- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
#04441088 #43741 üzenetére
Nem számoltam össze a lábakat, hiba volt. Meg az is bennem volt, hogy én is SanDisk U100-at használtam évekig, csak az tényleg mSATA volt.
Igen, most már látom, hogy ez csak az UX21 UX31-ben volt használatos, teljesen egyedi agyrém.
Protokoll szinten viszont SATA, mert magán az adapteren látszanak az átkötések. Ha jól látom, SATA átvezetés direktben a szabvány csatlakozóra, tápon meg van egy feszstab IC. De aktív, kommunikációt feldolgozó chip nincs rajta.
Ha ilyen UX31 kompatibilisnek írt adaptert vettél, akkor jó eséllyel menni fog.
Az a Sintech 18-pin to SATA + USB amit vettél, az lényegében áll egy sima USB2.0-s 5V only SATA adapterből, meg egy nyákból, ami megcsinálja az átkötést.
-
quailstorm
félisten
válasz
#04441088 #43737 üzenetére
Elég, ha rákeresel. mSATA.
Utána már rajtad múlik, hogy 2.5" SATA-t csinálsz belőle, vagy USB-s házba teszed.Nem nagyon divat már manapság ez, nekem a 2012-es gépemben még ilyen van, de később már nem igazán használták, áttértek M.2-re.
Kínai adapter attól még van tonnaszám. -
cbmfan
senior tag
-
Pötyi
őstag
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
#04441088 #43343 üzenetére
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy annál az nvidia kártyánál tud olcsóbb megoldást.
Vannak USB-s HDMI kimenetek, amik önmagukban videókártyaként működnek, de abból 4 máris drágább szerintem, mint ez a videókároly, illetve az USB-nek is kell bírnia információval ellátni. Ami nekem volt, nem tudom, hogy hogy működött pontosan, de hogy nem maga a kép adatfolyam ment át az USB-n, az kb 100 százalék -
demerion
tag
válasz
#04441088 #43254 üzenetére
Ha esetleg nem túl régi monitorok displayport daisy chain játszhat még.
Nyilván egy NVS 810 lenne a legjobb megoldás, de elég drága. 510-et érdemes lehet esetleg keresni, ha jól emlékszem viszonylag olcsóak és 4 monitort támogat.
A Matrox display adapterek tök jók, de az is elég drága. -
opr
nagyúr
válasz
#04441088 #43252 üzenetére
Valami régi matrox kártya használtan esetleg? Ebayen szoktak lenni olcsón, max kis driver szívás van, azok elvileg erre valók, kb 0 3d teljesítmény, de sok 2d kimenet, amik elég jól is paraméterezhetők.
Mint pl ez, csak valami régebbi/egyszerűbb/olcsóbb verzió. [link]
-
SP4C3
veterán
válasz
#04441088 #39703 üzenetére
Ne is mondd, tegnap jött a panasz, hogy a fél hónapja újrarakott lapos (négymagos cerka, 4GB DDR3L) "fagy" és nem lehet filmet nézni...
Nem lehet filmet nézni = Az adblock bezárja az oldalt, mert annyira egészségtelen...
Fagy = Ezt még nemtudom, majd ha visszahozzák, akkor utánajárok, szerintem user error, mert mikor behozták, akkor úgy tele volt sz@rva bloatware-ral, hogy két katt között 30perc ment el...
Win 8.1 BING volt rajta, kapott egy win10-et amit kicsit kiganyéztam (frissítések és a többi spyware: off, defender: off és csere, etc).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#04441088 #39703 üzenetére
érdemes, el lehet vele ketyegni. én teljesen sügér vagyok linuxból de fel tudtam rakni és tudtam használni. csodát az se fog csinálni vele, reszponzívabb lesz a winnél amíg bírja vassal, de amihez az alap nem elég (pl. filmnézés, youtube) ott a hátára fog fordulni lubuntuval is.
viszont telepíteni next next finish aztán meg Isten hírével...
én egy fusi l7300x-re tettem fel hogy ha Elnök úr valamit püfölni akar majd, akkor azt toljam oda neki. ram mondjuk van benne 1GB
-
ViZion
félisten
válasz
#04441088 #39686 üzenetére
Simaliba. Leírom lépésenként, még jól jöhet. Tehát a téma: régi, qvázifos gépre hogy rakjunk win10-et?
1. normális gépen az erre kitalált MS SW-vel win10 letöltése, pendrávra kiírása.
2. régi laptop kikapcsol, fedele lecsuk
3. pendrive ráhelyez
4. telefon a tulajnak, problem solved...Komolyan: NE nyúlj hozzá. Linuxot ajánlj fel, netezni ESETLEG még elég. De jobb lenne, ha azt csak nem is tudom... pl. konyhában hálózati zenelejátszónak használnák (valami durván lebutított MP3-al maximum).
Trollgyuri: az a baj, h igazad van. Annyira beteg már minden, h nem lenne nagy kár, ha a nagytalpú jó Isten nyomna egy dundiDEL-t az emberiségre.
-
ViZion
félisten
válasz
#04441088 #39507 üzenetére
jah...
Anno nyomdában dolgoztam, összehívták az embereket, mert a cigi az rossz. Elmegy vele sok idő. Jót röhögtem, mondjuk én munkaidőben ritkán dohányzom, de fura volt az egész. Ez a probléma? Az egyik jó grafikus gépe meg olyan lassú volt, h tényleg elment kávézni, amíg betöltött egy komolyabb állomány. És nem dohányzott, de az órabére a duplája volt azokénak, akiket dorgáltak a cigi miatt. Ja, az nem számít, h 8 órából 2,5-ben a homokórát nézi? OK.Kicsit másik topikba ajánló [link], nem akartam ide is a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest