- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Muhahhhaaa...
Haver mondta, h nem sokat áldoz VGA-ra, szerencsére talált egy 270X-et 15 k ért, meg eladja a régit és szinte ingyen van a csere...
...este persze priviben megírta, h ez a "hivatalos" álláspont, asszony azt mondta, h szülinapja is van, vegye meg a karit, ha így nem is kerül sokba a csere...Minap nekem is kellett volna magyarázkodnom: 270X OC doboza mellé került egy 280X OC doboz is... asszony:
- hogy lett ott két ilyen lila doboz?
Én fejben készítettem pár kifogást (megszült, osztódik, javításra hozták, etc...), de végül csak annyit mondtam:
- ne kérdezd és akkor nem kell hazudnom!Ennyi. Elfogadja a hobbim, néha fenyeget, h kibassza az ablakon... ezért minden ablakra rácsot rakattam, na az nem olcsó
-
-=RelakS=-
veterán
"A kijelző háttérfénye egy csomó hőt termel, és hamar leszívja az akkumulátort."
Wut? Nem az akkumulátor melegszik a megemelkedett terheléstől? Meg amúgy is, nem a processzor melegszik, mert azt a kijelzőt adattal is el kell látni?
"Minél melegebb a telefon, annál lassúbb, és mivel így tovább tart elvégeznie a számításokat, a processzor tovább fog dolgozni. Az ehhez szükséges energiát az akkumulátorból kell kivonni, így a telep hamarabb fog lemerülni, és a hőmérséklete is tovább növekszik."
Dupla wut?!
Nem pont arról van szó, hogy kevesebb energiát kap a processzor, ezért ugyanazt a számítást hosszabb idő alatt végzi ugyan el, de kevesebb energiát kér időegység alatt? Tehát tovább tart az akkumulátor? :] -
-
-
MurdR
veterán
B.sszameg az egy gumipók, én valami elektromos vezetéknek néztem. Már mindenre gondoltam: vezetékdetektor, kábelfektetőkézikészülék, mobilszejzmográf...
Akkor viszont itt tudja beáraztatni: http://www.sohivatal.hu
-
azbest
félisten
Az amcsi filmekben szokott úgy lenni, hogy csak a szabályosan begyűjtött bizonyíték számít. Nálunk úgy hallottam, hogy bármit felhasználhatnak. Persze utána másik perben lehet próbálkozni a jogtalan felvételkészítés büntetésével, viszont az egyik cikkben azt írják, hogy ilyenkor joggal való visszaélésnek számíthat az eredeti ügyben bűnös erre való hivatkozása.
"Mindezek alapján akként foglalt állást a bíróság, hogy nem lehet a hangfelvétel felhasználását visszaélésnek tekinteni, ha a felvétel a felhasználójával szemben elkövetett jogsértéssel kapcsolatos bizonyítás érdekében történik." [link] -
quailstorm
félisten
VGA kéne, maradékot 4k-ból hoztam ki FSP táppal. Jó, RAM volt itthon, az igaz, és 1,5GB. Kártya meg FX5600. HDD-ből viszont két 40GB-os is van
Ugyanis 3GHz-es P4 HT-t szereztem anyámnak, az Athlon XP helyett.25-ből még 2013 karácsonyakor vettünk HP DC5850-et (tower) 6 hónap garanciával
-
Akybron
aktív tag
Én megszámoltam.
"Kapcsolódó videó":
Stefanovics Angéla - Az aranyhal -
cbmfan
senior tag
E90-em lassan nyolc éves, hét éve használom. egy játék sem volt rajta egész életében, kétlem, hogy vírusos lenne
pláne ennyi év után nem foglalkoznak Symbiannal.
kb. két éve 14 éves Westeles simet cserélnem kellett, negyed óránként újraindult tőle. új kártyával ez megszűnt, és szintén rácsodálkoznak minden egyes alkalommal, hogy ilyet még nem láttak. volt, hogy szöszi 5 centis műkörmével nekiállt bökdösni belső kijelzőt...
-
biker
nagyúr
igen, 3 óra alatt 10x restart után felment minden, mert a samsung frissítő prg is folyamatosan "nem sikerült" válaszokkal traktált.
BIOS? az a 3 funkciós gagyi valami? ott nem lehet semmit módosítani a procit illetően.
a "csendes" mód ki lett kapcsolva, azót lett 1ghz a 600mhz-ből
van hogy van wifi, de chrome szerint nincs hálózat.
olyan mint egy HDD-s gépssd speed teszt seq.r/w 442/120MB, 4k r/w 20/10MB
-
sptkyle
senior tag
Köszönöm a megerősitést, akkor nem csak nekem volt "fura" a helyzet.
Sajnos a céges mentalitàs, hozzààllàs olyan, hogy a legdurvàbb amit odamondhatok a "Sajnos ebben nem tudunk segiteni"
20év alatt konkrétan 1csalàd lett elküldve/kitiltva, pedig ott volt kb folyamatosan probléma, a végén lopàsi kisérlet, és életveszélyes fenyegetés.
-
sptkyle
senior tag
ömm.. fúj.
És lementettél róla mindent, vagy csak beáztattad hipóba?
Sztori 1:
Nemrég volt bent megint egy visszatérő ügyfél. Ránézésre olyan 45-50év körüli kőműves fickót képzeljetek el.
A kb fél óra ott tartózkodása alatt a következő hasznos információkat tudtam meg róla (kérdezés nélkül)-Minden konzolból van neki 1
-Ezek ellenére PC-n játszik
-A gépén 128 bites oprendszer van
-A gépében 2terrás ssd van
-a gépe folyékony nitrogén hűtéses, évente 1x kell tölteni
-van egy kisebbik gépe csak netezésre, amiben egy i7 proci van, és 32gb ddr2
-A World of Tanks játék egyik fejlesztője voltBár jópofa fickó, nincs vele gond.
Sztori 2:
Ügyfél bejön, hozza a PS3 gépét, hogy nem viszi a játékokat, valamit kiír. (de azt sose mondják, hogy mit... persze az nem lényeg) Biztos csak frissíteni kell. Otthagyja, bekapcsoljuk, venti úgy pörög, majd elszáll a gép:
Kitakarítjuk, pasztázzuk, megy szépen.
Ügyfél jön, mutatjuk neki, viszi szépen a játékokat.
"Jéé, ez ilyen halk?"
Örül, viszi.
2óra múlva telefonál felháborodottan, hogy még mindig nem működik a játéka.
Hozza vissza a gépet, meg a játékát is.
Kiderült, hogy egy (ÍROTT) Xbox 360-as játékot próbált működésre bírni egy PS3-ban... és meglepődött, amikor mondtuk, hogy ez biza így nem fog menni. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest