- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
-=RelakS=- #43424 üzenetére
Nem, ez a Warning márkájú láncfűrész!
-
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #43424 üzenetére
-
kisi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #43400 üzenetére
pedig hányszor gyakorolhatta volna már itt a fórumon... Valahány esetben azért csak nem sikerül
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43400 üzenetére
Lehet olyan hányatott billentyűzete van, amin nincs /
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43398 üzenetére
Nem akarta felhánytorgatni a dolgot, csak kiemelni a szó egy hányadát
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #43395 üzenetére
csak leesett végre valakinek, hogy poénból raktam be a képet
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #43383 üzenetére
-
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #43363 üzenetére
Annál újabb játékok közül is van amelyik nem megy 10-es alatt.
A napokban kerestem rá néhány klasszikusra. Wolf3D, DOOM, Duke Nukem.
Ezekből mind van olyan verzió ami megy 10-en is.Duke-ból csak most tudtam meg, hogy van Megaton Edition.
Na majd lesz egy kis kom get szom. -
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #43351 üzenetére
Amúgy igen. Hasonló történet. Innen onnan keregette, és ingyen elvihető csoportokat nézegette...
-
DeltaPower
addikt
válasz
-=RelakS=- #43349 üzenetére
Az a másik dolog, hogy 8 monitorra nem sajnálja a pénzt, de 2 darab 20 ezres vga-ra igen?
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #43344 üzenetére
Melyik kártyát mustassam meg neki még egyszer? Hátha felfogja az agya.
-
válasz
-=RelakS=- #43334 üzenetére
mi minden külföldi dolgot átveszünk, kivéve a jó részét.
csak egy példa: lásd túlóratörvény.
megvan a németbe is.
azzal a kivétellel, hogy ott ha túlórázol, annyival hamarabb vagy nyugdíjjogosult.
ooops... -
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43277 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43273 üzenetére
Szóval a gyári fém dobozban is csak egy sima wifi kártya van.
Na majd nyitva tartom a szemem hátha elém vetődik egy apró pénzért.LamerGyuri: Mondjuk legalább meg van a lehetőség a bővítésre (igaz hogy az after PCI-e megoldások olcsóbbak).
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
-=RelakS=- #43273 üzenetére
Asus-nak mániája ilyen sza..., izé, kártyákat tervezni a lapjaihoz
- amit a lap előző gazdája elveszített antennástól,
- kb. beszerezhetetlen utólag vagy a komplett lap újkori árát akarják érte kérni
- ha döglött lapból nálad marad, eladhatatlan hónapokig, mert nincs hozzá antenna
- mikor kidobod, 1 hét múlva valaki pont olyat keres, és kisebb vagyont is fizetne érte, csak legyen -
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43271 üzenetére
Köszönöm!
A gyári Asus kicsit drága így utólag, de ha jól értelmezem bármelyik M.2 wifi kártya jó bele csak nincs lefogatás és az antenna csatlakozás más? -
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #43250 üzenetére
Kontakthiba?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #43243 üzenetére
Na, ez fura.
Kicseréltem a ventiket a házban, és mikor ránéztem a sata kábelekre, csálénak láttam őket, így kissé megigazítottam. Szerintem ugyanolyan csálék maradtak, de mind1.
A lényeg, hogy ennyi változott, és mindkét hiba eltűnt, legalábbis 2-3 napja nem jött elő
Hasonló esetben jó lehet egy technikai analfabéta vevőnek megmagyarázni, hogy nem biztos, hogy mitől és meddig, de megjavult a masina -
válasz
-=RelakS=- #43247 üzenetére
Akkor lehet monitorhiba is. Cseréld meg a két monitort, kábelszinten is, hogy utána melyik monitor csinálja a hibát. Egyébként nekem is el szokott menni néha a kép, de csak displayporton, és néhány másodperc után helyreáll. Kábelcsere és gépcsere után rájöttem, hogy nekem a monitor bemenetével van gond. Engem mondjuk ez annyira nem zavar, mert nekem ez csak másodlagos bemenet, a fő gépem DVI-on van rákötve, ott sose csinálja.
-
válasz
-=RelakS=- #43245 üzenetére
"van, hogy a közepéről pár pixel a bal oldalon jelenik meg" >> Emiatt ez nekem nagyon videókártya hibának tűnik.
-
válasz
-=RelakS=- #43243 üzenetére
A ketteshez hasonló nálam is van, és sajnos nem találtam rá megoldást.
Nekem mióta asztali gépem van újra (2017), egy AMD RX580, egy másik RX580, majd most egy Vega 64 is csinálja, hogy időnként 3-4 másodpercre elfeketedik a kép. Nálam ilyenkor visszaáll a VGA a gyári profilra (MHz-V), gondolom gyorsan újraindul a driver.
A gépemben ezen 3 év alatt egy HDD kivételével mindent cseréltem már, monitort is, szóval szoftveres bug probléma lehet. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #43218 üzenetére
Igazából a bakelit lemez, a szalagos magnó, a kazettás magnó és a CD is csak a "megfizethető" kategóriában volt halott. Ott, ahol egy lejátszó ára 5 számjegyű euróban, ott köszönik szépen jól vannak most is.
-
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #43158 üzenetére
Én még jóval odébb vagyok, hogy ezt megtapasztaljam, de ilyesmikről hallottam.
-
brd
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43041 üzenetére
Hogyhogy? Arrafelé nem szokás megmosni néha?
-
Out
addikt
válasz
-=RelakS=- #43041 üzenetére
Ti nézitek egymást pisilés közben?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43025 üzenetére
Az enyém azért kicsi és puha, hogy feleségemnek ne fájjon!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43017 üzenetére
Javaslom a főtt kukoricát.
-
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #42978 üzenetére
Vannak méretes példányok.
-
válasz
-=RelakS=- #42944 üzenetére
Azt-azt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42858 üzenetére
Polaritásra odafigyelt?
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42805 üzenetére
Lehet egy misi métere, mint a jobbfajta hangfal kábelnek
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42797 üzenetére
Az a legjobb tömörítő.
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42779 üzenetére
- Mennyi?
- 30.
- Mi 30?
- Mi mennyi? -
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #42760 üzenetére
Idokozben nekunk is megengedtek, ahhoz kepest eleg gyorsan, azt hittem tovabb fognak rajta kotlani.
Pötyi: hat latod, ez egy ilyen jo hely, itt mi munkaidoben modellvasutazunk, annyira nincs melo
-
solena
tag
válasz
-=RelakS=- #42695 üzenetére
Asszem, elültettem a bogarat a füledben. Bocsi, nem akartam neked programot csinálni
-
solena
tag
válasz
-=RelakS=- #42678 üzenetére
Jogos, az újabb autókban már csak gombok vannak
Hozzá vagyok szokva a 2000 előtti vasakhoz
Nem lehet kicseréltetni a tanksapkát?
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #42653 üzenetére
Hup.hu-n kb ez az aláírásom, csak jóistennel.... :)
-
válasz
-=RelakS=- #42628 üzenetére
ez a hdcp is csak arra jó, hogy szívjon vele, aki rendesen játszik, aki meg ki akarja kerülni a védelmet, az fillérekből meg tudja oldani.
-
válasz
-=RelakS=- #42626 üzenetére
Mert ha csak úgy nézegethetsz HDMI forrásról filmet a laposon, mi akadályoz meg, hogy azt rögzítsed?
a hdcp
-
Armagedown
őstag
válasz
-=RelakS=- #42587 üzenetére
Mégis mit gondolt ez a fickó, hogy 2 terás pendriveot kap 3 dollárért?
Örülni kell, hogy nem valami usb killer. -
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42571 üzenetére
> Mi az a szilikonvölgy?
Hogy-hogy mi?
Szilikonnal töltött organikus légzsák a hölgyek mellkasán -
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42571 üzenetére
Az? Epic fail: elírtam.
-
unclefucka
senior tag
válasz
-=RelakS=- #42530 üzenetére
A húgát blokkolnám.
-
customer114
őstag
válasz
-=RelakS=- #42518 üzenetére
-
envagyok
veterán
válasz
-=RelakS=- #42510 üzenetére
Készek vagytok
Nálam folyamatosan monitoroz az aida, ha valamin csak 1 hibás szektor lesz, azonnal megy a biztonsági mentés, a hdd meg olyan helyre, ahol nem baj, ha beszarik.
-
DJGABI
addikt
válasz
-=RelakS=- #42482 üzenetére
na ja, ezt a jogosultságkezelés témát mindig is utáltam... gépen belül, meg hálózaton oké, ilyenkor azért.. ehh
ez az NTFS_FILE_SYSTEM error volt amúgy: [link]
w10 megfixálta, után minden rendben. igen, külső eszköz beiktatásával hajtottam végre végül a feladatot.
valószínűleg fordítva (ssd-ről bootolva, arra áthúzni a másikról a cuccokat működött volna). de ilyenkor azért... linugzon biztos nincs ilyen.
mindig tanul valamit az ember. csak betegen, fáradtan... felhúzott rendesen
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42404 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42401 üzenetére
Type-C-ből én is használtam olyat, nade USB Type-A-ból VGA?
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #42349 üzenetére
Arról már leszoktunk. Levelekben volt bikinis kocsimosás (ha nő, ha férfi), szerelmi vallomás a főnöknek (főleg ha férfi), a felmondás is...stb. Nem csak megírva, elküldve is. Ez sokkal idegesítőbb. Legmagasabbhoz meg nem küldünk semmit, mert nem olvassa el, vagy ha igen, akkor is az aszisztense...
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #42349 üzenetére
Pár esetben elég háttérképnek berakni az asztalt. Olyan régi poén, hogy ma már újra alkalmazható.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #42335 üzenetére
emlékszem, az se rossz
mai napig nem derült ki, hogy milyen nyelven kommunikáltak egymással.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #42310 üzenetére
Hmm... nem láttam, hogy max FullHD-re konvertál a PH...
Szóval: [kép] -
DJGABI
addikt
válasz
-=RelakS=- #42271 üzenetére
logouton még a régi van [link], én is oda menekültem, de gondolom hamarosan ez is átvált
-
törölt tag
válasz
Konkrétan borzasztó lett!
-
FatCutter
tag
válasz
A programozók megzavarosodtak, mint a pocsolya.
-
FatCutter
tag
válasz
-=RelakS=- #42269 üzenetére
Közel jársz az igazsághoz/megoldáshoz.
Amikor a LuftHansa-nál dolgolgoztam (IT divízió, magyar részleg, OC azaz operation center, magyarul "Műveleti Központ" - ez sokkal jobban hangzik), akkor kaptam egy ticketet:
- Title: "Lasergun funkzionirt nicht!" (lézerágyú nem működik)
- WTF ? - A Lufi is beszállt az amerikai csillagháborús project-be ? Hát csak nem...
- Gondoltam, azt kéne visszaírni, hogy "Use your atomic annihilating disintegrator instead!" (azaz használd helyette az atomannihilációs dezintegrátorodat), de a company policy-k alapján ezt nem tehettem.
- Ehelyett visszakérdeztem "what is the lasergun" de a belső lev.listára azért felnyomtam. Jöttek is a válaszok: -> protontorpedókat élesíteni, pajzsokat aktíválni, stb. 3 hétig ezen röhögött az egész IT divízió worldwide, a Frankfurti Srácokat is beleértve.
-Na, a végén tananyag lett a sztoriból -> "Ilyenkor se veszítsd el az önuralmadat témakörben". A cég Benjáminja oktatta, aki tök ugyanúgy néz ki, mint Tim Roth fiatal korában a "Négy szoba" című filmben.---------
"dolgolgoztam " - direkte nem javítom ki, szerintem egy nagyon szép nyelvújítási kezdeményezés.--------
Kezdek már megint alkoholos befolyásoltság alá kerülni, különben nem született volna meg ez a poszt.--Eke: ! Téged is megzavart a fórummotor váltás?
-
FatCutter
tag
válasz
-=RelakS=- #42260 üzenetére
Már én sem írok számítástechnikai rémtörténeteket 13 éve. Nincs annyi pénzem, hogy mindig bebasszak, ha ilyesmi történik velem.
Józanul meg IQ tesztet sem vagyok hajlandó kitölteni.
A részeg IQ-m az 120. A Mensa nemzetközileg sztenderdizáltan lemérte kb. 5 évvel ezelőtt.----
Na, jó! Most 5,5 év munkanélküliség és 25+ év IT után OKJ-s "CAD-CAM informatikus" képzésre járok. Gyöngyszem: a fiatal wannabe rencergarázda bekérdezte az oktatót, hogy:
- Ugye tanár úr, a CRT monitorokban protonágyú van? Erre én:
- Elektrágyú van bzzzmeg, elektronágyú. ... De egy protonágyú nekem is jól jönne otthon, mert legalább be tudnám üzemelni a házibarkács fúziós reaktoromat. -
Speed®
titán
válasz
Neee. Volt hasonló kép rendes SSDvel is, de ez büntet
-
DJGABI
addikt
válasz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nagy az isten állatkertje...
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #42244 üzenetére
Én annak kifejezetten örültem. Sose használtam amikor volt, azóta meg nem is hiányzik, legalább nem foglalja a helyet. Nyilván ha szükség van rá, akkor szop@s, de arra meg jó egy külső DVD író USB-vel.
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #42242 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs. Most megnéztem, az újabb TP-ken már tényleg HDMI van. Én abból indultam ki, hogy itthon mindkét TP-m (X230, T450s) VGA+DP (szívtam is egy időben miatta, mert a monitoromon csak HDMI van, szóval maradt a VGA), de lehetséges, hogy ma már a HDMI a menő (az olcsóbb gépeken biztos, a felsőkategória meg ezek szerint kezdi átvenni)
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #42240 üzenetére
A DP+VGA csatlakozóból én arra következtettem, hogy valami felsőbb kategóriás gép (esetleg ThinkPad?) lehet, nekik szokásuk lehagyni a HDMI-t. Ha meg az, akkor tudni kéne neki
-
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #42180 üzenetére
Köteles példány
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #42178 üzenetére
Határozottan. Például az én számítógépházam 50 négyzetméteres. És bármelyik sarokba pakolhatom az alkatrészeket, akkor is eszétikus marad a csukott bejárati ajtón kívülről nézve
-
Gyuri27
félisten
válasz
-=RelakS=- #42174 üzenetére
Lefürészelt a vga-ból.
-
Spet
addikt
válasz
-=RelakS=- #42131 üzenetére
Hát ott akármit mondhat, nem fogják megérteni
-
dingdongkng
tag
válasz
-=RelakS=- #42131 üzenetére
Most kaptatok officet vagy sem? Ez a lényeg
-
SP4C3
veterán
válasz
-=RelakS=- #42127 üzenetére
Rendszergazdi van a cégnél?
-
Spet
addikt
válasz
-=RelakS=- #42127 üzenetére
Ha valami tré, akkor nagyon meg kell jegyezni, hogy tré.
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #42110 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Olyan ez, mint a kétütemű motor: eleinte kicsit füstöl ugyan, de ha bemelegszik, akkor utána megy szépen.
Más hasonlóság is van, például a kedvezőbb fogyasztást hozta magával a modernebb architektúra. -
SP4C3
veterán
válasz
Azt a rohadt mindenit.
Ez saját? -
wolfman
veterán
válasz
Gamer cucc biztos. Azok mindig így indulnak be, mert durvák!
-
törölt tag
válasz
A füst, mint meghajtóelem.
-
törölt tag
válasz
A ledes cucc már lejárt lemez!
-
Spet
addikt
válasz
Ilyen kell nekem is
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42094 üzenetére
Be lehet állítani a VGA-k menüjében, hogy teljes (0-255) vagy korlátozott (16-235, amit a filmek használnak).
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #42090 üzenetére
Egyébként BD filmeken kívül is én úgy érzékelem, hogy PC-n a képminőség nem igazán olyan jó mint egy erre kitalált médialejátszón. Igaz, benne lehet az is, hoy én nem csinálok jól valamit, de eddig akármilyne VGAm volt, nem tudtam úgy beállítami, hogy igazán jó legyen. A képpel nincs is gond, de az LCD háttérvilágítása valahogy mindig magas, mintha a kontrasztot nem engedné magas értékre.
Anyámnak vettem régebben egy (most nem tudom a márkát és típust) média lejátszót
+
exemnek az apja is vetetett velem egy előbb említett lejátszónak egy alternatíváját, Egreat R6S-t
+
Nekem van egy WDTV Live komolyabb lejátszóm, bár ez se mai.
Ezekkel van tapasztalatom, de mindegyiknek szebb képe van, kontrasztosabb, mélyebb feketékkel, szebb színekkel mint PCn. Nem sokkal, de érezhető és élvezhetőbb. -
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #42079 üzenetére
Mármint az nVidia kártyák nem jók a fizikai UHD BD lemezek lejátszására? De ha nekem ISO-ban van az úgy ok?
-
válasz
-=RelakS=- #42079 üzenetére
Nice. Mintha csak szándékosan ki akarnák véreztetni a formátumot.
-
válasz
-=RelakS=- #42077 üzenetére
Hmmm, nem hallottam még erről. Mi az oka?
-
dingdongkng
tag
válasz
-=RelakS=- #42056 üzenetére
Mert hogy ez egy relativ standard megoldásnak számít?
-
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42041 üzenetére
Jah, csak meg ilyenebbre.
Ugy ertem, attol, hogy a szemeddel ugy latod, hogy tokeletesen illeszkedik, meg nem biztos, hogy igy van. Plusz lehet csak az ele van igy, ugyse latsz be "moge".Konkretan valami olyan szintu feluletre lenne szukseg, ami racionalis szinten mikroszkop alatt is ilyen szinten tokeletesen illeszkedik. Plusz sanszos, hogy kulonbozo anyagokbol. Teljes feluleten. Oszinten szolva nem tudom, hogy egyaltalan tudunk-e ilyet csinalni, de abban biztos vagyok, hogy ha igen, akkor is Qrva draga, plane, hogy az egyik felulet (a proci kupakja) egy borzaszto erzekeny valami, amivel finomkodni kell.
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #42029 üzenetére
Kb mint az első csak kicsit szét volt kenve, írták is neki hogy nem vakolni kell azt a procit.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #42008 üzenetére
Nem emlékszem rá pontosan. Azt tudom, hogy minden olyan eszköz amit nem lehetett átkapcsolni 230 V-ra az mellett volt egy dög nehéz step-down tranformátor. A PC-k többségén volt kapcsoló amivel beállítottuk, hogy 100-120V vagy 200-240V között működjön. Ezt néha elfelejtettük átkapcsolni és akkor jött a füst ha 100-as állásban hagytuk.
Sosem értettem minek raktak rá kapcsolót, amikor a kereskedelemben kapható tápok már 100-240 V 50/60 Hz-en mentek. -
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #41996 üzenetére
Igen. Nem találtam sajnos olyan képet amin ez rendesen látszik, a gépekhez meg nem férek hozzá. Van egy interface amire rátudod "dokkolni" hasonló mint egy kihúzható monitor állvány. Azt viszont nem tudom, hogy azóta mi fejlődött, mi nem, nekem ezek az utolsó értesüléseim (~4 éve).
-
Ygg
senior tag
válasz
-=RelakS=- #42002 üzenetére
A kérdés ez volt:
És akkor ennek az agya maga a szerver amibe be van szerelve?
Erre írtam, hogy KVM switch általában, amibe ez csatlakoztatva van.
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #41996 üzenetére
És akkor ennek az agya maga a szerver amibe be van szerelve?
-
Akybron
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #41984 üzenetére
Igen!
-
válasz
-=RelakS=- #41928 üzenetére
Anno emlékszem, hogy ilyen kisgyerek koromban (96-97 kb) az első gépemen fent volt az F-Prot, de nem tudtam mi az. Úgyhogy elindítottam, aztán onnantól kezdve nem működött a bal egérgomb, resetelni kellett a gépet.
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #41761 üzenetére
Jah, a fóti Auchan közelebb van Bp-hez
-
Gyuri27
félisten
válasz
-=RelakS=- #41767 üzenetére
Jaaa én olvastam félre.
Olyan meg nincs is hogy 20-ker.
Azt erzsébetnek hívjuk -
válasz
-=RelakS=- #41763 üzenetére
igen, ez lenne a lényeg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
-=RelakS=- #41763 üzenetére
Értem. Azért kell azt mondani, hogy csepel művek (vagy simán csepel).
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #41731 üzenetére
Az van a rakáramban is, megoldom. De lehet kelleni fog hozzá munkavédelmi kesztyű is.
(#41730) Out: Ezreseket inkább.
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #41726 üzenetére
Szerintem jó dolgot vett észre.
Csak az a baj, hogy az egységsugarú felhasználó tájékoztatására a teljes USB családfát (szabvány eredeti név, első átnevezés, második átnevezés, kereskedelmi név) így nem fogják kitenni a Media Marktban a másfél köbméteres tároló mellé, hogy a leértékelt alkalmi vétel Maxwell pendrájv éppen melyik... Olyasmire gondolok, hogy a hűtőszekrény oldalán is fel van tűntetve, hogy ez az adott hűtőszekrény melyik energiaosztályba esik.
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #41714 üzenetére
rendszergizda CMD-be:
powercfg.exe /hibernate off
powercfg -h off
ezekkel sikerült lelőni.
Meg volt vmi hack, h lan-t is lehessen fizetősre konfigolni, akkor nem osztja az okosságot a frissítő. Meg hostból lehet tiltani tucatnyi winfos oldalt, az fain. -
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #41706 üzenetére
Segítek... mert 2 napig szopcsiztam, h használhatóra reszeljem a legfrissebb winfost...
A beállításokban mindenre van kapcsoló... csak azért, h megnyugodj, mert amúgy leszarja, h mit kapcsolgatsz. CMD-ből kell kikapcsolni (fujjalinuxdeszar, mert parancssort kell használni, de a winfos pont ezt veszi át... lol). Powercfg akármi lesz a parancs, lusta vok megkeresni.
Szal. van ugye a fastboot, meg a hibrid alvás, hibernálás, miegymás... Normális, teljes leállást elég nehéz kifacsarni belőle, de nem lehetetlen. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #41709 üzenetére
Nem, én 24/7 járatom a vasat, csak a monitort kapcsolom ki. Újra csak akkor indítok, ha valami sikít, hogy kell.
Ami működik, azt minek kapcsolgatni? 😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest