- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
wrongduke #46058 üzenetére
Apám 66 évesen tett szert élete első okostelefonjára. Az új személyivel kapcsolatban kapott orvosi igazolást, hogy ne akarjanak tőle ujjlenyomatot venni, mert a digitális gép nem alkalmas rá, ennek megfelelően működik az érintőkijelző és a biometrikus azonosítás is.
Na, a PC-t és a telefont is öcsémmel tartjuk karban. Toolbar-ok, feliratkozások, megnyitott alkalmazások, oldalak, stb bezárogatásta, ilyesmi. Simán összejön egy hónap alatt 40+ tab a chrome-ban, meg mégegyszer ennyi facebook app-ban. Frissítések (Play Store és oprendszer) az én feladatom.
Meglepő, de a Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G bírja, már-már szereti.
A nyomtatón valamit eltekert, a számlát kis méretben nyomtatja. Hát a szentem valamiért 73%-ra kicsinyítette a nyomtatási oldalon a méretet.Dehát egy pdf-et annyi módon lehet kinyomtatni, mint égen a csillag. Ismerem már egy ideje, odaültettem magam mellé, hogy gyere, mutasd, hogy nyomtatod a számlát! Legalább a felderítést megúsztam.
OTP lakossági banki app 2 hónap után került a telefonra. Újabb 1,5 hónappal később a vállalkozási számlához is. Most hétvégén az EESZT utódja, tudja fene, hogy hívják app, persze ahhoz kellett már authenticator is.
-
SP4C3
veterán
válasz
wrongduke #42710 üzenetére
Köszönöm a hasznos tanácsokat. felkészülés már folyamatban van, csak a tanterv nem készült el.
Vannak kirajzolódóban terveim, az osi modelles papíron számolásos baromságot már az első perctől elvetettem, másnap be sem jönnének, mindenki beteget jelentene.
Ha még valakinek van tippje, azt szívesen olvasom. -
salaud
aktív tag
válasz
wrongduke #42388 üzenetére
Egy pasi elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, kényszerképzeteim vannak!
- ?
- Az a rögeszmém, hogy bele kell dugnom a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Ember, ne tegye! Felírok gyógyszert, jöjjön vissza egy hét múlva!
Egy hét múlva:
- Nos uram, hogy van?
- Köszönöm, prímán. De képzelje, a gyógyszer nem sokat ért, mégis beleraktam a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Szent ég! És mi történt?
- Kaptam egy fegyelmit. Az uborkaszeletelőt meg elbocsátották. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
wrongduke #41995 üzenetére
Az biztos, hogy laptop?
Én folyton el kellett, hogy magyarázzam a vevőnek, hogy "Ez itt egy kihúzható billentyűzet, aminek van egy kihajtható monitora is, és akkor sem laptop, ha amúgy tök úgy néz ki"
-
-
Pötyi
őstag
-
wolfman
veterán
válasz
wrongduke #39069 üzenetére
2 hét múlva csörgött a telefon, hogy megint nem megy a net. A fiai tudták, hogy kell másolni és megcsinálták anyuka gépét
Az egész család kirakott tálentum lehet.
(#39065) tserrof77: Kéred a szopóállarcomat? Eladó egy ideje.
Nekem első exeméknél volt az a téma, hogy négyen voltak testvérek, ám egy számítógép volt. Az a gép nagyjából ment napi 24 órából 22-t. A két srác játszott amit csak tudott, a nővére anime/mangát nézett orrbaszájba meg ugyan ilyen zenéket hallgatott, csajom meg elvétve filmeket nézett. Amikor én odakerültem a gép már akkor vállalhatatlan lassú volt, persze a sulinetes időkből való. Mivel senki nem értett hozzá én rendbevágtam pár alkalommal, amire a srácok aszitték, hogy majd az akkor nagy sláger NFS-MostWanted már rezzenéstelenül fog menni. Nem ment, de ők azzal a bőséges 25-30fps-el vígan eljátszottak. Valamennyit költöttem rá, talán egyszer procit cseréltem benne és egy plusz Gb memóriát kapott, de többet nem voltam rá hajlandó áldozni, mert kb kéthetente ragyára roncsolták. Ja igen, azt már nem is mondom, hogy egy 14"-os szupergömbölyített CRT-jük volt olyan 60Hz-es frissítéssel. Csak messziről voltam hajlandó nézni, kivéve mikor telepíteni kellett, de akkor is ha lehetett mellé néztem. Azért megváltás, hogy hasonlókkal sem találkozom már manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged