- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Fenét, én is megtaposom, de az már nem az autópálya lendülete
Ha meg már így, akkor a Külső Fóti út felől vagy az áruházak felől problémásabb, mert ott van egy viszonylag jó útszakasz, ahol tényleg fel tudsz gyorsulni, aztán hirtelen hopp, aszfalt saláta.nullpoint
Ami azt illeti, én nem emlékszem olyan időre, amikor az a felüljáró még értelmesen nézett ki, pedig 2008 óta párszor megfordultam arra -
-=RelakS=-
veterán
Két irányból tudsz jönni:
Hatvan felől, de ott van egy fisszafordító, szóval a 80-90 nem nyerő.
Budapest felől, de ott meg a Meki mellett nem nyerő ennyivel elhúzni, mert van, hogy bepislognak a másik sávba a szemből jövők/kihajt valaki a parkolóból körülnézés nélkül... Ott sem mennék ennyivel. Persze, utána van szép hosszú egyenes, de na -
-=RelakS=-
veterán
Olcsót kért (korábban), Linus meg Quadrókkal dobálózik
Ez pl tud 4 HDMI-t hajtani. 2-t a gépbe, aztán szerintem ott lehet a 8 monitor. -
cbmfan
senior tag
na és, nekem egy HP Kayak szerver házban van vasam 1997-ből. dual PII volt benne gyárilag. floppy lehetne benne, csak nincs elég rögzítő sín, kártyaolvasót is műtakonnyal rögzítettem előlaphoz.
lapon BIOS sem egyszerű, mert angol nyelv nincs, csak valami skandináv. egyébként a nyilak és F1 gomb mozog, nem csak egy kép
-
Mercutio_
félisten
Nyilván azért van pénze, mert hülye, logikus...
Szimplán csak annyi történt, hogy látott egy SD-kártya kinézető dolgot (adaptert) és mivel nem napi szinten bújja a kütyüket, hogy tudja van ebből már kisebb is, amihez a használhatóság miatt ad6nak adaptert is, így a többi cuccot kukázta.
-
szjoci
őstag
macska és a mikrohullám esete ámerikában - 20 éves sztori
El kell olvasni a használati utasítást -
wolfman
veterán
A szopókát én sem,de az elején még nem lehetett tudni, hogy szopás lesz, csak út közben derült ki, hogy áldozatul estek a T-homár marketingjének, hogy olyanra beszélte rá őket, amire szükségük sincs.
(#34245) Met: Az övét nem, mert pont nem érdekelte, hogy mi hogy fog bejönni a tévén, csak az asszonyt, de aztán kiderült, hogy neki sem kell.
(#34247) Solad: Elméletben érik el csak, gyakorlatban max 8 sebességfokozat van használatban. Most a 3x9-essel lehetne 27, de ugye a nagy oldalirányú eltolást már nem szereti a váltó se a lánc.
Mindenesetre tegnap betoltam 500mg magnéziumot az idegszálak épségére 1500mg aszkorbinsavval és egy kis xanaxot, csak hogy nyugodt legyen az este.
-
Hát, az anime-kért én sem vagyok oda, ez alól két kivétel van, a Gintama és a Full metal panic.
Viszont ha valaki szereti a nem gyerekes, nagoyn jó történeteket és szeret olvasni, a mangák/manhva-k, webtoon-ok nagyon jók, soknak hihetetlen összetett története van, jó karakterekkel, izgalmas is meg minden. -
Klaus Duran
senior tag
"A kor nem erény hanem állapot."
-
TA68
őstag
Köszi Syl, nem is tudtam, hogy van ilyen topic.
(#32736) ViZion: 24 éves koromig ilyen nagy göndör hajam volt,(anyukámtól örököltem) de a lányok szerették.
Különben is miket írtok itt össze, hogy úgy nézek ki, mint egy karácsonyi betlehemes pásztor tévészerelő, akit megbacott az áram?
-
TA68
őstag
Az emberekben tényleg benne van ez a régen jobb volt, mert ebben még benne volt az anyag. Ettől a szövegtől a falnak tudok menni. Akkor a Color Star [link] lenne a világ legjobb tévéje, mert volt vagy 60 kiló. (Rá volt írva, hogy szovjet alkatrészek és dokumentációk részleges felhasználásával készült. Ehhez képest csak a hangszóró és a doboz volt Videoton gyártmány!
)
-
Nincs is azzal semmi baj, csak be kell építeni a windwosba, hogy ha nem megy fel egy frissítés, ne próbálja újratelepíteni végtelen számban.
(#32607) opr: nem sok céget ismerek, ahol ennyit keresne egy középmenedzser (800k-1,5 milla nettóban). Informatika területén elképzelhető, de ott először le kell tenni valamit az asztalra, és nem rendszergazdaként (értsd: software engineer, test automation engineer, business analyst és hasonló szakmákban).
-
Klaus Duran
senior tag
-
-
-
Ez az a fajta WD, ami folyton fejet parkoltat, és le is állítja magát.
Ez utóbbi két dolgot ki szoktam kapcsolni, ha kell a gyors elérés. (HDS-ben szerencsére lehet ilyet)
Vagy a parkoltatást, vagy a leállítást számolja szerintem ennyire.
Nem vettem észre hibát még, előző laposban (vagy két éve) erről futott a rendszer, azóta az optika helyén adattár. Gyakorlatilag egész nap megy, kivéve, ha megyek valahová, és viszem a gépet. -
totron
addikt
Nekem erről más emlékeim is vannak. Nagywinyót csak SP4-gyel kezelt, így az XP-vel szembeni gyorsaságbéli előnyét el is vesztette, de oké, nem lehet a végtelenségig megúszni a hardvercserét. Hanem amivel igazán bevéste magát az emlékezetbe: szabálytalan leállítás /áramszünet/ után többtízezer /valós nagyságrend/ darabban találtam meg adataim, amit aztán valamiféle helyreállító programmal lehetett nem túl magas sikerszázalékban visszanyerni, persze hetek alatt. Igazából a .txt-ken kívül igen kevés egészfájlt láttam viszont, de plaintextekből is inkább csak cafatokkal nézhettem farkasszemet. Arra nem tenném le a nagyesküt, hogy NTFS volt, már csak a gép sebessége miatt is, de FAT alatt sem illett volna ilyet csinálni! Felmerül a kérdés, hogy egy bug óder feature lehetett scandisk részéről. Még ennek ellenére is szimpatikus rendszer volt.
-
DeFranco
nagyúr
én sem tudok rendesen megosztani XP és 7 alatt sem, de én betudom pebkac-nak, biztos megvan a módja, csak nem tudtam még ráerőszakolni a rendszert. valahogy összeeszkábálok egy valamilyen mappát amit lát mindkét gép és áttolom amit kell, eddig jutok.
tényleg nem egy világbajnok ez a része a winnek mostanában. valószínűleg tudja, csak nem vezet rá, hogy hogy is kell pontosan. szerintem rossz bemeneti paramétereket feltételeznek (loginos-jelszavas userek, használatban levő public mappa, ilyenek. moonman ilyenkor szokta elmagyarázni hogy rosszul fogjuk az ablakkilincset)
-
DeFranco
nagyúr
hát azt nem tudom megmondani, hogy a legjobb volt-e, azért az xp a vista meg a 7 is tartalmaz jó pár újítást, fejlesztést, ami nagyon sokat tesz az oprendszerhez, de hogy a w2k érződött a legjobbnak, az egészen biztos.
de azt is megkockáztatom, hogy ha közös nevezőre hozzuk ezeket az oprendszereket, akkor is a w2k kerülne ki győztesen. nagyon szerettem én is.
-
törölt tag
Ja, én is használtam egy jó ideig még XP előtt. Rohadt sokáig töltött be, de mikor végzett utána abbahagyta és használható lett.
Régi emlékek mikor a W95 kikapcsolás után kiírta, hogy most már kikapcsolhatom a gépet. AT táp.Én az XPvel voltam így, április1 előtt pár nappal cseréltem le. És nem azért mert érdekelt hogy lejár a támogatás, nagy ívben leszartam, hanem mert a Stalker egyik modja amivel tolni akartam megkövetelte a 64 bites rendszert és a DX9 feletti verziót. Azért. Nem bántam meg, de kb. olyan lett mintha Androidról váltana az ember iOS-re. Az XP-t fejből szarrátweakeltem saját megoldásokkal, a W7-et meg azóta gyárilag használom. Mondjuk jó így is.
-
-
-=RelakS=-
veterán
Erről van szóÚj modem bekonfigurál, saját (UPC-s) vackával demonstrálja, hogy UPC.hu, Index.hu, wetpussy.com működik, ami a régi modembe volt dugva, azt bedugja az újba, alászógája.
Ha ezek után az ügyfélnek nincs netje, az meg ne a szerelő gondja legyen.Ez utóbbit mondjuk a kedves felhasználónak is fel kell fognia. Mikor visszamondtam az Inviteles betárcsázóst, volt egy kis köpgyűlés, ahol kérdezgettek, hogy miért. Az egyik válasz az volt, hogy Mertazinvitelnemszűriavírusokat, meg hasonló stílus. Próbáltam a figurára nem szánalommal telve nézni, mert ugye nem érthet mindenki az internethez.
-
-=RelakS=-
veterán
Még 1-szer:
A router nem a UPC tulajdona, a szerelő nem babrálja.
Pont.
Akkor sem, ha a modemben van wifi, router, netkávézó, és még meg is ágyaz.Ha meg elbontja, akkor állítsa be a számítógépet, mind a hármat, az okostelefonokat, az okostévéket, mindent. Mivel ez aztán pláne nem a feladata, visszajutottunk az elejére: a routert nem bántja csak a saját modemüket! Pont.
-
-=RelakS=-
veterán
Attól még a router maradhat a körben, nem? Az gondolom nem felada, hogy eltávolítsa a routert, mert a modemben már van wifi.
Be is idézem az ominózus részt:
Fateréknál az UPC-s arc a modemet cserélte ki egy újabbra, ami már wifis. Mikor meglátta, hogy az előző modemen egy router lóg, azt ki is iktatta, mondván erre már nem lesz szükség, hiszen az új modem már wifis is.Így már érthető a legnagyobb probléma?
Az alapján, amit írsz, a fenti _pláne_ nem a droid feladata -
MurdR
veterán
Azé valljuk be, nem minden asszony tudja hogy mennyibe kerül az apa gépe.
Hétvégén átjött hozzák két barátom, leült a géphez mert valamit gyorsan keresett neten, erre megszólal:
''Ez az új DeathAdder? Én is szemeztem vele a MediaMarktba, de sajnálnék kiadni 24ezret érte...''
Erre asszonyom rámnéz, és olyan fejet vágott olyan tág pupillákkal, amit le sem tudok írni
Hát még ha tudna a ''15000-es'' HD7970-ről -
TA68
őstag
Ne is mond, ismerős a dolog. Van egy pár kuncsaft aki azt mondja, kidobja az asszony, ha megint új dobozzal állít haza.
Tyűűű...... rohadt meleg van, izzad a búrám rendesen. Jó lenne egy hideg sör......
(#32087) shteer: Csinálhattam volna, de már mindegy. Visszaadtam a tulajnak a gyönyörű házat. Legközelebb lövök egy pár képet is.
-
wolfman
veterán
Van benne valami. Igaz gondolom nem egy nagy ház volt, viszont kicsi, így max bezsúfolva, nem bedugdosva fért volna el a 4 kártya.
Korábban említett haverom próbálta a saját Cooler Master Centurion 590-es házát kitakarítani meg némileg kábelmenedzsmentelni, aztán annyira jól sikerült, hogy most már az előlapot nem a 6 pattintós pöcök tartja, hanem egy fekete szigetelőszalag, amit már szerintem a gyárban is röhögve tekertek fel, mert nem ragad. Egyébként ha valaki gondolkodna ezen a házon, ne tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest