- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Voltam már olyan interjún, ahol tudtam, hogy nem fogom elfogadni az állást, egy bizonyos feltétel teljesülése esetén. Elő is adtam magam rendesen...
Mikor kérte a hölgy, hogy pár tulajdonságomat említsem meg, ezeket mondtam:
Öntörvényű, kezelhetetlen, makacs, nyakas...
Elnyúlt a hölgy arca, hebegett, habogott... Kérte, hogy azért valamilyen jó tulajdonságot is mondjak már.
Vállat vonva annyit mondtam csak, hogy őszinte vagyok.Behívtak második körre is, ott már a fiókvezetővel hármasban voltunk, ott is brillíroztam, de csak nem akartam egyéni vállalkozóként biztosítási alkusz lenni. Még 3 hónap múlva is hívtak telefonon.
-
macilaci78
nagyúr
Mikor ide kerültem, az első dolgom az volt, hogy a szerver és a gépek között minden hálózati eszközt gigabitesre cseréltettem, illetve a portok száma is elérte végre a hálózati eszközök (pl nyomtatók) számát.
Ja, hogy nem kell 10-12 másodperc egy táblázat megnyitásához, meg 3 percnél hamarabb is megjelenik az első oldal?
A lábaknál lévő kábelrengeteget kábelkötegelő igazítottam meg, a külső tápokat Hilti-szalaggal felrögzítettem az oldallapok belső felére. Most már ha a kinyújtott lábamat magam alá húzom, nem rántom le a perifériákat. -
macilaci78
nagyúr
Szerintem meg modder gép, egy Tie Fighter lép be épp a hiperűrbe a nagy színesfém farvizén...
Még festeni kell, de a vinyó kerregése és a floppy hangja adja az űrcsata zajait.
Meglásd, Veletech-en még visszaköszön ez a remekmű! -
-=RelakS=-
veterán
(A jó francért nem látszik közvetlen linkelve? :S)
-
wolfman
veterán
Szerintem meg a 'nem tárhely' kifejezés onnan jött neki, hogy valaki okos korábban elmagyarázta neki, hogy nem a sok szar tárolására szolgál, hanem oprendszer és programok futtatására főleg, folytonos rá-lemásolást nem szereti mint a 'hagyományos tárhelyek'! És itt az utolsó két szó előtt bootolt vissza az agya, aztán hackeeeee-nél már így kérte ahogy az agy felfogta.
Egyébként van már nagyobb SSD is 1Tb-nál.
-
MR_Joe
senior tag
Nem legenda. Rendszeres... meg a piszoárba rágódobálás, azután (közben?) a piszoár oldalának és környékének televizelése is... lehet fel kéne a kollegák figyelmét hívni, hogy nem a két piszoár közé kell beállni, mert azok nem kapaszkodók, hanem abba kell elvégezni a dolgot...
-
TA68
őstag
Meg a Sperminátor összes.
Még 84-ben unokabátyámnál láttam a Mad Max-et, felejthetetlen élmény volt. Egy JVC felültöltős videója volt, ami akkoriban csodaszámba ment. Aztán később nekünk is lett videónk. Rengeteg kazettát másoltam a haverokkal. Conan a barbár, Rambo,Vörös Zsaru, stb...........Azok a fahangú alámondásos filmek
....mégis hogy élveztük. Azután jött a DVD korszak, dobhattam el a 300 darabos videokazetta gyűjteményem.
2001-ben vettem az első DVD lemezjátszómat, egy bizonyos NINTAUS nevezetűt, a kínai ipar remekművét. Fagyott, mint az állat, de legalább drága volt. Később a számítógépembe is vettem egy Toshiba DVD írót, aminek a segítségével 350 darabosra duzzasztottam a DVD gyűjteményem.
Jöttek a beépíttet médialejátszós tévék, és a TB-os külső vinyók. Dobhattam el a DVD gyűjteményem is.
Pedig mennyi pénzt és időt szántam rájuk.... -
-
ViZion
félisten
Németben voltam, ott tök normális, h az ember albiban él örökké. Amikor fiatal, akkor egy kicsit, gyerekekkel a suli közelében nagyobbat, majd valami kertest és kész. Nálunk egyelőre még nincs kialakulva ez a dolog... És az albi vegetálás, minden pénzt elvisz (OK, lakáshitel is...), az a legnagyobb baj. Pedig valami egészséges tartalék kell mindenkinek, mert valami mindig belefosik a ventilátorba.
-
Haha, pont ilyen notebookot vett a húgom Angliában, amikor az előző gépe megadta magát. Mondjuk kint nem került ennyibe, alig volt több 60e Ft-nál. Hazahozta, itthon diszk ki, 240-es SSD be, Windows 7 felpattint, és máris teljesen használható faszányos kis gép lett belőle.
-
-
wolfman
veterán
Na az a szopacs.
Mamáméknak volt régen egy nagy rádiójuk a konyhában. Egyszer egy hatalmas darázs ment bele egyik este ami reggelre bele is döglött az üveg mögé ahol a sávváltó állapotát lehetett látni. Hogy hogyan ment bele már akkor sem értettem, mert ekkora hézagok tuti nem voltak azon a rádión sehol.
-
VegyesTamás
senior tag
-
-
Tim82
félisten
Szülőknekidősebb, tapasztalatlanabb felhasználóknak Linuxot, aztán nem lesz X számú toolbar meg szörcsenddisztrojprotekt.Ennek megfelelően nálunk csak olyan malőrök vannak, mint a "ki akartam lépni a zenelejátszóból, azóta nincsen net" (megoldás: a Clementine jobb felső sarkában lévő X helyett valahogy elkeveredett a hálózati kapcsolatokig és ott kilőtte a wifit a laptopon).
-
cbmfan
senior tag
-
azbest
félisten
Van még kérdés?
A szoba sarka, ahol a gépek vannak, úgy néz ki, mintha egy óriáspók beszőtte volna hálóval. Való igaz, hogy ez nem csak egy gép, hanem desktop, dokkolós notik, 2 monitor és még pár apróság.
Festéskor irigyeltem azt a kollégáit, amelyiknek imac-je van és csak kihúzza a tápot és készen is van az elpakolás.
-
-
quailstorm
félisten
Floppy, az nekem is van, sőt, ZIP100 is. Évente egy 20-50 közti számszor vannak használva. ODD se sokat. Leginkább más gépek tákolása, diagnosztikája a cél olyankor is.
Windows 8.1 és floppylemez. Enyhe kontraszt.Ja és nekem is SATA-s az ODD-m. Igaz van IDE, de akkor ment szét a Pioneerem, és SATA volt a boltban. LG lightscribe-os cucc. 2x volt firmware frissítve, nem egy sebességbajnok...
De legalább ír olvas, mindenféle fos lemezt. -
wolfman
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
hopp, lejárt az időlimit...
Mikor anyám 2004-ben megvette a Skodáját, akkor "döbbentem" rá, hogy itt olajcsere, meg hasonló dolgok vannak, amiket évente bizony meg kell csinálni, vagy nagyobb lesz a gáz. Megkérdeztem, hogy előtte a trabin (4ütemű) ez hogy is volt. Nem tudott válaszolni
Képzelem, mit látott benne 1-1 szerelő
Az a régi gép + új alkatrész dolog majd azért engem is érdekelne
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem 2 pc-s hírdetése is kemény:
"elado tető csomag tartó ár meg egyezés szerint ne hánykologyon cserebere érdekel és biznisz is"
"Elado 5.0 Magnat házimozi amej meg kimél alapotban van nagyon szépen szolnak nincsenek szétlöve van hozá még egy yamaha rx-v350 házimozi erősitö amej 7x110watt minden kimenet jo rajta is táv irányito is van hozzá cserebere érdekel vagy üzletre is nyitot vagyok meg halagot bármit nem meg szabadulniakarok hanem eladni !!! irjon vagy hivjon meg egyezünnk hejszinen kiprobálhato"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest