- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs a hülye kérdésért, de Windows 7 matrica maradt valakinél?
Kellene nekem 2-3 darab (de ha 1 van, az is jó).
Ez:
-
-
Volt régen nálam néhány ISA kártya, amiken ilyen ragadós szutyok por volt, az ecset semmit sem csinált vele, de körömmel meg lehetett karcolni.
Egyik valami csóri Trident vga volt, a másik egy SB16 úgyhogy ha nem sikerül se veszik semmi.
Elektromos fogkefe +szappanos víz, majd sima víz, ablaknak támasztva hagytam egy hetet, gyakorlatilag olyanok lettek mint az újak, az SB azóta is megy, a Tridentet szerintem kidobta akinek adtam.Illetve nemrégiben egy elég mocskos Aureal Vortexet is elmostam, az is szép és jó lett.
Én mondjuk olyan kártyán nem merném, amin van bga, félnék, hogy marad alatta valami trutyi a mosásból, de régi kártyákat simán elmosok ha kell.
Illetve mosogatógépbe sem merném betenni, ott elég durva hőhatások uralkodnak.. -
-
-
válasz
Intelligencs #44684 üzenetére
Ki ne tedd már.... el fogják vinni előbb-utóbb, nem elfér nálad? Tedd fel egy szekrény tetejére.
-
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #44644 üzenetére
Adott generáció teteje 15-20 évvel a megjelenése után már elkezd pénz érni, mert megtalálják a retrósok, amikor megépítik gyerekkoruk álomgépét.
Valszeg ez a cpu is ilyen. -
-
válasz
istvankeresz #44326 üzenetére
Boot Repair Disk helyrepofozná szerintem.
-
-
Baszki én értem hogy Pötyi kicsit túltolta az öntriggerelést abban a hsz-ben, főleg hogy az ismeretinek hiányának köszönhette a stresszt, de hogy azóta is ostorozni kell érte, nem sok egy kicsit?
-
-
-
Szervizekre is lenne igény szerintem.
Néhány hónapja egy retro notit újítottam fel, és le kellett volna kapni az alaplapjáról a RAM slotot, majd feltenni egy újat (megvolt a bontatlan NOS állapotú cseredarab), egy zsák "szervizt" megkerestem, hogy kérjek ajánlatot, senki se vállalta el. Mindezt Budapesten.
Pedig fizettem volna nem keveset. -
válasz
megott #43870 üzenetére
Nálam se az, se az izopropil nem vált be igazán.
Egyszer láttam egy videót, amin a fickó egy vödör valamilyen vegyszerbe dobott egy soft touchos fém alkatrészt (egy IBM noti tetejét) és az némi fortyogás után az egész műanyag részt ledobta magáról.
Viszont most találom a videót, de arra emlékszem, hogy nem volt említve benne, hogy milyen vegyszer az. -
-
-
Inkább azt mondjátok meg, nem rohad-e valamelyikőtöknél IBM Scrollpoint Pro egér? Lehet optikai és golyós is.
Nagyon kéne egy, de már régi és sehol sem kapni. -
-
-
Lekopogom de mind az asztali Ryzenes gépem, mint a C2D érabeli notim hibátlanul frissítget verziók óta Win10-et és néhány nyomi bugon, mint night light inkonzisztens működése, komoly probléma egyiken sem volt.
Mondjuk a környezetemből hallok mókás sztorikat és a céges, menedzselt Win10 notim is csinált már érdekes dolgokat, mint pl 15 perc alatt bootolás, leállni nem akarás, és ilyenek.... -
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #43416 üzenetére
Elrontottad a sort : (
-
válasz
customer114 #43412 üzenetére
Már hányingered van?
-
-
-
-
válasz
-=RelakS=- #42944 üzenetére
Azt-azt.
-
-
-
Nekem sem ment az XMP profil az Asrock B450M Pro4-ben. 2x8 GB memóriám van.
Ryzen DRAM calculatorral kellett kikalkulálnom és manuálisan beállítani BIOS-ban minden értéket, hogy tudja a gyári sebességét a RAM. -
-
válasz
Armagedown #42788 üzenetére
Támogatja, és az árat sem annyira kifogásolom, a fellelhetőség a necces. Kösz a válaszokat.
-
Jap, akkor továbbra is aprónézegetés. Csak nézegetm vagy két hónapja.
Ebayen is ha van, azonnal elkapkodják. -
Hello boltosok.
Hátha ti tudjátok, honnan a francból lehet manapság latopba való DDR2-t szerezni 4GB-os modulban?
2-esek vannak mindenhol, hová lettek a 4-esek? -
-
válasz
-=RelakS=- #42079 üzenetére
Nice. Mintha csak szándékosan ki akarnák véreztetni a formátumot.
-
válasz
-=RelakS=- #42077 üzenetére
Hmmm, nem hallottam még erről. Mi az oka?
-
-
-
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #41707 üzenetére
De.
-
Nem tudom, mi bajotok azzal a szobával, neki is tetszene.
-
-
-
-
-
-
Minden Pentium gyereket Celeronná konvertálnának.. csecs-mentes?
-
-
Ahogy írták is, egyik legundorítóbb dolog ilyesmi miatt beleállni valakibe, vagy leszólni.. de ez a tipik magyar hozzáállás.. kb nem tetszik a fejed? bszódj meg.
Én az összes ilyen felszínes suttyót leépítettem a személyes környezetemből, de lépten-nyomon belétek botlik az ember internetes fórumokon, Fb-n, és már itt is.
Főleg, hogy abszolút rendben van a srác, normálisan van felöltözve, a korához képest rendben van a beszéde, szórakoztató a sztorija, a hosszú haj pedig sosem volt ciki, max bizonyos körökben, de azok szóra sem érdemesek. -
-
-
-
-
-
-
-
Sima liba a GTA V egy négymagos régi géppel, ha van benne legalább 4GB memó, és egy entry-level grafika (R7 240 pl). Próbáltam, közepes beállításokkal szűrők nélkül jól is néz ki, 30-60 fps.
Szerintem minimumon még a Bf4 is elfutkosna így.
Azért a pénzért, amibe manapság kerülnek ezek a gépek, kifejezetten jó teljesítmény.
De ja, az olcsógémer típus mindenhol jelen van... -
-
-
-
válasz
DeFranco #34640 üzenetére
Néhány éve olvastam egy folyóiratban egy elég terjengős tanulmányt egy (vagy több, nem emlékszem) jogászprofesszor tollából, ő is a szokatlan és kifejezetten furcsa és mókás jogi eseteket vette elő (szerte a világból, nem csak az Egyesült Államok jogrendszeréből), jókat derültem rajta annak ellenére, hogy akkor még elég gyenge angolom volt, és a jogi kifejezések egy részét nem értettem. 10 perce próbálom előkeríteni, de nincs meg. :l
Lényeg, persze, sok az ilyen kitalált hülyeség, de tényleg, tényleg nagyon sajátosan furcsa dolgok átmennek az ottani jogrendszeren, olyasmi, ami itt egy más dimenziót kívánna szinte. -
-
-
-
válasz
_Karesz_ #34399 üzenetére
Micsoda rémsztorik, srácok.. én még csak egy állami cégnél dolgoztam (CSMKH Műszaki Hatóság), de ott nem volt semmi ilyesmi. A főnökök rendben voltak, tegezés volt, voltak munkaeszközök, fűtés a kelleténél több, az irodatársaim még a szülinapomra meg is ajándékoztak, illetve akkor is, mikor távoztam tőlük.
Gond nélkül ki lehetett szaladni személyes ügyben kb akármikor, rugalmasak voltak a szabadsággal is. -
-
válasz
TESCO-Zsömle #32483 üzenetére
Hát, azzal a CPU-val nem biztos, hogy jó választás a Chrome.
-
-
Ez az a fajta WD, ami folyton fejet parkoltat, és le is állítja magát.
Ez utóbbi két dolgot ki szoktam kapcsolni, ha kell a gyors elérés. (HDS-ben szerencsére lehet ilyet)
Vagy a parkoltatást, vagy a leállítást számolja szerintem ennyire.
Nem vettem észre hibát még, előző laposban (vagy két éve) erről futott a rendszer, azóta az optika helyén adattár. Gyakorlatilag egész nap megy, kivéve, ha megyek valahová, és viszem a gépet. -
-
válasz
macilaci78 #32398 üzenetére
Hát igen. Vagy nem.
-
válasz
TESCO-Zsömle #32394 üzenetére
Szerintem használt termékről van szó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest