- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FatCutter #42372 üzenetére
Az én problémám nem az IT, mert tudjuk milyenek az emberek, az én gondom az a tömérdek inkompetens ember, akik élnek és virulnak ebben az urambáttya rendszerben, mert valakinek a valakije. Céges fejlődési lehetőség:zéró. Évente van pár "gyárlátogatás" meg "tanulmányi kirándulás", ahova természetesen az megy a cégtől, akinek a legkevésbbé kellene, de ez amúgy se számít, mert ezek általában nem a továbbképzésről szólnak, hanem a korábbi csapatok fogyasztott alkoholmennyiségének übereléséről.
Kollégát megkérdeztük, milyen volt az XYZ gyártó 2 napos gyárlátogatása, csa kannyit tudott mondani, hogy fejenként 1 üveg vodka/nap. Mert ugyan mit lehetne tanulni erről-arról, amarról... Se városnézés, se helyi ínyencségek kóstolása, vagy valami helyi jellegzetesség, gyártörténet... Biztos én vagyok rosszul összerakva, vagy rossz korba, rossz országba születtem... -
cbmfan
senior tag
válasz
FatCutter #42363 üzenetére
ha már a DOS vírusokat felhoztad nemrég riasztott be NOD Michelangelo vírus miatt lomizáskor talált lemezen. igazi retro, a legfelső polcon lévő lexikonból kellett előszednie infót róla az tuti
-
Elemental
addikt
válasz
FatCutter #42330 üzenetére
Én nem haragszom a langyikra, felőlem azt csinálnak, amit akarnak, a házasságuk is rendben van szerintem. Viszont van egy dolog, amit sosem fogok megbocsátani nekik, ez pedig az, hogy eltulajdonították a szivárványt. Röviden, kérlek ne használd a homik szinonimájaként a szivárvány szót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest