. (nem, nem a dvi csatlakozora gondol a fiatalember)
-
-
ML320
senior tag
válasz
Vangelis #3630 üzenetére
Nálunk eredményes volt a lobbizás, egy órával visszavettünk: 7 helyett csak 6-ig vagyunk. A hátránya az, hogy két részben kell a filmeket megnéznem!
Vagy a három pálya helyett csak kettő megy le...
Este fél nyolckor még volt egy telefonom. Nem megy át az email! Csak két beszkennelt képet akarnak átküldeni, de ''befagy'' a küldés
Persze mondanom sem kell, hogy a képek (műszaki rajzlapok) tip formátumban, full dpi, full színmélységben voltak. Az egyik 25MB, a másik 64MB. 1MB-os ADSL...
Fekete, JPG, a kettő 112 kb... -
Dzoli
tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Vangelis #2161 üzenetére
Csak az a bibi, hogy egyes termékek javitása (pl:ram,alaplap) nem megoldott. Mivel nincs hozzá tudás és eszköz. Akkor mi tart 30 napig? Illetve a számtech cuccok kb. 75%-án nincs magyar nyelvű tájékoztató, (hogy mi is az) illetve nincs hozzá magyar user manual. Tehát a nagyker nem pattoghatna, hogy az user elrontott valamit. Nem is kerülhetne így kereskedelmi forgalomba. Mert mondjuk nem vagyok köteles pl. Lengyelül beszélni.
Szerintem a változások ellenére a FVF oldalán ami van az jó.
Tanulság: olyan boltban kell vásárolni ahol emberszámba nézik az usert.
Illetve az usereknek is ismernie kellene a tiszteség fogalmát. Ha elb@sz valamit ne próbálkozzon a gariztatással a boltos átverésével. Persze ez oda-vissza müködik.
De ez egy más világ, más mentalitás, más kultúra. -
TheReMiXeR
senior tag
-
net84
őstag
válasz
Vangelis #1781 üzenetére
én csak reménykedni tudok, hogy egyszer mindenki felnő
csak úgy nemhiszem, hogy megunják, ezek úgy gondolkodnak, hogy amíg a konkurencia él, addig nekik kutya kötelességük keresztbetenni
egy utcára tőlünk van még 1 számtech üzlet, nem szivatjuk egymást, ha valakinél valami nincs, átküldi a másikhoz... -
ML320
senior tag
válasz
Vangelis #1632 üzenetére
A pixelhibásat rásózom olcsón néhány cégre vagy sulira... Ők örülnek, hogy olcsó, a titkárnő, diák meg dolgozzon és tanuljon...
Mondjuk tudom, hogy több helyen bevállalnak olyan gyártót, aki minimális pénzért ad egy hónapnyi pixelgarit, és próbálják gyorsan kipörgetni a cuccost. A saját moncsim lassan 3 éves, most jött elő egy pixelhiba, de letöröltem -
Rover623
félisten
válasz
Vangelis #1144 üzenetére
Rossz nagykerekkel tartod a kapcsolatot...
A mi gyakorlatunkban is előfordult ilyen...az első egy-két problémás eset után közöltük velük: máshol is tudunk shoppingolni...koppantak...
Gyk.: ahogy a kiskernek illik kinyalni a vásárló seggét, úgy a nagykernek illik ugyanezt tennie a kiskerrel...mert ahogy a kisker a vevőből él, ugyanúgy a nagyker meg a kiskerből...amelyik nagyker ezt nem ismeri fel, az köcsög...és értelmes, élelmes kisker partnerek esetén előbb-utóbb bevételcsökkenéssel számolhat. Amelyik kisker meg hagyja magát ''lekezelni'', az megérdemli... -
eziskamu
addikt
válasz
Vangelis #415 üzenetére
Ha ennyi pénze van csak rá, akár megadhadtad volna egy használt cuccokkal kereskedő másik cég címét? Itt debrecenben is több helyen már 6 ezerért lehet kapni gépet, monitor nélkül, amin legalább a win98 és egy régebbi world is elfut, valamint még pár hónap garit is adnak rá.
Bocs ha az ördög, akarom mondani az ügyfelek ügyvédjének a szerepében tetszelgek. -
Füge007
senior tag
válasz
Vangelis #168 üzenetére
Az túl bonyolult, nem is gondoltam rá a kistévé (monitor) viszont sokat segített
.
A másik szösszenet mobilhoz kellene akksi, - Milyenhez? Hm....... olyanhoz mit amit a kezedben tartasz (vezeték nélküli egér a kézbe), döbbenet az arcon, mié hát pont olyan a telefonom..
[Szerkesztve] -
net84
őstag
folytatván a házi szervíz ''történeted'':
- S478-as Celeron CPU 90 fokkal elfordítva és belegyömöszölve egy Asus lapba. Természetesen egy lábnak annyi lett kapásból, nomeg a srác egész este próbálkozott, de csak nem jött össze - a végeredmény egy alaplap, egy proci
- régi házba otthoni bélcsere (alaplap, proc, memo, vga) után nem hajlandó normálisan működni a gép, mert bármilyen bill van a gépre kötve nem működik, és valami zárást emleget induláskor, de nem engedi be a bios-ba sem.
Kolléga kimegy, elsőre minden rendben, keyboard lock jumper sincs lezárva. Kb. 20 perc után elfogyott a türelme, és kiszedte a házból a gépet (a beépítést egy ''rendszergazda'' végezte), és meglett a hiba - a keyb. lock jumper alatt volt egy alátámasztó, ami még a régi lapot fogta bele a házba, és tökéletesen zárta a jumpert a lábainál...
- és hát ugye az egyik tipikus: dvd író nem ír!!! persze, ha a szalagkábel fordítva van rádugva, vagy a floppy kábelt gyömöszölik ráhát persze, hogy feltette a kérédést mind a két fazon - akkor ez most még garos????
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest