- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Narxis #42161 üzenetére
Az a baj a nagyon régi vassal, h megjavítják, műXik, hazaviszed és kuka. Volt már ilyen velem is, a fantasztikus Merury lapok olyan mikrorepedéseket produkáltak, h a néha nem indul gépet hazavittem, kifújattam, kipucoltam... és a büdös életbe nem indult el többet. A vevő annyit lát, h szarabb lett, mint volt. Én meg azt, h inkább egy gagyi újat vett volna...
Mai világbn egy kiselejtezett Dell kis vas 30k alatt már pengén elég netezni, meg kb. minden átlagos otthoni dologra. Nyilván nem PS vagy videóvágás, pláne nem játékra. -
Pötyi
őstag
válasz
Narxis #42150 üzenetére
Elhangzott az "Ez javíthatatlan!" karakterlánc a szervizes szájából?
IF
"Yes"
Valószínűleg azért ajánl egy újat, mert már nem lehet alkatrészt kapni a régihez.
ELSE
Valószínűleg azért ajánl egy újat, mert aránytalanul sok munka lenne javítani, pld. nincs kedve púpos kondit kiforrasztani, amikor száz jobb, használt alaplapja van a polcon, vagy egyszerűen nem éri meg javítani, többe kerül a pótalkatrész, mint egy új gép, gazdasági totálkár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest