- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz
-=RelakS=- #34136 üzenetére
Ezek közül csak a Nils, meg a Kanálka néni van meg gyerekkoromból, utáltam is őket mint a pics@
-
Solad
addikt
Ismerősömnek valami házhoz jövős szolgáltató ment ki helyrepofozni a gépet, kapott új rendszert, összes venti csere plusz táp csere, mindezt cirka 10K-ért. Itt már gyanús volt. Nem tudtam felomni az agyáig hogy tökmindegy, hány watt van ráírva, az NBase táp nem lesz neki mókás
-
Solad
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #32587 üzenetére
Elvileg az kipróbáláson túlmenő használatból eredő értékcsökkenést meg kell fizetned elállás esetén, de procinál ugye ilyesmi nem játszik. Annyi hogy a postaköltség a tied ha úgy van.
-
Solad
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #32584 üzenetére
Az elállási jog pontosan erre vonatkozik, amire te használnád
-
Solad
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31931 üzenetére
Van már elöltöltősből is kompakt méretű, erre cseréltük a felültöltőst, és nagyon megérte
Jobb, kezelhetőbb, nem rohad el az ajtó ha nyitva marad sem.
-
Solad
addikt
válasz
quailstorm #30890 üzenetére
Szegény ember vizel és főz
-
Solad
addikt
válasz
MasterMark #30885 üzenetére
Exemnek pár hónapja pakoltam össze egy garázsban talált barton konfigot a northwood helyett, megváltás volt neki
-
Solad
addikt
válasz
bullseye #30761 üzenetére
És azoknak is áldani fogod a munkáját miután dolgoztál egy átlag olasszal
(#30763) Zsivaagoo: onnan nincs tapasztalatom (na jó, a kínaiakról csak jót hallok itt a városban. De amikro csocsóasztalt fejlesztettünk egy olasz gyárral, és megmondtuk hogy az összes rúd legyen 20mm.rel hosszabb, akkor volt amelyiket 10-zel , volt amelyik 60-nal sikerült hosszabbra hagyni. Elég nagy szórás nyolc vasdarab esetén
-
Solad
addikt
válasz
#64791808 #29874 üzenetére
Amit te irsz az az idealis eset. En meg tudok olyanrol hogy egy srac aki kibukott az egyetemrol, x cegnel akart dolgozni ahol eppen hely sem volt, aztan odatelefonalt a kozeli rokon aki y cegnel volt nagykutya, es hipphopp lett felvetel egy olyan poziciora ami korabban nem is letezett x cegnel de pont olyasmi volt amit az illeto elkepzelt maganak.
Gyanitom az ilyesmire gondolt macilaci.
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
buszon hallott tortenet, de ideillik, megtudtam belole mit ertenek masok verpistike alatt
gyereknek csorog a telefonja, felveszi:
Aha, TV-t akarsz venni? Hat ne plazmát, mert az még csak 3-4 éves technológia, vegyél lcd-t az van vagy 15 éves, kiforrottabb. Vegyél HD-set. De ne HD-readyt, hanem FullHD-t mert abban már benne van az mpeg2 is.
ilyen és ehhez hasnolnó mondások okoztak kellemes hazautat
-
Solad
addikt
válasz
belaazallat #824 üzenetére
regifajta fenykepezobe filmet [link]
bazz csak egy hsz-t kellett volna tovabb olvasni
Szoroban vs abakusz: a szoroban osszetettebb es okosabb
sz:[link]
a:[link]
en legalabbis igy tudom. anno meg tanultam is szorobanon szamolni, de inkabb mindig csaltames kiszamoltam fejben a cucccot aztan meg ''kiirtam az eszkoz kijelzojere'' es meg gyorsabb is voltam mint a degeneralt osztalytarsak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest