Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
-
lenox
veterán
válasz
Veron #278812 üzenetére
De ha 40 ora jarastartaleka van es naponta huzod, akkor mondjuk 12-16 ora lesz meg hatra a huzasnal, az nem annyira elonytelen, nem? Masreszt mindig ugyanaz a lefutasa idoben, nem fugg a mozgastol, hogy epp mennyire van huzva, tehat kiszamithatobban lehet beloni napi hasznalatra.
-
válasz
Veron #278021 üzenetére
A Bond klip az a fém "szíj" amit egy kapoccsal tudsz magad beakasztani a szabad szemekbe. Lazíthatsz rajta vagy szoríthatsz is.
Színház: nem kifejezetten nagyestélyis óra. Ha szmoking lesz, nem a military A-type a legjobb választás. Minden másra jó. Kicsi és nem lóg ki amúgy sem. Természetesen ez is magánvélemény. -
-
rbalint88
addikt
válasz
Veron #277921 üzenetére
Ha csak egy (vagy egy “””rendes””” * ) orat tervez az illeto, akkor szerintem erdemes merlegelni, hogy a kinezett darab mennyire passzol a tulnyomo tobbsegben hordott ruhaihoz. Persze ha sportos sznob hippi©️-kent oltozik, akkor tokeletes valasztas mind a Zeppelin, mind a Tissot, koherens lesz, de egy kinyult poloval olyan lesz, mint egy wishes Zuckerberg a Gruebel Forseyval
-
válasz
Veron #277695 üzenetére
Tudom hogy ez csak az én buborékom de mikor én először láttam GS-t azon volt járástartalék kijelző, és úgy szerettem bele hogy gyönyörű és járástartalék kijrlzős.
Tudom tudom nem mindegyiken van de nekem szempont hogy ha GS akkor ez is legyen rajta.
Bár szerencsére nem fenyeget az a veszély hogy ezen kelljem gondolkodnom, de a kérdésedre a válasz hogy köszi de így nem érdekes. -
-
zolikaDB
veterán
válasz
Veron #277289 üzenetére
FB-on van pár csoport, ami jól megy, és el lehet adni néhány napon belül.
Elsősorban márka-csoporttal érdemes próbálkozni, de néhány népszerűbb, jól működő:
Casio Adok- Veszek csere
Svájci órák (adás-vétel,csere)
Microbrand Watch Hungary
Használt órák eladása / vétele / cseréje
Búváróra adás-vétel-csere
CASIO KLUB *Adás-Vétel-Licit*
Seiko Karóra Adás-Vétel
CITIZEN óra kedvelők
Órapiac
Japán órák (adás-vétel, csere) -
Dapro
senior tag
válasz
Veron #277169 üzenetére
Van hozzá gumi szíj , egyet nekem is bekéne szereznem, esetleg valami színesbe hátha van. biztos lehet kapni valami utángyártottat valahol bár még nem kerestem.
Amúgy a titan 12 nagyon karcolódik de brutál könnyű , ugyh megint ezt venném valoszinuleg ha kéne választani. valami átalakítót kéne hozzá cncztetni és akkor lehetne natot rárakni -
|AP|
veterán
válasz
Veron #277169 üzenetére
valami a bader bracelet körül lehet, mert azzal az opcióval májust ír.
Nem is baj, addig hátha meggondolom magamKicsit bízom benne, hogy elindul az a trend (már lehet látni pár jelét), hogy a gyártók elkezdenek kihozni több kisebb (36-38mm) órát és lesz nagyobb választék. Most a legtöbb óra ami tetszik az 39-40-től indul 47 feletti tokmagassággal, ami az én vékony csuklómra már nagy.
Az ideális méret nekem a 37-38mm lenne, max 46, de inkább 45mm tokmagassággal. Itt még nem túl nagy a választék, többek között ezért is kanyarodok mindig vissza a Sealanderhez -
|AP|
veterán
válasz
Veron #277157 üzenetére
" a fekete Sealander lenne az ultimate GADA"
Pontosan ugyanerre jutottam én is. Próbálok olcsóbb alternatívát találni, ami legalább annyira tetszik, de mindig visszatalálok a Sealanderhez.
Egyedül a bader bracelet hosszú csatja ami nem annyira tetszik, de a hírek szerint nemsokára lesz upgrade -
petipetya
nagyúr
válasz
Veron #277140 üzenetére
120 Hgmm kb. 0.159987 bar nyomásnak felel meg. Nyilván ez az ütőérben annyi, míg a nyílt sebből kilövellő vérnek ennél valamivel gyengébb nyomással kell rendelkeznie. Mindenesetre a 20 bar vízállósággal rendelkező órának ki kell bírnia, szóval kivitelezhető a harakiri.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Veron #277134 üzenetére
A G-Shock G-5600UE 30 nap alatt +6 másodpercet siet. Ez napi szinten átlagban 0.2 másodperc eltérés. Mivel mindig csak siet (és nem késik, mint egy automata óra), így azt találtam ki, hogy a hónap első napján -3 másodperc késésre állítom, így a hónap végére csak +3 másodpercet fog sietni. Ez átlagban napi 0.1 másodperc eltérés, ami elég pontosnak mondható.
-
-
margithid
veterán
válasz
Veron #277103 üzenetére
Egyszerre kettőt?
Nem tudom én még mindig nem tudok megbarátkozni a CW indexeivel.
A fehér az sealander? 36 vagy 39?
Feketébe az még elmegy, de fehér nekem nem tetszik.
Amit nézegetek az a C60 trident pro 38mm.
Egész jól néz ki, mondjuk annyira nem mint egy oris aquis, de olcsóbb is.
Valami akcióban 1000 euró alatt megérné -
Kbali
nagyúr
-
vasim.ragat
kezdő
válasz
Veron #276791 üzenetére
A kék számlap a kedvencem ebből a típusból, ez karakteresebb sztem, mint a limited fekete/szürke
A másik fémszíjjal választanám, bár azt elsőre nagyon szokatlan volt látni, de aztán elindult egy ilyen "grow on me" effektus, de a lényeg: érzetre milyen? Mik a benyomások?
szerk: ja látom időközben, hogy még nem nyilatkoznál
-
bigmasterg
addikt
válasz
Veron #276801 üzenetére
Előző hsz.-em óta ide érkezett egy female (?) endlinkes, b.o.r. szíjas óra.
Odaraktam a nivada mellé hogy melyiken milyen az endlink:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest