- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Ironsides #20593 üzenetére
szvsz ez a legsúlyosabb átverés benne:
Videókártya: Asus 8600GT 512MB GDDR3 Gaming Edition: Mivel ez már a G84-es grafikus maggal szerelt verzió, ezért teljesítményben megegyezik a 8800 GTS -el, aminek kisebbek az órajelei és még G80-as grafikus maggal van szerelve. Ráadásul jóval kevesebbet fogyaszt, és ennek köszönhetően sokkal kevésbé is melegszik mint a 8800 GTS 320/640 MB.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ironsides #19837 üzenetére
És feltalálta a 2Gb DDRI-t!
Ha a két darab 2GB, akkor darabja 1. Szerintem.
Aztán lehet, hogy tévedek...
Egyébként persze. Simán bele tudja dugni PCI-ba, ha előtte ráforrasztja egy olyan kártyára.
Tim82: Az meg a másik fele. És ha vki hangkártya nélkül kéri, mert pl van neki? Akkor mit csinál?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Ironsides #19753 üzenetére
Megsült vargánya táppal én is találkoztam. Szép színes lett tőle még a házikó is
Nem csalódtam a 400-as verzióban sem. Ebben sincs több cucc, mint elődjeiben. Azért a tecsó gazdaságos p4 konfigot elvitte gar időn belül anno2Ghz p4 konf, valami ati kártya, 20 vagy 40-es hdd, cd olvasó és egy 230W JNC atx táp. Gar idő után 1-2 nappal durrant el a táp, és vitt mindent mint a piros ász... Sajnáltam szegény vásárlót, de hát olcsó húsnak...
-
virkir
veterán
válasz
Ironsides #19176 üzenetére
Tisztel hölgyem/uram/nem eldöntött
Kérnék cégüktől árajánlatot 40db azaz negyven darab desktop PC javítására esetlegesen felújítására, modernizálására.
Hibajelenség: a legtöbb gép be sem kapcsol, tökünk tudja miért.
A munka elvégzésének végső határideje: tegnapelőtt
Fizetési feltételek: Erzsébet utalványban a törvényileg megengedett havi maximum összeg erejéig havonta a teljes vállalási érték kiegyenlítéséig
Várom mielőbbi kedvező ajánlatátDr Bubo Lujza PhDmintfent
iskolaizgágató -
törölt tag
válasz
Ironsides #19047 üzenetére
Azok voltak a szép idők. Érdekes, hogy a mai modern, hiper-szuper grafikájú játékok korában sem tudják lenyomni az akkori ászt, az Elite nevű űrkaland játékot, amiben kereskedni kellett bolygók százai között, leszállni Coriolis űrállomásokon, harcolni az űrkalózokkal, és menekülni a rendőrjárőr hajók elől. Bár a program grafikája finoman szólva is szegényes volt, de annyira ötletes és szerteágazó volt, hogy ez elvitte a hátán az egész game-et. A legjobb példa arra,hogy nem feltétlenül a szuper grafika kell egy jó játékhoz.
Én az akkoriban divatos karatejátékokat szerettem a legjobban. Főleg azt, amelyikben a bíró a küzdelem közben beszélt.
Én egyébként Spectrumos voltam. Akkoriban a C64-esek és a Spectrumosok között volt olyan szembenállás, mint most az NV-AMD vonalon. De csak egy ideig. Amikor megjelent a Commodore Plus4-es, a C64-esek őket kezdték el cikizni, és viszont. Ma viszont ez a három tábor teljes egyetértésben emlékszik vissza azokra a szép időkre. -
föccer
nagyúr
válasz
Ironsides #19039 üzenetére
Ma voltam bent kedvenc boltomban. Kedvenc eladómmal dumálunk, miközben válogatok, nézegetjük a cuccokat, matekolunk, sotryzgatunk. Ő mesélte, hogy volt egy vevőjük, aki elvitt elég sok alkatrészt az idők során. Egyszer jön vissza, hogy hogy szar a lap amit vitt. (kb 100. amit elvitt) Oké, csere ugyan olyanra. Jön vissza, hogy 2-ből 2 szar. Hozza a házat, amibe távtartók nélkül benne mosolygott a lap. Az első 98 db-ot is így rakta össze, távtartók nélkül, csak eddig mázlija volt, elég jól voltak lelakkozva alapok. Mázli 2, hogy nem pukkantak el a lapok, csak zárlat miatt nem indultak.
üdv, föccer
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Ironsides #18961 üzenetére
Ez komoly lehetett.. dolgoztam anno tecsoban. Volt, hogy még a raktárban kilopták a gép felét... komolyan. Akkor időben még kevesebben értettek a gépekhez, és volt, hogy a 20 gigás hdd helyett benne volt egy 6,4-es, vagy épp a 2x256 sd helyett volt 2x128...vagy csak 1x128. Egy-egy hozzáértő vissza is hozta, de tippem sincs, hogy mennyi mehetett ki "módosított konfiggal"
-
ati012
őstag
-
bullseye
addikt
válasz
Ironsides #18757 üzenetére
Hja, amikor még részegek is...
De legyen egy kis félOn, tegnap betámadták az egyik kollégát, mert a tesztjében szereplő egyik termék annyira friss, hogy csak december elejétől lehet kapni. A panaszos szerint be is perelhetnek minket ezért, mert megtévesztjük a fogyasztót...
-
SityiSXT
őstag
válasz
Ironsides #18717 üzenetére
Tegnap reggel újra próbálkoztam a Dellnél. Ugyan ez az emberke is akadékosokodott az elején, de aztán jobb belátásra bírtam, amikor közöltem vele, hogy két választása van: vagy elhiszi, hogy tényleg a HDD döglött, amit a sokéves szervizes tapasztalatomra alapozva mondok; vagy mond valami általuk is elfogadott módszert, amivel másik gépen / bootCD-vel le tudom ellenőrizni a merevlemezt. Erre nem tudott mást mondani, mint "Hova küldjem a cseredarabot?"
-
SityiSXT
őstag
válasz
Ironsides #18713 üzenetére
Mivel én vagyok az egyetlen az egész UK Servicedesknél, akinek szervizes tapasztalata van, persze, hogy rámlőcsölik az ilyen melót. Mondjuk én élvezem, de azért egy retkes kriptaszökevény feltámasztásánál felemelőbb melót is el tudok képzelni... Ma pl. a Dell supporttal volt egy érdekes eszmecserém: mondom a droidnak, hogy döglött a merevlemez, kéne új. Mire ő: nyissam meg a küldött linken a tesztprogramot, mert neki hibakód kell. Erre én: nettó 15 perc, amíg a login képernyőig eljutok. Még ha sikerül is bejelentkeznem, utána akkor is megzakkan az egész, nem tudom a gépen a linket megnyitni. De neki akkor is kód kell. Honnan tudom, hogy a HDD a ludas? Onnan, hogy egy live Ubuntuval bebootolva GSmartControllal tesztelve a short DST elkezdése után 2 másodperccel már read errort írt. De neki ez így nem érv.
Ehh... Holnap újra próbálkozok, remélem, kevésbé droidot fogok ki... Bezzeg a HP bemondásra elhitte, hogy a dokkolójuk szart be, pedig nem voltam teljesen biztos benne, és másnap reggel(!) már az asztalomon volt a csere!
A mítingcuccok valóban hightechek, cserébe 800x600-ban vagy 1024x768-ban 16:9-re szétnyújtva tolják a Póverpojintot!@Arni: Cégen belül volt a dolog. Az van ugyanis, hogy a mi cégünk könyvelői és IT szolgáltatást nyújt a cégcsoport többi tagjának, akik ezért átalánydíjat fizetnek. Szóval ez most muszáj-meló volt - ha áll a könyvelés, akkor az azt jelenti, hogy kb. 20 ügynökségnél áll...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Ironsides #18600 üzenetére
Hát én is ezt hittem! Az egyik egy apró kis lyuk, elég lepukkant elsőre, szerintem illene tartani mindenből egyet neki is, ahogy írtad nem kér kaját, és a potenciális ügyfeleket nem kell elküldenie. iPon már megteheti, hogy nem tart, de azon is meglepődtem.
Akkor nem retro szervizt keresek, hanem normálisat...
-
GrandeP
addikt
válasz
Ironsides #18562 üzenetére
El sem tudod képzelni h hány olyan gépem volt már, amit megcsináltam op+frissdriverek+ezazamaz..
És az nap délután vagy másnap, Jocoka.second.edisön.ultra.biforce.gémer.edisön,for.PIII. szar-szutyok, régi vagy nulla driverekkel, idióta beállításokkal stb stb... és ugye, te vagy a kötsög h megint elkéred a munkadíjat... pedig ezt te raktad fel, mert más azóta nem nyúlt hozzá...
Én meg ilyet nem adok át... -
szumo
senior tag
válasz
Ironsides #18540 üzenetére
Ügyesen visszanyomkodtam amit lehet, és így csak kicsit áll el a normálistól az ajtó.
Más! Ma egész nap egy laptoppal kínlódtam. Azt tudom, hogy a vinyó halott benne, már fel sem pörög. De a laptop tegnap még eljutott a boot képernyőig, de ma már csak halvány derengés fogadott a képernyőn és semmi más. Ötletek?
Én a jobb kézzel bal váll fölött elhajításra szavaztam már tegnap is, de hátha valakinek van valami egyéb ötlete is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest