- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
-
PROTRON
addikt
válasz
Top cat #46241 üzenetére
Én már eltalált és szíves segít, a következő 5 percbe gyorsan az első 10
luck..szerencsés hívótól el is mondom a következő heti számaimat, csak legyen kedvesek nem elfelejteni a kameráscall...hívás során megmutatni a bankkártyájtól hátoldalát, mivel a csalásvédelmi hivatal megkerülése érdekében a számoknak személyre szabótnak kell lenniek.
A telefonszám ID: +210 987456321 - magyar szám, csak magyarországról hívható
Kérem hívjanak minél többen, hogy segíteni. -
Gyuri27
félisten
válasz
Top cat #46092 üzenetére
Én úgy tudom visszafelé kompatibilis. De én is azt tapasztaltam, hogy jobb ha saját kezével rakja fel az ember.
Nem tudjuk mivel lett leszedve a driver. Ezen gondolkoztam. Ha nem ddu akkor maradhatott sőt biztos maradt szemét a registryben. Az ilyesmi meg megzavarja a winfos buksiját.
Szóval ha fent van a megfelelő .net, visul akkor egy javitást tolnék rá. -
-
totron
addikt
válasz
Top cat #45455 üzenetére
A technika velejárója.
Ez így nem igaz. Vannak modellek felhősödés nélkül. Az más kérdés, hogy ezt rásütve a legegyszerűbb kommunikálni, lenyomni a torkokon. Erre nem mindenki érzékeny, de tekercses eszközből gondolom te is a csendeset keresed. Velejáró akkor lenne, ha mindegyik sípolna. Gyártónak, szerviznek ez a duma az érdeke, a te fülednek meg az ellenkezője. -
PROTRON
addikt
válasz
Top cat #45416 üzenetére
Tudtam én hogy amikor a munkaállomás alaplapomat vettem, jobb ha a boltban felnyittatom és átnézem, de akkor csak ferde pineket kerestem...szerencsémre az én MSI gyártmányom ilyen banális hibát nem kapott, de kövi generációnál figyelek erre is...aszem kiveszek egy szabadnapot, mikroszkópot bérlek és megkérem az ügyintézőt hogy ő is deaktiválja magát a munkanap hátralévő idejére.
Egy dolog a csere, de egy teljesen összeépített munkaállomás konfigot kivenni a dolgozni akaró tervező keze alól, szétszedni, majd megvárni az RMA-t, megint összerakni...eléggé kiesés egy szolgáltató cégnek. : O
-
cbmfan
senior tag
válasz
Top cat #45312 üzenetére
persze, hotmailes címem használom 20+ éve, napi szinten jön rá tucatnyi spam. egyszer vettem emagon már arra sem emlékszem, hogy mit, pár hónapja jött magyarul emagos kamu, hogy ha kitöltöm kérdőívet kapok egy új iphone-t és csak a szállítási költséget kell fizetnem. de ők nem adják ki adatokat harmadik félnek, á, dehogy..
meg is találtam:
-
koby11h
őstag
válasz
Top cat #44896 üzenetére
Köszi, MT-k mind, 2015.12 havi gyártás egységesen.
Én is számolgatok, de nem tudom, hogy lehet-e rajta keresni, mert azért ott van a szállítás, tárolás, +4GB, +SSD, CR2032, telepítés, teszt, hirdetés... doboz is kellene postázni, és a pénz is áll benne valameddig. Még gondolkodom megéri--e. -
azbest
félisten
válasz
Top cat #44399 üzenetére
élet és tudomány webes archivum 220 floppyn (1999), úgy hogy nem 1.44, hanem 2.00 -ára formázva, hogy több férjen
Minden fordulóban 10-ből 1-2 hibás
Vagy a másik poén... egyik napon már nem ér le az mp3 fájl, mert szaladni kell a buszhoz a suliból. Ügyesen, letöltésvezérlő programmal folytatva másnap... hajrá, már csak 5% van hátra... 96%... 97%... 98%... 99%... 100%... jeee, na mindjárt kész.... 101%... 102%.... ... 120%.
Megváltozott másnapra a címen lévő fájl tartalma -
Pötyi
őstag
válasz
Top cat #44248 üzenetére
Jó, hát végül is egy _rendőrtől_ valóban felesleges elvárni, hogy informatikai szakmai szakkifejezéseket használjon. No de az újságíró köteles betűről betűre lemásolni az eredeti hülyeséget? Mi lett volna, ha kijavítja a közérthetőség érdekében? Jaaa, hogy ő se ért hozzá?
Senkiháziak kezében van a popszakma. AKAROM MONDANI az újságírás!
-
-
solena
tag
válasz
Top cat #43120 üzenetére
Hát, a háját még eladhatná
Az árat nem én szabom, meg ha a "kedves ügyfél" nem kéri, akkor inkább nem ganézom ki, szerintem a munkaidőm fele elmenne vele. Egyébként alaplapcserés, mert minden más alkatrész működik (érdekes, hogy a procit nem nyírta ki az elégtelen hűtés). Ha főni még nem beszélt vele, akkor odasúgom neki, hogy ha kell takarítást, annak az árát duplázza már megKép nincs
Nincs a kezemhez nőve a telefon, és munka közben a képkészítés az utolsó utáni dolog, ami eszembe jut
-
solena
tag
válasz
Top cat #42954 üzenetére
Ezen hangosan felröhögtem
Van olyan zseniális mint a Mercedes-Jaguar reklámpárharc
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged