- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
wrongduke #46058 üzenetére
Apám 66 évesen tett szert élete első okostelefonjára. Az új személyivel kapcsolatban kapott orvosi igazolást, hogy ne akarjanak tőle ujjlenyomatot venni, mert a digitális gép nem alkalmas rá, ennek megfelelően működik az érintőkijelző és a biometrikus azonosítás is.
Na, a PC-t és a telefont is öcsémmel tartjuk karban. Toolbar-ok, feliratkozások, megnyitott alkalmazások, oldalak, stb bezárogatásta, ilyesmi. Simán összejön egy hónap alatt 40+ tab a chrome-ban, meg mégegyszer ennyi facebook app-ban. Frissítések (Play Store és oprendszer) az én feladatom.
Meglepő, de a Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G bírja, már-már szereti.
A nyomtatón valamit eltekert, a számlát kis méretben nyomtatja. Hát a szentem valamiért 73%-ra kicsinyítette a nyomtatási oldalon a méretet.Dehát egy pdf-et annyi módon lehet kinyomtatni, mint égen a csillag. Ismerem már egy ideje, odaültettem magam mellé, hogy gyere, mutasd, hogy nyomtatod a számlát! Legalább a felderítést megúsztam.
OTP lakossági banki app 2 hónap után került a telefonra. Újabb 1,5 hónappal később a vállalkozási számlához is. Most hétvégén az EESZT utódja, tudja fene, hogy hívják app, persze ahhoz kellett már authenticator is.
-
SP4C3
veterán
válasz
wrongduke #42710 üzenetére
Köszönöm a hasznos tanácsokat. felkészülés már folyamatban van, csak a tanterv nem készült el.
Vannak kirajzolódóban terveim, az osi modelles papíron számolásos baromságot már az első perctől elvetettem, másnap be sem jönnének, mindenki beteget jelentene.
Ha még valakinek van tippje, azt szívesen olvasom. -
salaud
aktív tag
válasz
wrongduke #42388 üzenetére
Egy pasi elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, kényszerképzeteim vannak!
- ?
- Az a rögeszmém, hogy bele kell dugnom a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Ember, ne tegye! Felírok gyógyszert, jöjjön vissza egy hét múlva!
Egy hét múlva:
- Nos uram, hogy van?
- Köszönöm, prímán. De képzelje, a gyógyszer nem sokat ért, mégis beleraktam a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Szent ég! És mi történt?
- Kaptam egy fegyelmit. Az uborkaszeletelőt meg elbocsátották. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
wrongduke #41995 üzenetére
Az biztos, hogy laptop?
Én folyton el kellett, hogy magyarázzam a vevőnek, hogy "Ez itt egy kihúzható billentyűzet, aminek van egy kihajtható monitora is, és akkor sem laptop, ha amúgy tök úgy néz ki"
-
-
Pötyi
őstag
-
wolfman
veterán
válasz
wrongduke #39069 üzenetére
2 hét múlva csörgött a telefon, hogy megint nem megy a net. A fiai tudták, hogy kell másolni és megcsinálták anyuka gépét
Az egész család kirakott tálentum lehet.
(#39065) tserrof77: Kéred a szopóállarcomat? Eladó egy ideje.
Nekem első exeméknél volt az a téma, hogy négyen voltak testvérek, ám egy számítógép volt. Az a gép nagyjából ment napi 24 órából 22-t. A két srác játszott amit csak tudott, a nővére anime/mangát nézett orrbaszájba meg ugyan ilyen zenéket hallgatott, csajom meg elvétve filmeket nézett. Amikor én odakerültem a gép már akkor vállalhatatlan lassú volt, persze a sulinetes időkből való. Mivel senki nem értett hozzá én rendbevágtam pár alkalommal, amire a srácok aszitték, hogy majd az akkor nagy sláger NFS-MostWanted már rezzenéstelenül fog menni. Nem ment, de ők azzal a bőséges 25-30fps-el vígan eljátszottak. Valamennyit költöttem rá, talán egyszer procit cseréltem benne és egy plusz Gb memóriát kapott, de többet nem voltam rá hajlandó áldozni, mert kb kéthetente ragyára roncsolták. Ja igen, azt már nem is mondom, hogy egy 14"-os szupergömbölyített CRT-jük volt olyan 60Hz-es frissítéssel. Csak messziről voltam hajlandó nézni, kivéve mikor telepíteni kellett, de akkor is ha lehetett mellé néztem. Azért megváltás, hogy hasonlókkal sem találkozom már manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest