- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Egyébként lehet azért vagyok fusztrált mert az egyik cégnél, a retardáltak azzal játszának h hurkot hoznak létre a hálózatban falidoboz- kábel-falidoboz- kábel kombóval.... és ugye állandóan összeomlott...
Mikor megkérdeztem h ki és miért, akkor azt válaszolták, h azért mert olvasták valahol h így gyorsabb lesz a hálózat...
-
GrandeP
addikt
Ne fáj, csak ez nem az a topik, ráadásul lásd a tegnapi rack-es csávó, hiába mondtam-mondtuk neki h mi a baj, ő továbbra is egy drága usb kábelt akart venni...
Ezt meg teheti a másik topikban is...Ide a a vicces memoárok "valók"...
(#18619) Darkness
Amúgy szted, ráér valamelyünk is vonalzózni, mikor hónap eleje van?
-
GrandeP
addikt
Nem akarok kotsog lenni.... DE!
Hébe-hóba még okos, de mostanában szinte minden napra jut egy kérdés... ez nem az a topik...Ha kérdesed van, használd az Azonnali kérdések topikot...
-
GrandeP
addikt
válasz
DeFranco #18575 üzenetére
Akkor igen, biztos h nem a kábel a rossz....
A rack az magát a "tárolót" jelöli, és nem különbözteti meg a 2,5 a 3,5-től...
Egyébként gondolod, h egy 40 centis kábelből, van olyan ami hály kualityi?
Ráadásul a mezei kualityi kábelból 2-vel nem jó, de majd az 1 db hály kualityi megjavicccsa?
Te sem gondoltad végig szerintem... maga a nyáklap és/vagy a csatlakozása nem jó a rackben, és ha tovább szüttyögsz vele, akkor a winyót is viheti...
-
GrandeP
addikt
válasz
DeFranco #18573 üzenetére
Bemész a bótba, kérsz szépen egy ilyen kábelt, kifizeted a 300-at, vagy amennyit...
Leteszteled és kész...Ellenben h megelőzzem ezt, a kábelek ritkán romlanak, akkor is inkább morzis kutya által...
Ellenben mivel már nettó 500ft-ért is van külső rack, így nem kell rajta csodálkozni ha a technika megadta magát, és ilyen összegű elektronikát nem is javít senki épeszű, hanem vesz másikat...
Így kb neked is ezt tudom javasolni...
-
GrandeP
addikt
válasz
Ironsides #18562 üzenetére
El sem tudod képzelni h hány olyan gépem volt már, amit megcsináltam op+frissdriverek+ezazamaz..
És az nap délután vagy másnap, Jocoka.second.edisön.ultra.biforce.gémer.edisön,for.PIII. szar-szutyok, régi vagy nulla driverekkel, idióta beállításokkal stb stb... és ugye, te vagy a kötsög h megint elkéred a munkadíjat... pedig ezt te raktad fel, mert más azóta nem nyúlt hozzá...
Én meg ilyet nem adok át... -
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Számla? De hát ezer éve itt vásárolgatok, annyi pénzt hagytam már itt, haverjaim is ide járnak, nem tudnád megcsinálni egy sörért, na olyan jó fej vagy, ne kelljen már máshova vinnem a pénzt...
Ez akkor a poén ha olyan gyerek mondja aki 200 ft-os cd-t is 3 részletben fizeti ki és és maximum egyet vesz egy hónapban....
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #18416 üzenetére
Pedig egyáltalán nem indokolja semmi sem...
Mi lett volna ha -5 -10 fok van 2-3 napja... ma csak épp hogy 0 fok körül volt hajnalban...
-
GrandeP
addikt
válasz
macilaci78 #18397 üzenetére
Épp én is mondani akartam, h ez a 100 ft-os fali csatlakozók nem erre vannak tervezve, tehát ez nem a néni erőssége, hanem a csatlakozó gyengesége...
-
GrandeP
addikt
Óóhhhh, ember!
-
-
GrandeP
addikt
válasz
HavocS #18215 üzenetére
Bírom ezt a szöveget...
Ez olyan mint amikor mondják, h ők nem használnak vírusirtót mert úgy sem mennek olyan helyre, meg
majd kihúzom mielött jönnékstb...Miután meg kitöröltem 5646513564561321 db gonosztevőt, szinte fellélegzik a gép...
Gondolom a lassúlást azért nem érzed mert nincs mihez viszonyítani és/vagy a géppel együtt szoktál hozzá...
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #18071 üzenetére
Na jó, de ha valamit nem 1 vagy max 2 alkalommal kell ki/becsavarni, akkor jó lenne ha a csavar nem kör alakú lenne, hanem megmaradna a gyári "osztása".
-
GrandeP
addikt
válasz
vilmaboy #18065 üzenetére
Egyébként ha már itt járunk, ki mit használ?
Én kezdtem a sima 6 részes óráscsavarhúzó készlettel , ez kb 2-3 hétig tartott ki, meg eléggé kevés a támogatott csavarok száma... 2-300 ft körül mozog.
Utána kaptam ajándékba egy kínai rendelés mellé ezt... [link] nem hiába volt ajándék...
volt olyan bit ami egy csavarást bírt ki...
Pár éve vettem egy alsó közép kategóriás..
extool márkanévvel. egész sokáig húzta... ebből is elhasználtam már kettőt... ilyen 3-4 k körül mozog.Jelenleg meg egy ~50k-s készletet használok, ezt a mostani cégnél rendeltettem, erről nincs kép, mert úgy van összeválogatva egy katalógusból... de van benne fogorvosi tükrös pálca, mágnesező-ellenmágnesező , mágneses flexi kiszedő stb-stb... sok részes bit készlet, eléggé qulitiy. kíváncsi vagyok meddig bírják a fejek...
Megéri -e a pénzt a felsőbb kategóriás... -
GrandeP
addikt
válasz
macilaci78 #17972 üzenetére
Asust, jobban mondva fix direct kft-ét ismerve, bevizsgálják 20k-ért, megmondják, h 120 k a javítása, de ha nem kéred, akkor 40k volt a bevizsgálás...
Mondjuk ma/holnap Október... ezt idén már nem vizsgálják be...
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17946 üzenetére
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17661 üzenetére
Most ebbe ne menjünk bele, nem egy kis magán cég vagyunk. Hasonlóval voltunk pár hete a tvben, csak akkor nem notik voltak.
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17658 üzenetére
Rendőrségi feljelentés meg volt, ez csak egy kis plusz, mert lojális vagyok a cégünkhöz...
-
GrandeP
addikt
Lenne egy nagy kérésem hozzátok...
Ha valakihez visznek be Toshiba Tecra R850est az dobjon már privit...
Ipari mennyiségben loptak tőlünk az elmúlt időszakban...
Köszi...
(Ez ugye nyílván a használt cumót bevevőknek szólt... bár ha javítani visznek egy pár hónapos notit a garanciális szervíz helyett, az is gyanús
)
-
GrandeP
addikt
válasz
DeltaPower #17597 üzenetére
Ezek a mini blututok 1 dollar körül vannak ,a madeinchina-n, de legyen 3, az még mindig csak 800 ft környéke, usb kártya olvasó szintén 1 dollár, tehát eddig legyen mondjuk 2 k, (bár az már elég elrugaszkodott ár)
És én kb eddig pörgettem, de egy 2 gigás pendrive sem drága, illetve gps modult meg lehet kukázni rom hibás készülékből, de legyen mondjuk 2 k...Aki meg ért hozzá és van szerszáma, annak ugye nem számolunk óradíjat...
Akkor most mi baj?
De hogy megnyugodjatok, biztos többe volt neki... én csak mondtam egy számot, h qrta okosnak tűnjek...
-
GrandeP
addikt
válasz
Darth_Revan #17542 üzenetére
Maga szétszedése sima ügy, maga a cseréje ha PCIe-s sima ügy, összerakása sima ügy... ezen nem kell kiakadni.. csavarhúzó meg idő kérdése
Minden mást, főleg ha a laptopszerviz.com frencsájz szervize akarja csinálni, gondolok itt forrasztásra és ilyesmire, elgondolkodtató...
Pláne a mai áraknál...Ha ilyen 20-30 k lesz a szerviz (már pedig valószinü), meg ad rá gondolom 1 hó garit, akkor én inkább eladnám donornak a gépet és vennék egy másik, de jó laptopot..
-
GrandeP
addikt
válasz
adax01 #17179 üzenetére
Mindennapos...
A szomszéd/haver/ismerős rendszergazda Veer Steven megnézte, de nem lett jobb....
Szoktunk volt bevenni hasznát motyót is... volt olyan noti ami "csak lemerült" egy hónapon belül 3szor vizsgáltuk be, ugyanazt, de már a második után be is jelöltük...
Mindig másik ember hozta be, és mindgi az volt h "csak lemerült", de nézd már meg van -e más baja is?!Amúgy ez ilyen tipikus Magyar szokás, ha valamit meglehet oldani olcsóbban, még ha szar is és utána 4szer annyit kell rákölteni h jó legyen, akkor is elsőnek az olcsóbbat...
-
GrandeP
addikt
válasz
tornas #17172 üzenetére
Azt ugye tudod h ez nagyon dúrván szánalmas beszólás volt?
Vagy csak én érzem úgy?!
Ez tipikus:
"Én ösmerem a drájverdzsiniuszt, oszt az főll rakja ja ja a drájvert, hhh hülye topa láma , te meg keresni akartad, hőőő , kalózöbölből szedd le oszt törd meg hülye gyerek..
Na ezé vagyok én az agyoniskolázott rendszergazda" .Legalábbis tisztára ez jött le nekem, ilyenek szoktak volt bejönni hozzánk is...
Persze, ez a nettó 12-20-as években járó, ecdlt végzett programozó srácok voltak, amig ki nem trollkodtam őket... -
GrandeP
addikt
Ceges telon egy uj kollega...
Szia!
Van kreppelönk, SOS-ben kellene egy..
Meg nem birtam feldolgozni...
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17103 üzenetére
Plane azoknal a retardoknal, akiknek a jelzölampan nem eleg a zöld meg a piros hanem kell meg walk, meg no walk is...
-
GrandeP
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de én most már nyugodtan alszok...
Egyáltalán van még ps egér?
Mármint ami nem bennreagadt hanem friss gyártás...
-
GrandeP
addikt
válasz
Jazzos #16871 üzenetére
Vagy pl, máshol ugyan drágább picivel, de ott van a polcon, már is elfelejtette a rendelést...
Nálad meg ott van egy egyedi analintruder amivel nem tudsz mitcsinálni, nagyker kisebb összegért veszi be, másnak nem biztos h pont ugyanaz kell....Nyilván most nem az állandó forgó árura kell gondolni...
-
GrandeP
addikt
Ezzel nincs is baj, én is így teszek.... de a kikapcsolás, meg a kis piros kapcsoló elbillentése nem véd meg....mert attól még áram alatt van, és a villám simán keresztül fut rajta...
Szaal, ha valóban meg akarjátok védeni akkor húzzátok ki a dugóból..
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16843 üzenetére
Mert a kis pirosan világító kapcsolónál megijed, h nincs fény, és már nem is megy tovább?!
-
GrandeP
addikt
válasz
amargo #16778 üzenetére
amargo--->cbmfan: Ne haragudj, de elutasítom az ajánlatod, inkább be tolom egy olyan boltba, ahol jószerivel képesek megérteni, hogy mi a probléma.
Mondtam én h ingyen kell!
Azzal van a baj, h ha hiszed hanem, mindenki levette, de 3-an biztos, h azt szeretnéd, hogy menjünk el, csináljuk meg helyetted és jobb esetben oda sercintesz egy köszit, rosszabb esetben még csak azt sem....
Ezt te, mint kívülálló nem érted... de tegyük fel, h vannak haverjaid akiknek csinálsz ezt-azt, mert ugye "informatikus rendszergazda programozó vagy, "értik" hozzá, neki is van az az izéje a, na mondja má na, na az a, a háza na..."
Tehát naponta kb 30 ember felhív-emailt küld, h ez meg amaz van, mert ez ugye ingyen van, egy ideig segítesz, ha segítesz, akkor ugye egyből, még ez is az is, ez ugye hatványozódik, meg egyre nagyobb hülyeségek...tipikus "topa" dolgok, ész helyett erő megoldások stb...stb... egy idő után belefásulsz és amikor már itt is megkérdezted, és qrvara látszott az íráson h mit szeretnél ki jött belőlem az erotomán ösztönlény...Egyébként még mindig itt kérdezed h hova vidd be, ahelyett h bevitted volna valahova, minden ember ismer a városában minimum 2 pcszervizboltot... egyiket amelyiket ajánlották és egy másikat, amit nem...
Na röviden... mérhetetlenül arrogáns nagyképű parasztok vagyunk, és nem segítünk...
UI: 3k-ért bevizsgálom...
Ha kell online, webkamerával... (egyébként ilyenre is volt példa, mutatta h nézzem meg a qvga labtec webkameráján keresztül, h jól kötött-e össze mindent, aztán meg a biost is löjjem be...)
-
GrandeP
addikt
Mai nap trollkodása és pc "javítása"...
Szokásos szöveg... "informatikus ismerős már megnézte, de nem tudta megcsinálni!"...
Az volt, h a sárc, valami nagyon troolll haverja, a regisztiben, a run részben, létrehozott egy bejegyzést, szopoka néven, ebből vagy 10-et, és mindegyikbe beírt egy yútúbos roma-cigó zenét / linket...
Tehát minden indulásnál, internet explorer indul és mindenféle, iszom-iszom veled iszom, latin dzsigoló, savala romalé, zenék szóltak....
Háááááááá mekkkorrrra trolll, te jó isten?!
-
GrandeP
addikt
válasz
amargo #16755 üzenetére
Vagy user error vagy hardver error... behozod megcsináljuk, vagy otthon játszasz vele... minél több kárt csinálsz benne annál többért csináljuk meg... szevasz.
Bocsi, de már elegem van a sok önjelölt Vérpistikéből, akiknek telón vagy emailben kell megcsinálni a hétvégén lomizott gépét, ingyen, nem én vagyok a vöröskereszt...
Autószerelőhöz sem mész oda h te ezt meg ezt a hibát hogy csinálnád meg... esetleg a szerszámod kölcsön adod 2 percre?!
Akinek nem inge.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest