- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
*Ropi* #42570 üzenetére
Mi az a szilikonvölgy?
Szilíciumvölgyről már hallottamXKCD idevágó?
Laptop Issues
Linkelem, mert lusta vagyok beírni a mouseover szöveget. -
Execᵀʰᵀˢ
tag
válasz
*Ropi* #42528 üzenetére
Az a kártya olyasmi mint ez az átalakító.
-
Pötyi
őstag
válasz
*Ropi* #41483 üzenetére
Ez oké, de ha el is veszett a jog, akkor miért pont ettől veszett el?!? (Amúgy nem is veszett el, mert ott van bepipálva, csak nem veszi figyelembe.)
Érted, két olyan dolog, ami
látszartalátszatra tök független egymástól! Mintha attól lenne áramszünet a lakásban, hogy az asztal sarkára teszek egy könyvet! Hát semmi köze egymáshoz a két dolognak! -
-
-
pycur
tag
válasz
*Ropi* #40476 üzenetére
2 megoldás van:
1. zárt gépház(nem ablakos), abba világíthat kedvére.
2. 9v elemmel elkezdi betápolni a ledeket 2 kis dróton, garantált eredmény garanciavesztés nélkülWolfman: valószínűleg te találtad ki a helyes megoldást. Ez megmagyarázná a jelenséget. A lóvét azért adtam vissza hogy ne picsogjon később, teljes mértékben elzártam a szálat. Nem megyek csődbe rajta. Ez nem olyan hogy messziről jött és elzavarom és többet nem jön vissza, nincs ez olyan messze...és ne mondjon rólam emiatt rosszat, hogy jól lehúztam és még nem is úgy csináltam meg ahogy akarta.
A saját álarcom meg gombamód nő a szobámban.
-
Speed®
titán
válasz
*Ropi* #40397 üzenetére
Hirtelen vicces..kár, hogy a defrag nem így/jól működik. Sosem értettem mi értelme, nem rendezi egymás mellé az összetartozó adatokat, konkrétan még jobban is szét tudja tördelni. Nem minden a kerületi sebesség növelésével járó szekvenciális tempóelőny, a késleltetés mérhetően növekedhet, végeredményben akár rosszabb is lehet, mint előtte volt. Szerencsére SSDkkel nincs ez a gond már.
-
azbest
félisten
válasz
*Ropi* #40211 üzenetére
ramnál nem szokás letiltani hibás részt, modul szinten biztosan nem. Érdemes lenne feltenned fotót a modulokról. Régebben lehetett kapni olcsó kínai ramokat, amelyeket különböző márkák hamisított matriciával is árulták többféle néven. Ott is volt, hogy a sima ddr2 ramra felragasztották a ddr3-as registered ecc matricáját
Ha más nem, akkor a típus alapján össze lehet hasonlítani, hogy tényleg úgy néz-e ki, mint az eredeti vagy inkább valamelyik kínai ramra hasonlít.
A memória kapacitásnál érdekes a finnyássága, [link], de elvileg az átalad írt típus megfelel. Már ha a képeken ő van, és nem 4 chipes.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
*Ropi* #39985 üzenetére
Egy DAC nem jó a meglévő alaplapi integrált mellé? Szaktopik.
-
pycur
tag
válasz
*Ropi* #39918 üzenetére
Azt a mai napig el lehet érni, nem kell mást tenni hozzá, mint elindítod a másolást -> háttérbe, és az egyik mappa tartalmát még megtoldod. Nem fájl lista alapján másol, hanem mappákat. Kiszámolja előre az összes méretét, hogy tudjon abból neked %-ost mutatni hol jár, és ezt a kiszámolt méret-current méretből számolja ki. Ha az közben meghízik, akkor simán lesz ilyen.
A másik hiba ok, hogy bizonyos fájlneveket nincs joga olvasni(krix-krax, kínai karakterek) és azok méretét nem tudja beleszámolni a totálba, de később feldolgozza és akkor meg már beleszámolja. -
*Ropi*
félisten
válasz
*Ropi* #37634 üzenetére
Szakadok...Elővettem az előzményben szereplő lapost, mert ki akartam venni belőle az RJ-45 anyát, erre kiderült, hogy pont az a hibás: összekócolták a lábait és zárlatos lett. Kifésülve működik a gép, mint a kisangyal. Jó meglepetés lesz a tulajának így 1 év pihenő után (már lemondott róla, itt hagyta alkatrésznek).
Tanulság: az Asus jó lapokat tervez, ügyelnek a zárlatvédelemre is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
*Ropi* #38918 üzenetére
Örülök, hogy annyi idő után végre megtaláltad.
Volt kollégám panaszkodott, hogy az egyik kollegina nagyon csecse, meg nagyon kapható lenne, meg akarná is, de mégiscsak nős a kolléga... Én meg visszaadtam neki a jó tanácsát, miszerint ne vigye haza a munkát és ne hozza be a munkahelyre a magánéletét... Vagyis a munkahelyi szex nem megcsalás.
-
-
pycur
tag
válasz
*Ropi* #38731 üzenetére
Ilyenkor azt szoktam hogy winyó ki, usb rackbe be, total commander+nscopy amíg bírja, azzal leszed elég jó arányban fájlokat. Esetleg hdd regenerátorral végigkalapáltatni és úgy mentegetni... de volt már hogy regenerálás közben halt meg végleg a winyó, fejdobálás ezerrel (csatt csatt csatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged