- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #43274 üzenetére
ilyen a P4/K7 Asus Deluxe lapoknál szintén wifi, csak azokon alul volt sok tűs aljzat. Abitoknál pedig 7.1 hang legfelül elfordított és előrébb rakott PCIe csatlakozóba, mindkettőből van több darab, hátha fog kelleni valaha...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
LamerGyuri #43274 üzenetére
kész
-
DJGABI
addikt
válasz
LamerGyuri #43257 üzenetére
Eyefinity-t dobta ki gúgli, HD7770 már tudja, van rajt 4 port. Azt mondjuk nem tudom mennyire támogatott/mennyire működik (akár önmagában, akár a 2 kártya)
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #43253 üzenetére
A monitorok már megvannak neki. Innen onnan olcsón vagy ingyen elhozottak. Azt nem tudom milyen átalakítót, hubot vegyek, hogy mind ráférjen egy pc-re. -
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #43241 üzenetére
Én meg lesajnálom. A termék/szolgáltatás legyen jó, a logó mellékes, amíg nem kell viselnem.
-
válasz
LamerGyuri #43188 üzenetére
Igen, a megfelelo korokben a 33 (mindjart 34
) harcos evemmel ven pfhassz-nak szamitok. Mondok csunyabbat, az elso gepem meg egy PGA132 volt (386sx, 33mhz). A commodore korszak nalunk penzugyi okokbol kimaradt, de cserebe kicsit kesobb lattam es hasznaltam VAX-ot is. Hala egnek nem tul sokat/sokaig, csak szorakoztunk vele kicsit, olyan volt, mint a zsiraf: Szep-szep, meg vegulis aranyos is, de azert otthonre nem kene.
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
LamerGyuri #43149 üzenetére
Belehányt a meleg barátjába?
-
Syl
nagyúr
válasz
LamerGyuri #43146 üzenetére
Na, most már kezd érdekelni a story. Mi volt az?
-
Vicoo
senior tag
válasz
LamerGyuri #42853 üzenetére
Nekem két vezetéknélküli egerem van a laptophoz, egyik sem megy. Pár napja meg sem mozdul a kurzor. A vicces, hogy az egyik az billentyűzetes készlet része, most is azzzal a billentyűzettel írok. Dongle ki be, elemcsere, mimnden volt. Nem mennek, azóta vezetékes egeret használok....
-
tserrof77
őstag
válasz
LamerGyuri #42853 üzenetére
Itt nem. Bármit csináltam, mindegyikből reinstall lett
-
válasz
LamerGyuri #42735 üzenetére
Milyen oldalakrol vasaroltok, amikor ilyen helyekrol vesztek valamit? Siman ebay/ali, vagy van valami mas oldal, amire erdemes ranezni?
-
FatCutter
tag
válasz
LamerGyuri #42322 üzenetére
Semmi gond, régen megszoktam. Engem a társkereső oldalakról szoktak mindig ki...ööö...bazilikázni.
A roppant kövér hölgyek állandóan feljelentettek, mert le-lamantinoztam őket.De ott újra szoktam regisztrálni. "A legyet röptében" user néven és Jason Statham fotójával. (Brad Pitte-et túl
buzisnakszivárványszínűnek tatrom.---
Szerk: a keménymag elpusztult. Vagy visszavonult, vagy kinyírták, mint a "Bérgyilkosok" című akciófilmben. -
válasz
kicsit túl van ez dramatizálva.. ha színek nem tetszenek, akkor csak alapértelmezett oldalt kell váltani (gamepod-ma-ph-itcafe), az új funkciók hasznosak, a reszponzív design 2019-ben pedig alap, meg kellett ezt lépni.. és szerintem a kezdeti, bevezetéskori bugok javítása óta teljesen f@sza, hónapok óta használom.
de persze arégijódolgokbólnemmaradtsemmi
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
valahogy fent kell tartani az oldalt
-
törölt tag
válasz
Nem nyavajgás volt, csak megemlítettem!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #41702 üzenetére
Na, azt például például hagytam is az indítópultban, mert látom értelmét.
Meg valami űrkutatáshoz számol a gép üres idejében képleteket, a nasa.ru oldalon keresztül, de a GPU-t eléggé terheli, de még így is halkabb rajta a venti, mint a korábbi gépen. -
thesound
addikt
válasz
LamerGyuri #41505 üzenetére
Ezt szépen mondtad.
-
pycur
tag
válasz
LamerGyuri #41466 üzenetére
Csak mert szépen kérted. A kép korábbi, már nincs mind ott, nem tudok róla fotózni.
-
pycur
tag
válasz
LamerGyuri #41455 üzenetére
Üvegvitrinek?
Az egy nagy 4 fiókos szekrény... -
Speed®
titán
válasz
LamerGyuri #41322 üzenetére
Igazából a FAT32 a lényeg, meg a megfelelő legacy USB beállítások.
-
Silεncε
őstag
válasz
LamerGyuri #41320 üzenetére
Másik pendrive-al működött, valszeg amivel próbáltam döglődik... Mondjuk még mindig jobb, hogy el se kezdte mintha írás közben halt volna meg
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #41077 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #40154 üzenetére
Világújdonság! Reball-ozott HDD-k, SSD-k nagy választékban! Friss, ropogós!
iday: igen, ez egy végtelenül szomorú történet. Aztán hogy mihez kezdenek a biztosítási pénzből, az megint más kérdés.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LamerGyuri #40157 üzenetére
Így van. Egy ekkora raktárat porig égetni vagy súlyos gondatlanság/múlasztás, vagy szándékosság kell. Ramiris-t leírták. Vége van.
-
negyedes
addikt
válasz
LamerGyuri #39929 üzenetére
nalunk ez van va kifuggesztve A3-as meretben:
IT Rules:
#1. Never trust the user
#2. Reboot everything
#3. Nothing without a ticket
#4. User is always wrong
#5. Never doubt a sysadmin
#6. If in doubt see rule #1
#7. ALWAYS RTFM!
#8. Your desktop always lock, you must!
#9. Usually it is an id10t problem -
-=RelakS=-
veterán
válasz
LamerGyuri #39459 üzenetére
de basszus...
Szigetelő szalaggal pl egy dolog.
De ez az a barna szörnyűség, amit ha leszedsz, mindenhol nyomot hagyIlletve egy idő után szeret a ragasztóanyaga elporladni
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #39423 üzenetére
jah. A ram sincs rossz helyen, csak sokan túl gyengék, h a hűtőt rápattintsák rendesen
-
Aramir
őstag
válasz
LamerGyuri #39404 üzenetére
Jó'vanazúgy, a kondikat is hűti, az miért baj?
-
válasz
LamerGyuri #39404 üzenetére
az asrock felirat se tetszik, karcolnek ra az emlitett csavarhuzoval valami egyebet ami eszembejut
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #37957 üzenetére
+1
Én lángossütő akartam lenni. Mindig szerettem volna valami zsíros állást... -
wolfman
veterán
válasz
LamerGyuri #36186 üzenetére
Én meg azt veszem észre, hogy sok ITs munkáért, teszem azt most az újrapasztázásért, azért lehet elkérni 5eFt-ot, mert ez a kockázati díjat is magába foglalja. A pasztázáshoz nem feltétlen kell IT szaktudás, inkább csak technikai érzék, szerszámhasználat meg egy kis rászánt idő. Na most ez valójában kb. 1000Ft-ot ha megér (ha a pasztát te adod), csakhogy mi van ha a cucc amit kapsz olyan állapotban van, hogy pont véletlen nálad baszódik el valamiért? Akkor viszont az 5000Ft nem fogja futni a kártya cserét sem, még ha vállalom is a felelősséget is érte. Annyira viszont jó, hogy ha a szétszerelés körülményesebb mint ami 5 percbe belefér, akkor nem fogod szidni a tulaj anyukáját, hanem nyugtat a tény, hogy ott lesz az a jó kis összeg a tárcádban, még ha egy órát is szopsz vele. Lehet most mondani, hogy akkor bicskával esek neki ha nincs megfizetve, de ez a folyamat, akkor sem ér meg ennyit, kivéve az utóbbi esetben.
Ezt meg csak úgy elgondolkodtatónak:
Tesómék konyhapultot szerettek volna csinálni egy asztalossal. Volt egy eleme ami nem a szabvány méreteknek megfelelő volt, így nem vállalta bármelyik faipari cég. Asztalos ember kijött, méregetett, gondolkozott, számolgatott, majd mutatta a számla tervezetet. Tesómnak megakadt a szeme egy olyan tételen, ami az X összegnek a harmadát tette ki, pontosabban valami kockázati díj vagy mi volt. Rékérdezett, hogy az mi, erre a csávó mondta, hogy hát hogy ha ő ennek nekikezd és véletlenül a első darabot elbassza, akkor a második nekifutásra már ebből tudja finanszírozni a dolgot. Kérdés vetődött fel, hogy mi van ha a konyhabútor elsőre is sikerülni fog? Akkor visszafizeti azt az összeget? Hát azt nem, miért fizetné vissza, felhördült a szaki. Na ekkor lett megköszönve neki a dolog. -
válasz
LamerGyuri #36198 üzenetére
Kiveve, ha olyan meleg a helyzet, hogy ket hobbit bedob egy gyurut a gephazadba
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LamerGyuri #36198 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dafuq? Tök normális kérdést tettem fel. Évek óta nem volt asztali PC-m ötletem nem volt, hogy mennyiért csinálja ezt valaki. De sry ha valakit zavart, hogy kérdeztem.
-
válasz
Talan eppen erre gyanakodott, hogy ilyen olcson csinaljak, biztos, hogy jo lesz?
-
wolfman
veterán
válasz
LamerGyuri #36112 üzenetére
Engem nem baleset szokott érni, hanem, - már annyira nem is - meglepetés. De már az sem egy ideje.
-
Gézengúz
addikt
válasz
LamerGyuri #36043 üzenetére
Sajna meg nincsenek 18ak, nem kivitelezheto! 😂
-
unclefucka
senior tag
válasz
LamerGyuri #36000 üzenetére
elb@sz...
lassú voltam. -
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #35999 üzenetére
néztem, csak nem duplázok.
-
válasz
LamerGyuri #35632 üzenetére
Az élet kézikönyve nullás pont: Az aláírásom...
-
TA68
őstag
válasz
LamerGyuri #35133 üzenetére
Igaz, visszavonom. Arra bíztatok mindenkit, nyugodtan fogjon bele régi kivénhedt számítógépek feljavításába, mert a kihívás a fontos. Cserélhetünk benne processzort, bővíthetünk memóriát, vehetünk bele SSD-t, telepíthetünk rajta Windowst két napig. Miután mindezzel megvagyunk, gyönyörködhetünk a frissen feltuningolt gépünkben, ami még mindig egy kalap sz@r, de legalább jót szívtunk vele........
-
azbest
félisten
válasz
LamerGyuri #35068 üzenetére
"Túl karcsú a derekam, túl széles a vállam, és túl nagy az arcom"
Hmmm...
Talált? Melyik vagy?
-
Balinov
titán
válasz
LamerGyuri #35056 üzenetére
Nem ruhaszabót keresel inkabb?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
LamerGyuri #35068 üzenetére
A nadrággal meg az a baj, hogy az ékszer csak akkor fér bele, ha összehajtogatod, mint egy DVI kábelt? :]
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #35062 üzenetére
A nagyobb férfi divatüzleteknek van saját szabóságuk, rádigazítják az öltönyt. Olcsóbb egy márkás, minőségit rádszabni, mint gagyit varratni. Varratni már olyan 30k körül megvan, itt a mi kisvárosunkban is van szabóság.
-
Mercutio_
félisten
válasz
LamerGyuri #35062 üzenetére
Akkor marad Thaiföld, ott 7 éve ha jól emlékszem 20-40k között megvan anyagtól, stílusról függően
Pluszbónusz.... -
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #35058 üzenetére
Pedig lehet, ebben a topikban is vannak olvasók a városból.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Davide jó lesz?
-
TA68
őstag
válasz
Szép fehéret, nagy csatokkal?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Upszi. A szabós részt benéztem, nem ide szántam
-
ViZion
félisten
válasz
Szmájli megvót?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
LamerGyuri #34746 üzenetére
Az első 2-3 bekezdésig volt türelmem..
Én megpróbáltam mindent amit lehet, de egyszerűen nem jött össze.. Az érdemi reakció annyi volt, hogy Én higgyem el, hogy nincs benne vinyó, és, hogy miért nem kérdeztem, hogy Ő külsővinyót szeretne (közben mégsem).
Amikor mondtam, hogy persze az lehet, hogy nem merevlemez, hanem mSATA-s SSD van a gépében, akkor csak nagy kerek pupillás tekintetet kaptam, majd a választ, hogy higgyem el, hogy abban semmi ilyen nincs.
Egy "Én elhiszem"-mel lerendeztem, majd elköszönt.
-
wolfman
veterán
válasz
LamerGyuri #34728 üzenetére
Nono, azért év végéhez közeledve megbölcsültem.
Már bármit nem vállalok el. Az igaz hogy sajnos azzal kell dolgozzak, amit adnak, esetenként gyurmából erősebb gépet tennék össze, de már nem jellemző.
Most legutóbb pl. 5 lepedő ütötte a markom egy windows újratelepítésért. Nem, nem a thermo lepedőre gondolok, hanem a fizetőeszközre.
Az meg errefelé ezért jó pénz.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
LamerGyuri #34728 üzenetére
Amúgy is csak néhány talán nem is működő alkatrésztől szabadulnék meg, amikről nem tudom kideríteni, működik-e... Ha meg működik, más matuzsálemébe meg még esetleg jó
-
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #34716 üzenetére
volt ilyen légkavaró mozigép mATX házában, kb. semmit sem ért. bár elég zsúfolt a kis kocka ház, épp, hogy befér a Silent Square és ATX táp kis faragással.
-
gozso
őstag
válasz
LamerGyuri #34594 üzenetére
igazad van, épp most akartam javítani
köszi a kiigazítást
-
h.adam.92
őstag
válasz
LamerGyuri #34015 üzenetére
Nem irigylem
-
Mercutio_
félisten
válasz
LamerGyuri #34003 üzenetére
Egy kocka mind fölött, egy kocka kegyetlen....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LamerGyuri #34003 üzenetére
Egy kocka soha sem gurul!
-
Melack
veterán
válasz
LamerGyuri #33997 üzenetére
Ilyenkor azért örülök, hogy te nem voltál apósjelöltem
-
Melack
veterán
válasz
LamerGyuri #33988 üzenetére
Ezt a saját lányomnál el fogom játszani.
Ilyen téren én szerencsés voltam, egy erdész, egy határőr és egy művezető volt apósjelölt, apósom meg kohász. Ha rosszat teszek, beolvadok vmmibe
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Lövészetvezetőként felügyeltem az erdészeti szakközepes srácok tevékenységét, teljes "harci díszben".
Ez itt a fegyver, az a lőirány, ha a másik irányba fordulsz, megcsaplak.
(Kb 2 méter magas vagyok és az is jól kivehető a sziluettemből, hogy jóval mázsa felett.)
Volt is rend. -
XtremLor
őstag
válasz
Az elet apro oromeit nem szabad elmulasztani!
-
válasz
-
426os
őstag
válasz
LamerGyuri #33767 üzenetére
Mentem volna, csak nem esett útba/nem tudom a címét/nevét.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #33739 üzenetére
A kockák legalább sokoldalúak
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LamerGyuri #33739 üzenetére
Akkor nézd meg nem vagy-e lesarkazva.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #33734 üzenetére
Áh..erről most az jutott eszembe, mikor az egyik adón a faszi panaszkodott hogy fáj a füle, meg hall/érez benne valamit...egy kisebb csótány család lakott a hallójáratban.. Brr...
Tescozsömle: Halál után nehéz lenne
-
válasz
LamerGyuri #33542 üzenetére
Talán mert a topiknak van neve és célja? Pl h másokat, akik szabálykövetők ne lehessen le"felügyelő"zni?
-
sptkyle
senior tag
válasz
LamerGyuri #33384 üzenetére
Engem érdekel, de csak 1:1 cserével.
Adok érte 1X4GB 1333MHz Geil Enchance Corsa TÖBB ÉVIG ELŐTESZTELT modult.magyarázat: Másik topicban azon töprengünk, hogy miért drágábbak a használt cuccok itt HA-n, mint az újak a boltból, és arra jutottunk, hogy azért, mert ezek itt már tesztelt, hibátlan darabok, és a tesztelést meg kell fizetni.
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #33166 üzenetére
Nem csatolod, kész. Vagy valami régi bármit, amin nincs részletezve... egy blokk és kész.
-
Tim82
félisten
válasz
LamerGyuri #33163 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #33161 üzenetére
Gyári szám csak van rajta...
-
shteer
titán
válasz
LamerGyuri #33117 üzenetére
-
Utka
aktív tag
válasz
LamerGyuri #33117 üzenetére
Értem én, hát persze!
Pedig kezdtem reménykedni, és a zAsszony is örülne "egykacattalkevesebb" -
Utka
aktív tag
válasz
LamerGyuri #33112 üzenetére
Gyuri, Ha megigéred, hogy nem fizetsz ért, akkor adok komplett gépet KÉT meghajtóval!
3,5" +5,1/4 " Csak vidd!! Ja van hozzá monitor is!!
Ha érdekel van egy karton bontatlan 3,5" -os lemezem eladó. -
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #33112 üzenetére
ilyen esélytelen sajnos. találtam már pár érdekességet, de ez nem kommersz cucc.
-
totron
addikt
válasz
LamerGyuri #33106 üzenetére
Jó sok proci kell arra a PCI vezérlőre. Vetekszik a floppykerregés zenéje egy Barkas váltóéval, az már igaz. De lemezt fogsz-e bele találni működőt?
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #33106 üzenetére
nem olvastam mostanában az alapelveket, de ha nem változott, akkor még ma is kitiltás jár az ilyen durva perverziókért...
-
TA68
őstag
válasz
LamerGyuri #32624 üzenetére
Mondjuk ez igaz, kipróbálás nélkül nem vihetik el....
-
toydog55555
csendes tag
válasz
LamerGyuri #31206 üzenetére
Először klónoztam egy másik vinyóra a tartalmát és töröltem a sata vezérlőt meg a VGA és chipset drivert és áttettem.
Elindult és ugyan ezt művelte. Ha probléma lenne a friss telepítéssel az eredeti még használható.A winnek már több baja is volt, többi gép nem látta már a hálózatban sem, vírusirtó sem volt hajlandó felmenni rá.
-
MasterMark
titán
válasz
LamerGyuri #30911 üzenetére
Van USB-s floppy meghajtó is.
-
thesound
addikt
válasz
LamerGyuri #30040 üzenetére
Úgy tölti le a tisztaságot.
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #29952 üzenetére
Logikus, ha vn egy mittomén 30k kütyüm, amin lenne 5 k javítás, akkor eladom inkább féláron. Korrekt, nem?
-
m3tr0
őstag
válasz
LamerGyuri #29945 üzenetére
Lehet,bár inkább átkiabálnak,mert a szomszédaim.
De most ellesznek egy darabig, így szokott lenni. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
LamerGyuri #29905 üzenetére
Az a vicc, hogy ez nem a legrosszabb motivációs levél amit kaptunk.
Vannak nagyon súlyos próbálkozások.
-
válasz
LamerGyuri #29907 üzenetére
A mekiben?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #29905 üzenetére
Mit is akarsz elkezdeni?
-
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #29768 üzenetére
hát persze, hogy máshogy?
az összes 6.3V 1500 uF kondenzátor púpos, megfolyt volt, és mivelhogy nem volt más, ment rá 3300-as.
pákához kifogytam drótból, koaxból vettem ki, az meg istenért sem akarta átolvasztani ónt, hogy be tudjam dugni kondi lábait. sürgősen kellett valami használható kártya egy órán belül, ez lett az eredmény. igazi gányolás, de működik, amíg le nem cserélődik a jövő héten.
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #29742 üzenetére
Hány óra van? Hú már aludni kéne.
-
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #29742 üzenetére
mondtam már néhányszor, hogy húzzatok a πcsába
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #29078 üzenetére
Én is szoktam szabadkozni. Lehet még olyan az életben, hogy más segítségére szorulok olyan dologban, ami annak a másiknak kerül annyi fáradtságába, mint nekem levenni egy hátlapot és kivenni egy csavart. Néha már az is hatalmas segítség tud lenni, ha csak útbaigazítanak, merre tovább.
-
TaaT
nagyúr
válasz
LamerGyuri #28915 üzenetére
polgarjeno@hivatal.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LamerGyuri #28911 üzenetére
"Az sok, nem lehetne olcsóbban?
"
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #28911 üzenetére
Sir, U R a pro! Fel vagy véve! -
wolfman
veterán
válasz
LamerGyuri #28876 üzenetére
Annó mikor még nem voltam ismerője a számítástechnikának, megvettem az első gépem amibe 3Ghz-es proci került jóáron egy helyi kis boltból. Akkor nem értettem, hogy haverom 2.6Ghz-es procija hogy a fenébe megy jobban a játékokkal. Akkor derült ki hogy neki 800FSP-s volt meg HT-s, nekem meg egymagos és 533-as. Jó akkor nem pampogtam érte, mer csak utólag okosodtam fel, de akkor váltottam is nemsokra rá, de ugye a boltban akkor csak annyit kaptam, hogy ezmárháromgigásbizony jóleszt!
-
válasz
LamerGyuri #28726 üzenetére
Eljo hat a linux eve es mindenki elismeri h az amd a kiraly?
-
Vevőjelölt
tag
válasz
LamerGyuri #28284 üzenetére
No, nem baj. Ilyen is van? Mert a fórum keresője nem tolta a képembe!!
Azért kösz, már tudom, hogy mehet a kukába. -
bullseye
addikt
válasz
-
válasz
touché!
Amikor a kedves fórumtársnak a finom, házikészítésű arroganciafagyija visszanyal... Priceless. Minden másra ott a google.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó vadonatúj, Sovol SV06 Plus 3D nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest