- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-=RelakS=-
veterán
Szerintem nem, mert ez mSATA.
Szóval lehet ,hogy úgy néz ki, de nem nyerő ötlet:
The physical dimensions of the mSATA connector are identical to those of the PCI Express Mini Card interface,[61] but the interfaces are electrically not compatible; the data signals (TX±/RX± SATA, PETn0 PETp0 PERn0 PERp0 PCI Express) need a connection to the SATA host controller instead of the PCI Express host controller. -
brd
nagyúr
Elnézést az érintettektől (a jelenlévők természetesen mind kivételek), de én nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy az emberek 99%-a ilyen egyszerű, ez nem lehet magyarázat, nem tudom elhinni, hogy pl. a TaaT által betett képen az emberek 99%-a számára az alsó sor a tetszetősebb.
-
Ja, de az is inkább a nagyonsima felületekre, pl üveg, s ahhoz is kell kb egy hónap masszív, nagyon durván gőzeregetős ecigiszetttel. Tapasztalat. Gépem belseje sose lett nyákos miatta, habár én nem is játszottam azzal, hogy milyen jó, ha belefújom a gépbe a füstöt, s hátul kijön.
-
F.E.K..
senior tag
-
dingdongkng
tag
Throwing some serious shade
-
Silεncε
őstag
Akkor az 1050Ti, mert tudomásom szerint (és a Google szerint is) nem létezik 4GB-s 1050. Pont azért nem, mert anno az nVidia nem engedte a partnereinek, hogy 4GB VRAM-ot tegyenek rá, hogy el tudja adni a 1050Ti-t is. a 3GB-s 1050-t is a spórolás szülte, meg is vágta a memória sávszélt, hogy vegyék a népek inkább a 1050Ti-t
-
Silεncε
őstag
Hát nem tudom, én azért elég jókat röhögtem/szórakoztam a különböző easter eggeken, pedig még nem is nagyon vagyok benne a kultúrában, mert inkább csak játszok, a popkultúrális utalások egy jó rész nekem kimaradt.
biker: az ilyen ügyfelet el kell hajtani, mint a magzatvizet. Szórakozzon mással
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mert ha legközelebb gond van a géppel, akkor ne kelljen újra lementeni róla X GB "személyes és rém fontos, és mocskosul nélkülözhetetlen anyagot" úgy, hogy a Win sem jön már be a sok hulladék miatt amit telepítettek rá.( De sok esetben nem is plusz partíció volt, hanem csak másik HDD/SSD.)
-
Mert tudjak, hogy fel ev mulva visszater a szep eletu ugyfel, es termeszetesen a geppel nem csinalt semmit, de fontos rajta minden IS.
ertsd: erosen remelik, hogy a "kedves vevo" talan majd most az egyszer kepes lesz felfogni harom darab tomondatnyi utasitast, igy legkozelebb mikor jon, egy egyszeru C-t gyalul, reinstall, orul munkafolyamattal le tud mindent, mert minden a D meghajton van. En mar errol letettem, a megoldasom annyi lett, hogy munkahelyi oradij * 2-vel szamolok, tort ora nincs, minden megkezdett oraert fizetni kell, szinte mindenkinek. Az ugyfel igy se hallgat meg/fogja fel, csak igy mar nincs ugyfel.
-
-=RelakS=-
veterán
-
2881-728@online.de
rendszerunben
reszerol (a vegen hianyoznak az ekezetek az eredeti mailben is)
biztonsagires
tranzakciojinak
telepiti (rovid elso i)
feleloseget
torteno (szinten nyista ekezet)Plusz amit nem vettem eszre, plusz temerdek vesszohiba, nyelvtani hiba, ertelmetlen mondatok tomkelege, az egesz ugy erzodik, mintha egy 15 eves akarna "jogaszosan" fogalmazni...
Szoval, jah, "picit" adathalasz szagu.
-
wolfman
veterán
Nem. Próbálkoztam azzal is, de akkor is indíthatatlan volt. Meg akkor valami hablatyra hamarabb átírja mint ténylegesen létező, pont word-höz használatos kiterjesztésre.
Kérdés: Ha gépet kéne összedobni valakinek használt piaci cuccokból, milyen konfigot(tokozást) részesítetek előnyben? 1150 v 1151?
-
Jazzos
őstag
"Recommended Customer Price (RCP) is pricing guidance only for Intel products. Prices are for direct Intel customers, typically represent 1,000-unit purchase quantities, and are subject to change without notice. Prices may vary for other package types and shipment quantities. If sold in bulk, price represents individual unit. Listing of RCP does not constitute a formal pricing offer from Intel."
Áfát nyugodtan rá lehet dobni, ha valaki lát benne biszniszt, nosza lehet rendelni Inteltől, aztán teríteni a magyar piacon.
Ezresével.
-
azbest
félisten
gondolom az intel oldalán [link]
(#38013) Flowtation
gondolom megrendelésre nagykerből rendelős megoldás lehetne boltként. Készletet tartani nem nagyon lehet, mert rádrohad, főleg ha kicsi a forgalom. Tudsz versenyezni a nagy webshopok áraival, akik lehet olcsóbbak, mint amilyen árat kicsiként a nagyker ad neked?
Szolgáltatás rész: van olyan a faluban, aki 2-3 ezer forintot hajlandó lenne megfizetni óránként munkadíjként? Ez még inkább szívesség, mint megélhetésHa csak emiatt kell kiváltanad vállalkozóit, akkor jól gondold át, hogy mekkora forgalom lenne szükséges a nullához és az mennyi munka kellene legyen. És ekkor még nem is kerestél rajta. Szolgáltatás nyújtáshoz és kereskedelemhez lehet más vállalkozás fajta jobb kicsiben.
Ha egyébként is vállalkozó vagy, akkor elképzelhető hogy az ígyis-úgyis meglévő költségeid keretén belül tudsz valami mellékest kihozni belőle. Persze a kersekedelem és szerviz kapcsán annak is nézz utána, hogy rendekezel-e megfelelő végzettséggel, ami kell ezek végzéséhez.
(#38021) ollie
ilyen apró különbségekre, hogy adjuk vagy vesszük nem adunk -
wolfman
veterán
-
dobragab
addikt
++
Vannak programozási nyelvek, amik önállóan életképesek. Pl. C++, C#, Java, hogy csak a legismertebbeket említsem, de talán Scala is ide sorolható. Aztán Linux ismereteket is nagyon gyakran elvárnak, mert a fejlesztőeszközök elég nagy százalékban Linuxon futnak (kivéve C#).
Aztán vannak azok, amik leginkább csak párban jók. Pl. PHP + HTML + CSS + JS + SQL egymás nélkül kb. lóf*szt sem ér.
-
Melack
veterán
-
brd
nagyúr
Lehetséges, de úgy tűnik, mégsem elegendő mértékben, különben sokuk már nem számtech boltos lenne.
(Ezt most nem lenézésből írom, csak ezt látni.) Egy másik lehetőség, hogy a szorgalom hiányzik hozzá. Megint másik az, hogy szeretik, ha a topicban is olvasható módon szórakoztatják őket.
-
-
-
MR_Joe
senior tag
-
-
-
snecy20
nagyúr
Valóban.
Azt nem is lenne bölcs dolog a legerősebb hardverekhez igazítani, egy OS esetén muszáj hogy a 4 évvez ezelőtti konfigon is jól menjen. Viszont nem érdekes, mióta a Terabyte feletti HDD-k elterjedtek, hirtelen már a játékok sem érik be a 4-8GB helyigénnyel? Már kell a 40-60 is nekik, első fecskék megérkeztek lásd Wolfenstein, GTAV...
ViZion
3-4 éves VGA-knál nem véletlenül felesleges legújabb driverre frissítteni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Izgalmas ilyen összeesküvés elméleteket gyártani, de valójában azért nő ennyire a hardverigény, mert a fogyasztók igényeit kielégítendő, egyre robusztusabb, összetettebb programokat készítenek, melyek a szoftverfejlesztést is egyre drágítják. "
Ez mind okés, de azért van ám kivétel is. Crysis 2 mesterséges gépigénynövelésről gondolom hallottál anno. (víz tesszeláció, föld alatti extra épületek, tesszelálták a tesszelált követ is.
)
szerk:
-
snecy20
nagyúr
Azért ne mondd, hogy nincs abban ráció, hogy konkrétan a felhasználókon kívül senkinek nem érdeke az, hogy az új szoftverek/játékok/OS-ek elfussanak lazán az őskövületeken is. Ez nem összeesküvés, szimplán így működik a módi.
persze abban is igazad van hogy bonyolultságában egy Win95-öt nem lehet hozzávetni egy Win10-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest