- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dingdongkng #43731 üzenetére
Köszi szépen.
-
vacs
veterán
válasz
dingdongkng #43728 üzenetére
Swiftkey-ből simán lehet törölni a hibásan felvett szavakat, tudom én is ezt használom.
-
cbmfan
senior tag
válasz
dingdongkng #43726 üzenetére
muszáj volt
-
pycur
tag
válasz
dingdongkng #43550 üzenetére
A legújabb bosszantó fejlesztés a chromeban van. Screencap programban fekete a képe(OBS). Nem lehet csak úgy felvenni egy benne lejátszott videót. Még jó hogy van másik. A firefoxot gond nélkül fel tudtam venni.
A chromehoz van megoldás a gugliban, de egy új frissítéssel már az sem 100%-os. Mert az a megoldás, hogy a hardveres gyorsítást kikapcsolni és akkor megjelenik az obs-ben, de az előbb ahogy néztem bár volt program ablak, de a skype partnerek videóablaka full fekete volt így...csak a szines karikák voltak rajta. De még a főablakban nézve, magában a chromeban is feketék voltak...miért kell azt elrontani ami működik....? Mert akkor nem lenne munkájuk... -
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #43364 üzenetére
DVD+R DL nem jó bele?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
dingdongkng #43330 üzenetére
Szerintem ott tévedsz, hogy aki ennyire fogalmatlan, azzal sincs tisztában, több tucatnyi ismert, elismert nyomtatógyártó van a magyar piacon, továbbá a gyári kellékek mellett utángyártotthoz is van nem egy gyártó.
Én például a saját magamat is beírtam a névjegyzékbe és jegyzetben ott van többek közt a porszívóm típusa, hogy tudjam, mihez keresek porzsákot. Nagymamám névjegyéhez is beírtam az övét...
-
scarabaeus
őstag
válasz
dingdongkng #43330 üzenetére
Mint a kávé témája körül Bozzetto klasszikus animációjában (a szóban forgó pontra ugrik a link):
https://youtu.be/tzQuuoKXVq0?t=217 -
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #43321 üzenetére
Biztos vagy benne? Nem az ilyen "ügyfelek" fogják aztán terjeszteni, hogy jajjdexarbolt, odanemenj?
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
dingdongkng #43175 üzenetére
"Akiknek PC-re van szükségük általában értelmesebbek"
Nehogy azt hidd! Aqua-ba járok vásárolni, ha valami kell. (30 éves hardveres tapasztalatom van.) Legutóbb már fizettem, pakoltam be a cuccomat és akkor tapasztaltam ismételten azt, amikor a hülye vásárló összeakad a tapasztalatlan eladóval. Ha maradok, akkor abból Stand up Comedy lett volna, jutalmul meg kaptam volna egy nagy verést.
Inkább sürgősen távoztam. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #43175 üzenetére
Vagy a hülyék már rég bevásároltak, és a 10 éves szottyal még el tudnak valahogy netezni.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
dingdongkng #43173 üzenetére
Én GSM/Számtech hibridet viszek. GSM fronton vannak a nagyobb hülyeségek, és igen gyakran látják a fejemen, hogy hülye kérdésre hülye választ fognak kapni.
-
TaaT
nagyúr
válasz
dingdongkng #43163 üzenetére
-
nullpoint
őstag
válasz
dingdongkng #43110 üzenetére
Ha hulladék a gyári, akkor nem árt lecserélni valami időtállóra.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
dingdongkng #42817 üzenetére
Vagy elég nehéz...
-
válasz
dingdongkng #42817 üzenetére
Csak az akksija nehéz, viszont az legalább semmire való
Hacsak nem szünetmentes táp, de akkor tényleg jó kondiban kell légy
-
solena
tag
válasz
dingdongkng #42813 üzenetére
80-é' újonnan? Szinte semmilyent, ami használható
Jó, most poénból összepakoltam egy nagyon alap, de azért épkézláb gépet az x-eseknél, nettó 96-ra jött ki (ÁFÁval ~121e), hogy nincs benne BIOS friss meg gépösszerakás
(a lista röviden:
- aio bohemian II ház
- Chieftec Smart 400W táp
- AMD Rizsa 3 1200 (AF változat)
- B450M
- 2x4 GB RAM, 2400MHz
- RX 550, 2GB. Képet adjon, meg régi játékra elég, meg netezni.
- 240GB SSD)
Jó, lehetne, hogy akkor már valamelyik G-szériás kerül bele, és abban az esetben nem kell videókártya (főleg Vega 8-nál), de akkor 3200-as RAMok kellenek, és 12e-rel drágább a proci is, és az egészen nettó tízest lehet fogni - de azért a különálló kártya lehet, mégis gyorsabb, és nem eszi el a RAMot a többi elől.Szóval, azért nincs 150, de ez inkább a fosch forint árfolyamnak és világbajnok ÁFÁnak köszönhető
-
cbmfan
senior tag
válasz
dingdongkng #42632 üzenetére
dettó, csak Wii-hez. USB-s, de belső b-s Gigabyte wifi, hídkapcsolattal osztva net. akkor egy gépet használtam csak, nem kellett router.
-
Mercutio_
félisten
válasz
dingdongkng #42623 üzenetére
Hehe, a csajok is kreatívak
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Mert ha csak úgy nézegethetsz HDMI forrásról filmet a laposon, mi akadályoz meg, hogy azt rögzítsed?
Örülj neki, meg vagy mentve attól, hogy ellopd a tartalmat. Akkor is, ha az egy olyan BD, amit előtte vettél a bódban -
válasz
sőt régen nem volt olyan ritka a kompozit bemenet se.
-
DJGABI
addikt
válasz
persze, "szegény" capture card gyártók meg menjenek csődbe?
-
patomi
őstag
válasz
dingdongkng #42169 üzenetére
Ipon pl 1500,- ért megcsinálja (lehet ha csak ott veszed a lapot) de aprón is vannak olcsó procik, amit kvázi bukta nélkül lehet tovább adni. De egyébként igen, biztos segítene valaki.
-
törölt tag
válasz
dingdongkng #42087 üzenetére
Igen. A korszak lecsengése után tudtam meg, hogy pár házzal arréb UHU-zott az egyik csaj. Azon szociallizálódott sok évig el is volt, és azért jött segítségèrt, mert nem ért az Xp-hez, de az egyetem meg azt kéri.
-
válasz
dingdongkng #42054 üzenetére
Volt egy Ati 9600-am passzív hűtéssel. Arra applikáltam fel kb. ugyanígy egy ventit, utána már mehetett a hardcore OC. #gyóazígy.
Egy Prescott magos 2.8-as Celeron D-vel dolgozott együtt, télen nem kellett fűteni, főleg miután a CPU-t is 3.2-n járattam.
-
Darkness
aktív tag
válasz
dingdongkng #42052 üzenetére
ezeket a varázsigéket én nem ismerem.
másik iskolába jártam. ezért is keresek egy Android varázskönyvből tanultat.
addig eljutottam, hogy gyári FW nem áll rendelkezésre földi halandónak, varázslónak. talán vannak tanultabbak, mint én. -
Spet
addikt
válasz
dingdongkng #42059 üzenetére
Csak, akkor, ha áttolod a csavart még a nyákon, és utána szépen körbeszilózod a borát, hogy nem szökjön el a levegő
-
MBazsee
tag
válasz
dingdongkng #42059 üzenetére
Ha azt teljesítménynövekménynek lehet nevezni, hogy egy gyári ventillátorral szerelt kártya nem visít annyira, mint korábban, vagy hogy egy passzív hűtéssel szerelt kártyát, a bekapcsolás után néhány perccel is meg lehet tapogatni és nem ég rá a kezed.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #42057 üzenetére
Nem, csak a változatos csavartípusokról ez jutott eszembe
-
MBazsee
tag
válasz
Jelentem láttam, illetve nekem is kellett csinálnom -ennél valamivel kulturáltabb módon- ilyent, akkor csak csavarokat használtam fel és a venti csatlakozóját az alaplapra dugtam. Erre csak azt tudom mondani, hogy fiatal voltam és kellett a pénz!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Megmutathatom a csavargyűjteményem?
-
ViZion
félisten
válasz
-
wrongduke
aktív tag
válasz
dingdongkng #41993 üzenetére
Ahogy én láttam, tudom, szerverekre hajtogatják. Egy része diagnosztika, olyankor 180-ban van kihajtva, konkrét munkánál meg ahogy kényelmes.
Ha nem USB vagy egyéb porttal van csatlakoztatva, akkor a gépek alján lévő "dokk porttal" van rákötve valamire.
A kép nem teljesen adja vissza, de ezek egyben is rátehetőek, nem így szétszedve...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
dingdongkng #41993 üzenetére
Amikor a kanapén fekve használom a gépet, a gép is közel függőlegesen van, így esik kézre a billentyűzet.
-
Pötyi
őstag
válasz
dingdongkng #41986 üzenetére
SZERINTEM nem az a fő funkció, hogy pont 180° szélességben lehet kinyitni. Szerintem ezt a lapost totál negatívba is lehet hajtani, hogy táblagép legyen, csak a fénykép erejéig most pont ebben a szögben fotózták le, de ez csak egy köztes állapot a teljes hátranyitás során.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #41569 üzenetére
Általános? Olyannal már találkoztam, hogy szaporítja a szót, hogy az eBay ne lépjen közbe, de olyannal még nem, hogy értékelésért kapok refundot. Persze, nem állítom, hogy nincs ilyen.
Fizetni meg kizárólag paypal-en fizetek. Volt már olyan, hogy egy eladó végül paypal-en keresztül utalt vissza, mert eBay-en keresztül valamiért nem ment. (lehet, hogy csak ügyeskedett a figura, de valamennyi pénzt visszakaptam).
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #41560 üzenetére
Eladók értékelését megnézted vásárlás előtt, illetve azt, hogy hányan értékelték? Ha sok tízezren vettek már valakitől, akkor jóval alacsonyabb az átverés esélye.
Josi
Elvileg Courtesytrading ugyanaz az eladó, csak más a kínálata. Jelen esetben Courtesy-é nagyobb. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #41539 üzenetére
eBay-en van tutira bejáratott eladó. Valahogy benne jobban megbíznék
-
TaaT
nagyúr
válasz
dingdongkng #41543 üzenetére
Ok, bár én nekem nem lenne már türelmem 2.0-ás pendrive-okhoz. Kivéve talán ha ilyen néhány megás fájlokról lenne szó.
3.0-ás transcend pendrive-okkal nem volt még negatív tapasztalatom pedig jópárat vettem az ismerősi körbe.
-
cbmfan
senior tag
válasz
dingdongkng #41544 üzenetére
így van. winyó ingyen mangó volt egy lomizott roncs notiból, házat meg ezres alatt lőttem világ túlfeléről. 10+ éves, legalább 3 éve használom külső házban de nincs még egy lecserélt szektor sem rajta.
-
cbmfan
senior tag
válasz
köszi, de már megszoktam 320 Gigás WD noti HDD-t 3.0-s házban. 60 MB írás és 80 MB olvasás, jobb mint egy pendrive.
-
TaaT
nagyúr
válasz
"128gbos. Annyi hogy usb2"
sandisk cruzer blade?
-
válasz
dingdongkng #41495 üzenetére
Jobb oldalon ott van mindkettőnél a Terms and Conditions résznél, hogy fél év és 1 számítógép.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
dingdongkng #41490 üzenetére
wow...
icon cache törlés és újragenerálás után is ez a helyzet?
-
dingdongkng
tag
válasz
dingdongkng #41489 üzenetére
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=268ctlpnlwtf.png
Figyeljetek, bocs, sose volt még gondom a linkeléssel. Bevállalom érte az arcul csapásokat. Éppen retardált vagyok.
sry
-
válasz
dingdongkng #41481 üzenetére
Hát úgy tűnik, hogy nem is fogunk látni ilyet.
-
Mercutio_
félisten
válasz
dingdongkng #41400 üzenetére
Ha ők fizetik az első 3 kört
-
F.E.K..
senior tag
válasz
dingdongkng #41400 üzenetére
Hogy ON topic is legyen, mindenki hozzon fotót a "jobban sikerült" történetekhez... Adjak tárhelyet ahol összegyűlik?
Sajnos a Budapesti (vagy más város, attól függően hogy honnan lennénk többen) beülős helyeket nem ismerem... Javaslat rutinosabbaktól?
-
VIPowER
őstag
válasz
dingdongkng #41262 üzenetére
Nem csoda. Vargáné táp örök élet, plusz egy nap.
Az enyémek is vagy 20 évesek, használva is vannak, és még élnek (javítva sem voltak). Ezt a mai tápok már nem tudják, de ettől függetlenül vargáné, az vargáné marad, akármeddig is él.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
dingdongkng #41253 üzenetére
Rákövetkező hétvégén már szingliként kerestem albit.
Na meg a pár ígéretesnek tűnő gólyatábori ismeretséget is próbáltam fellendíteni...
-
Pötyi
őstag
válasz
dingdongkng #41253 üzenetére
Aszondja, már zuhanyzott, ezért nem ment vissza a lányok hátát megmosni. Az ilyen embert nem úgy hívják, hogy tiszta, frissen mosdott, hanem úgy, hogy hööölyeee!
-
ViZion
félisten
válasz
dingdongkng #41223 üzenetére
10 éves vasak, új akkuval... i3 proci mostani i5 sebességgel... Mit mondjak?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
dingdongkng #41223 üzenetére
És belinkeli az árukeresőt, ahol kiírja, hogy Legutolsó ismert ár (2011. 02. 20.): 185 014 Ft A lényeget aláhúztam.
Egyetemi évek...Én nem voltam akkor már kollégista, jól elvoltam gólyatáborban... Na, nem a sajátomban (közgáz), hanem pár évvel később főgólyának álcázott meglepetésvendégként a tanárképzős gólyatáborban. 260-an voltunk összesen, ebből csak 60 fiú összesen. Haver meg sírt, hogy itt nem lehet csajozni.
Mondtam neki, hogy figyi, van itt 200 csaj, a fele úgy jött, hogy van pasija, a többi itt bepasizott, akkor is maradt még 40 szingli. Odamész mindhez, hogy "jössz d*gni?" és ha csak minden tizedik mond igent, már nincs magányos estég... De ott nem lehet csajozni...
Nem vagyok egy matyóhímzés, de habparti után a zuhanyból kijövet két csaj megkérdezte, hogy megmosnám-e a hátukat? "Bocs, már zuhanyoztam." Akkor még úgy tudtam, hogy van élettársam... -
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #41242 üzenetére
Az én LED-es csodalámpámban nem biztos, hogy van aktív hűtés. Helyette télen, ha lefolyik rajta a hólé, az biza úgy odafagy, hogy autópályán 50-100km-enként megállhatnék levakarni róla, ha látni is akarok a fényében XD
-
BlacKSouL
addikt
válasz
dingdongkng #41242 üzenetére
Amúgy jellemzően nem a menetfénynek kell aktív hűtés, hanem a ledes fényszóróknak.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
dingdongkng #41233 üzenetére
"egy sárga LED gyullad meg ami a laikusnak a motort ábrázolja, és nem azt írja ki a kijelzőre"
"Fényszóró szintszabályozás meghibásodott."
leokézom
"AFL-fényszóró"
Szerinted mit éreztem a felárral megtoldva kb félmilliós rendszernél? Úgy pláne, hogy akárhogy gúvasztottam a szemem, szerintem minden működött, ahogy kell XD
-
Silεncε
őstag
válasz
dingdongkng #41229 üzenetére
Pedig vannak, bár lehet csak nekünk volt szerencsénk
DJGABI: annyira elb@szták, hogy már kiírta, kár bele a szervíz, ennek már lőttek
opr: mivel nem vagyok kolis, így nekem maradt a szívás része
-
n4n3x
csendes tag
válasz
dingdongkng #41217 üzenetére
elvileg nagy betűkkel kiírta hogy:
"HDD SMART ERROR, PLEASE BACK UP YOUR DATA AND REPLACE THE HARD DISK!"Egyébként HP Elitebook 800-as..
-
Silεncε
őstag
válasz
dingdongkng #41225 üzenetére
opr szerintem nem (az aláírása alapján
). Mondjuk nálunk infón is vannak olyan csajok, hogy hubzmeg, csak ők már tudják egyedül karbantartani a gépüket
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Ki a fene az a Falióra Generális, és miért akarja olvasni a floppymat?!
-
opr
nagyúr
válasz
Anno meg egyetemista koromban, mikor az egyik bolcseszlanyka, akinek karbantartottuk a gepet (is
) felhivott azzal a szoveggel, hogy nem jo a gepe, valami csizma eszkozrol hadoval, nezzunk mar ra, tagra nyilt a szemem rendesen. Bevallom, beletelt par percbe, amig leesett, mirol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest