- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Elemental #45836 üzenetére
Parkettát árulok, van egy pasi, aki kb a legolcsóbb típusú parkettából akar 17 m2-t venni, részletfizetéssel. November eleje óta üldöz a szerelmével, már többször elregélte a munkahelyi bajait, a családfakutatását, stb. Már az ügyvezetővel akart találkozni, hogy megalkudjon...
Csinálunk nagy projekteket is, egy-egy munkaterület többtízezer négyzetméter, ott már persze teljes másként megy egy ártárgyalás. De bakker, 17 m2 a kínálat aljából? Nem vagyok én MediaMarkt, hogy áruhitellel foglalkozzak.Na de a múlt heti örömhír: talált új munkahelyet magasabb gázsiért, már a felmondási idejét tölti. Csak tudnám, miért utálták ki a kollégái.
-
válasz
Elemental #45479 üzenetére
Bekapcsol, mukodik?
386SX volt az elso gepem, rendesen elkapott a nosztalgia. Igaz, nekem nyilvan nem laptopom volt, az megfizethetetlen volt nekunk anno.
Emlekszem, anno mit osszesporoltam, honapokon at, hogy vegre fel tudjam boviteni a memoriajat, ha jol emlekszem 4MB-ra. -
tserrof77
őstag
válasz
Elemental #44387 üzenetére
Kicsit hasonló, de fordított eset:
Ügyfél hozza a Dell 5558 laptopját. Kép mozgatásra elmegy, vagy be se jön, ilyenkor sípol a gép. Azért elmondja, hogy máshol már nézték. Szerintük kijelző vagy alaplap hiba, és mindegyikre mondtak 50k+ javítást/cserét. Nem kérte, és elhozta hozzánk.
Végeredmény: LVDS csere, és fut, szalad a gép. "Mellékesként kapott pasztázást és zsanér könnyítést is, preventív jelleggel megelőzendő a kasztni széthullását. Mindezt 20k-ból.
Mivel a másik boltban csak "bemondásra" adtak ajánlatot, nem vizsgálták meg alaposan, így ott nem fizetett semmit. Mákja volt, mi meg szereztünk egy elégedett ügyfelet.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
FatCutter
tag
válasz
Elemental #42331 üzenetére
Értem a kérésedet: de ha ezt a kifejezést nem használhatom rájuk, csak azt, ami hirtelen az eszembe jut, akkor rövid úton ki fognak ebrudalni a fórumból.
Hisztériásan érzékenyek lettek a moderátorok.
( R.I.P. Terry Black . )
----
Egyébként minden rendben van veled? A humorérzékeddel is? És azért iszol rendesen? Mert aggódom érted... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Elemental #41595 üzenetére
Egy barátom szakácsként dolgozott egy diáktanyán a fősulival szemben, ahol levelezőn tanult.
Egy régi haragosával futott össze, aki a kasszánál való rendelést követően nála vette át a pultnál a rendelést.
- Beleköptél, mi?
- Nem azért tanultam 5 évig szakácsnak, hogy úgy basszak ki veled, hogy beleköpök a kajádba.
A tálca érintetlenül ment a gyűjtőállványra, a szakács nem tudta az átvételig, ki adta le a rendelést, az étel pontosan ugyanúgy volt elkészítve, minden többi adag. -
biker
nagyúr
válasz
Elemental #39174 üzenetére
hiba volt
Szerintük normális, hogy minden más útnyilvántartó tudja kezelni a hi-res retina kijelzőt, az ővék nem, állítgassam át a felbontást és a nagyítást.
Persze...Nem ismeri a fogyasztási normáját egy 2015-ös kiadású autónak, 2017 nyarán sem! Vigyem fel kézzel...
[link]
szépek a betűméretek ugye? -
azbest
félisten
válasz
Elemental #36755 üzenetére
A kék színű milyen, koffeinmentes? A zöldet szoktam inni, bár múltkor vettem egy nagy classic-ot is.. azért a zöld jobb
Egyébként vannak akik egyszerűen nem képesek felfogni, hogy több féle is lehet valamiből. Múltkor nagynéném vetetett egy 50es csomag instant kávét anyámmal. Persze nem ízlett, meg más az íze, mint amit nála ivott. Hát persze, mert nescafe-t szokott nagynéném, de nem tűnt fel neki, hogy ez más. Nem mintha anyám jobb lenne ilyen téren.
Pedig nem annyira öregek még, hogy egész életüket a szocializmusban élték volna le, amikor mindenből csak egy féle volt.
Mondjuk azon, hogy a számítógép az számítógép és fel sem merül, hogy van köztük különbség belbecsileg... az már nem is említem. De legalább mostanában nem akarnak hívni tévét szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest