- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #44748 üzenetére
Ahh, a supremacy....
C-64-en gyakran csak azért töltöttem be a játékot, hogy ezt a zenét hallgassam...
-
SP4C3
veterán
válasz
FoxiestFox #44748 üzenetére
Sajnos a retardja kikapcsolta a legnépszerűbbek szerinti sorbarandezést, így mazsoláznom kell.
-
cbmfan
senior tag
válasz
FoxiestFox #44685 üzenetére
nekem a WC álmennyezete fölött van egy ezer éves de új állapotban lévő ATX ház...
-
koby11h
őstag
válasz
FoxiestFox #44677 üzenetére
Chia? Ott nem pár indítás és több tíz TB írás a jellemző inkább?
-
cbmfan
senior tag
válasz
FoxiestFox #44590 üzenetére
így van. SATA átalakítóval bele egy SSD és egész jó kis retro vasat lehet összehozni belőle.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
FoxiestFox #44327 üzenetére
Az lesz, csinálok egy win10 telepítő pendrive-ot, azzal bebootolok és max cmd-ből megoldom. Köszi! Bár még az nem világos, hogy a Macrium hogy kefélte el így a klónozást. Előtte kb 30 klónozás simán ment.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #44203 üzenetére
Díjbekérőt.
-
TaaT
nagyúr
válasz
FoxiestFox #44082 üzenetére
50 shades of gray. [link]
Gyuri27: Az autó hetente többször is megteszi a Békés-Vésztő útvonalat, lassan a szántóföld jobb alternatívának tűnik.
-
válasz
FoxiestFox #43872 üzenetére
wdtv ragacsos távirányítójáról állatorvosi rendelőből származó kék fertőtlenítővel (tehát alkohollal) szedtem le a puha réteget.
-
megott
aktív tag
válasz
FoxiestFox #43872 üzenetére
A VW csoport autóinak beltereiben valamint IBM-Lenovo egereknél nekem teljesen bevált.
-
Klaus Duran
senior tag
válasz
FoxiestFox #43864 üzenetére
A Gymboss is hasonló anyagból lehet. Feladtam a futást és bevágtam a szekrénybe. Pár év után mentetetlen volt, undorítóan ragadt és nem lehetett letisztítani.
-
válasz
FoxiestFox #43866 üzenetére
nekem egy fényképezőm ilyen. oké, hogy nevetséges pénzért vettem, de azért na.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #43864 üzenetére
nekem telefon van ilyen... ez a puha érzetű műanyag nagyon környezetbarát és állásában elbomló műanyagból készülhetett, mint a tesco szatyor
-
Zolás
addikt
válasz
FoxiestFox #43862 üzenetére
Ebayen van fent, de nagyon drága a posta. Meg van egy originál dobozos 90k-ért, szerintem az jó lesz neked
-
DJGABI
addikt
válasz
FoxiestFox #43505 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #43505 üzenetére
az av1 codec hiányába pl már sikerült belefutnom.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #43430 üzenetére
Viszont a felirat sima PhotoShop: [link]
-
customer114
őstag
válasz
FoxiestFox #43432 üzenetére
Odabusz..
..a régi jó dógokból..
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #43430 üzenetére
nem, ez egy nyerges vontató vontatmánnyal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FoxiestFox #43415 üzenetére
Remélem van a közelben egy számítógép...
-
Jester01
veterán
válasz
FoxiestFox #42961 üzenetére
"deemed unsuitable for use."
Nem ment ki.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
FoxiestFox #42943 üzenetére
A kenyeret lassan kiadó, idő helyett hőfokra pirító mechanikus csodára gondolsz?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #42784 üzenetére
Érdekes, hogy pár topiccal arrébb, ennél enyhébb fogalmazásért is hsz törlést kaptam, meg hogy ez vételi szándék, és takarodjak a hardverapróra, ne itt hirdessem a vásárlási szándékomat.
-
Armagedown
őstag
válasz
FoxiestFox #42787 üzenetére
Nézd meg az ebayen, ott van de olcsó nem lesz, máshol sem lesz jobb áron.
A bolhapiacon ennek a töredékéért kaptam egy kicsit alkatészhiányos notit 8 GB ddr3l memóriával
Előtte nézzél utána, hogy a laptopod egyáltalán támogatja-e. -
Josi
aktív tag
válasz
Én úgy emléxem, DDR2 korszakban nem nagyon találkoztam 4GB-os modullal.
Ha 4GB ram volt a gépben akkor már király voltál. -
Silεncε
őstag
válasz
DDR2-ből eleve is ritka volta 4GB ha jól tudom. Leginkább aprót mondanám
-
SP4C3
veterán
válasz
FoxiestFox #42203 üzenetére
Én üzleti célra is hasonló kaliberű csodát kaptam.
@n4n3x - szép az a Win7 matrica, ráadásul a kód is olvashatóra sikerült.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
FoxiestFox #42080 üzenetére
Aki számítógépen nézni, az sajna így járt. Vegyé asztali lejátszót jó pénzért, és problem solved
Már legalábbis addig, amíg tudod frissítgetni a firmware-t.Ohh, még egy bónusz: az UHD-BD lejátszás kezelésénél az egér tiltott, és mintha ezt a lejátszó már a formátum érzékelésekor jelezné. Sima BD-nél gyakorlatilag a lemezre írt program döntötte el, hogy lehet-e egerészni.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
FoxiestFox #42078 üzenetére
Az hogy ellopod a tartalmat!
Kutakodtam nVidia felé is, de nem támogatnak valami DRM-et, ezért nem használhatóak a kártyáik UHD BD lejátszásra.
Szóval vegyél legális forrásból legális tartalmat, de ha meg akarod nézni, akkor vagy vegyél hozzá külön lejátszót, vagy upgradeld a frankó gépedet a legutolsó divatra, és még ekkor is szopatnak.
Aztán sírnak, ha a Bosszúállók fake4K UHD blablabla kiadványt nem lemezen nézi a tömeg, hanem virágboltból.
Netflix és társai nem tudom, milyen követelményeket támasztanak ez ügyben, de a fizikai adathordozó elmebeteg. Meg még drága is -
-=RelakS=-
veterán
válasz
FoxiestFox #42076 üzenetére
Attól függ.
Ha UHD BD, akkor csak Intel CPU jöhet szóba, és annak a videókimenetét kell használni -
Kicsirics77
veterán
válasz
FoxiestFox #42073 üzenetére
Haggyad’máá, Pakson lakik biztos
-
wolfman
veterán
válasz
FoxiestFox #41812 üzenetére
Úgy néz ki már akkor sem volt teljesen báránylelkű.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
FoxiestFox #41374 üzenetére
Ahelyett, hogy lecserélnéd a rókát Szalacsi Sándorra
-
*Ropi*
félisten
válasz
FoxiestFox #41377 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
Mi bajotok a munkásosztállyal?
Viszont újabb 2 körben már csak 43, majd most 8 bad sector van. A végén még jobb lesz, mint új korában.
-
quailstorm
félisten
válasz
csinálsz egy somatom-ot?
-
Gyuri27
félisten
válasz
FoxiestFox #41298 üzenetére
[link]
1. Improve system performance;
1. Improve system compatibility"
Update AMD chipset driver 18.10.20.02 or latest version before update this BIOS.
Ezek meg minek.Improve compatibility and performance for Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors
Ez meg azért nem kell hogy ha eladja a procit és olyan újat vesz biztos ne menjen.
Vagy ha eladja a lapot akkor az új tulaj szopjon vele.Oké köszi szia helló. Erre nem lehet mást irni.
-
*Ropi*
félisten
válasz
FoxiestFox #40332 üzenetére
És még rám mondják, hogy rossz a humorom...
-
DeltaPower
addikt
válasz
FoxiestFox #38308 üzenetére
Nem is olyan régen még minden másodiknak ilyen haja volt:
-
SP4C3
veterán
válasz
FoxiestFox #38304 üzenetére
Kikérem magamnak, nem vagyok magyar. Majd ha a gyereked így fog kinézni:
Akkor is jusson majd eszedbe az amit most itt leírtál.
Vannak normák és egyebek. Bizony ha velem jönne szembe egy ilyen állat (videóban szereplő fiatalember) azt meghívnám egy sörre (vagy amit épp iszik) és megnyírnám. Simán elhanyagolták a szülei.
Apropó magyarok. Amit én látok, hogy irtózat elszaporodtak a páwák.. (magukat s.w.a.g. - yolo lelki sérülteknek bekategorizáló egyének). Az is "normális" ugye?
-
SP4C3
veterán
válasz
FoxiestFox #38301 üzenetére
Sup? Mit írtam el? Ahol hiányoznak az ékezetek, ott épp ettem.
-
*Ropi*
félisten
válasz
FoxiestFox #37637 üzenetére
A Tiéd a nyeremény, mert úgy tűnik a deszkán lévő hangkeltő megadta magát és az lett helyette betéve. A másik panel pedig egy 4 portos USB hub, mert úgy tűnik a jobboldali kettő portot az hajtja. Lesznek itt még érdekességek, érzem...
Találtam beázást is, meg szétrohadt forrasztásokat.
-
Out
addikt
válasz
FoxiestFox #37034 üzenetére
Van is: [link]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34641 üzenetére
hogyne, tényleg furcsa az angolszász jogrendszer, de az ilyen übersztorik, mint a mikróban szárított macska, meg a lakókocsi meg a saját lábamon átesek milliomos leszek, stb. ezek többsége full hoax, ami valahol egy jogászképzés előadáson elhangzott légből kapott elvi példából indul, vagy valaki valamikor megcsinálta, de max. kiröhögték, pert nem nyert vele.
3 mesélő után már simán valós személy, és pernyertes milliomos az illető. aztán valaki leírja nyomtatott betűvel és már bizonyított, forráshű is.
-
gozso
őstag
válasz
FoxiestFox #34540 üzenetére
a tápcsatit nézd inkább
mellette a két fekete 4 pines csatlakozó na az a sata... -
válasz
FoxiestFox #34511 üzenetére
már elnézést, de miért a kereskedő a hibás, ha a vevő szellemileg visszamaradt?
a célnak megfelelő terméket adta. ha én veszek egy egy kiló diót, és héjastól eszem meg, akkor a zöldséges a hibás? -
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #34404 üzenetére
" fűtés a kelleténél több"
na azért ezzel csak óvatosan
Nálunk télen, kikapcsolt fűtéssel, csukott ablakkal közel 30 fok van. Nyáron bekapcsolt klímával 32. A nyári légkondi szünet alatt, amikor otthonról dolgoztunk, a szobánkban 37 fokig ment fel a hő, amikor egy lefagyottgép újraindítása miatt bement kolléga bekapcsolta a klímát a pokolban.Le is ment 26ra az ember nélküli, de gépekkel teli irodában. Persze egy hét múlva észrevette valaki és lekapcsolta. Valamikor valaki átvette ezt a klíma rendszert, ezért hivatalosan semmi baja.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34329 üzenetére
Az csak egy szimpla, egyportos USB csatlakozó. Régebben asszem a d-link wifi stick-hez járt ilyen "desktop dokkoló".
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FoxiestFox #32484 üzenetére
Az EXplorer-nek mennie kell...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
FoxiestFox #32450 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
FoxiestFox #32454 üzenetére
Erre nem kiadott már rég a WD valami progit amivel fixen megemelheted a parkolasba küldés előtti várakozási időt?
-
shteer
titán
válasz
Megnézném a fejparkolasok szamat is
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Biztos, hogy ez hibátlan?
-
Syl
nagyúr
válasz
92 407 indulás/leállás?
Mit csinálsz ezzel a géppel? Egész nap csak ki-bekapcsolgatod? -
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #32395 üzenetére
Szvsz webes értékesítésnél a "kösz, mégsem kérem" opció miatt kár parázni. Ha olyan hibája van, ami nagy eséllyel elálláshoz vezet, azt úgyis jelzik.
-
ViZion
félisten
válasz
FoxiestFox #32242 üzenetére
+1
w7 sok mindenben sokkal jobb, mint az elődei. Nem a csicsára értem, ha szépet akarok, akkor Linux... De nem rohasztotta szét magát, csak azért, mert bekapcsoltam. XP mérete és a registry bejegyzések száma még kikapcsolt állapotban is nőt!!!NAS-on én is agyalok, kikerülhetne a HDD is a gépemből, asszony elérné a zenéket a "nagy" gép nélkül, etc... De mindig másra kell a $$
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest