- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
Sejtettem. Gyári műanyag szíjak is drágák, az óra árához képest. Olcsó termék, drága alkatrész - japán üzletpolitika.
Bigmasterg : Egészen jól néz ki, grat. Nekem a másik topikos PD változat volt ilyen színben. Viszont az aranyszínű részek is zavartak már a ráeső napfényben, meg annak 48 mm volt a L2L, nekem sok. -
VaZso
senior tag
Néhány epoxy ragasztóval (pl. Locticte-tal konkrétan) jártam úgy, hogy megdöglött és nem lett eléggé kemény, érdemes figyelni a lejárati időt.
Devcon még nem döglött meg jóval a lejárta után sem nálam úgy, hogy rosszul ragasztott volna... bár volt, ami besűrűsödött.
Tisztítani azért kell, hogy ne legyen zsír / kosz a felületen, hanem a felülethez tudjon jól tapadni a ragasztó - különben elválik.
A szíj rögzítőjének furatát vékony NYÁK-fúróval csináltam. -
VaZso
senior tag
Saját, régi Casio ABX-53 karórámon megcsináltam egy ideje.
Két helyen is kijárta magát egy-egy stift a tokon, de már évek óta nem kellett hozzányúlnom.Hiába, 25++ év napi használattal a műanyag tokot meg tudja viselni.
Meg kell tisztítani jól a tokot, és két komponensű ragasztóval rögzíteni, akár pótolni a hiányt. Utána kicsi fúróval elkészíthető rá a szükséges "lyuk", és megy minden tovább...
Fontos a jó minőségű ragasztó, rendesen kikeverve.
Volt másik óra is, amin megcsináltam, de ez az, amit napi szinten használok, így igénybe is van véve...
-
5-ös kezelő
senior tag
Új tok rendelés esetleg, v donor keresése? Megéri vesződni vele? Bár néha én is elpiszmogok olyasmivel, amit el kellene engedni inkább.
Pl. sajnálom kidobni a törött kijelzős-hátlapos, haldokló akksis Huawei P9-esem, mert hátha ki tudom házilag cserélni Alis alkatrészekkel. Ami hülyeség mindenki szerint (rakjak hozzá egy keveset és vegyek újat).
-
dzsi23
addikt
Azt hittem, hogy az üveg is műanyag, de akkor helyesbítek: az üveg és a műanyag között, ahol pirossal jelöltem.
(#210093) csabulaxi:
Az adatlapon 50m, de az óra hátlapján 100m szerepel (vagyis 10 bar van odaírva, hogy pontos legyek), gondolom, utóbbi a valós.Egyéb:
És ha már Citizen, nekem is bejönnek a fényevők, tegnap érkezett a fekete. A napnyugtából már együtt vacsoráztak. -
dzsi23
addikt
-
xXxian
senior tag
Hát...abba raknak valamit, hogy ne lehessen elfogyasztani. Lehet, hogy te cseszted el...Gyógyszertárban árulnak tán 70%-os etilalkoholt, az tuti jó ilyen célra.
Megnéztem; Metil-etil-keton van benne, de lehet pl. aceton is (dimetil-keton). Utóbbi bizonyosan old pár műanyagot (pl, polisztirol).
-
apuc
őstag
Automatikusan, naponta 6! alkalommal pontosít..ez nem elemkímélő- sajnos nincs solar töltése, így a 2 év élettartam az nem semmi..ha megy annyit.
Nyilván gyorsabb is lehetne a jel vétele, ha pl. Németországban lennénk, ahol erős is a jel.Nálunk gyenge, pláne ha vasbeton az épület is..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest