Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #44122 üzenetére
Az a baj, hogy ismerősöm is utazott hasonló dologban (nem számítógép), ilyen jól megy, olyan jól megy, egészen addig, amíg egyik reggel a nav pisztolyos emberei meg nem jelentek az ajtó előtt. Aztán azonnal lett belőle két év wellness (gyk.: előzetes) és pár év tárgyalás. Nem tudom mi lett a vége, mert azóta nem találkoztam vele...
-
Syl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #44118 üzenetére
Hogy mit csinál? A behozott kártya után visszaigényli az áfát és úgy adja el? Ha a nettóra tesz 20%-ot, akkor eladás után hogy fizeti be az áfát?
Az ilyet nagyon szereti a NAV!
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44104 üzenetére
Mondom én, hogy ezt te nem akarod érteni.
Ha egy elsőbbségadás tábla után ráfordulsz az útra, akkor te persze 20 km/h sebességgel poroszkálsz végig. Nem nyomsz rá a gázra. Akkor sem, ha autópályás 130-as tempó után egy városon kívüli útra fordulsz. Áááá, dehogy. -
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44098 üzenetére
Nem akarod te ezt érteni, úgy látom...
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44096 üzenetére
Lendületet úgy értsd, hogy autópályán mész 130-140-nel, lefordulsz és nem satuzol be 40-re, hanem pörgeted 80-90-nel. Na, azzal a sebességgel, ott még egy T32-es is széthullana
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44094 üzenetére
Ez akkor különösen "simogató", amikor jövök befele az M3-on és lendületből fordulok rá erre a rettenetre...
-
Syl
nagyúr
válasz
fatpingvin #43805 üzenetére
Ez sem rossz: [link]
Falra akasztott gép...
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #43681 üzenetére
Ilyen apróságokon ne akadjunk fel
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43675 üzenetére
Soros portra USB, tessék: [kép]
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43400 üzenetére
Lehet olyan hányatott billentyűzete van, amin nincs /
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43398 üzenetére
Nem akarta felhánytorgatni a dolgot, csak kiemelni a szó egy hányadát
-
Syl
nagyúr
válasz
customer114 #43380 üzenetére
Én pl. papírral szoktam, nem kézzel
-
Syl
nagyúr
válasz
LamerGyuri #43146 üzenetére
Na, most már kezd érdekelni a story. Mi volt az?
-
Syl
nagyúr
válasz
Szakbarbár #43070 üzenetére
Egy lakótelep közepén jól mutathat
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42805 üzenetére
Lehet egy misi métere, mint a jobbfajta hangfal kábelnek
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42571 üzenetére
> Mi az a szilikonvölgy?
Hogy-hogy mi?
Szilikonnal töltött organikus légzsák a hölgyek mellkasán -
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz
customer114 #35893 üzenetére
Passz, nem tudom.
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #35891 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #34613 üzenetére
10 kilométeres antenna? Voaa! A NASA is megirigyelné
-
Syl
nagyúr
De még ha élete első kütyüje is lenne, akkor illene hogy kigyulladjon a fejében az izzó, eloszlatva a sötétséget, hogy hékás, én ehhez nem értek, megkérdezem az eladót.
Vagy csak én vagyok ilyen józanul gondolkodó?
A pénzes emberek gondolom nem álltak sorba, amikor az észt osztották -
Syl
nagyúr
válasz
*Ropi* #34513 üzenetére
>vásárlás előtt tájékoztatni kell a lehetséges káros mellékhatásokról.
Amikor én vettem a mikrót, nem mondták, hogy macskát nem szabad benne szárítani
(#34514) wolfman
Egy épeszű ember, ha nem ért hozzá, beviszi a boltba a telefont / fényképezőgépet, a boltos kezébe adja és kér bele való kártyát.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34329 üzenetére
Az csak egy szimpla, egyportos USB csatlakozó. Régebben asszem a d-link wifi stick-hez járt ilyen "desktop dokkoló".
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Intelligencs #33529 üzenetére
A user mappán belül szinte mindent át lehet pakolni másik helyre. Dokumentumok, Letöltések, Zene, Film, Asztal, még a OneDrive mappát is.
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #33346 üzenetére
Vagy nem.
Rendelsz pl. webshopból, megadsz minden adatot (név, cím, üzlet stb.) aztán a csomagra már csak a vásárló neve és címe kerül rá. -
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #33209 üzenetére
Ugyan már! Képet (csakis BMP-t) power pointba ágyazunk!
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #33084 üzenetére
Semmi lenyűgöző nincs benne
Én is emlékszem még pár tucat poke-ra a Spectrumos időből (30 éve).
De hogy tegnapelőtt mi volt a vacsora... -
Syl
nagyúr
Gyerekek, ti olyan fárasztóak vagytok, hogy nyugágy kell hozzátok
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #32450 üzenetére
92 407 indulás/leállás?
Mit csinálsz ezzel a géppel? Egész nap csak ki-bekapcsolgatod? -
Syl
nagyúr
válasz
ViZion #32342 üzenetére
Az én lehettem. De nem azt írtam, hogy nem fut rajta, hanem hogy problémás. A CS6 programok (Indesign, Illustrator, Photoshop) fájlkezelő ablakait (open, export, save as) csak nagyítani lehet, kicsinyíteni nem.
szerk.
És ugyanazok a hibák megvoltak 8.1->10 frissítésnél és a tiszta win10 telepítésnél is. -
Syl
nagyúr
válasz
localhost #32294 üzenetére
És is pontosan ezt tettem. Szerdán frissítettem 8.1-ről, csütörtök már nyomnom kellett egy teljes törlést, friss telepítéssel. Ma reggel meg backupból ment vissza a 8.1.
Na nem a kinézet végett (a nyóas is nyócker), hanem mert egy sor problémám volt vele (dolgozni szoktam a gépen, nem játszani). Majd jövőre ismét megpróbálom, hátha addigra kinövi gyerekbetegségeit (ha már egyszer nem lesz rá SP1). -
Syl
nagyúr
Otthoni csoporttal még Win7 korban próbálkoztam. Két gép, mindkettőn Win7 Ultimate (mielőtt valaki beszól, csekkolja ezt a képet
), egyiken otthoni csoport indít, jelszó felír, másik gépen csatlakozik, jelszó beír - nem fogadja el....
Jelszó pendrájvra kimásol, másig gépen paste, nem fogadja el
Utána jött a fordított sorrend: másik gépen otthoni csoport indít, felszó felír, első gép csatlakozna, de nem lehet mert azzal már indítottam egy csoportot
Occam borotvája: jobb klikk a mappára, megosztás, jogosultság, kapjabeamicrosoft az otthoni csoportját!DeFranco
Ez az eset után vettem egy NAS-t és azóta nyugodtság van
-
Syl
nagyúr
válasz
DeFranco #32241 üzenetére
Ha win2k alatt beállítottam egy hálózati megosztást (mint írtam, cégben (is) használtam), akkor az szétszentség hogy ment. Az utána érkező windowsokban, pláne a win7 otthoni csoportjai óta, meg csak a szopás van.
Például: win8 alatt megosztok egy mappát, mindenkinek írási/olvasási jogot adok, leszedem a jelszókérést, és amikor rá akarom menni a gépre, kéri a jelszót.Két itthoni asztali gépen és egy laptopon van win 8.1, ugyanolyan hálózatos beállítások vannak mindegyiken, és mégis. Az egyik asztali gép teljes user mappája látszik a hálózaton, írható/olvasható mindenki számára (nincs megosztva a gépen a user mappa!), a másik kettőn csak a public folder.
Stb., stb.... -
Syl
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #32233 üzenetére
2000-2001-ben dolgoztam egy cégnél, ahol celeron 600, 32 MB RAM és win2k volt a gépem (win98-at adtak, de inkább bevittem a saját 2000-esemet). Volt vagy 10 perc mire bebootolt és lenyugodott a gép (a reggeli kávét simán letudtuk közben) de utána meglepően használható és stabil volt. Akkor szerettem meg nagyon a win2k-t.
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #32229 üzenetére
Na jó, de floppy drive nélkül az igazi
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32210 üzenetére
Még 1-szer:
Volt a lakásban egy modem, ami a szolgáltató tulajdona. Azt a szerelő cserélte.
Pont.
Ami a modem mögött van, az nem az ő dolga.Annyiban igazad van, hogy modemcsere után minden tyúkbelet vissza kellett volna dugni, ahol korábban is voltak. Ezt elbacta. De hogy nem köteles konfigurálgatni az otthoni hálózatot, az tuti.
(#32211) gozso
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32208 üzenetére
És igaza volt. Az új modem már wifis, nem kell mellé külön router. Az hogy emberünknél más célt (is) szolgált a router, nem az ő dolga. Ahogy az sem, ha valahol beszerel modemet, nem fogja beállítani a tévécsatornákat, a telefonod wifijét stb. Azokat majd a tulaj intézi.
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32206 üzenetére
Te nem érted. A droid feladata, hogy a modemet beszerelje, bekonfigurálja az alapértelmezett funkciókkal (tűzfal, wifi alapban ON) és aláírassa veled a munkalapját, elköszön.
Minden ami ettől több, már nem az ő dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest