- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Narxis #42161 üzenetére
Az a baj a nagyon régi vassal, h megjavítják, műXik, hazaviszed és kuka. Volt már ilyen velem is, a fantasztikus Merury lapok olyan mikrorepedéseket produkáltak, h a néha nem indul gépet hazavittem, kifújattam, kipucoltam... és a büdös életbe nem indult el többet. A vevő annyit lát, h szarabb lett, mint volt. Én meg azt, h inkább egy gagyi újat vett volna...
Mai világbn egy kiselejtezett Dell kis vas 30k alatt már pengén elég netezni, meg kb. minden átlagos otthoni dologra. Nyilván nem PS vagy videóvágás, pláne nem játékra. -
Pötyi
őstag
válasz
Narxis #42150 üzenetére
Elhangzott az "Ez javíthatatlan!" karakterlánc a szervizes szájából?
IF
"Yes"
Valószínűleg azért ajánl egy újat, mert már nem lehet alkatrészt kapni a régihez.
ELSE
Valószínűleg azért ajánl egy újat, mert aránytalanul sok munka lenne javítani, pld. nincs kedve púpos kondit kiforrasztani, amikor száz jobb, használt alaplapja van a polcon, vagy egyszerűen nem éri meg javítani, többe kerül a pótalkatrész, mint egy új gép, gazdasági totálkár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest