- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
F.E.K.. #45061 üzenetére
Szerintem ideje lenne kifejleszteni egy automata válasz rendszert, ami érzékeli ha valami remek ötletet küldenek emailben azok a bizonyos személyek és válaszul emailben elküld egy meme-t hogy
"Hahahaha-hahaha-haha-ha...ja hogy nem viccből írtad?
Mert akkor egyértelműen egy nagy piros !NOPE!"Meg mellé írja hogy :
"gondold végig Te is rájössz..." -
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
F.E.K.. #45040 üzenetére
Csak mondtam valamit, nem biztos, hogy úgy van, de ugye a legnagyobbak szoktak a legtriviálisabb banánhéjon elcsúszni ugyanabból az okból: Akik a gazdasági döntéseket hozzák, nem értenek a meghozott döntés nem gazdasági oldalához. Minél nagyobb, minél szerte ágazóbb egy cég, annál inkább igaz, mert annál kevésbé fog a gazdasági szakember érteni a cég egyéb ügyeihez.
-
-
Ygg
senior tag
-
Ygg
senior tag
válasz
F.E.K.. #43933 üzenetére
"@Ygg: szerencsésebb hely valóban, szerencsére az IT-n kifejezetten gyorsan tovább lehet lépni ha nem tetszik a munkáltató (és ezzel azért a munkáltató is tisztában van. Nyilván mindenki pótolható, csak az idő/belefektetett energia ami a nem mindegy a munkáltatónak sem)."
Ez Budapesten igaz, vidéken nem.
A pótolhatóságot meg az okosabb megérti, de a többség sajnos nem. Dolgozzon minél tovább kevesebbért, ha elmegy, kettőt veszünk fel a helyére egyenként többért, de nem baj, nekünk lesz igazunk.@ #43941 Szakbarbár
Itt is sz*r a helyzet, minden beszállítónk panaszkodik. -
KROK640
nagyúr
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
F.E.K.. #42692 üzenetére
2007-es Astrám van, a kesztyűtartóban ott a tanksapka kulcsa.
Egyelőre nem jött hozzánk rejtélyes módon meghibásodott laptop, de amúgy nincs kizárva, hogy valamelyik mellékelt HDMI-(mini)DP adapterbe törte bele nagy ügyesen. Vagy a kihúzható totembe, ez esetben a harmadik tárgyaló esik el, ahol a felhasználó előbb volt erős, semmint a szemét használta volna, hogy ugyan miért nem tudja visszanyomni az asztalból kihúzható konnektor-HDMI kombó oszlopot. -
macilaci78
nagyúr
válasz
F.E.K.. #42452 üzenetére
Jó, hát volt olyan egy korábbi munkahelyemen, hogy átmentem vidéki telephelyre (Szegedről Zala megyébe) beugrós segítségnek, ott meg először 3 PC-ből kellett összeraknom magamnak egy PC-t, beállítani a hálózatot, azaz kijelölni egy szervert, azt beállítani a többieknek, hálózati nyomtatót beállítani, telepíteni minden gépre. Ezzel nagyjából elment az első napja a hétnek.
A második délelőttön az új online felület használatára tanítottam be a kollégákat.
Szabadidőmben leltárba vettem a lomokat, amikből kijött még két gép és egy lézernyomtató.A főnökasszony meg beleborította az alig fél éves Asus laptopba a meleg mézes teát. Hirtelen csak annyit tudtam tenni, hogy a gépet felkaptam és az oldalsó szellőzőre borítva leraktam. A gép túlélte az esetet - 4 hónappal.
-
ViZion
félisten
válasz
F.E.K.. #41971 üzenetére
Hehe... írtam már ezt sztem:
szerkesztőségben voltam grafikai előkészítő, cikkhez jött egy doc, benne egy kép... mondtuk ez nem jó, csak a képet küldje. Megint ez. De ez nem jó, a képet küldje, amit a fényképezőből lement. Azt nem lehet küldeni! Mert a levelező azt írja, h csatolja a DOKUMENTUMOT!
Szal. ha értelmezik, az sem megoldás sokszor... -
-=RelakS=-
veterán
válasz
F.E.K.. #41906 üzenetére
Sok évvel ezelőtt telepítettem Windows XP SP1-et.
Kb két órája pakolgattam ezt-azt, állítgattam, vírusirtó/tűzfal még nem volt fent.Egyszercsak érdeklődött az IE6, hogy nem óhajtok-e kaszinózni.
Természetesen szereztem egy SP2-t, és akkor már kihúzott interwebbel telepítettem -
F.E.K..
senior tag
-
Utka
aktív tag
válasz
F.E.K.. #41364 üzenetére
Ismerős! Frissen vásárolt, alig 18 éves Opel rádió - bocs. "fejeccsége" - fölül került elő 3 db írott mulatós és egy db gyári Vangelis CD.
Az egyik mulatós azóta is teszt lemez. Nagyobb részén pikkelyes az alu tükör, csak a közepén van egy keskeny fényes sáv. Ha a T. Elhasználó panaszkodik, hogy karbantartás után sem olvas az optikai egység, csak előveszem, megmutatom, berakom és már szól is a nézése meg a járása....
Innentől persze nincs apelláta.Ropi Kartács!
Úgyhogy egyebet nem tudok mondani.
Kérem kapcsolja ki. -
quailstorm
félisten
válasz
F.E.K.. #41178 üzenetére
Haverom mutatta az új (akkor még) Lenovo Y50-70-et. Mi nézegettünk rajta valami Need for Speedet másik haverommal, csak zavart minket, hogy telibe volt fröcskölve a kijelző. Megkérdeztem miért van ez.
"Ja, LoL meccs közben nem volt időm elfordulni tüsszenteni."
A laptop tesztelését azon nyomban befejezettnek tekintettük -
wolfman
veterán
válasz
F.E.K.. #41153 üzenetére
Az igazi szopóálarc onnan ismerszik meg, hogy amikor kapsz egy szerkezetet, hogy csináld meg, ismeretlen hibák jelentkeznek. Ennek vagy ezeknek utána nézel, szopsz ugye órákat, majd sikerül orvosolni, de addigra a sajátodat is leszopnád, csak lennél már túl rajta. Szóval megcsinálod, elraktározod az újonnan szerzett tudást, megoldást, de szinte sose hoznak még egy ugyan olyan gépet, mert a következőnek teljesen más problémája lesz, amire megint órákat kell utána olvasni, mert másik gyártó másra lesz rigolyás.
Szóval ugyan ez a probléma még egyszer nem fog neki szembe jönni. -
wolfman
veterán
válasz
F.E.K.. #41124 üzenetére
Igen, megfogadtam, hogy sose többet anélkül. Meg bemondásra nem is hiszem el, hogy áramtalan.
Most az albérletben, ahol lakok is vezetékkereső előhasználatával furkáltam csak. Főbérlőmtől aki egyben a kollégám is kértem el az övét, az mutat minden sz@rt ami a falban van.
-
TomPack
őstag
válasz
F.E.K.. #40914 üzenetére
Szerintem is, a mobiltelefonoknál most érkezett el az a szint, ami a PC-knél 2011-13 -környékén. Akkoriban összerakott gépem tökéletesen kiszolgál most is. Igaz, nem játszom. És a T430-as lapossal is tökre elvagyok, nem érzem hogy érdemben megváltozna az életem egy új géptől.
Most egy érdekes időszak fog következni a mobiliparágban, kénytelenek lesznek minden divathullámot meglovagolni, mert termelni kell!
Ha ez nem kell a népnek, bedől a piac. -
macilaci78
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
F.E.K.. #40904 üzenetére
kb. olyan, mint:
- amikor vettem, akkor ez egy csúcs gép volt! (celeron, ex-kliensgép, vmi penya jobb esetben)
- 3 éve volt újítva, kapott még ramot is, új VGA-t, stb. (igen, 3 éve lett benne össz. 4 GB DDR3, meg egy low profile passzív VGA...)
- csak ritkán játszunk, fusson a wot, a passziánsz, ilyesmik... jah, meg az új BF! (ápgréd játékra, max 50k-ból)
- tudnál az új laptopra XP-t rakni? Azt ismerem. az kÖll. (persze, cserébe lemondasz a: tapipad, BT, wifi, extra gombok és pár egyéb apróság használatáról) -
-=RelakS=-
veterán
válasz
F.E.K.. #40617 üzenetére
-Mivel foglalkozol?
-Programozó matematikus vagyok itt és itt.
-Á, akkor értesz a számítógépekhez. Nézd már meg, miért nem működik ez meg ez.És nem fogod megmagyarázni neki, hogy az élet nagy kérdéseit egyenletbe átülteted, de a Control Panel már magas neked
Ugyanezt hallottam olyan köntösben is, hogy mikrobiológust bactattak azzal, hogy miért köhög valaki (vagy hasonló). "De hát biológus vagy, nem?"Ez a "több ezer informatikus hiányzik" meg nálam mindig lecsapja a biztosítékot, mert ez a mindenes operátortól a vezető fejlesztőig mindent lefed.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
F.E.K.. #40613 üzenetére
Szerintem még korábban itt lett említve, hogy nem az a 3 kattintás kerül a kedves vevőnek 5000 forintjába, hanem az, hogy tudod, hogy hova kell azt a hármat kattintani.
Kollégák már jöttek nekem azzal, hogy "hogy a fenébe emlékszel rá, hogy mit hol találsz ezekben a menürendszerekben?"
-
opr
nagyúr
válasz
F.E.K.. #39897 üzenetére
Valasz:
Kedves xy!
Koszonjuk az ertesitest. Mivel szamunkra az ugyfelek bolgodsaga a legfontosabb, termeszetesen segitunk.
Az uj jelszava: _E:>V1=,Q]K:}2,I]Z|"sh\J
Eletbe lepes ideje: holnap reggel 8.Amennyiben megis meg ohajt probalkozni a jelszovaltoztatassal, kerjuk mar a "jelenlegi jelszo" mezobe a fenti jelszot irja.
Tovabbi kellemes napot es biztonsagos biteket kivanunk!
-
SityiSXT
őstag
válasz
F.E.K.. #38883 üzenetére
Nálam eddig a csúcs a háromhetes csirkés szendvics volt. A tulaj azzal kommentálta a diagnosztikánkat, hogy "Aham. Akkor ide tűnt el." Ami már csak azért is volt WTF, mert minden oldallap a helyén volt, amikor átvettük javításra.
(És persze az ügyféltől így utólag tudtuk meg, hogy mi volt az a penetránsan büdös zöldes-sárgás félkemény massza a gép aljában, amit egy zárható zacskóban mellékelve adtunk vissza a géppel együtt...) -
Necro Phil
csendes újonc
válasz
F.E.K.. #38883 üzenetére
Én találkoztam laptopban telibe szőtt-bábmaradványozott molylepke telepet is, meg egyéb mini Csillagközi Inváziót, de van egy csipetnyi pókiszonyomon (olyan Mariana -árok Nap távolságnyi
), amely mellett az ilyen döglött félvaddisznók semmiségek, és inkább választott opciók, ha már..
-
pycur
tag
válasz
F.E.K.. #38418 üzenetére
Nem, tegnap még működött és egy usb-s bill bedugása okozott kékhalált, azóta nem ad képet, szerintük...
Szerintem meg amióta ez így volt bekötve.
Főleg hogy ott a kábel végén valamiért 2 dugó is van, az egyiket nem sikerült beledugnia, így megpróbálta a másikat ami félig ráment, nem baj majd csak feles sebességgel fog menni...
És azt nem sikerült rádugni, ami belevaló lett volna, emez csak így félig megy rá, teljesen sehogy sem. -
wolfman
veterán
válasz
F.E.K.. #38380 üzenetére
Meglátásom szerint most a RAM a legkevesebb, inkább a CPU van elszállva, meg persze jópár éve a VGA ofkorsz.
Igazából azon is elgondolkoztam, hogy lehet egy erősebb i3 is elég lenne a gépbe, aztán inkább VGAba invesztálni a különbözetet. Mert még mindig 70-30 arányban a VGA ereje a fontosabb. -
-
pycur
tag
válasz
F.E.K.. #37851 üzenetére
Meglett, köszi!
De most nvidias gépem van és nem hajlandó vele elindulni néhány régebbi.
[Akit érdekel itt van az összes demo.]
Az nvidiásokat már leszedtem régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged